Týždeň narodenia spiacich detí
Tento týždeň si pripomíname narodenie spiacich detí, alebo detí ktoré sme nosili, ale nikdy nestretli, alebo tých, ktoré sme mali, ale nemohli vziať domov, alebo tých, ktorých sme priniesli domov, ale nemohli zostať. Dajte to do svojho profilu, ak vy alebo niekto koho poznáte utrpel stratu dieťaťa. Väčšina z vás to neurobí, pretože na rozdiel od rakoviny, smrť dieťaťa je stále ešte tabu. Prelomte mlčanie!!! ..
Ja som tak prisla o svojho anjelika.Bolo to tiez okolo 10 tyzdna,a stalo sa to 22.decembra :( ... clovek sa stym nikdy nevyrovna a nikdy nezabudne...
Ahojte ...pridavam sa k vam , aj ked nikdy som si nemyslela ze by sa ma to mohlo niekedy tykat ...ja som prisla o mojho anjelicka v 8 tt po missed , bolo to tehotenstvo necakane , deti mi uz mali 11,10 rokov , takze zo zaciatku sok a potom este väcsi , ked sa tak necakane rychlo skoncilo , bolo to pre mna hrozne , ako pre kazdu z vas ....bolo to minuly rok v septembri a uz v novembri som nosila pod srdieckom dalsi zivot - tento bol planovany od prvej minuty , aj ked dr. radili pockat aspon pol roka - , dnes uz tu zvesela pobehuje okolo mna , nikdy nezabudnem , ze ale jeden cloviecik tu uz vzdy bude chybat ...VIEM ze to bolo dievcatko , tak to citim , uz vtedy ked som ju cakala ...kazde jedno dietko som vedela co to bude , skor ako nieco dr. povedali ...asi instinkt , tak na nasu Emku budem stale spominat a vzdy sa mi tisnu slzy do oci , v aprili by sa narodila , no osud to chcel inak ....
Ahojte. Zakázala som si čítať takéto témy, tak isto ako klikať do témy augustové mamičky 2011.
Prišla som o Kristínku v 22 týždni tehotenstva. Aj keď je tomu už rok a niečo, pohľad na deti, ktoré už začínajú pomaličky chodiť, pohľad na skoro ročne deti ma stále rozplače.
@abriela ahoj , z augustoviek si ta veru uz nepamätam 😖 pozeram ti na tickerik a je mi smutno , to az v tolkom tyzdni sa pritrafilo nestastie ???? no to si ani predstavit neviem , podla mna je to cim vyssim tyzdnom urcite horsie pre maminku , je mi to moc luto ...ale pozname sa z marcipanovych torticiek 🙂 ...Kristinka urcite posle za seba nahradu pre tvoje ubolene srdiecko a bude na neho - ju potom davat pozor ...mooooc ti to prajem , posiela, pozitivnu energiu a silu , daj potom vediet , ked sa zadari , budem moc silno stiskat palce az to vyde 😉

@simonkato veru tak, je to príšerne ťažké, najhoršia je tá bezmocnosť a pocit prázdna....ale ešte raz sa ti chcem poďakovať za ten článok, pomáha mi, čítam si to niekoľkrát denne, síce pri tom plačem, ale keď som si včera líhala do postele, bola som pokojná, pomodlila som sa a čakala kedy za mnou príde môj anjelik.....ďakujem