Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
baby ale väčšina tých vašich linkov je v librách (£), čo je oproti € asi o 20% drahšie. Dolár ($) je menej, ale libra je viac.
(pri týchto lacnejších veciach sa dá, ale bacha aby ste sa v konečnom znení neprerátali 😀 )
@dani84 na youtube je vsetko..
https://www.youtube.com/watch?v=P0U9yZTStGwje ich viac toto je na rychlo hladane..nic narocne
@akira13 - tak to je jasne, libra je 1,18 a dolar je menej tusim 20% teraz, treba si to preratat...
Kokso bambule ked vas citam cela som stastna ze taka MANIA vypukla🙂) zda sa mi ze 2/3 slovensky dievcatiek bude chodit v tutu🙂 a kusok aj zo zahranicia🙂))
Vidim ze sa chysta objednavanie z ebay. No ja keby ze mam kreditku tak uz mam tiez objednane🙂
Vsetky co ste popridavali fotky hotoviek tak su nadherne velmi velmi. Sikovnice😉
ahojte, ja na tutu pozeram uz od Vianoc, len nemam nikde textil a z netu mi to prislo drahe, ale uz som objednala
@anjelicek26 vdaka za link, a len mala pripomienka, ten tyl to nie je 6 roliek, ale 6 palcov siroka rolka, cize asi 15 cm 😉 a prosim ako je to s tym kombinovanym plateni, my sme vcera s manzelom na to pozerali a nevideli sme to tam, tak sme zaplatili vsetko zvlast a napisali predajcovi.
a na koniec ja som navod na tutu objavila tu http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8273
@cikyta malinko inak...vlastne ruzove su jedna velka sukna na gumu v pase hore kanalik z masle,tam navlecena guma a cez pas zaviazana stuha.....najjednoduhsie a najrychlejsie 🙂 a pekny vysledok...robim ich teraz pre druzicky na svagrininu svadbu...pre vsetky dievcatka do 6 rokov....cca 9 siat 🙂
ahojte 🙂 uzasne suknicky ste popridavali... musim ist uz aj ja dnes na nakupy 😀
@ludka140281 Ale pod nimi máš aj bielu spodničku, však ?
@cikyta šikovna 🙂 ano,aby sa neukazovala ritka na svadbe 😀
@ludka140281 No lebo presne takto som aj ja chcela urobiť šatočky - bez dvojiteho uzlíkovania....len v páse s mašlou a spodničkou, len som nevedela, či to bude dobre držať.... 😉 (Pre dcerku na druž.šatočky)
baby je robit tieto suknicky tazke?? je niekde na nete nato nejaky navod? dakujem
@lenka0283 http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8273 a vela navodov je na youtube 😉
@ludka140281 a ta suknicka je nejako priendlovana k tutu alebo len tak na volno (nesmykalo bz sa to?)
@miri.b prisila som ju v bodoch...padala by ak by nebola pristita
Baby,nasla som tyl 15cm a 9m, mohol by byt,ze nebudem strihat zvyslo ale vodorovne...nevadi to? Prepacte ak blba ptazka,ae nechcem kupit ak to nebude vonco...chcem urobit pre 3 rocnu a asi 30cm by som si strihala..myslite ze to vyjde? 😖
@rolak su tam aj od 1-8 rokov
@akira13 vzdy nakupujem v librach..este si to viem preratat aj ked uz ucinkuje kojo demencia.... ja kupujem aj next a hmko a ine v UK..na svk veeeeelmi malinko
@bombicka19 Jej, sukničky sú krásne aj bábiky v nich🙂 Tiež idem robiť z organzy, tak dúfam, že sa podarí🙂
@sssimi - jeeej zabka nadherna, aku ma z nej radost 😵

@michaela80 boze ved tomuto sa neda odolat 🙂