Učím sa vykladať karty
Ahojte😊
Učím sa vykladať karty, ale keď sebe, alebo známym, tak to nie je ono lebo poznám ich situáciu a proste to je iné ako cudzím ľuďom o ktorých nič neviem.
Ak by mal niekto záujem, tak mi prosím napíšte nejakú otázku, čo Vás zaujíma 😊
@vana222 aj ja by som chcela 🙂 blízka budúcnosť do roka, čo sa udeje v mojom živote?
Mozes zacat. Staci ak mi vylozis, co sa stane buduci tyzden
karty su obyčajne myšlienky človeka.Nie je to nič zložite.
Aj ked si sa na to nepýtala, nedá mi. Donesie to tebe do života niečo dobré? Myslim, že skôr naopak.
@vana222 Tiež si poprosím výklad blízkej budúcnosti - vzťahy, práca, financie.
Aj ja si prosím výklad budúcnosti🙂
mna velmi zaujima ci budem mat este jedno dieta ..
budem?
Hlavne to napíš sem a nie súkromne každému to isté.
@tairyx keby mali možnosť si objednať cez internet, tak by možno objednali v Martinuse
keď sa taký stali kresťanmi tak máš v Skutky Apoštolov 19:19 napísané, že pozbierali všetky knihy a spálili ich hoci boli drahé, nesnažil sa ich predať na bazári, ale ich zničili
keď dieťaťu povieš aby neliezlo na ten strom, lebo sa môže šmyknúť a spadnúť a ono si potom dovlečie rebrík a ide na strom tak budeš v pohode že ťa poslúchlo, veď ale rebrík si mu nezakázala tak to treba rozlišovať?
@tairyx kamo považuje sa to za čiernu mágiu. Jak ti človek môže vykladať nejaké blbé karty a povie ti o tvojej budúcnosti? Človek je ľudská bytosť nie? Nie čisto duchovná
@filipjohns ale veď ja viem, za čo sa to považuje. Môj názor je, že obyčajní ľudia, ktorí si kúpia takéto karty v obchode, sa nezahrávajú so žiadnou mágiou. Nemajú ani páru ani slychu o tom, ako to vykladať, čo tie karty znamenajú, pretože väčšinou neznamenajú nič. Sú to milióny a milóny výtlačkov kariet, ako pexeso. Je to čisto len zábava.
Samozrejme, iným ich názor neberiem.
@maranco chápem Tvoje pohoršenie pre danú vec, bohužiaľ neviem o tom s Tebou diskutovať, lebo máme rozdielne vnímanie, vyjadrila som svoj názor, tak ako Ty svoj, polemizovať o rebríku nemá podľa mňa v tejto diskusii zmysel. To už každý podľa svojho presvedčenia sa buď tarotom bude zaoberať, alebo nebude. Je to všetko o viere- buď veríš, alebo neveríš na bosoráctvo
Prosím Vás, nereagujte tu s Vašimi názormi, ide mi len o tých ľudí, ktorí sa chcú na niečo spýtať
Nie je to žiadna čierna mágia, ani nič proti Bohu
Ahojte. Ja tiež vykladam karty. Ak chcete vyložiť karty, môžete mi napísať správu.
@candii Ja by som chcela.
@zuzanockamt píšem správu.
@tairyx No nevieš asi keď mas k tomu iný názor je to mágia si to len stačí vygooglit

@vana222 no skús teda 🙂 a otázka neviem, blízka buducnosť, vzťahy, financie, čokolvek.