Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@alexis13 nepara sa to presne to použivam tiež,gumu si kup širšiu cca 2cm širku,aby v pase nerezala,neobšivam ju a dievčata su z toho ako anieliky 🙂
Ahojte babeny, chcela by som vas poprosit o radu... nasla som stare zaclony z ikey a chcela by som z toho urobit tutu pre susedku...podoba sa to na tyl, ale nie je to uplne ono.. a trochu sa to ruska na bokoch. Vedeli by ste mi poradit, ako to "osetrit", alebo to radsej nechat tak a dufat ze sa to az tak parat nebude...? 😖
baby, ake dlhe mam nastrihat tie pasy na Tutu? mam 5 mesacnu dceru, ale neviem, aka cca dlzka by to mala byt, ako to bude vyzerat ked to bude hotove
ahojte kočky, prosím vás videla som tu viaceré sukničky kde bola horná guma taká dierovaná ako na tie čelenky s kvetom alebo čiapky...kde sa to dá zohnať? či to máte z tých čeleniek?? dakujem
@trinka tu je vela videí ako to urobiť 😉
https://www.youtube.com/watch?v=1BGxyQE1VdAAhojte babenočky. Som tu nová a už dva roky chcem tutu vyskúšať. Poradíte? Prosííím...Chcem si objednať cez ebay, no nikdy som ešte neobjednávala a po anglicky neviem ani ň... Čítala som tu všetky príspevky a ten pay pal, to len cez to sa dá platiť? A aká je doba dodania? Pochopila som to správne, že čím viac tovaru objednám, tým vačšie postovné platím? No cena za tovar bude nižšia? Dakujem krásne za odpoveď
ahojte - rada by som sa informovala, kde sa da kupit tutu suknicka - za normalne prachy.... dakujem
Baby kde na SK kupujete tyl na tutu sukničky? A taký neškrablavý potrebujem 😉 Ďakujem
tu je typ na textilne kvietky,ktore mozte pouzit na zdobenie
prosim vas, k chcela by som k tutu balerinky, neviete kde to zohnat (24-25velkost) na slovenskom webe som nasla za skoro 100eur..a to nie je velmi normalna cena 🙂)
ja hladam pre dcerku na oslavu rocika tutu suknicku k takejto celenke - co vy na to ??? http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/7...
@viktoria12 čítala som, že sa dá aj z organzy, ja som si objednala a idem vyskúšať, keď budem mať tak pridám foto 😉 ako sa podarila

@ludka140281 ahoj kupila som na takom šulci dnes organzu 10 metrov 5 euro....len treba to nastrihat na pasiky a bojim sa ze sa bude parat nepara sa to? ked tak by sa to dalo na mašine zaendlovat? tak to robite? , kupila som niečo take ako horevyššie to ružove len je to širšia rolka...noo a gumičku som zabudla kupit =D ale tak to nehori to potrebujem na 30.1 🙂