icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

Strana
ciernysokol
15. feb 2025

@vytrubnica ahoj, posli mi prosim prvu temu, precitam si. Vdaka.

vytrubnica
autor
Odpoveď bola odstránená
martinmmartin
16. feb 2025

Dajte do toho filmu ze ako je mozne ze kazdy ma dnes vo vacku kameru ale nove videa s UFO nikde

dobryden
16. feb 2025

To ma byt sci-fi film alebo tomu veris?

vytrubnica
autor
16. feb 2025

@martinmmartin no, dokazov mame mnozstvo, len sa zatial nesmu zverejnovat.
@dobryden film sa bude tvarit ako dokument, avsak ide o skutocne vypovede whistleblowerov. Samozrejme tomu verim, kedze mam osobne skusenosti 🙂 Ak sa odtajni uplne vsetko, technologicky pokrok vystreli o 150-200 rokov vpred. To je cielom Final Disclosure.

kika845
16. feb 2025

@vytrubnica pises ze mas osobne skusenosti s tym, ake?

vytrubnica
autor
16. feb 2025

@kika845 moju povodnu diskusiu mi zmazali, ked tak skopirujem do sukromnej spravy, nech mi zase nezmazu vlakno pre sirenie konspiracii 🙂

martinmmartin
16. feb 2025

@vytrubnica Aha cize denne desiatky ludi natocia nove UFO videa a tajne sluzby ich stihnu obehat hned z voleja kym to ani pribuznym stihnu ukazat? Tak? Ako si sa teda o tych videacj dozvedel ty?

vytrubnica
autor
16. feb 2025

@martinmmartin pracujem na reverznom inzinierstve UAP ako kontraktor na roznych miestach, posledny rok a pol hlavne na Diego Garcia.
Jednoducho tam lode "rozoberame" a skumame, co z toho je pre nas pouzitelne. Zameranie najma na antigravitaciu a zero-point energy (toto zatial blizsie nemozem popisat).
Co sa tyka UFO videi, tie ludia mozu normalne zverejnovat, tym sa ja nevenujem. V dnesnej dobe AI a 3d renderu ich treba brat samozrejme s rezervou 🙂
Na tento ucel rozbiehame platformu https://www.skywatcher.ai/, kde sa budu zverejnovat ako oficialne, tak amaterske videa (po dokladnej analyze)

dobryden
17. feb 2025

@vytrubnica a preco mi ozemstania cakaju a neobjavia sa?

slovakboy
17. feb 2025

@vytrubnica a to, že pracuješ na reverznom inžinierstva môžeš zverejňovať? Nič proti nadšencom UFO, je pekné, že ľudia dúfajú. Ale keď vedci dávajú miliardy aby dokázali existenciu hygsovho bozónu, neutrín, gravitačných vĺn, vesmírnych dalekohladov vsetkeho druhu, obrovské radiove prijímače, SETI program… a vam stačí jedna kamera a aj tak neviete urobiť jasný obraz objektu výskumu? A ohľadom reverznej inžinierstva, prečo sa každý vedecky objav objavuje tak náročne a keď sa skúmajú patenty a história objavovania, vždy je presne popísateľný postup, ako to daný človek, alebo tím objavil?. Nikde tam nie je skok, že z ničoho sa to našlo. Ešte aj prvé ruské rakety boli kópie V2 aj Americký program musel viesť autor V2. Nemám nič proti tebe, len sa mi nepáči nevedecký postup vo vašom skúmaní. Všetci sa trápia a stojí ich to čas a ohromné peniaze aby dokázali niečo, čo nám možno bude na nič a vy neukážete nezávisle overiteľný dôkaz o tom čo tvrdíte?
A mimochodom, UFO hlásenia a skúmania už boli uvoľnené na zverejnenie. Je ich veľa a nejaké percento je ozaj nevysvetliteľnych. Možno ich o chvíľu vysvetlia ja neviem. Tiež verím a dúfam, že mimozemšťania existuju. Ale zatiaľ len verím. Veriť treba. Ale faktické tvrdenia musia byť overiteľné a dokázané. Ešte aj kňaz na omši si nedovolí svoju 2000 ročnú vieru vyhlasovať za fakt. Vždy povie: Veríme … a pokračuje. A tak isto je množstvo zjavení, dokonca verejné zjavenie vo Fatime videli stovky ľudí. Preto ja vieru v mimozemšťanov beriem stále len ako vieru.

dobryden
17. feb 2025

@vytrubnica posli aj mne tu diskusiu,prosim

vytrubnica
autor
17. feb 2025

@slovakboy vola sa to "whistleblowing" (vytrubovanie), teda zverejnovanie zatial klasifikovanych informacii. Pokial nieco nieje oficialne deklasifikovane, hrozia nam za to sankcie + ukoncenie kontraktu. Preto je to zvycajne anonymne, ale su aj taki odvazlivci ako Lear, Burchett, Baker, atd ktory idu priamo s pravdou von na videach.

Viem ze na Slovensku stale pretrvava velka skepsa voci UAP, treba viac hladiet na oblohu, najlepsie s termalnou kamerou. Mnozstvo UFO su viditelne len na termalnej kamere.
Od konca roka 2024 su UFO vsade, vratane SVK kde sa predtym vyskytovali zriedka.

Na obrazku je screen taktickeho rozhrania velenia dronovej letky zo dna 13.2.2025, priblizne 17:30 CET. Je tam zachytenych a autentifikovanych hned 5 UAP na strednom a vychodnom SVK. Upozornili na to Polske ministerstvo obrany.
Kedze vojensky zargon zatial nema oznacenie pre UFO/UAP, vyuziva sa symbol UAV dronu na zltom pozadi (zlte - nezname objekty)
Modre su identifikovane objekty, popisky k nim pridal zrejme niekto z polskeho alebo SVK departmentu NATO, tie sa zadavaju rucne pre identifikaciu.
Na mape tiez vidno F-16 ky, ktore letia nedaleko jedneho z UFO objektov.

zuzanka.zuzu
17. feb 2025

@vytrubnica ako veľké tie ufo sú? nie sú to len drony? lebo je čudné že lietajú presne tam kde stíhačky NATO 🤷😁

strawberry0797
17. feb 2025

@vytrubnica ale tie UFO by mohli byt aj nejake ruske alebo cinske drony, nie? Ved vraj tiez testuju nejake ich technologie, tak ich mozno takto posielaju na prieskum. Len nerozumiem, preco by si chodili obzerat prave nase F16ky 😂

vytrubnica
autor
17. feb 2025

Vacsina UFO su bezpilotne, obvykle su to Plazmoidy (plazmove gule) a Mimic (vyzeraju ako tic tac, dokazu zmenit tvar na cokolvek - dron, lietadlo, vrtulnik). Tieto lietaju spod oceanov, ale za par minut sa dostanu kdekolvek do vnutrozemia. Nejde teda o mimozemstanov ako takych. Rasa Jazis 🙂
Druha kategoria su mimozemske ufo schopne psionickeho spojenia, ovladane telepaticky (tvar gule, osemuholnika, vajca).
Su ludovo nazyvame Prajapati podla hindu. boha, ktory sa zrodil z vajca 🙂 🙂 🙂
Tretia kategoria su drony neznameho povodu s antigravitacnym pohonom, ide o novy fenomen o ktorom nevieme zatial nic. Mozu byt mimozemske ale aj nemusia

Posledna kategoria, asi najviac pritiahnuta za vlasy (viem len z pocutia inych whistleblowerov) su "udajne" UFO pochadzajuce zo suhvezdia HD 10180 Hydrus. 127 sv. rokov daleko. Mala by byt s nimi aj nejaka medzirasova spolupraca a spominany Z-point energy v prvom prispevku ma pochadzat prave od nich.
Zero point energy je najviac strazene tajomstvo ohladne UFO, neviem o nikom kto by o tom vedel cosi blizsie. Ostrov D. Garcia je jedine miesto kde sa ta vec skuma, a aj ked ta chovievame pravidelne, kvoli inym vyskumom, viem len zhruba o co by malo ist.

dobryden
17. feb 2025

@vytrubnica a co si musel vyštudovať aby si sa k tomu dostal?

vytrubnica
autor
17. feb 2025

Povodne som robil skolu len po bc popri praci v GE aerospace, odbor Industrial and Systems engineering na College of engineering and Applied science. V GE aerospace som zostal "oficialne" zamestnany ako aviation engineer, tam vsak ponukali ucast na specialnych vladnych programoch s tym, ze treba dostudovat dalsie odbory + vycvik v specialnom kampuse, ktory trval zhruba rok a pol. Boli tam programy ako Aerospace engineering, Mechanical eng. technology, nasledne Reverse engineering studies, ktore poskytuju priamo firmy General Dynamics, EG&G.
O dalsich detailoch sa viac nechcem rozpisovat v zaujme zachovania anonymity a tiez kvoli tomu, ze treba dodrzovat postupnost do r. 2029. Leakol som toho podstatne viac ako kolegovia na zahranicnych portaloch. Kedze nejde o medzinarodne forum, som trosku odvaznejsi 😅

Odporucam si pockat na ten film "Age of Discovery", co vsetko tam leaknu ostatne vytrubnicky. Maju dost materialov aj odomna, teraz uz len ako s tym nalozili a co vsetko pustia von. Nie vsetko je zatial bezpecne prezradit.

vytrubnica
autor
17. feb 2025

*oprava Age of Disclosure 🙂

tehulka2011
17. feb 2025

@vytrubnica Co si myslis napr. o tomto videu?

https://www.youtube.com/watch?v=gFy6LVlNc6c

Je podla teba pravda, ze aliens uniesli par ludi? Su zli aj dobri? Inak videla a pocula som uz vela o tom, ze nam "nedovolia" znicit planetu, ze vedia deaktivovat jadrove zbrane..
Takze sa nemame bat, ze sa neobnovitelne energie Zeme minu, pride volna energia? 🙂

vytrubnica
autor
17. feb 2025

@tehulka2011
V tom videu neviem co by mohlo byt, nepropomina to nam zname "tvory" :D asi ide o podvrh.
Odpoved na otazky som napisal do sukromnej spravy, prajem pekny den

dobryden
17. feb 2025

@vytrubnica ja neviem ,mna ten film nezaujima mna zaujima kedy uz ti mimozemšťania pridu.

dobryden
17. feb 2025

@vytrubnica a aj ma zaujima preco nezachránia zem pred vojnami.

ciernysokol
17. feb 2025

@dobryden mne z viacerych teorii vnutorne rezonuje (takze som jej nachylna verit) jedna- mimozemstania nas nezachrania, musime sa zachranit sami. Vojny nezastavia, zastavia sa, ked budeme chciet, vo vnutri, vacsina z nas, ked sa rozhodneme pre mier. Mimozemstanov uvidime, ked sa duchovne posunieme o cosi dalej. Nemusi to ale dlho trvat. Volna energia je tu davno. Len nie je dostupna beznym ludom, kvoli zjavnym pricinam. Ale myslim, ze sa jej dozijeme. Mimozemske civilizacie nas nechcu vyvrazdit, su vyspelejsie, duchovne aj technicky. My sa vyvrazdime aj sami a je mozne, ze bez ich zasahu by sme tu uz ani neboli. Ako taki sme dost primitivni, vraj neexistuje planeta, kde sa rovnake tvory navzajom vyvrazduju dlhe tisicrocia.

dobryden
18. feb 2025

@ciernysokol no neviem,je to pekne ale ma to svoje ale.Ja som z tych,dokiaľ neuvidia,neuveria.I ked nieco by mozno dávalo zmysel ,napr vznik zeme.

vytrubnica
autor
20. feb 2025

Bre rano, sorry za oneskorenu odpoved, odpoviem len na to co viem 🙂
@ciernysokol samozrejme, volna energia tu je, aj antigravitaciu mame v malicku, a to od roku 1957. Teraz si predstavte, kde by sme dnes boli keby si tieto technologie neuzurpovalo zopar jednotlivcov. Ako som pisal, vyvoj bol umelo brzdeny.
Na ostr. Diego Garcia vystrelujeme do kozmu tony materialu bez pouzitia rakiet, zhruba od roku 1992. Sluzi na to konstrukcia podobna zvonu, ktora vynesie material na orbit a nasledne sa vrati na zem aby sa dala opatovne pouzit (Single-Stage-To-Orbit). Kam ten material a technika dalej ide, to nevieme ani my co pracujeme v UFO hangaroch 😅. Kludne z toho mohli postavit obrovsku vesmirnu stanicu pripadne flotilu vesmirnych lodi a nikto nam nic neprezradi.

@dobryden "ja neviem ,mna ten film nezaujima mna zaujima kedy uz ti mimozemšťania pridu."
-Jazis (ti pod zemou/pod oceanmi), ti uz tu davno su, vyse 70 miliard rokov, i ked je nespravne ich nazyvat mimozemstanmi.
- zacatie asimilacie nastane to velmi skoro, vyrazne skor ako sme predpokladali. Uz viem priblizne aj mesiac v presnosti na pol roka.
Nieje teda na Disclosure cas do r. 2029, ako znel prvotny odhad. Tu vsak pojde o inu, naozaj mimozemsku rasu.
Maju prist prave z tohto suhvezdia HD 10180, podla vypovedi inych whistleblowerov ale nik to nevie s urcitostou, taji sa to aj pred zasvetenymi.

obr: umelecka interpretacia Jazis, vzhlad velmi pripomina emzakov z filmu Blízke stretnutie tretieho druhu (1977) od S. Spielberga (Spielberg je do toho zasveteny po cely cas 😉)

kofa77
20. feb 2025

@vytrubnica mozes mi poslat tu prvotnu diskusiu? Dakujem

kofa77
20. feb 2025

Ja verim na mimozemstaniv, moja kamaratka videla asi tu plazmovu gulu, vymyslat si urcite nevymysla. Ale tzv Jazis- no neviem, napises o nich nieco blizsie?

kofa77
20. feb 2025

Ale neverim, ze by sa mz ukazali tak nejak verejne, vsetkym. Si neviem predstavit tu paniku, co by nastala vo svete

stanulienkat
20. feb 2025

Akoby o Ufo...😁

Strana