Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Dievčatá, ktoré si objednávate tyl z USA cez ebay, vedeli by ste aj mne objednať?Dik za pomoc 😀
@jana1056 - -daj malinkej modelke pod to body a pancusky a uz bude spokojna 🙂 Ono to zvykne trosku skriabat 😉 Inak pekna robota 😵
@anjelicek26 dakujem za radu , dam 🙂
babule, prosiiim, pomooooc. takze po dlhom cakani mi prisiel tyl z usa. ALE prisiel mi maly balicek s 1 rolkou!!! objednala som 4 a aj stiahlo prachy za 4. ako to chodilo vam?? som na nervy, keby aspon 2 prisli, ze suknu spravim 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢
ahojte..prosim vas vie mi niekto poradit aku dlzku pasikov mam pouzit zhruba pre pol rocnu slecnu ?
no ved ja jej tam budem pisat, len som chcela vediet, ako to prislo vam, co ste z ebay objednavali viac roliek?? vsetky v jednom baliku?? dakujem za odpovede.
@langkofel aj moja malá má pás 60 a to ešte nemá ani 3 roky 😉
@neka krásne, ale s tým vrškom musela byť piplačka, ale stojí to zato 🙂
Ahojte, ak by ste sa náhodou niektorá lakomila na tyl s trblietkami, ako ja, tak ani omylom. Je síce krásny, ale strááááášne veľa toho opadáva, trblietky by boli všade, takže ho niekam založím a ľutujem, že som mietso neho nevzala iný a mohla byť suknička 😒
@lenuliatko No hrala som sa s tym po torske asi tyzden 🙂 Ale paci sa mi, uz musim len zohnat nejake dievcatko vo veku 2-3 rocky a vyskusat ako to sedi v reali🙂
@neka pozerala som tvoj album, že akú máš starú dcérku a som očarená tvojimi fotkami, krásne, krásne, krásne, keby si bola bližšie, tak si nejaké nechám u teba urobiť 😵
@lenuliatko Dakujem🙂 bavi ma to a najviac sa vyblbnem pri dcerke, ta je uz zvyknuta na vsetko aj v zime sa fotit v letnych satickach . 🙂 🙂 🙂
@fialllka nieje problem mam to odtialto:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1256
🙂
Nestihla som prečítať všetko a či už tu bol tento link. Z USA od bownut už je takmer všetko vypredané a strašne dlho im trvá odozva či už na storno, alebo na kombinované poštovné. Teraz som našla toto: http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...
ahojte, skoda, ze som vas neobjavila skor, nez som si objednala organzu. vsak preco aj, ked som vas nehladala. nevedela som sa rozhodnut, aku farbu vybrat a tu je kopec inspiracii. teraz cakam na celenky, aby som malej urobila suknicku. uz som jednu urobila , lebo sme nieco potrebovali na karneval. nakoniec sme tam nebolil. je urobena narychlo zo zaclony z Ikei. mam este take male motyliky, ktore tam ponasivam.
@anjelicek26 ahooj, odpisem ti ip, ked budem doma pri compe, uz mas saly hotove? 😉

a hej pichala som kazde druhe ocko...
a teraz som premerala pas a kurnik ved moja mala ma 60 pas 😀 , to mavaju modelky 😀