icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
24. mar 2013

@mimikri - ja to robim odhadom... sirku aj dlzku... pokial das dost vrstiev, tak to vzdy bude dobre vyzerat. Ja som teraz kupovala v galanterke, ale niekde vpred link na tyl je.

anjelicek26
24. mar 2013

Este moj vytvor za posledne dni... ma satenovu podsuknu a skusala som celkom uspesne novy sposob nadväzovania tylu, mala je spokojna a ja tiez xixi

kajulka1
24. mar 2013

@anjelicek26 a ten opasok na tutu robis-hackujes ty alebo objednavas? Kolko vyde take vlastnorucne urobenie tutu sukne? dik

anjelicek26
24. mar 2013

@kajulka1 - hackujem si ho sama, ved to je par minut.. a kolko vyjde... no to je vzdy ine... ak kupim material v slovenskej galanterke, tak draho... ked objednam z ciny ci usa, je to lacna zalezitost... ale tak ja robim len pre rodinu a sem-tam nejakej kamoske pre radost, takze ta cena j az druhorada.... aj ked tieto saty sli chlp do penazi veru 😖

kajulka1
24. mar 2013

@anjelicek26 ja len zhruba kolko to vyde taka obycajna tutu sukna,ci sa mam do toho pustit alebo radsej kupit, to preto... 🙂

philipha22
24. mar 2013

@anjelicek26 no takze ide leto.... tak idem skusit nieco spravit pre malu... pozerala som rolky a maju 9m x 15cm sirku.... vedela by si mi prosim poradit kolko roliek mam cca asi zobrat??? Kolko treba asi na suknicku a kolko cca na saty??? Aby som to neobjednavala x krat 😅

anjelicek26
24. mar 2013

@philipha22 - 5 roliek na saty a 2,5 rolky na suknu... hovorim o rolkach tychto rozmerov...

http://www.ebay.co.uk/itm/Tutu-TULLE-ROLLS-6-wi...

philipha22
24. mar 2013

@anjelicek26 Dakujem 🙂

denaalubos
25. mar 2013

Ahojte kocky... Dost som pocitala,z coho tutu vyrabate,a tak... A chytilo ma to za srdce! Takze chystam sa kupit si tyl aby som vyskusala taku krasnu tutu ako je ta na tom videu z tychto prvych stranok..to kratke sikovne 2-minutove videjko kde je tutu taka cyklamenova ruzova... Len jedno mi nejde do hlavy...vidim aj citam ze to robite len akoby som to napisala jedno poschodie-vlastne len na tu gumu to uzlite...lenze ako sa robi ked cchem aby bola taka ako z videa,stale to je len "jedno poschodie"a dava sa tam raz kratsi a raz dlhsi tyl? Dufam,chapete co sa chcem opytat.... Prosim prosim za radu... 🙂

denaalubos
26. mar 2013

Baby tyl 15cm siroky a 25m dlhy by mi mal stacit na tutu pre 1 rocne babo..a cena na nete 5eur a drobne,dobra cena?

denaalubos
26. mar 2013

@ludka140281 vies mi poradit?

dudus16
26. mar 2013

@anjelicek26 mozes mi prosím ta poradiť koľko metrov tylu si spotrebovala na tu úžasnú farebnú suknu a ako si dosiahla ten efekt že je taká hustá

ludka140281
26. mar 2013

@denaalubos ja som použila jednu velku rolku na jednu sukničku,,, teda 36cm/9m dlhy,,,

lenadka
26. mar 2013

@anjelicek26 téééda perfektné sú tie šatičky, veselé, mňamky 🙂 😵 🙂

anjelicek26
26. mar 2013

@denaalubos - potrebujes 2,5 rolky, ak ma byt husta.

anjelicek26
26. mar 2013

@dudus16 - ja nadväzujem na vrstvy, teda hackovany pas a do ociek (z dlhych stlpikov) a prepletam. Dolu kazde ocko, do medzivrstvy kazde druhe ocko a do horneho riadku tiez kazde ocko. Jedine tak ziskas objem. Ak to davas na gumku, aj ked das na husto vedla seba, nikdy nedosiahnes taky objem, ako ked mas tri vrstvy nad sebou.

dudus16
26. mar 2013

@anjelicek26 a to kolko potom spotrebujes toho tylu ?

anjelicek26
26. mar 2013

@dudus16 - 2,5 rolky na suknu a 5 roliek na saty 😉

dudus16
26. mar 2013

@anjelicek26 do kopy 2,5 alebo na kazde poschodie 2,5, som jelen s toho :D

anjelicek26
26. mar 2013

@dudus16 - xixi dokopi 🙂 Ved tych 15cm prestrihnes este po sirke este raz (na7,5cm), potom je to dost pasov.

denaalubos
26. mar 2013

@anjelicek26 a potom je teda dobra cena za 15cm a 25cm rolku okolo 4e tusim to je na nete... Ci kde sa to da zohnat a ake byvaju velke tie rolky,prosim ta ked mi poradis?

dudus16
26. mar 2013

@anjelicek26 dakujem za radu este zohnat uhackovanu celenku :D ....este jedna otazka ten hackovany pas je pruzny? alebo tam davas aj gumicku?

anjelicek26
26. mar 2013

@denaalubos - rolka je 22m x 15cm cca... objednavam z usa ci z ciny... aj ked teraz som mala metraz z galanterky, co som si musela strihat a bolo to drahe (3,20m2), co je teda fest palka.....

anjelicek26
26. mar 2013

@dudus16 -- je pruzny + ja to stahujem hore stuhou alebo sponou alebo opaskom, ako kedy... mam viacero variant v albume...pri satach to riesia ramienka a pas cez brusko... pri tutu len ta stuha väcsinou, ako kedy...

denaalubos
26. mar 2013

@anjelicek26 oprava 25m...

dudus16
26. mar 2013

je toto dobra cena 1,59€ za tyl 15cm x 9m?

denaalubos
26. mar 2013

@anjelicek26 ja som madar v tomto...takze na sk to je drahe..? Ja som nasla stranku kde je 15cm siroka a 25m dlha a stoji okolo 4-5e. To je lepsie cena ne? Ja eda neviem anglicky moc tak objednat zo zahranicnej stranky neviem... Pisem to na sto krat dufam ze ta neotravujem moc

anjelicek26
26. mar 2013

@denaalubos - no z usa ju mam za 1,65 ale to je fuk, je to dobra cena.. suknu mas za 10€ hotovu a velmi velmi peknu...

denaalubos
26. mar 2013

ta stranka je stylovainspiracia @dudus16 a to kde budes kupovat?