Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@alexis13 nepara sa to presne to použivam tiež,gumu si kup širšiu cca 2cm širku,aby v pase nerezala,neobšivam ju a dievčata su z toho ako anieliky 🙂
@ludka140281 dakujem potom hodim foto ked sa mi to podarí 😉
@ludka140281 ake široke pasy mam strihat? a dlhe? cca?
@alexis13 ja robím cca 5 až do 8cm
@ludka140281 ok lebo jedna kamoška robila až 15cm tak teraz neviem 🙂 🙂
@alexis13 ja take široke nie,no každemu sa pači niečo ine 🙂
Ahojte babeny, chcela by som vas poprosit o radu... nasla som stare zaclony z ikey a chcela by som z toho urobit tutu pre susedku...podoba sa to na tyl, ale nie je to uplne ono.. a trochu sa to ruska na bokoch. Vedeli by ste mi poradit, ako to "osetrit", alebo to radsej nechat tak a dufat ze sa to az tak parat nebude...? 😖
tak dievcata pridavam sa aj ja ku vam
baby, ake dlhe mam nastrihat tie pasy na Tutu? mam 5 mesacnu dceru, ale neviem, aka cca dlzka by to mala byt, ako to bude vyzerat ked to bude hotove
@rudy252 ahoj ja ich predavam....co chces o nich vediet? 🙂
ahojte kočky, prosím vás videla som tu viaceré sukničky kde bola horná guma taká dierovaná ako na tie čelenky s kvetom alebo čiapky...kde sa to dá zohnať? či to máte z tých čeleniek?? dakujem
@trinka tu je vela videí ako to urobiť 😉
https://www.youtube.com/watch?v=1BGxyQE1VdAAhojte babenočky. Som tu nová a už dva roky chcem tutu vyskúšať. Poradíte? Prosííím...Chcem si objednať cez ebay, no nikdy som ešte neobjednávala a po anglicky neviem ani ň... Čítala som tu všetky príspevky a ten pay pal, to len cez to sa dá platiť? A aká je doba dodania? Pochopila som to správne, že čím viac tovaru objednám, tým vačšie postovné platím? No cena za tovar bude nižšia? Dakujem krásne za odpoveď
ahojte - rada by som sa informovala, kde sa da kupit tutu suknicka - za normalne prachy.... dakujem
ahojte je tu niekto z ke kto vie robit tutu
Baby kde na SK kupujete tyl na tutu sukničky? A taký neškrablavý potrebujem 😉 Ďakujem
@sssimi aj mna by to zaujimalo
tu je typ na textilne kvietky,ktore mozte pouzit na zdobenie
poradte da sa to aj z organzi
prosim vas, k chcela by som k tutu balerinky, neviete kde to zohnat (24-25velkost) na slovenskom webe som nasla za skoro 100eur..a to nie je velmi normalna cena 🙂)
ja hladam pre dcerku na oslavu rocika tutu suknicku k takejto celenke - co vy na to ??? http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/7...
@viktoria12 čítala som, že sa dá aj z organzy, ja som si objednala a idem vyskúšať, keď budem mať tak pridám foto 😉 ako sa podarila
@julianka777 prosim ta kde kupujes tyl? Dakujem

@ludka140281 ahoj kupila som na takom šulci dnes organzu 10 metrov 5 euro....len treba to nastrihat na pasiky a bojim sa ze sa bude parat nepara sa to? ked tak by sa to dalo na mašine zaendlovat? tak to robite? , kupila som niečo take ako horevyššie to ružove len je to širšia rolka...noo a gumičku som zabudla kupit =D ale tak to nehori to potrebujem na 30.1 🙂