icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

dudus16
26. mar 2013

@denaalubos len neviem ci je to dobra cena a ci by mi stacilo na trojvrstvovu 3 rolky

denaalubos
26. mar 2013

@dudus16 je to dobra cena..lepsi nez ja som nasla...

anjelicek26
27. mar 2013

@dudus16
@denaalubos - tuto je spodnicka a hackovany pasik tych poslednych siat, hadam vam to pomoze, ako to vyzera... na to nadväzujem (zacinam od spodnej casti) a idem hore.

zz134
27. mar 2013

moje saticky prve

tidi
27. mar 2013

Kraasne..🙂
Prosim Vas kde zozeniem ten vrch saticiek?

kacenka1310
27. mar 2013

ahojte,nevedeli by ste mi poradit kde by som mohla kupit tutu sukienku,myslim nejaky kamenny obchod v BA?

zz134
27. mar 2013

@tidi ja som to objednala z ebay...

zz134
27. mar 2013

@kacenka1310 viem ze v H&M maju nieco podobne ...

denaalubos
29. mar 2013

No....takze mam doma kupeny z TT tyl 1,5x1,5 cerveny a 1,5x1,5 biely nechala son za nho necelych 12 € a to neviem ako mi vystaci...ale ja chcem tak malu kratucku pre moju 1rocnu Lili ale nech je taka husta... No som zvedava,mama mi vecer hackovala pas na gumu...mlen najvacia robota to bude postrihat....uz viem preco je lepsi ten tyl ked je uzky a dlhy... No okaptom pridam foto 🙂

denaalubos
31. mar 2013

Toto je ona,ale este ju budem dokoncovat,bud biely tyl medzi cerveny pojde alebo ostane takato alebo to podsijem bielym a este nejaky opascok tak dorobim,no uvidime ked sa modelka zobudi 🙂

denaalubos
31. mar 2013
michaela182
2. apr 2013

ahojte, ja rozmyslam ze mojej dcerke urobim nejake tutu šaty, kedže ideme zaciatkom maja na svadbu. poradte mi prosim nejake pekne napady na šaty vhodne aj na takuto priležitost

ladyka8
3. apr 2013

baby koľko vás vyjde jedna suknička? Oplatí sa robiť ju doma alebo radšej objednať?? díky za odpovede 🙂

ladyka8
3. apr 2013

@zz134 bože to je nádhera ! si veľmi šikovná! Tiež by som chcela pre dcérku, nespravila by si jej?

zz134
4. apr 2013

@ladyka8 dakujem🙂 a nechces skusit urobit sama? je to naozaj jednoduche

ladyka8
4. apr 2013

@zz134 pozrela som si návod a vyzerá to byť fakt jednoduché 🙂 kde viem objednať tyl prosím ťa, máš nejakú overenú stránku?

zz134
4. apr 2013

@ladyka8 hodila som ti do posty, sem sme to uz hadzali milion krat🙂

mery7
4. apr 2013

@anjelicek26 wow, kraasne saticky.kolko ti trvala vyroba? 🙂

anjelicek26
4. apr 2013

@mery7 - asi 5 hodin... najviac casu zabralo strihanie a nadväzovanie.tylu na striedacku, to bola piplacka.

lenka78
4. apr 2013

Ahojte kocky,nemozem nikde najst postup na tutu suknicku s pasom.Taka sita.Niekde to tu bolo,no nemozem najst.Neviem,ci to uz niekto stiahol.

dida84
4. apr 2013

Ahojte kočky,
toto je moja prvá suknička pre moju malú... poraďte, čo by sa jej k tomu hodilo? v nedeľu bude mať rôčik... ďakujem

kaslerka
Odpoveď bola odstránená
bzuki
8. apr 2013

Ahojte baby, prosim Vas viete mi niektora poradit orientacnu spotrebu tylu v rolkach 15 cmx 9 m na suknu a saty pre dceru vysoku ako cca 6 rocne dieta? Predskolacka... Chcem to robit v 3 radoch na hackovany pasik. Nemam cas citat stranku po stranke v diskusii. Dakujem.

miriamka61
17. apr 2013

ahojte maminy, ja síce nemám babätko, ale mám maličké krsniatko a pre ňu by som chcela takéto sukienky.....Vygooglila som si postupy, aj videá, vôbec to nie je ťažké urobiť, ale z práce chodím tak zrobená, že keď mám voľno, tak som rada, že len sedím a čumím do blba, nie to ešte sa hrbiť pri šijacom stroji.....Nechcem sa vyhovárať, ale keď porovnám aké ceny sú tam a u nás, tak je to fakt pohodlnejšie objednať a počkať si na to......A keby bola tá možnosť to veru objednať cez niekoho kto má pay pal, tak by som to určite využila aj ja 🙂

mata1976
Odpoveď bola odstránená
katkaaalex
28. apr 2013

@sirinka Dobry den, nadherne suknicky mate🙂 Viete mi poradit navod alebo ste kupili hotove? Dakujem velmi pekne 🙂

elalia
3. máj 2013

@denaalubos ahoj chcem sa opýtať, prala si predtým ten tyl, ak áno ako ?

denaalubos
3. máj 2013

@elalia prala..v rukach..

elalia
3. máj 2013

@denaalubos ďakujem

zyza
5. máj 2013

Ahojte baby,uz ste niektora objadnavala tyl z tej slovenskej stranky z Nitry?Ste spokojne?Neviem,ci objednam tam,alebo skusim ebay...A inak,neskriabe to vase dievcatka,predsa len tyl je taky ostry...?