icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

kofa77
15. nov 2025
@katooshik

@kofa77 to radšej nejakú knihu,napríklad deti času- mám aktuálne rozčítanú🙂

@katooshik scifi citam od kedy som objavila Zarnaya.. mna bavi aj toto citanie a nie, nebojim sa, ani necakam, ze ze v dohladnom case tu budeme mat navstevnikov z vrsmiru ani ze pride koniec sveta.

katooshik
15. nov 2025
@princezpuss

Rada by som verila ze sa nic nedeje a neudeje sa ale verim vytrubnici a tesim sa na kazdy novy prispevok. Nemam cas bludit netom a overovat a zhanat info na tuto tematiku takze som rada ze je tu niekto kto nas informuje o aktualnom diani. Ja nemam z neho pocit ze by si z nas robil dobry den.

@princezpuss ako myslíš.

kofa77
15. nov 2025

Deti casu si pisem na zoznam🙂

eclaire
15. nov 2025

Viem, že nie každý na to verí, ale keď už sa tu rozoberajú takéto veci, tak len tak pre zaujímavosť - na FB sledujem jednu babu, ktorá je niečo ako médium a má svoj tím, s ktorým robia SRT - spirit release therapy. oni vlastne pomáhajú dušiam, ktoré sa po smrti akoby zasekli na zemi, nevedia alebo odmietajú prejsť na druhú stranu... To sú asi tí, o ktorých niektorí povedia, že asi zažili ducha alebo majú pocit že na nejakom mieste straší... ale ide o to, že tá baba písala že kým doteraz väčšinou všetky tie duše trebalo "náhaňať" a hľadať, lebo sa skrývali a bránili.. keďže oni väčšinou dobrovoľne odmietajú prejsť alebo o tom ani netušia že by mali prejsť na tú druhú stranu.... tak teraz, v posledných dňoch sa deje niečo nezvyčajné.. Teraz sa tie duše na tie media akoby samé obracaju, akoby sa prebudili a zistili že tu už nepatria alebo akoby túžili odísť preč zo zeme, a dostať sa tam kam patria..takže oni to tam vysvetľujú že sa asi nieco mení na zemi,alebo sa zrejme niečo udeje..keď ešte aj tie duše vycítili ze tu nechcú ostať

katooshik
15. nov 2025
@princezpuss

Rada by som verila ze sa nic nedeje a neudeje sa ale verim vytrubnici a tesim sa na kazdy novy prispevok. Nemam cas bludit netom a overovat a zhanat info na tuto tematiku takze som rada ze je tu niekto kto nas informuje o aktualnom diani. Ja nemam z neho pocit ze by si z nas robil dobry den.

@princezpuss je to samozrejme tvoja vec, čomu veríš. Ja osobne by som toto nemohla. Nebyť vedy, faktov a dôkazov by sme žili v strachu, boli ako pobludene ovečky,ktoré by si vyberali čomu veria podľa čoho? Podľa intuície? Len tak, kto krajšie a zaujimavejsie rozpráva? Veď tu na teba útočia mimozemšťania,z druhej strany nás ide vyhubiť umela inteligencia, zpoza rohu na teba čiha smrtiaca pandémia alebo naopak vakcina, inde sa dozvieš že toto nieje realny svet ale že žijeme v simulovanom svete, zhora nás práškuju z lietadiel, iní veria v povery, zaklínadla, každu chvíľu hrozba jadrovej vojny, starodobí aj novodobí Nostradamovia rok čo rok predpovedaju katastrofické scenáre, rôzne zjavenia sa predbiehaju v tom,čo nám hrozi...Jeden aby sa z toho zbláznil😅
A pritom najväčšia hrozba sme my sami,eventuálne naša hlúposť.

princezpuss
15. nov 2025
@katooshik

@princezpuss ako myslíš.

@katooshik rada si samozrejme vypocujem aj iny nazor a beriem na vedomie. V tomto pripade je to diskutabilne, nakolko bezny clovek sa k overenym info na tuto temu nedostane prave kvoli sireniu paniky. Verim ze je na svete vela psycho ludi ktori sa vytesuju zo zavadzania a reakcii na ich bludy, no neviem, styl, akym pise vytrubnica mi nepride z tejto kategorie- len informuje- nestrasi a nepresviedca.

vytrubnica
autor
15. nov 2025
@katooshik

Ľudkovia, len kľud, prosím premýšľajte a verte vedeckým inštitúciám a nie anonymom, ktorí chcú byť silou mocou zaujímavi a bavi ich vytvárať paniku. Ak si zadáte do AI aby vytvorila sci-fi príbeh/varovanie pred inváziou mimozemšťanov, vyhodí vám to na chlp podobne "zavery", ktoré nieje problém denne rozvíjať rôznymi smermi.
NASA publikuje tisíce štúdií, dát a misií otvorene (napr. cez ich web alebo arXiv). Ich informácie o planétach, klíme či Hubbleovom teleskope sú overené tisíckami vedcov na svete. Sú to merateľné dáta, nie názory.

@katooshik Dobry deň, v poriadku, stále tvrdím, že nechcem nikoho presviedčať a každý nech si urobí vlastné závery. 🙂
Avšak, treba mať otvorenu myseľ skutočnosti, že svet a vesmír nefungujú tak, ako to prezentuje mainstream veda. Materialistické chápanie fungovania sveta je jednoducho mylné.
Samozrejme že všetky informácie ktoré nie sú korektné s oficiálnymi naratívnmi podliehajú cenzúre ako mazanie účtov (prípadne tém ako tu na MK 🙂), a whistlebloweri čelia vyhrážkam a zastrašovaniu. Je to ako boj s mafiou.

V žiadnom prípadne nechcem vyvolávať paniku, to je aj hlavný dôvod, prečo zadržiavam tú hlavnú informáciu, kvoli ktorej sú všemožné tajnosti a prekrúcania.
Všetky tie tajnosti majú svôj pádny dôvod, nieje to len tak, že tu lietajú nejaké taniere.

Incident v Oswegu bol klasifikovaný ako priame ohrozenie národnej bezpečnosti a hodili na celú vec informačné embargo. Niečo sa stalo včera podvečer a oblasť je stále uzavretá.

kofa77
15. nov 2025

Ja som zvedava, aky je vyznam ludstva. Lebo ja si myslim, ze ziaden, proste sme sa tu na chvilu vyskytli a zas zmizneme po case. tak ako to teda s nami je? Sme ako ich zoo?

katooshik
15. nov 2025
@vytrubnica

@katooshik Dobry deň, v poriadku, stále tvrdím, že nechcem nikoho presviedčať a každý nech si urobí vlastné závery. 🙂
Avšak, treba mať otvorenu myseľ skutočnosti, že svet a vesmír nefungujú tak, ako to prezentuje mainstream veda. Materialistické chápanie fungovania sveta je jednoducho mylné.
Samozrejme že všetky informácie ktoré nie sú korektné s oficiálnymi naratívnmi podliehajú cenzúre ako mazanie účtov (prípadne tém ako tu na MK 🙂), a whistlebloweri čelia vyhrážkam a zastrašovaniu. Je to ako boj s mafiou.

V žiadnom prípadne nechcem vyvolávať paniku, to je aj hlavný dôvod, prečo zadržiavam tú hlavnú informáciu, kvoli ktorej sú všemožné tajnosti a prekrúcania.
Všetky tie tajnosti majú svôj pádny dôvod, nieje to len tak, že tu lietajú nejaké taniere.

Incident v Oswegu bol klasifikovaný ako priame ohrozenie národnej bezpečnosti a hodili na celú vec informačné embargo. Niečo sa stalo včera podvečer a oblasť je stále uzavretá.

@vytrubnica to je veľmi pekné,že nechceš nikoho presviedčať a ľudia nech si urobia sami zavery. Také moderné,no. Nenápadne vryvanie chrobáka do hlavy, čo je ešte horšie ako priame vytváranie paniky. Lebo kto by už uveril niekomu kto by kričal: VSETCI TU UMRIEME!
Mainstream- už pomaly ako nadávka...
Veda je stále veda, je založená na dôkazoch, neexistuje mainstreamova veda a alternatívna veda. Samozrejme,všetko je úplne inak ako sa učí, len zaujímavé, že to miliardy rokov funguje.
Tak ale asi tu nepochodim, prajem ešte príjemné čitanie a plodnu diskusiu 😊

princezpuss
15. nov 2025

@vytrubnica dalo by sa napisat k tomu aj nieco viac co sa tam udialo?

katrin21
15. nov 2025
@seli4

@katrin21
@princezpuss keď by už aj k tomu blackoutu došlo tak tie tri dni sa hádam da prežiť zabezpečiť neviem čo je na tom také hrôzostrašné 🙄

@seli4 ja hovorim o inom...ze ono to je mozno preto,ze vedia nieco z tohto..
3 dni si ma clovek zabezpecit akoze sam, lebo stat bude prve riesit chod inych veci, nez napr.dodavky vody a uz len to nie je take jednoduche si zabezpecit,ak ste napr.clovek zijuci v cinzaku a je vas doma 4-5.

katrin21
15. nov 2025
@katooshik

Ľudkovia, len kľud, prosím premýšľajte a verte vedeckým inštitúciám a nie anonymom, ktorí chcú byť silou mocou zaujímavi a bavi ich vytvárať paniku. Ak si zadáte do AI aby vytvorila sci-fi príbeh/varovanie pred inváziou mimozemšťanov, vyhodí vám to na chlp podobne "zavery", ktoré nieje problém denne rozvíjať rôznymi smermi.
NASA publikuje tisíce štúdií, dát a misií otvorene (napr. cez ich web alebo arXiv). Ich informácie o planétach, klíme či Hubbleovom teleskope sú overené tisíckami vedcov na svete. Sú to merateľné dáta, nie názory.

@katooshik ano, NASA ma urcite vela info.. ale...snad si nemyslis,ze by nieco zverejnili? Ved to su tajne veci a nastala by panika. ..

katrin21
15. nov 2025
@kofa77

Ja som zvedava, aky je vyznam ludstva. Lebo ja si myslim, ze ziaden, proste sme sa tu na chvilu vyskytli a zas zmizneme po case. tak ako to teda s nami je? Sme ako ich zoo?

@kofa77 vyznam ludstva?
Aby dusa mohla zazit hmotne telo... tym,co zazije na Zemi sa uci, posuva, reinkarnuje a znova sa uci... stvoritel urcite existuje ale urcite nie tak,ako je to v Biblii, to bude vsetko obrazne.
Su teorie ,ze tu na zemi su nejake zdroje energie ktoru tie bytosti potrebuju tak sme tu,ale ktovie.

Ja skor verim tomu o dusiach.

katrin21
15. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica napadlo ma vcera vecer,ze ak by tu vsetko prestalo fungovat, ako budu lietat sem a fungovat oni? Aj ked su vyspelejsi a mozno maju zdroje energie,o ktorych ozaj netusime, ako maju v Cerne mozno...ale aj tak.... ak nas potrebuju,alebo co, tak asi by tu veci mali fungovat.
Hmm

katooshik
15. nov 2025
@katrin21

@katooshik ano, NASA ma urcite vela info.. ale...snad si nemyslis,ze by nieco zverejnili? Ved to su tajne veci a nastala by panika. ..

@katrin21 ano, ja si myslím, že keby svetu reálne niečo hrozilo ,tak by to zverejnili. Prepáč,ale toto je typické konšpiračné tvrdenie : "NASA vie všetko, ale nepovie nič, lebo hrozí panika!" 😏
Ale vieš čo? Práve naopak: NASA a americké ministerstvo obrany (cez AARO) zverejňujú reporty o UAP pravidelne, bez toho, aby sa svet zrútil. Napríklad, len včera (14.11.2025) vyšiel ich annual report o 272 nových incidentoch z 2021-2022 – všetko online, s dátami, ale žiadni mimozemšťania ani apokalypsa.
Ak by skrývali niečo veľké, prečo by investovali milióny do štúdií a deklasifikácie (viď Disclosure Act 2025)
Panika? Ľudia sa viac boja fake news na TikToku než reálnych dát.
Skús si pozrieť ich stránku – science.nasa.gov/uap/ – tam je všetko otvorené, ako v knižnici,nie ako v trezore.
Keď človek má pravdive informácie, vie sa pripraviť, vie reagovať,vedci vedia dať hlavy dokopy a pomôcť
Ale toto komu/ čo/ ako pomôže? Niečo príde, niečo sa chystá, nemôžem vyjaviť celu pravdu, ktoru viem, lebo by to ľudia nezvládli...dôkazy nemám žiadne,ak aj mám nemôžem povedať lebo je to prísne utajované. Všetko je úplne inak ako sa prezentuje. Ale samozrejme,môžte tomu veriť a nemusíte,nikoho nepresviedčam. Všetko je to tak strašne tajné,len on a ešte pár zasvätených o tom vie a my sme tí vyvolení,ktorí už môžu vedieť tiež- akurát nám je to figy platné.

Inak pozerala som záznamy z online kamier aj spätne z Oswega, vôbec nič netypické sa tam nedialo. Myslíte že keby aj hodili informačné embargo, že sa taká správa medzi ľudí nerozšíri,ľudia si nič neodfotia,nepozdieľajú?

anonym_508f4a
16. nov 2025

A čo ak nás UFO chce oklamať? A čo ak vlády vedia, že je to podvod na ľuďoch...?

https://www.youtube.com/watch?v=GF1-yCrXNXg
ciernysokol
16. nov 2025

Pred par rokmi Christina von Dreien zverejnila informaciu, ze o Zemi je davno rozhodnute, vibracie zvysuje, inej cesty nie je. Od ludi sa vyzaduje, aby urobili to iste, navysili svoje vibracie- teda,zacali sa aktivne menit k lepsiemu, prehliadli, co nam ponukaju media, prebudili sa. Verit sa da len sebe, svojej intuicii,vnutru. Vonkajsie autority zavadzaju a maju na to svoje dovody. Zem necaka apokalypsa, ani jadrova vojna, tomu uz bolo viac krat zabranene. Najhorsi scenar je, ze budeme 3 mesiace odrezani od internetu, benzinu atd. Treba mat zasoby. Potom uz ale bude dobre. Tento scenar nemusi nastat, zalezi od vedomia ludi. - takze tuto teoriu som uz pocula. Neviem, ako co dopadne, ale na volnu energiu cakam uz dlho a verim, ze Zem sa meni, schopnosti ludi sa otvaraju, vidim aj na sebe.

ciernysokol
16. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica ahoj, diky za info, je to zaujimave. Co je ta hlavna informacia? Preco tu lietaju? Snazia sa niecomu zabranit? Ak pride 3 mesacna 'apokalypsa', urcite sa nenabehne spat, ale zacne sa s volnou energiou. Ale s tou sa zacne aj tak. Daj prosim viac info a nemusis sa zdrziavat presviedcanim, kazdy si vyberie, co chce. Ak mas cas, pis aj podrobnejsie.

seli4
16. nov 2025
@katrin21

@kofa77 vyznam ludstva?
Aby dusa mohla zazit hmotne telo... tym,co zazije na Zemi sa uci, posuva, reinkarnuje a znova sa uci... stvoritel urcite existuje ale urcite nie tak,ako je to v Biblii, to bude vsetko obrazne.
Su teorie ,ze tu na zemi su nejake zdroje energie ktoru tie bytosti potrebuju tak sme tu,ale ktovie.

Ja skor verim tomu o dusiach.

@ciernysokol tiež som počula Kristínu hovoriť o týchto najnovších informáciách a tiež mi to sedí 🙂, celkom vecne hovorí o týchto veciach, odhaleniach, blackoute a "apokalypse" - na telegrame pod menom Kab, kde dáva pravidelne novinky zo sveta z iného pohľadu ako klasické médiá prezentujú (ale aj na Facebooku aj Twitteri sú)
A jatiez verím tomu že sa tak či tak musí nejakým spôsobom prejsť na voľné energie je to viac menej otázka času že kedy ...a presne ako píšeš je to aj ochrana zo strany ufo, napríklad bývaju časté pozorovania v oblasti nových zámkov, sú tam pravidelne pozorovania 🙂
A také že nás chcú oklamať, boli aj takí, oni to už dávno spravili napríklad známa zmluva s Eisenhoverom , ale odvtedy sa veci posunuli a manipulativní už nemajú prístup k veciam čo mali, veľa ľudí sa prebudilo, benevolentní strážia frekvenčne pomáhajú ale musia ponechať slobodnú vôľu, sú určite zákony prírody vesmíru ktorým podliehajú všetci aj tí "zlí" aj "dobrí"
@katrin21 áno tiež to takto vnímam že je to o skúsenosti ktoré duša zažíva v tele 💫

buminka555
16. nov 2025
@seli4

@ciernysokol tiež som počula Kristínu hovoriť o týchto najnovších informáciách a tiež mi to sedí 🙂, celkom vecne hovorí o týchto veciach, odhaleniach, blackoute a "apokalypse" - na telegrame pod menom Kab, kde dáva pravidelne novinky zo sveta z iného pohľadu ako klasické médiá prezentujú (ale aj na Facebooku aj Twitteri sú)
A jatiez verím tomu že sa tak či tak musí nejakým spôsobom prejsť na voľné energie je to viac menej otázka času že kedy ...a presne ako píšeš je to aj ochrana zo strany ufo, napríklad bývaju časté pozorovania v oblasti nových zámkov, sú tam pravidelne pozorovania 🙂
A také že nás chcú oklamať, boli aj takí, oni to už dávno spravili napríklad známa zmluva s Eisenhoverom , ale odvtedy sa veci posunuli a manipulativní už nemajú prístup k veciam čo mali, veľa ľudí sa prebudilo, benevolentní strážia frekvenčne pomáhajú ale musia ponechať slobodnú vôľu, sú určite zákony prírody vesmíru ktorým podliehajú všetci aj tí "zlí" aj "dobrí"
@katrin21 áno tiež to takto vnímam že je to o skúsenosti ktoré duša zažíva v tele 💫

@seli4
Veď tí akože mimozemšťania môžu byť normálny ľudia z mäsa a kostí len dušu majú inú - mimozemskú - teda nie ľudskú , prečo hneď niekto čaká nejakú vesmírnu loď apokalypsu?
Teórie môžu byť všelijaké , avšak pravda môže byť priamo pred nosom podľa mňa

seli4
16. nov 2025
@buminka555

@seli4
Veď tí akože mimozemšťania môžu byť normálny ľudia z mäsa a kostí len dušu majú inú - mimozemskú - teda nie ľudskú , prečo hneď niekto čaká nejakú vesmírnu loď apokalypsu?
Teórie môžu byť všelijaké , avšak pravda môže byť priamo pred nosom podľa mňa

@buminka555 aj takto to môže byť 💖 🙂 avšak ufo vídať po celom svete niektoré sú samozrejme nášho pôvodu ale nie všetky ale tiež mi príde zvláštne spájať ufo s apokalypsou nechápem prečo 🤷

vytrubnica
autor
16. nov 2025
@ciernysokol

Pred par rokmi Christina von Dreien zverejnila informaciu, ze o Zemi je davno rozhodnute, vibracie zvysuje, inej cesty nie je. Od ludi sa vyzaduje, aby urobili to iste, navysili svoje vibracie- teda,zacali sa aktivne menit k lepsiemu, prehliadli, co nam ponukaju media, prebudili sa. Verit sa da len sebe, svojej intuicii,vnutru. Vonkajsie autority zavadzaju a maju na to svoje dovody. Zem necaka apokalypsa, ani jadrova vojna, tomu uz bolo viac krat zabranene. Najhorsi scenar je, ze budeme 3 mesiace odrezani od internetu, benzinu atd. Treba mat zasoby. Potom uz ale bude dobre. Tento scenar nemusi nastat, zalezi od vedomia ludi. - takze tuto teoriu som uz pocula. Neviem, ako co dopadne, ale na volnu energiu cakam uz dlho a verim, ze Zem sa meni, schopnosti ludi sa otvaraju, vidim aj na sebe.

@ciernysokol Ano, ste veľmi blízko realite, no pravda nieje tak pozitívna, bohužial. Musím pozreť jej kanály, určite má pristup k nejakým skrytým informáciam.

"Star Seedlings Garden Cycle" takto to volajú ľudia z branže.

Do nedávna bola celá pravda známa iba pár jedincom, pretože jednotlivé oddelenia týkajuce sa UAP sú zámerne oddelené na compartmenty a sú nezávislé od seba, s výmimkou tzv. middlemanov, ktorí slúžia ako prostredníci ale ani oni nepoznali celú pravdu. Je kvoli prevencii proti whistleblowerom, ktorí sa z času na čas ukázali, ale veľmi rychle boli zosmiešnení a ich tvrdenia vyvrátené mainstreamom (vedci na vyplatnej páske vládnych inšitucii + očiernení velkymi médiami)

Od vysokých vládnych prestaviteľov, cez vyvolenych z letecko-kozmického priemyslu (AS Fortune 8 group), až po veľkých hráčov tzv vojensko-priemyselného komplexu, každý vedel len časť utajovanej pravdy vrátane tých, ktorí velili samotným čiernym projektom - ktoré su ! nelegálne ! mimochodom.
V UFO branži je zapojených veľmi vela ludi, odhadom aj cez 3000
Vďaka tomuto systému compartmentov/oddelení bolo možné celé storocie pravdu ukrývať aj napriek zapojeniu veľeho mnozstva ludí a z témy UFO urobiť tabu.

Všetko sa zmenilo iba nedávno, keď sa prijal program na ochranu whistleblowerov a viacerí začali vypovedať.

@katooshik
"Inak pozerala som záznamy z online kamier aj spätne z Oswega, vôbec nič netypické sa tam nedialo. Myslíte že keby aj hodili informačné embargo, že sa taká správa medzi ľudí nerozšíri,ľudia si nič neodfotia,nepozdieľajú?"

Ja sám netuším, o ktorú obec/dedinu sa jedná. V oblasti Oswego je cez 25 miest a obcí a zhruba 120 000 obyvateľov

!!!Ďalši polach je pri mestečku Cascade, na západ od mesta polícia pred hodinou začala uzatvárať menšie regionálne cesty, nad lesmi krúžia vojenské vrtulniky, opať CP4 protokol. Zase neviem nič podrobnejšie, opat správa o neznámej entite/entitách
TO je už druhy v priebehu 3 dni. Úplne na inom mieste v štátoch ako v prvom prípade

buminka555
16. nov 2025
@seli4

@buminka555 aj takto to môže byť 💖 🙂 avšak ufo vídať po celom svete niektoré sú samozrejme nášho pôvodu ale nie všetky ale tiež mi príde zvláštne spájať ufo s apokalypsou nechápem prečo 🤷

@seli4
Apokalypsa= odhalenie , žiadne konce sveta ako si ľudia predstavujú

vytrubnica
autor
16. nov 2025

https://www.cbs58.com/news/evacuation-underway-...
Toto sa stalo včera, správa o explozii plynového potrubia. Dnes to tam prehladáva armáda a ohrozenie národnej bezpečnosti. Údajne po niečom pátrajú. Podla poslednych správ evakuacia bola odvolana, ale niektoré cesty sú uzavreté, operácia stále prebieha.

buminka555
16. nov 2025
@seli4

@seli4
Ľudia to radi spájajú, sú zvyknutí na filmové scény x - men, superman , a ďalšie fantassy filmy , ich podvedomie vďaka týmto filmom je nejakym spôsobom pretvárané , asi preto spájajú nejaké konce sveta a nástup vlády mimozemskej civilizácie

ciernysokol
16. nov 2025
@vytrubnica

@ciernysokol Ano, ste veľmi blízko realite, no pravda nieje tak pozitívna, bohužial. Musím pozreť jej kanály, určite má pristup k nejakým skrytým informáciam.

"Star Seedlings Garden Cycle" takto to volajú ľudia z branže.

Do nedávna bola celá pravda známa iba pár jedincom, pretože jednotlivé oddelenia týkajuce sa UAP sú zámerne oddelené na compartmenty a sú nezávislé od seba, s výmimkou tzv. middlemanov, ktorí slúžia ako prostredníci ale ani oni nepoznali celú pravdu. Je kvoli prevencii proti whistleblowerom, ktorí sa z času na čas ukázali, ale veľmi rychle boli zosmiešnení a ich tvrdenia vyvrátené mainstreamom (vedci na vyplatnej páske vládnych inšitucii + očiernení velkymi médiami)

Od vysokých vládnych prestaviteľov, cez vyvolenych z letecko-kozmického priemyslu (AS Fortune 8 group), až po veľkých hráčov tzv vojensko-priemyselného komplexu, každý vedel len časť utajovanej pravdy vrátane tých, ktorí velili samotným čiernym projektom - ktoré su ! nelegálne ! mimochodom.
V UFO branži je zapojených veľmi vela ludi, odhadom aj cez 3000
Vďaka tomuto systému compartmentov/oddelení bolo možné celé storocie pravdu ukrývať aj napriek zapojeniu veľeho mnozstva ludí a z témy UFO urobiť tabu.

Všetko sa zmenilo iba nedávno, keď sa prijal program na ochranu whistleblowerov a viacerí začali vypovedať.

@katooshik
"Inak pozerala som záznamy z online kamier aj spätne z Oswega, vôbec nič netypické sa tam nedialo. Myslíte že keby aj hodili informačné embargo, že sa taká správa medzi ľudí nerozšíri,ľudia si nič neodfotia,nepozdieľajú?"

Ja sám netuším, o ktorú obec/dedinu sa jedná. V oblasti Oswego je cez 25 miest a obcí a zhruba 120 000 obyvateľov

!!!Ďalši polach je pri mestečku Cascade, na západ od mesta polícia pred hodinou začala uzatvárať menšie regionálne cesty, nad lesmi krúžia vojenské vrtulniky, opať CP4 protokol. Zase neviem nič podrobnejšie, opat správa o neznámej entite/entitách
TO je už druhy v priebehu 3 dni. Úplne na inom mieste v štátoch ako v prvom prípade

@vytrubnica tak, sucastou informacii bolo aj to, ze ludia, ktori vibracie nenavysia, budu pokracovat vo vyvoji dalej, ale na inej planete...

katooshik
16. nov 2025
@vytrubnica

Toto sa stalo včera, správa o explozii plynového potrubia. Dnes to tam prehladáva armáda a ohrozenie národnej bezpečnosti. Údajne po niečom pátrajú. Podla poslednych správ evakuacia bola odvolana, ale niektoré cesty sú uzavreté, operácia stále prebieha.

@vytrubnica UDAJNE ,🙂👍. Našťastie žiadni mimozemšťania,len obyčajny vybuch plynu. Čakala som niečo lepšie. Nevadí,snáď druhý príbeh prinesie niečo viac.

vytrubnica
autor
16. nov 2025
@katooshik

@vytrubnica UDAJNE ,🙂👍. Našťastie žiadni mimozemšťania,len obyčajny vybuch plynu. Čakala som niečo lepšie. Nevadí,snáď druhý príbeh prinesie niečo viac.

@katooshik slovo som použil zámerne 😉 je to informácia z 3. strany, máme tu človeka, ktorý donáša novinky z armády. Informáciu teda nemám z 1. ruky, aj som v príspevku uviedol, že nepoznám podrobnosti, lebo ani armáda, ktorá sa pri takýchto situáciah využiva tieto informácie nemá. Ľudia z UAP kruhov majú svojich vlastných kontraktorov (resp. žoldnierov) ktorí sú vyslaní na miesto niečo zmerať, vyzdvinúť, atd.

Áno, "oficiálne" ide o výbuch plynu. Neoficiálne oblasť preverujú pre zvýšenú uroveň radiácie a po niečom pátrajú vrtulníky, ktoré nespadajú priamo pod armádu. použil som slovo NIEČO, pretože mi chybajú presné informácie a viem, že bližšie info asi ani mať nebudem.
Toto ide úplne mimo nás.

katooshik
16. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica takže aby sme si to zhrnuli. Tvrdil si, že sa nejaky incident stal v oblasti Oswego v štáte New Yourk a že bola evakuovana dedina blízko central square.
Sheboygan je vo Wisconsine, nie je blízko Oswega ani Central Square v štáte New York. Ide o úplne odlišné časti USA – Sheboygan leží na brehu jazera Michigan na severe stredozápadu, zatiaľ čo Oswego a Central Square (malá obec v okrese Oswego) sú na brehu jazera Ontario na severe New Yorku.
Priama (letecká) vzdialenosť: Približne 900 km (561 míľ).
Žiadne informačné embargo, žiadni mimozemšťania, 2 domy poškodené, 60 domov evakuovaných, 4 v nemocnici. Žiadni mŕtvi.

katooshik
16. nov 2025
@vytrubnica

@katooshik slovo som použil zámerne 😉 je to informácia z 3. strany, máme tu človeka, ktorý donáša novinky z armády. Informáciu teda nemám z 1. ruky, aj som v príspevku uviedol, že nepoznám podrobnosti, lebo ani armáda, ktorá sa pri takýchto situáciah využiva tieto informácie nemá. Ľudia z UAP kruhov majú svojich vlastných kontraktorov (resp. žoldnierov) ktorí sú vyslaní na miesto niečo zmerať, vyzdvinúť, atd.

Áno, "oficiálne" ide o výbuch plynu. Neoficiálne oblasť preverujú pre zvýšenú uroveň radiácie a po niečom pátrajú vrtulníky, ktoré nespadajú priamo pod armádu. použil som slovo NIEČO, pretože mi chybajú presné informácie a viem, že bližšie info asi ani mať nebudem.
Toto ide úplne mimo nás.

@vytrubnica áno, človek by mal rád otvorenú myseľ,urputne sa o to snažím, ale povedz mi,na základe čo ti máme veriť bez dokazov. Dôkazy nemáš žiadne, tak to je. Keď poukazem na nezrovnalosti, ty poukažeš na to, že informácie máš z 3. ruky. Keď poukážem na oficiálne tvrdenia,ty odpovieš že je to kamuflaž. Tak už daj teda niečo uchopiteľne, nielen konšpiracne tvrdenia. Čoho sa bojíš? Hrozí ti niečo? Môžeš prísť o prácu? Nebodaj o život?! Keby aj, tak by si to mal nejak zvládnuť,veď teda svet nefunguje podľa teba na materiálistickych princípoch.