Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@dudus16 je to dobra cena..lepsi nez ja som nasla...
@dudus16
@denaalubos - tuto je spodnicka a hackovany pasik tych poslednych siat, hadam vam to pomoze, ako to vyzera... na to nadväzujem (zacinam od spodnej casti) a idem hore.
Kraasne..🙂
Prosim Vas kde zozeniem ten vrch saticiek?
ahojte,nevedeli by ste mi poradit kde by som mohla kupit tutu sukienku,myslim nejaky kamenny obchod v BA?
@kacenka1310 viem ze v H&M maju nieco podobne ...
No....takze mam doma kupeny z TT tyl 1,5x1,5 cerveny a 1,5x1,5 biely nechala son za nho necelych 12 € a to neviem ako mi vystaci...ale ja chcem tak malu kratucku pre moju 1rocnu Lili ale nech je taka husta... No som zvedava,mama mi vecer hackovala pas na gumu...mlen najvacia robota to bude postrihat....uz viem preco je lepsi ten tyl ked je uzky a dlhy... No okaptom pridam foto 🙂
ahojte, ja rozmyslam ze mojej dcerke urobim nejake tutu šaty, kedže ideme zaciatkom maja na svadbu. poradte mi prosim nejake pekne napady na šaty vhodne aj na takuto priležitost
baby koľko vás vyjde jedna suknička? Oplatí sa robiť ju doma alebo radšej objednať?? díky za odpovede 🙂
@anjelicek26 wow, kraasne saticky.kolko ti trvala vyroba? 🙂
@mery7 - asi 5 hodin... najviac casu zabralo strihanie a nadväzovanie.tylu na striedacku, to bola piplacka.
Ahojte kocky,nemozem nikde najst postup na tutu suknicku s pasom.Taka sita.Niekde to tu bolo,no nemozem najst.Neviem,ci to uz niekto stiahol.
Ahojte baby, prosim Vas viete mi niektora poradit orientacnu spotrebu tylu v rolkach 15 cmx 9 m na suknu a saty pre dceru vysoku ako cca 6 rocne dieta? Predskolacka... Chcem to robit v 3 radoch na hackovany pasik. Nemam cas citat stranku po stranke v diskusii. Dakujem.
ahojte maminy, ja síce nemám babätko, ale mám maličké krsniatko a pre ňu by som chcela takéto sukienky.....Vygooglila som si postupy, aj videá, vôbec to nie je ťažké urobiť, ale z práce chodím tak zrobená, že keď mám voľno, tak som rada, že len sedím a čumím do blba, nie to ešte sa hrbiť pri šijacom stroji.....Nechcem sa vyhovárať, ale keď porovnám aké ceny sú tam a u nás, tak je to fakt pohodlnejšie objednať a počkať si na to......A keby bola tá možnosť to veru objednať cez niekoho kto má pay pal, tak by som to určite využila aj ja 🙂
@sirinka Dobry den, nadherne suknicky mate🙂 Viete mi poradit navod alebo ste kupili hotove? Dakujem velmi pekne 🙂
@denaalubos ahoj chcem sa opýtať, prala si predtým ten tyl, ak áno ako ?
@elalia prala..v rukach..
@denaalubos ďakujem
Ahojte baby,uz ste niektora objadnavala tyl z tej slovenskej stranky z Nitry?Ste spokojne?Neviem,ci objednam tam,alebo skusim ebay...A inak,neskriabe to vase dievcatka,predsa len tyl je taky ostry...?

@denaalubos len neviem ci je to dobra cena a ci by mi stacilo na trojvrstvovu 3 rolky