icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

sssimi
18. jan 2012

@anjelicek26 Ani ju nechcela dať dole 😀

lenkao
18. jan 2012

juj koceny uz mam tyl doma a farby su krasne a trblietkave 🙂 zajtra budeme vyrabat 😀

nata_
18. jan 2012

ahojte, ja som nasla este bambule http://www.sashe.sk/anitac/moje/bambulky

miri.b
18. jan 2012

aj tu maju tyl http://www.stoklasa-sk.sk/organza-x2s01702 a myslim, ze som tam niekde nasla aj bambulky, len teraz to uz neviem najst 😅

miri.b
18. jan 2012

@nata_ s tou cenou, ked som si to prepocitala, tak to vychadza asi ako na Sk, a uz sa mi stalo, ze som nieco objednala a o chvilu predajca stopol posielanie na SK, prip. si to dal zaplatit 😀

Inak komentar mojho muza pri objednavani z ebay> ..to sa oplati robit americanovi za par halierov...

akira13
18. jan 2012

@anjelicek26
@michaela80 to je len, že je tu veľa báb, ktoré nepoužívajú takéto nákupy a Anjeliček spomínala iba doláre, tak reku aby si na to vedeli dať aj "zahranične nenakupujúce" odsledovať 🙂 🙂

anjelicek26
18. jan 2012

@miri.b - vsetko to ide z ciny, honkongu, aj ked je to na ich e-bay... to je predsa jasne... na kvalite to vobec neubera, overene x-krat.... su to rovnake veci, co tu importuju firmy a predavaju 4-5x vyssie 😝

evelin116
18. jan 2012

@miri.b a ta cena je vlastne za kolko metrov neviem to najst

evelin116
18. jan 2012

toto je neskutocne krasne..dufam ze do leta sa to naucim

anaxamon
autor
18. jan 2012

@miri.b jezin super stranka🙂)) dakujem ze si toto nasla pre mna isto lepsie nez ebay 😵

lenkao
18. jan 2012

@anaxamon ja som sam chcela objednat ale nemali tmavo modru a ciernu a napadlo poslat do obchodu mm ked bol v he 🙂 vraj mali mrte farieb a odtienov 😀 skoda ze ma nenapadla taka vinova 😀

nata_
18. jan 2012

objednala som tie tri farby, ak mi ostane, budem predavat...

janka_pn
19. jan 2012

babule a objednavali ste niektora z tej stranky http://www.stoklasa-sk.sk/organza-x2s01702, ak ano tak ktore??? a kolko je postovne? 😅

teress
19. jan 2012

baby čo je lepšie tyl, alebo organza?

nata_
19. jan 2012

@4ocka to mas tyl na rolke? ak som ta dobre pochopila, vyjde ti 30 pasikov 30cm, ktore zlozis na 15cm....neviem vobec, ci to je vela alebo malo...

lenka0283
19. jan 2012

baby poradite nejaku stranku kde si objednam tu latku nato? lebo mam to cele nejako popletene :0) dakujem

nata_
19. jan 2012

@janka_pn stoklasa ma postovne na SVK 3,2 bez DPH do 10kil balik, potom sa to navysuje...

4ocka
19. jan 2012

@nata_ ahoj,uz som si objednala 39cm a 9m takze toto by mohlo byt v pohode...dakujem

janka_pn
19. jan 2012

premyslam nad tymto http://www.stoklasa-sk.sk/tyl-dekoracny-sirka-2...
zeby jedna rolka a tu dam napol aby boli tie pasy cca 10cm... ??? jedna rolka ma 23 m. bude mi to stacit pre 3rocnu??? som z toho 🙄 😅

nata_
19. jan 2012

@4ocka jooj tak to bude az az :D

nata_
19. jan 2012

@janka_pn to ti bude URCITE stacit :D...ja som si tie rolky objednala z usa, cez ebay...toto som vobec nevidela na tej stranke...tak mi treba 😠

miri.b
19. jan 2012

@4ocka ahoj, mne sa na prekladanie 30 cm pasik zda malo, lebo prelozis ho na pol, uviazes a mas dlzku sukne necel7ch 15 cm, co je skor len pre balerinu na ubor ozdoba a nie na suknu pre 3 rocnu, ja budem tiez robit pre skoro 3 rocnu ale myslim, ze budem strihat pasz asi sirka 15cm a dlzka tak 65 cm

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ no ratam, ze by mi z toho vyslo asi 115 pasikov v dlzke 40cm.... co dam este akoze napol, vsak ano 🙂). a co to vyslo na ebay?? inak na tej stranky maju tie kotuciky aj uzsie, ale nemaju vyber farieb....

janka_pn
19. jan 2012

@miri.b ja budem pre trojrocnu strihat asi tych 40-50cm, tak premyslam 😅

nata_
19. jan 2012

@janka_pn rolka cca 1,58 eura, sirka cca 15cm, dlzka cca 23 metrov..plus postovne

janka_pn
19. jan 2012

@nata_ no tak dost lacnejsie, ci? a postovne kolko?

miri.b
19. jan 2012

baby inak v tom navode na mimibazari, baby tiez robili z ruliciek ako sme tu mi objednavali tyzh 23 m a pisali, ze 1 je malo 😅 , ono zavisi aj aku hustu chcete mat tu suknu...

nata_
19. jan 2012

@janka_pn tri rolky plus postovne na svk nieco tesne pod desat eur...stoklasa nema syte farby,len pastelove vidim 😒 ....tak nakoniec dobre som objednala....pastelove mozno neskor kupim..

lenka0283
19. jan 2012

@nata_ dakujem pekne :0)