UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@vytrubnica a co tam maju take zaujimave pod tou zemou? 😀 ze ziju radsej tam, ako na povrchu?
@vytrubnica ja ti neviem,preco to je vsetko take super tajne a preco to chces zdieľať tu na mk?Preco mas na tom taky zaujem aby sa to šírilo?
mna by zaujimalo, aki su ti Jazis a ako nas vnimaju, aky je ich ciel. Predpokladam, ze par zasvatencov s nimi priamo komunikuje - ako?
Pod asimilaciou myslis, ze budu otvorene zit medzi nami? Kedy by sa to malo zacat diat podla teba?
Kedy sa odtajni vsetko o volnej energii, co potom pride napr. namiesto aut? @vytrubnica
@vytrubnica preco by sa medzi nas mali asimilovat? Tomu fakt nerozumiem. Sposobilo by to len hrozu a chaos.
@tehulka2011 namiesto aut ,keby prisiel teleport, by som z koze vyskocila. Uz ma ozaj nebavi sediet v aute.
Teleport by bol pruser velky, padli by hranice statov, kontrola, vsetko
A preco prave teraz ta asimilacia? Preco nie skor?
Ked dam do gugla jazis, skace mi tam iba jezis a nabozenstvo
Tak jazis - jazidi , komunita blizky vychod, cize tiez nic, o com pise vytrubnica
@tehulka2011
@kofa77 ani AI Jazis nepozná ale zato napisala ze existujú videa kt boli natočené pilotmi amerického námorníctva a ukazujú objekty s nezvyčajnými letovými vlastnosťami.Tieto videa su známe ako FLIR1 Gimbal, a GoFast ,boli analyzované a zostávajú nevysvetliteľné.
Tie videa som videla, minuly rok, to je tych par ozaj nevysvetlitelnych ukazov. Ale zeby to bolo v takom stadiu, ze zverejnenie na spadnutie, ako pise autor, no neviem.
Toto pisali uz v juni 2024: https://nypost.com/2024/06/12/us-news/aliens-mi...
To čo opisuješ, sú len akési mini letky, ktoré pozorujú situáciu, potom su aj vacsie letky a materske lode. Dal si divne nazvy a obrazok jedneho typu, skor sedivaka. Existuje xxx druhov, humanoidnych mimozemstanov, na vysokej urovni a ano pridu sem, ale len tie, ktore budu mat povolenie, zit na Zemi. Ale kedy sa neda povedat, casove linie sa mozu menit. Prides mi moc v tej logickej casti, alebo ten text mi tak pride. Tazko ich uvidis takto, daju sa vidiet srdcom. Myslim , ze najprv bude priprava pre ludi, aby sa nezblaznili a pridu len take podobne ludom, ktore budu mat priklad inu farbu koze a symetricku tvar, ruky a nohy ako my. Ale to je len predpoklad, takze velmi s rezervou to brat a nebat sa. Existuju miliony druhov stvorenia a niektore vyzeraju tak, ako by nas nenapadlo ani v najdivokejsich snoch. Nejde o vzhlad, prinesu velku zmenu, nove informacie.
@lion777 dobry matroš😁
@stanulienkat ze? Nepochopim ludi, ktori si myslia, ze su sami v rozpinajucom vesmire. Naj, ked si myslia, ze su panmi sveta a nakoniec je to tak, ze obycajna macka je mudrejsia nez oni.
Daju sa vidiet srdcom😄, jeden cas nam hadzali do schranky letaky nejaki nebeski ludia, Asram nieco😄, to asi myslis tych. Oni frcia na takych ezopindach😄🤦♀️
Jasne, macka je mudrejsia ako clovek. Dosli lieky?
@kofa77 preco mk? kamos zijuci na SVK mi MK odporucil ako najvacsie Slovenske forum 🙂 Tvrdil, ze sa tu diskutuje o vselicom a ze tu budem mat najvacsi zaber. Okrem MK "vytrubujeme" aj na Reddite, 4chan, Hubski atd. Je nas viacero ludi z brandze a kazdym dnom nas bude viac.
Ti odvaznejsi vystupuju priamo pod vlastnym menom, ako Jeremy Corbell, ktory
tiez s nami spolupracoval na chystanom Age of Disclosure dokumente, aj tam bude s nim reportaz. Tu je jeho posledne video, koho tema zaujima
Napisem sem priblizny mesiac a rok, rozpatie +- pol roka: November 2026 - Marec 2027.
Vraj to uz niektora vytrubnica leakla, tak to pisem aj sem.
Nebudu nepriatelski, poznaju FTL cestovanie, takze ich nieje mozne vcas spozorovat ani inak zachytit, svet o nich zisti, az ked budu tu
@vytrubnica takže vopred ohlásená návšteva?
A o co im teda ide? Ak sme primitivna agresivna rasa, co by tu riesili? Vzdy, ak prisla vyspela civilizacia k menej vyspelej, neskoncilo to pre nu dobre. A co ti z hlbin?

A pises, ze rozoberate a skumate lode? Kde ich nachadzate, tie lode? Ako? Bez posadky? Ako to, ze sa o tom nevie, ako sa to da utajit?