icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nata_
19. feb 2012

nakukla som po dlhsej dobe a zase kraasne vytvory 😉

langkofel
19. feb 2012

@jamaat vcera som este nieco doobjednavala, a mas pravdu je tam uz malo farieb, no ja som predsa len daco vybrala, ale mne to postovne upravilo okamzite 😕
idem kuk ten link co si hodila ty 😉

langkofel
19. feb 2012

@jamaat no bola som tam kuk, ale tam je tiez uz skoro vsetko vypredane 😉 , nech zije Tutu mania 😀

anjelicek26
19. feb 2012

@nata_ jj saliky hotove, uz su v albume 🙂

monika1978
19. feb 2012

Tak dievčatá, všetkým ďakujem za inšpiráciu pri výrobe tutu a pripájam naše prvé výtvory. Robili sme z organzy, lebo sme potrebovali veľa farieb🙂 Ale organza sa dosť párala, tyl je určite lepší. No nabudúce... Nápady a inšpiráciu už vďaka Vám máme🙂

majamat
19. feb 2012

@dominika1988 ja som to robila na tu hackovanu celenku a tam mozes dat tyl vo viacerych vrstvach. aj v tescu soim take videla, alebo najdes aj na nete. bud samostatne celenky, alebo aj s kvietkom. aj tie sa daju pouzit. kvietok by sa mal dat dole, ale moze aj ostat ako ozdoba suknicky.
napr tu je s kvietkom. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9463741&tab=14

jamaat
19. feb 2012

@langkofel Ja som objednávala 15.2. a nemám tam doteraz nič zmenené. Kde mi to vlastne ukáže? V tom súhrne v purchase history? Tam to mám zrátané, ale žiadna úľava na poštovnom. Ani to nevidím nikde rozpísané, koľko som ušetrila, ako tu niektoré uvádzali. Tak buď som ja blbá, alebo na mňa kašlú.

langkofel
19. feb 2012

@jamaat no mne to v tom suhrne napisalo hned ze kolko platim postovne a doslova tam bola cena a napisane kolko som usetrila na postovnom. Myslim ze som teraz za 9 roliek platila nieco okolo 13 dolarov...

langkofel
19. feb 2012

@jamaat tak som to pozrela presne za 21.55 dolarov som nakupila a postovne mam 13.47 dolarov a podtym mam napisane ze som usetrila 20,05 dolara na postovnom

jamaat
19. feb 2012

@langkofel No tak nechápem, prečo to mne neurobilo, keď som aj klikla na to kombinované poštovné. No už som im napísala.

katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - ahoj, ja by som potrebovala zohnat ten vrch k tutu suknicke, kde si to kupila? Da sa to aj samostatne? Dakujeeem 😉

michaela80
19. feb 2012

@katrinka8 maju aj samostatne stoji okolo 7-8 libier... http://www.ebay.co.uk/itm/White-Pettitop-Orange...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - dakujem, medzitym som nasla, len som dlho nevedela najst sam top, vzdy to bolo spolu 😉 A teraz sa zamyslam nad tym, ci dlhy rukav alebo kratky... 😀 5. maja ideme na svadbu, tak neviem, ake bude pocasie. Ale pocitovo sa mi viac pacia tie kratkorukavove... len zase, ak bude chladno, skoda zakryvat taky pekny vrsok 😀

michaela80
19. feb 2012

@katrinka8 len tie tricka su take ...no umele... nie je to ani nahodou bavlna.. i ked to tam pise .... ja by som to riesila asi niecim inym...

katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - no, hej, prave kukam, ze tam je 90% bavlna a 10% polyester pisane... Nuz tak a keby som dala to "kratkorukavove", tak by som pod to dala tielko bavlnene alebo dake tricko, ak by bolo chladno... Ci? Lebo neviem veru zohnat nieco take k tej suknicke (ako @anjelicek26 malej kupila, len ja som mojej inej farby) elegantne, kedze dcerka bude mat 2 roky v juni... Pre take male deti maju elegantne asi len cele saty ☹

michaela80
19. feb 2012

@katrinka8 a suknicku mas aku k tomu? tutu alebo pettiskirt?

katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - tuto petti: http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Kids-Girls-Dance...
Ruzova s lila okrajom 😉

michaela80
19. feb 2012

@katrinka8 tieto mam momentalne 2 doma 🙂 🙂 pre jednu z tejto temicjky som objednala... ja by som radsej isla do niecoho mozno takeho http://www.next.co.uk/x492752s1#839232x49 predsa je to bavlna a bude v tom urcite minimlna 6-8 ghodin oblecena..

katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - fiha, to sa mi paci 😉 A ako sa objednava z toho nextu? Mas s tym skusenost? A ako je to s postovnym a dorucenim? V tom sa, bohuzial, vobec nevyznam...

katrinka8
19. feb 2012

@michaela80 - este mi napadlo, nevies, ci nahodou cely sortiment maju aj v kamennych obchodoch? Mohla by som totiz brata v Prahe poprosit, aby mi to kupil...

anjelicek26
19. feb 2012

@katrinka8 - Saska ma pod to blanko baletkove body, to je asi najlepsie pre take male dietatko, skus toto pozriet, pancusky, to body a suknicka a bude to ok.

http://www.ebay.co.uk/itm/Ballerina-dancing-NEW...

katrinka8
19. feb 2012

@anjelicek26 - ved to mi uz napadlo, ked som to pozerala davnejsie... 😉 Dakujem za tip, idem pokukat, ci nenajdem aj biele a ruzicky by som pripadne dokupila, alebo perlickovy nahrdelnik 😉

katrinka8
19. feb 2012

@anjelicek26 - juj, nasla som aj biele a za mensie postovne 😉 Dakujeeem 🙂

vierenka77
20. feb 2012

@dominika1988 ahoj to je dobrá cena, ja tiež nekupujem z ebay a tuná na SK stojí tyl viacej,a kde si taký tyl našla? 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
vierenka77
20. feb 2012

@dominika1988 ano pozerala som,sú len 3 farby ale pekné, 🙂 prosím ta a nevieš kde na mimibazare? dakujem moc za info 😵 😵 😵

jamaat
20. feb 2012

@langkofel Hehe, ešte k tomu linku, tí, čo posielajú aj na Slovensko, majú vypredané. A tí, čo neposielajú, majú toho na sklade plno. 😀

zz134
20. feb 2012

baby ja som z vas nadsena! Uzasne suklienky. Aj ja to chcem vediet robit. pls napiste sem niektora postup. zatial som pochopila je na gumu ( podla obvosu pasa) navazujem pasiky latky ktore su siroke cca 10 cm? adlhe asi kolko? A este ma napadlo. ma ta latka osnovu a utok? ako striham pasiky? po osnove ci po utku? asi po osnove mi vychadza ,.... dakujem za rady a tesim sa velmi!