icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

ela19
23. mar 2012

@anjelicek26 mne dneska dosli látky z thajska, sú krásne, a take fajnoveee, paráda, a molitan mam uz tiez na poste, dnes este pojdem kupit lemovky a mozno sa mi cez vikend aj podari zacat robit na tych podlozkach do kocikov. Inak u nas je jedna galanterka ale nic tam nemajúúú som uz z nich na nervy, vcera som chcela klobukovu gumu a nič, je to par centov, to sa mi neoplati kupovat cez net. To by som si asi mala rovno poobjednavat odniekial navyse vsetko do zasoby...
To clo co mas platit, podla mna si este dobre dopadla, neni to zas taka horibilna suma, mne sa stalo, ze ked dosli veci z usa - ako darcek, pýtali si 100 eur nasli si nejake paragrafy a výmysli, oni to tak asi robia casto u nas na SK a neoficialne do vacku ma to vyslo 35 eur, ale uz som odvtedy nikdy viac neobjednavala, viac nez pár kuskov, co mi dojde rovno domov, lebo som neni ochotna pchat colnikovi do vacku ani cent, zmrdi 😝 😀
A co ten stroj ? Uz si ho vratila? Ja som najprv myslela, ze ti to nejde, ze niesi zvyknuta, ale potom som citala, ze je tam nieco vadne...

anjelicek26
23. mar 2012

@ela19 - no stroj som zbalila a ide het... nemam na to nervy... ja mam teraz asi 20 roznych latok doma, tak idem robit kopu podloziek, tieto dosli dnes

katrinka8
24. mar 2012

@anjelicek26 - tito colnici,to je hrozne... ☹ Kvoli troske latok idu taketo ceremonie robit ☹ ☹

Ja som predvcerom dokoncila fuchsiovo-oranzovu tutu pre kamoskinu dcerku. Bala som sa trochu tej kombinacie, ale nakoniec to dopadlo nad moje ocakavania 😀 Mala som totiz oranzovy "opasok" (taky kriklavy, ale zvlastny odtien), a nevedela som, co k tomu doladit. Som zvedava, co na to mala povie 😀

katrinka8
24. mar 2012

Toto je moj posledny vytvor 🙂

bibap
24. mar 2012

Maminky, ktora dobra dusa nam spravi krasne Tutu na objednavku pre moju princeznu? Ja som total nemehlo, z duse neznasam sitie, ani hackovanie.. ale ked vidim tie vase krasne vytvory,aj ja by som veru prijala mat aspon jednu doma 🙂

irriss
26. mar 2012

Chtela jsem se zeptat...tyto sukenky jsou urcene na prochazky venku? ..na tzv. denni noseni?
Diky predem za odpoved.

cikyta
26. mar 2012

@irriss Prečo nie ? Proti gustu žiaden disputat. 🙂

irriss
26. mar 2012

@cikyta
Nemam nic NIC proti gustu...
Tady v Italii by to totiz neslo ☹ 😉

katrinka8
26. mar 2012

@irriss - no, ja si myslim, ze je to skor detom "na hranie" alebo na karneval 😀 Ale napr. moja mamina si mysli, ze dcerka v tom moze ist kludne aj na svadbu (ideme v maji) 😀

sirinka
26. mar 2012

@irriss akoze z akeho dovodu by to neslo?

irriss
27. mar 2012

@sirinka

z podobneho jako rika katrinka8 😉

sirinka
27. mar 2012

@irriss jaaaj, takze v pohode ked v lete pridu slovaci na dovolenku,mozu dievcatka a mlade zeny v tom chodit...ci?

irriss
27. mar 2012

@sirinka
Nevim kam smerujes...nechci se nikoho dotknout, ale povim ti to takto:
Odpoved na Tvou otazku zni:
Pokud v lete prijedou (nezalezi odkud 😉 )na dovolenku sem a "tutu" si oblece mlada zena, urcite se nevyhne "Uzasu" - negativnich komentu 😎
Pokud v tom bude oblecene male devcatko, kolemjdouci - "mistni domorodci" si reknou,-zrejme byla nekde nejaka oslava ci divadelni predstaveni 😉

sirinka
27. mar 2012

@irriss no som presvedcena, ze podobne to bude aj na sk tohto roku, lebo je to novinka, ludia na to nie su zvyknuty...ale napriklad tutu sa v hojnom pocte predavaju aj na talianskom ebay, takze asi aj tam u vas stretnes par odvazlivcov...
a kam smerujem? len tam, ze tvoje vyjadrenie bolo tak striktne, ze ma napadlo, ci na to neexistuje nejaky zakon alebo co.... 😉 predsa len tam mate vatikan, tak aby papez nebol pohorseny 😝

irriss
27. mar 2012

@sirinka
no na vstup do kostela a na pamatky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 v TUTU zapomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
27. mar 2012

@sirinka
jo a nejde na zvyk..u nas ve meste i kdyby to byla novinka stara 20 let, nebude prijmuta bez oskliveho pohledu 😉

Jsou tu sami stari lide a velmi konzerva-tivni...neco jako kdyz otevres sardinky a srolujes je..tak tak, jsou tu vsichni sevreni.. 🤐

sirinka
27. mar 2012

@irriss no...to chce mladu a sviezu generaciu... 😀

irriss
27. mar 2012

@sirinka
tak se vyhni mistnim - obloukem 😉 😀

Znam prakticky cele pobrezi Italie- od severu po jih, prave i leve kridlo.. i nejaky ten ostrov vcetne Sicilie...(mimo Sardinie) a zdejsi domorodci jsou vazne "prestarli a predsudkove"...
Snad jedine primorske mestecko, kde kdyz pujdes z plaze jen v plavkach i trebas jen naproti do obchodu pro noviny...budes ZRITIZOVANA!!!!!!!!!!!!!
a deti bez plenek na plazi? To se tu take nenosi(snad ani nemuze) 😉
VSECHNY deti maji aspon plenku - tu do vody... 😉

p.s. ale k tem TUTU sukenkam, nevim jak na E-bay - schvalne pujdu mrknout..ale jeste jsem se NIKDE s tim nesetkala...v zadnem meste...a projela jsem vloni 1.400km..mest;-)

cikyta
27. mar 2012

Božinku, čo všetko chodí našimi ulicami.......... 😅
Napr:
-Chlap v ženských handrach s piercingom v uchu ala "tunel" jak brazílsky domorodec a príčeskami farby dúhy.....

Tak prečo by malo vadiť malé nevinne dievčatko s legínkami, na ktorých má sukienku tutu a je šťastná, pretože sa cíti, ako rozprávková princezná ?! 😵

irriss
27. mar 2012

@sirinka
Mrkla jsem se na E-bay, nasla TUTU, ale u vsech je napsano , ze bud je na tancovani nebo na brusleni, krasobrusleni a nebo jako karnevalovy prevlek za "statkarku"😉

eBay Annunci Veneto tutu
8 Annunci
ElencoGalleriaCompatta Prezzo LuogoData

Tutù danza verde chiaro
Tutù danza 12 - 14 anni verde chiaro con fiorellini marca Vama,...
40 €Verona09 Marzo
Tutù danza verde smeraldo
Tutù danza misura 10 - 12 anni lungo colore verde smeraldo, utilizzato...
40 €Verona09 Marzo
Tutù lilla (body + gonna)
Tutù lilla con paillettes argentate taglia 12 - 14 anni, gonna in...
50 €Verona09 Marzo
Tutù danza verde e oro
Tutù danza colore verde con motivo dorato e perline, taglia 40 marca...
55 €Verona09 Marzo
Costume danza rosa lungo
Tutù danza rosa confetto lungo con paillettes argentate, taglia 12 -...
40 €Verona09 Marzo
Bellissimo TUTU' da pattinaggio
Bellissimo TUTU' da pattinaggio marca DANNIEL, per bambina di 7-9 anni....
90 €Belluno23 Febbraio
Serie complete FUMETTI MANGA - SHOJO
Vendo solo serie complete (no singoli numeri), privato, in tutta Italia e...
3 €Padova09 Febbraio
Tutù danza "contadina"
Tutù danza "contadina" taglia 12 - 14 anni marca Vama, made...
50 €Verona28 Gennaio

sirinka
27. mar 2012

@irriss haha tak ja sa ani do talianska nechystam....
hej, ako pisem...tutu su tohtorocny hit...minuly rok som ja ani nemala tusenia, ze nieco take existuje... 😉

irriss
27. mar 2012

@sirinka
ja je mam tutu sukenky..kdyz moje dvojcata zkousely baletit... 🙂
kdybych byla bliz, snazila bych se je najit..aspon bych Tvoji princezne udelala radost..
jej..koukam, ne princezne, ale princeznam... 😀
ty mas 3 zensky..to je sila.. 😲 😲 😲

..to slychavam na prochazce.. 😀

sirinka
27. mar 2012

@irriss dakujem za ochotu, obidve maju svoju tutu suknicku, objednane mame pettis a najstarsia ma aj origos baletnu na tanecny kruzok...takze v pohode si vystacime... 🙂

janka2110
27. mar 2012

Potvrdzujem slova @irriss
Moje baby maju tutu (kupovane cez internet)tu v It.som ich nikde nevidela predavat.
A to mam pochodenych dost detskych obchodov s oblecenim 🙂
A vzdy ked si ich oblecu tak sa vsetci pytaju na ulici ci ideme na tanecnu,alebo na oslavu 🙂
Nepouzivaju sa tu bezne na nosenie.
Ale moje baby ano 😵

sirinka
27. mar 2012

@janka2110 no ved ani na sk sa nepouzivaju na bezne nosenie...a ani minuly rok som nevidela ani jedno dievcatko v tom...myslim, ze tohto roku to bude novinka a rovnako ako v IT aj tu bude dost ludi zacudovanych nad tym...
a ani tu sa tutu nepredava v ziadnom kamennom obchode, vacsinu si baby vyrabaju same...a pettis zase cez internet kupuju...v jednom obchode v Ba som nasla pettiskirts, cena 87-98 eur...spadla mi sanka... 😀

irriss
27. mar 2012

@sirinka
mam obavy, ze to nebude jen tim, co trh a moda nabizi a nebo bude nabizet ...
Mam obavy, ze primo toto osaceni konkretne nebude spadat do "zdejsi moralky" a modniho citeni..

to neni o minisukni a sukni pod kolena..to neni o ruzove a cerne barve..to je o stylu, ktery podle meho neprojde..zvlast kdyz je "domaci"
Vidim to i u domacich veci - t.j. doma vyrobenych, strikovanych, hackovanych..pokud to neni rovne strojove vyrobe, neni to "oceneno"..ba naopak.. 😉

anjelicek26
27. mar 2012

Ja som vcera vyuzila tyl na trosku iny projekt;)

sirinka
27. mar 2012

@irriss no hej...ludia su uz ako dobytok, najme nevytrcat z radu...inac nebudes akceptovany...

bombicka19
28. mar 2012

na margo tutu nosenia na verejnosti, môzem potvrdit ze min. rok v lete som jedno dievcatko v nej videla , a som si hovorila ze aka paradička, ze ked bude moja mala uz behat tak isto take bude mat v satníku 🙂 🙂

traktor
28. mar 2012

aj moje baby maju tutu , nosia ju aj do skoly, aj dnes Miška isla takto 😉 ..asi su jedine na skole, ale su radi *ine*..zatial sa to kazdemu pacilo, aj ucitelky ich pochvalili..podla mna su tutu a tutu..niektore su vyslovene na karneval, na fotenie, na paradenie sa doma, ved kazda mala slecna chce byt princezna...ale su aj take na bezne nosenie..