Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
Chcem si objednat tutu suknicky z ebay-u, ked je postovne zadarmo, tak platim len sumu za urcitu vec? Ake vydavky su este navyse? Clo? DPH? Od akej sumy?
a aky siroky ten tyl ma byt ked je v rolke?? 15cm??
Ahojte babi,aj mňa chytá tutu ošial 😉 prosím Vás koľko metrom je potrebné na jednu tutu sukničku? ďakujem 🙂
@anjelicek26 ahojky, chcela by som vyskúšať tutu sukničku. je lepší tyl, alebo organza? a aká cca šírka? ďakujeem 🙂
baby, plz, mate niekoho overeneho predajcu aj na tylovu metraz pripadne sirsie ako tych 6" teda 15cm?
Ahoj, našla som na mimibazar.sk čelenky na viacradovú tutu sukničku. Tu je link http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7697663&tab=14.
Baby,tie čelenky elastické na sukničky predávajú aj tu v pro shopoch,ja som dokonca od jednej pani kúpila len po 0,80cent,akože nosené,ale nič in nie je,robím sa na ne super,akurát som jednu dokončila,fakt odporúčam.Robila som z tylu na 4a pol ročnú slečnu a stačilo mi 1,5metra tylu-bol dvojmo.
Ahojte šikovnice, akú šírku tylu používate? Ja som použila 15 cm a zdá sa mi, že širšie pásy by na sukničke krajšie vyzerali. Ďakujem za rady.
Babule potrebujem help...zhanam petti suknu ale na 14 rocne dievca. na ebay som nasla co predava tinxi ale ma maly vyber farieb.
nekupovali ste od niekoho ineho taku vacsiu petti sukienku? dakujem
Dievčatá, koľko metrov organzy, či ako sa to volá mi treba na tutu sukničku? a akej šírky? kúpila by som v kvetinárstve, tam majú cca 15 cm široké. dakujem
Ahojte je tu toho uz strasne vela tak sa spytam. Chcela by som malej urobit tutu suknicku kolko tylu na nu potrebujem ?? Dakujem
@rybka009 ja som použila organzu, ale pri strihaní sa organza na zospodu strapká, trochu som ju opálila nad sviečkou ale neviem ako dlho to vydrží.
je to moja prvá suknička, takže neviem či by nebol lepší ten tyl, aj keď organza je asi na dotyk mäkšia.
ja osobne som použila 3 rolky organzy tmavoružová, ružová a smotanová, šírka bola 36 cm a dĺžka na jednej rolke 9 m
pôvodne som mala v pláne ju prestrihnúť na 3 časti, ale tak to sa mi nepodarilo, lebo sa strapkala ešte viac, tak som ju musela použiť v celku, je to trošku škoda.
možno na budúce vyskúšam ten tyl či nie je lepší 😉
@kiwi82
@zuzana909 krasna dakujem asi skusim ten tyl uvdime co to urobi. A sirka tej organzy bola aka az si to premeriam zhruba. co myslis ako by vyzeralo keby som jej tie pasiky pridavala na gumicku, vies ze by sa jej to lepsie obliekalo a ked by bola vacsia, pripla by som jej tam dalsie pasiky a sukna by rastla s nou aspon na zaciatok 🙂
@kaslerka jeden je napriklad aj tu http://blog.utrikocekmodroocek.cz/2011/03/balet...
@anjelicek26 nádherná akurát som sem vbehla že idem kuk adresy odkiaľ si mám objednať tyl... ozaj ešte na začiatku som čítala že na ebay boli nejaké balenia po 6 ks. Prosím ta to kde vyčítam 😀 Ale suknička sa ti vydarila... šibačka môže začať 😵
@anjelicek26 a ešte jeden dotaz predtym si robila šírku tých pásov 3cm a teraz ked máš malú troška väčšiu tak robíš tie 15cm pásy? Resp. aké širké ich máš na tejto sukničke? A dĺžka je robená na polovicu z metra alebo je kratšia?

@jerry3 http://www.ebay.com/itm/271144995422?var=570138...