icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

patkao
19. sep 2012

žienky idem robit jednu tutu na karneval, ale potrebujem 3 farby tylu, cyklamenovu modru, hnedu, zelenu..nemate niektora na predaj zbytky? objednam si ak nezozeniem, len neviem co potom s tými zbytkami, sa mi to kopi a doma 🙂

majkafer
25. sep 2012

Ahojte! Aj mne sa tutu veľmi páčia a chcem ich robiť pre dcérku, kde nakupujete, myslím na nete, ale slovenské stránky. Aby som to porovnala s našim obchodom. A ten háčkovaný pás je ideálny z priadze, aby bol taký pružnejší? Robíte krásne sukničky 😉 🙂

marcso
25. sep 2012

ja som sa snažila vytvoriť tutu sukničku ale nevyšlo to presne podľa mojich predstáv ale poslúžila aspoň neterke na maškarný ples , tu je čelenka sa celkom vydarila

caterinka31
26. sep 2012

Ahojte potrebujem kupit sukničku tutu...malej na mažoretky. Neviete o niekom kto to predava... 🙂 Dakujem

iwky
2. okt 2012

ahojte, baby odkiaľ objednávate tyl?? nejakú slovenskú stránku mi poradte, nie e-bay.
A koľko budem potrebovať roliek, na sukničku pre ročné baby ??
Ďakujem...

klaudia85
16. okt 2012

Nemohli by ste mi poslať linky z E-bay, odkiaľ konkértne tyl objednávate? Chcem sa do toho pustiť a keď porovnávam ceny na SVK a cez e-bay, fakt je to neporovnateľne nižšie. Ak by sa dalo, budem vďačná za IP 🙂

sonidlo2
16. okt 2012

@klaudia85 http://www.ebay.com/itm/290463597943?var=590003... cena rolky zavisí od toho koľko kusov si objednáš

klaudia85
16. okt 2012

@sonidlo2 nikdy som cez ebay neobjednávala, môžem rátať s tým, že napr. pri kúpe jednej rolky by ma to vyšlo 2,10+3,88dol - bola by to konečná cena? Ďakujem

sonidlo2
17. okt 2012

áno, to je cena na jednu rolku aj s poštovným,
keď si zadáš v Shipping: See details - otvorí sa ti Quantity: zadáš množstvo a pri stlačení Get Rates ti dole vyráta presnú sumu, ktorú zaplatíš za objednávku.

nikil
23. okt 2012

Mamicky,pouziva niektora z vas tuto patku na stroj? http://www.uniaspecial.sk/domace-sijacie-stroje...

dosa
24. okt 2012

@nikil nemam taku patku, v tutorialoch na pettiskirts som to videla prvy raz v zivote a vyzeralo to uplne ze "riasi samo" 🙂 ja riasim pracne rucne...

nikil
24. okt 2012

@dosa aj ja riasim rucne 🙂)))

glee
26. okt 2012

@sonidlo2 ahoj, krasna tutu! Ja by som chcela na prve narodky urobit pre moju malu. Dobre vidim, ze si to viazala na celenku? Super napad! To mam len nauzlikovat? A kolko m tylu mi asi treba na rocne dievcatko? Dakujem ti za kazdu radu 🙂

sonidlo2
29. okt 2012

@glee ahojky, ano viazala som to na celenku v dvoch radoch, spotrebovala som dve rolky pri dlzke priblizne 30cm sukničky. na ročné dieťa by možno stačila aj jedna rolka lebo sa suknička na páse tak neroztiahne a tiež by som ju skrátila oproti mojej (20cm??). moja dcérka ma 4,5 roka a má ju akurát. Neviem ako si zdatná v angličtine ale Bownut od ktorého kupujeme tyl na ebay ma celkom podrobný popis ako takú tutu spraviť aj s množstvom použitého materiálu. podľa neho som postupovala. Alebo si nájdi, je spústu návodov keď zadáš do vyhľadávača "how to make a tutu". Každopádne ak ju chceš takú pufatú musíš použiť viac radov než len jeden. Ak by si ešte niečo potrebovala rada pomôžem. :o)

sonidlo2
29. okt 2012
janka46
29. okt 2012

ahojte, mohla by som porposiť o radu skúsených...chcela by som objednať z Ebay pre neter pod stromcek Pettisskirt, ale potrebujem to na 10 r. slečnu...všetko co som nasla su najväščie velkosti 6-8 a rozmýšlam objednať dospelácku, len tam mam obavu že jeje bude velikáááánska, ona je sice vysoká ale chudulinkááááá, neobjednávali ste niektorá tie dospelácke pettis 😕

glee
31. okt 2012

@sonidlo2 dakujem ti velmi pekne! Prosim ta a tu ruzicku si urobila ako?
Asi za aky cas ti pride tyl, ked objednavas od Bownut?

glee
31. okt 2012

@sonidlo2 este ak mozem poprosit, ktory rozmer tylu by som mala vziat? Neuvadzaju to v cm, tak nejako neviem z toho vyjst

http://stores.ebay.com/Bownuts-Store/TULLE-/_i....
VDAKA! 😵

annika11
1. nov 2012

baby idem sa vám podakovať, na základe diskusií, som si vyrobila konečne sukničku pre malú 😀 myslím, že sa podarila a určite nie je posledná, dakujem vám všetkým, ktoré tu prispievate 😀 🙂 🙂 🙂

sonidlo2
2. nov 2012

@glee 6x25yd, http://www.ebay.com/itm/290463597943?var=590003... , pri dĺžke sukničky 30cm potrebuješ jednu rolku na riadok

maajka83
4. nov 2012

ahojte je tu niektora ktora sa chysta objednat tyl z ebay?

bezaz
5. nov 2012

baby, plz, urcite nieco podobne ste uz niektora robili, len potrebujem poradit, kde zohnat ten zivotik? dik moc http://ny-image3.etsy.com/il_fullxfull.26139309...

lusindata2
6. nov 2012

ahojte chcem sa opytat odkial nakupujete material na tutu sukničku?chcem skusiť urobit babam na vianoce

bezaz
6. nov 2012

@nikil ten riasiaci aparat je super, rovno to riasi aj presiva, inak normalne staci presit na stroji co najvacsim stehom a nariasis si to uz sama, potom opat mozes presit, aby sa ti to fixovalo.. ja som tak sice riasila len tylovu spodnicu pre babiku, ale hadam pre slecny je to rovnako 😉

bezaz
6. nov 2012

@lusindata2 ja som tyl kupila aj u nas v galanterke 😉 dokonca v 4 farbach 😀

evka3231
Odpoveď bola odstránená
rudy252
14. nov 2012

ahojte nemáte niektorá tento komplet tutu? nepošlete foto ako to vyzerá originál?

sona367
15. nov 2012

@ludka140281 a môžem poprosit postup ? dakujem 🙂

ludka140281
15. nov 2012

@sona367 nakukni v mojich albumoch"ako vyrobit tutu" je tam všetko 😉