icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

anonym_ec5d3f
29. nov 2025
anonym_ec5d3f
29. nov 2025
@vytrubnica

Ok skúsim to rozpísať čo najjasnejšie, ako je to možné 🙄 bod po bode, aký tu na zemi máme účel. Odporúčam sa na to pozerat s otvorenou myslou, vypnutým rozumom a zarytí skeptici nech radšej ani ďalej nečitajú lebo i tak neuverite:

---Starseed Garden Principle---
🙈 ľudská rasa je umelo vytvorená. Boli sme sem dosadení tajomnými intergalaktickými entitami (Anunnaki, stvoritelia). A nie sme jediní, podobní umelo vytvorení starseeds sa nachádcajú aj inde v galaxii.
Zem je pre nich ako záhrada (Garden World Planet), ľudia sú tzv Starseeds. Terajšia civilizácie je už 3 v poradí, teda sme v 3. cykle.
Prvá ľudská civilizácia existovala už pred takmer 4 miliardami rokov, v čase keď podla mainstream historie ešte ani neexistovala biosféra ani prvé jednoduché organizmy. Prví ľudia však boli nedokonalí, a tak po asi tisícročí boli svojimi stvoritelmi Anunnaki zničení. Využili na to silu slnka, ktorá spálila a "vypla" atmosféru.
Druhá civilizácia vznikla na Marse, čo bol druhý Garden World v našej sústave. S ľudmi opať neboli Anunnaki spokojní, nedodržali dohody, kmene viedli vojny a tak opať boli po skončení cyklu zničení silou slnka.
No a 3. a súčasný cyklus žijeme teraz, na zemi, ktorú Anunnaki medzitým terraformovali.
Boli sme "zasadení" v 2 oblastiach: dnešného Maroka a v oblasti dnešného Thajska odkiaľ sa postupne rozširlili po celej zemi.

🙈 najprv sa ľudia vyvíjali samostatne, pred 2 milionmi rokov sa rozhodli Anunnaki do nášho vyvoja zasiahnuť a pozdvinúť našu kultúru. Dovtedy ludia len preživali, lovci a zberači, Oni nám odovzdali vedomosti potrebné na to, aby sme napredovali a využili planétu a jej hojnosť naplno.
Ľudom ich technologie prišli ako mágia a Anunnaki začali uctievať ako bohov. Preto všetky staroveké kultúry uctievali podobné božské bytosti len pod inými menami a mali podobné mýty, ktoré si časom upravovali a prekrýcali so dnesnych podôb podľa ich zmýšlania a filozofie. Zhruba 700 rokov pred n.l. Anunnaki odišli a nechali nás žiť si po svojom (fáza kultivácie)

🙈 Nasledujúci odstavec neviem popisat zrozumitelne, resp. ani ja nechápem o čo presne ide: 🙏
Ľudstvo (starseed race) má poslanie kultivovať. Tzv výmimočné bytosti, o ktorých majú Anunnaki záujem. Konkrétne sa živia ich vedomím. Oni im za to na diaľku poskytujú vedomosti a špeciálne schopnosti. Práve títo mali pozdvihovať ľudskú rasu a odovzdávať vedomosti E.T. verejnosti. Týchto jedincov a ich potomkov je k dnešnému dňu len pár tisícok, sú veľmi vzácni. N. Tesla, L. Da Vinci a Giuseppe Verdi boli jední z nich. Zo súčasných poznám Chrisa Bledsoa, S. Greera, Pietro Valente (hudobnik)
No a my ostatní sme pre nich iba... burina 😂 presne také pomenovanie pre nás majú.

🙈 A teraz k modernej ére. Náš cyklus skončil roku 1827. Naši stvoritelia sa rozhodli cyklus predlžiť pretože sme sa vyvijali podla nich správnym smerom. Dostali sme ďalšich +200 rokov. Nepáčilo sa im však smerovanie technológií a nabádali nás, aby sme vyuzili prirodzenú energiu zeme a prírody (quantum Vacuum, free energy). To sa nestalo a tak roku 1859 za pomoci slnka zničili vtedajšie technológie aby sme začali znova. Vznikla dohoda s vrcholnými predstavitelmi (ako královna Viktoria), že budeme postupovať "správne" cestou volnej energie.. Ako vieme, nestalo sa tak, súboj Edison VS Tesla vyhral Edison a free energy zostala utajená len pre pár súkromníkov.
Roku 1954 boli dôležité stretnutia medzi vtedajšim prezidentom USA, zástupcami veľkých krajín a vyslancom Anunnaki o bližiacom sa konci cyklu a o tom, že ludstvo je na zlej ceste. Vznikla dôležitá dohoda.
-Oni nám dali potrebné technologie na vyriešenie vsetkých problemov ludstva s tým, že tentokrát cyklus ludstva skončiť nemusí a budeme prijatí do galaktickej komunity.
-Za to sa mali vysokí predstavitelia postarať, aby sa tieto technologie dostali medzi ludí a ukončili tak hladomory, vojny, negativitu medzi ludmi a pripravili nás na prijatie medzi ostatné rasy v galaxii. Slub nedodzali a koniec cyklu sa blíži.

Priamy, otvorený kontakt nastane koncom roku 2026 👽

ATLAS je tu ako posledné varovanie. I keď to nieje žiadna vesmírna loď, je tam vysielač, ktorý vysiela frekvencie, ktoré niečo spôsobili so slnkom. Aby nás vystrašili, že to myslia vážne.

@vytrubnica mne to dava zmysel s tym ,ze sa zivia nasim vedomim v tom, ze reinkarnacia sluzi na to, aby sa dusa dostala na vyssiu uroven...ze ich to posuva vyssie a inde ako v hmote na Zemi to nevedia zazit vraj..preto su tu, vyberu si matku tym aj urcity osud, podmienky...
Desi ma trochu,co pises dalej, ako nicia verzie,co sa im nepacia.ale strach je presne to, coho sa mame vyvarovat.
A vsade citam,ze annunaki su reptiliani..ty pises,ze reptiliani su ini niekto..tak neviem...

Inak kto poznate Bashara a jeho vyklad, on je vraj sedy hybrid, ktorych je medzi nami vraj vela uz..

vytrubnica
autor
30. nov 2025

@katooshik bravo, všetko ste obratom vyvrátili 👏
Zecharia Sitchin pisal o niečom inom. Anunnaki sa objavovali len v dávnych záznamoch. Konkrétne to boli sumerské božstvá. No vieme, že to boli tie isté "božstvá", ktoré vídali aj iné kultúry ako Egypt, a Mezoamerické civilizácie. Všetky tie vyrazy ako záhradníci a garden planet world sa doteraz nikde éteri neobjavili.
Podla tych vyrazov sa mi vynára tiež mytus o Rajskej záhrade 🙂
Májsky kalendár a 2012 bol o niečom inom, ich kalendár mal 5,128 rokov a nebyť popkultúry, vymyslom o konci sveta, ktorá sa toho chytila tak ani o nejakom májskom kalendári nevieme.

@anonym_ec5d3f zaujímavé video, to je nejaká jasnovidka? či remote viewer?
Má pravdu v tom, že Atlas vplýva na naše slnko ktoré ma zase vplyv na zem.
No ja to celé nevidim až tak optimisticky, pretože my sme naše dohody nedodržali. Rozhodne budeme sledovať najbližšie série planetárnych konjunkcií, pretože tie spominala správa z atlasu ako posvatnú geometriu. Ak by nás chceli spacifikovať, to by bol ideálny čas na spustenie solárnej búrky, ktorá by nás vrátila spať o 100 rokov.
Najbližšie nastanú /22. Decembra/ 2025 a /9. Januára 2026/.
Viete si to pozrieť aj sami na https://theskylive.com/

Anunnaki niesú reptiliáni. Reptiliáni nás však varujú, že sa sem Anunnaki čoskoro vrátia zhodniť, či sme "poslúchali" a budeme súdení. Sú celkom podobní nám, len ovela vyšší a vybrujú na viacerých dimenziách/reflexiách. Dokážu tiež meniť podobu a maskovať sa za človeka😖. Je to veľmi tajomná a mocná rasa, ktorých sa stránia ostatní E.T. a majú pred nimi rešpekt.

strawberry0797
30. nov 2025
@vytrubnica

Zecharia Sitchin pisal o niečom inom. Anunnaki sa objavovali len v dávnych záznamoch. Konkrétne to boli sumerské božstvá. No vieme, že to boli tie isté "božstvá", ktoré vídali aj iné kultúry ako Egypt, a Mezoamerické civilizácie. Všetky tie vyrazy ako záhradníci a garden planet world sa doteraz nikde éteri neobjavili.
Májsky kalendár a 2012 bol o niečom inom, ich kalendár mal 5,128 rokov a nebyť popkultúry, vymyslom o konci sveta, ktorá sa toho chytila tak ani o nejakom májskom kalendári nevieme.

No ja to celé nevidim až tak optimisticky, pretože my sme naše dohody nedodržali. Rozhodne budeme sledovať najbližšie série planetárnych konjunkcií, pretože tie spominala správa z atlasu ako posvatnú geometriu. Ak by nás chceli spacifikovať, to by bol ideálny čas na spustenie solárnej búrky, ktorá by nás vrátila spať o 100 rokov.

Anunnaki niesú reptiliáni. Reptiliáni nás však varujú, že sa sem Anunnaki čoskoro vrátia zhodniť, či sme "poslúchali" a budeme súdení. Sú celkom podobní nám, len ovela vyšší a vybrujú na viacerých dimenziách/reflexiách. Dokážu tiež meniť podobu a maskovať sa za človeka😖. Je to veľmi tajomná a mocná rasa, ktorých sa stránia ostatní E.T. a majú pred nimi rešpekt.

@vytrubnica Annunaki nie su nahodou biblicki Nephilim? "Sons of God", co sa tu krizili s ludmi a v podstate "vyslachtili" dnesneho cloveka? (Vygugli si Nephilim, ak ti to nic nehovori.)

seli4
30. nov 2025
@strawberry0797

@vytrubnica Annunaki nie su nahodou biblicki Nephilim? "Sons of God", co sa tu krizili s ludmi a v podstate "vyslachtili" dnesneho cloveka? (Vygugli si Nephilim, ak ti to nic nehovori.)

@vytrubnica
@strawberry0797 Annunaki mali obrovský vplyv na vývoj DNA ale určite nie sú jediní ktorí vplývali na vývoj ľudstva .. ak poznáte Elena Danaan ona má nejaký priamy kontakt s Anunakom, ja ju moc nesledujem ale čo som zhliadla tak tvrdí že hrozba z ich strany nie je...
Ja verím v tom že určite je tu mnoho rás na zemi priamo a nie len niekde v Oortovom mraku v diaľke...a že ak by nastal nejaký jadrový výbuch tak to ovplyvní nie len nás ale aj ich, ich dimenzie.. to ešte aké iné záujmy a prečo sú tu je množstvo dôvodov a každá rasa môže mať ten svoj ... Ja verím že nám vyhubenie a spomínaná hrozba nehrozí, tie porušené zmluvy boli od zopár zmanipulovateľnych bytosti a benevolentní vedia že to nespravil človek, nezradili sme ich my ale len určitá skupina ľudí infiltrovaná negatívnymi bytosťami a kvôli nim nepadne celá zem...ako Kristínka von Drei spomínala že naša zem sa už rozhodla čo sa s ňou stane a vyhubenie to nebude iba tých pár elít ak tak 😉
Určite pred výrazným posunom ľudstva nastanu vyhrotene situácie absurdné a proste temné, to tak býva pred začiatkom niečoho úplne nového💫

eclaire
30. nov 2025

Len na pobavenie, moj muz je silno veriaci - katolík, ale rozprávala som mu predtým o tom, co sa tu pise. Dnes, keď prišiel z kostola, tak sa ma zacal pytat, aby som mu este raz povedala, ako to bolo s tym presunom do 5d, ze niektori- ti zobudeni prejdu do tej 5dimenzie a ti neprebudeni ostatnu v 3d. A on mi vravi, ze to mu pripomina to, co dnes bolo v evanjeliu, som si to az pohladala a tu je uryvok, o ktorom mi hovoril: ".... tak bude aj pri príchode Syna človeka. Vtedy budú na poli dvaja: jeden bude vzatý, druhý ostane. Dve budú mlieť na mlyne: jedna bude vzatá, druhá ostane." Tak sme sa smiali, ze mozno to opisuje prave ten 5d shift 😅

seli4
30. nov 2025
@eclaire

Len na pobavenie, moj muz je silno veriaci - katolík, ale rozprávala som mu predtým o tom, co sa tu pise. Dnes, keď prišiel z kostola, tak sa ma zacal pytat, aby som mu este raz povedala, ako to bolo s tym presunom do 5d, ze niektori- ti zobudeni prejdu do tej 5dimenzie a ti neprebudeni ostatnu v 3d. A on mi vravi, ze to mu pripomina to, co dnes bolo v evanjeliu, som si to az pohladala a tu je uryvok, o ktorom mi hovoril: ".... tak bude aj pri príchode Syna človeka. Vtedy budú na poli dvaja: jeden bude vzatý, druhý ostane. Dve budú mlieť na mlyne: jedna bude vzatá, druhá ostane." Tak sme sa smiali, ze mozno to opisuje prave ten 5d shift 😅

@eclaire 😄super ... takéto biblické podoby prirovnávajúce k posunu je viacero, aj napríklad také to klasické oddelenie zrna od pliev 😄 niekto tvrdí že 5D bude nová fyzická zem oddelená od starej, niekto tvrdí že to sú dimanzie ktoré tu vždy boli a sú na tejto jednej zemi a iní zase že vznikne v inej dimenzii nová zem ale na tejto našej že budú akoby dve zeme 😄😅

katooshik
30. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica seriózne diskutovať a argumentovať sa dá len s niekým kto sa snaží aspoň doložiť svoje tvrdenia aspoň nejakými dôkazmi. Tie tvoje sú 0,000. Proste nič,len zmes konšpirácii. Jedine fotky a dôkazy ktoré si dal,sú fotky z Diega Garcia a v profile máš fotky z utajovaného laboratória. Netreba veľmi internetovo zdatného človeka,aby si to v priebehu pár sekúnd overil a zistil,že ide o bohapuste klamstvo.

Fotky,ktoré si uverejnil na fóre 6. Apríla 2025
Horná fotka (kontajnery, stoly, stoličky, piesok)
→ Toto nie je Diego Garcia.
Je to Guantánamo Bay (Kuba) – konkrétne rekreačná zóna pre vojakov a civilných zamestnancov („MWR beach area“). Dá sa to overiť podľa typických bielych kontajnerov, drevených stolov a pozadia. Táto fotka koluje na internete už roky (napr. na TripAdvisori alebo vojenských blogoch).
Stredná fotka (lode na pláži, jachty, karibský štýl)
→ Toto je opäť Guantánamo Bay – konkrétne „Marina Point“ alebo „Ferry Landing Beach“.
Presne tie isté lode a altánok sa dajú nájsť na Google Maps satelitných snímkach a na fotkách z roku 2018–2023.
Dolná fotka (lietadlo nízko nad budovami)
→ Toto je Key West, Florida (Boca Chica Field / NAS Key West) – nie Diego Garcia.
Lietadlo je P-8 Poseidon alebo C-40 Clipper, ktoré tam pravidelne trénujú nízke prelety. Fotka je stará (použitá už v 2021 v rôznych leteckých fóroch) a vidno na nej typické hangáre a rampu z Key Westu.

Fotky z tvojho profilu:
Toto je CERN – tunel urýchľovača LHC (Large Hadron Collider) v Ženeve, konkrétne časť servisného tunela alebo detektorová hala (najčastejšie fotka z ATLAS alebo CMS experimentu).
Prečo to vieme s istotou:
Typické šedé magnetové bloky (dipóly) v rade – presne také sú v 27 km dlhom kruhovom tuneli LHC.
Chladiace potrubia s kryogénnymi ventilmi (červené a modré) – typické pre superprevodivé magnety LHC.
Červená čiara na zemi = bezpečnostná zóna, štandard v CERN-e.
Táto konkrétna fotka (alebo jej veľmi podobná) je verejne dostupná na oficiálnej stránke CERN-u už od roku 2008–2012 a koluje v tisícoch článkov o hľadaní Higgsovho bozónu.
Overenie reverse image search (stačí 5 sekúnd):
Google Lens / TinEye → okamžite nájde stovky zhôd: CERN, LHC tunnel, ATLAS detector maintenance, 2012 shutdown photos.
Presne táto kompozícia je napríklad tu: home.cern/science/accelerators/large-hadron-collider (oficiálna stránka CERN-u).
Záver: Vytrubnica zobrala úplne verejnú, starú fotku z CERN-u (miesto, kde sa robí jadrová fyzika a hľadajú častice) a vydáva ju za „tajné podzemné laboratórium na Diego Garcia, kde pitvajú mimozemské lode“.

Ďalšia fotka akože utajovaného laboratória. Toto je vnútro detektora Belle II na japonskom urýchľovači SuperKEKB v Tsukube (organizácia KEK).
Konkrétne ide o centrálny „vertex detektor“ (pixelový detektor + silicon strips) počas inštalácie alebo údržby v rokoch 2017–2019.
Typická „otvorená komora“ s centrálnym beampipe (strieborná rúra v strede).
Žlté káble = chladenie CO₂ pre siliconové detektory.
Žltá výstražná tabuľka „CAUTION“ s diagramom = štandard v KEK/Belle II.
Presne táto fotka (alebo séria z tej istej inštalácie) je verejne publikovaná na oficiálnej stránke Belle II a v tlačových správach KEK z marca 2018 a mája 2019.
Overenie (stačí 5 sekúnd):
Google Lens → okamžite nájde: belle2.org → „Installation of the Vertex Detector (VXD)“
Priama zhoda: https://www.kek.jp/en/newsroom/2018/03/29/1800/ (oficiálna tlačová správa KEK)
Záver: Vytrubnica opäť zobrala verejnú fotku z japonského jadrového fyzikálneho experimentu (Tsukuba, Japonsko) a vydáva ju za „tajné laboratórium na reverznom inžinierstve mimozemských lodí“.
Celkové skóre „dôkazov“ od vytrubnice po troch fotkách:
„Diego Garcia“ → Guantánamo + Key West ✗
„Tajné podzemné laboratórium 1“ → CERN LHC (Ženeva) ✗
„Tajné podzemné laboratórium 2“ → Belle II / KEK (Tsukuba, Japonsko) ✗
Všetko sú to verejne dostupné fotky z úplne iných miest sveta, ktoré si každý môže vygoogliť.
Žiadna jediná fotka nie je z Diego Garcia, žiadna nie je tajná, žiadna nesúvisí s UAP alebo reverzným inžinierstvom.
Toto už nie je ani larper – toto je človek, ktorý si z nás robí úplných blbcov a dúfa, že nikto nebude kontrolovať.

strawberry0797
30. nov 2025
@katooshik

@vytrubnica seriózne diskutovať a argumentovať sa dá len s niekým kto sa snaží aspoň doložiť svoje tvrdenia aspoň nejakými dôkazmi. Tie tvoje sú 0,000. Proste nič,len zmes konšpirácii. Jedine fotky a dôkazy ktoré si dal,sú fotky z Diega Garcia a v profile máš fotky z utajovaného laboratória. Netreba veľmi internetovo zdatného človeka,aby si to v priebehu pár sekúnd overil a zistil,že ide o bohapuste klamstvo.

Je to Guantánamo Bay (Kuba) – konkrétne rekreačná zóna pre vojakov a civilných zamestnancov („MWR beach area“). Dá sa to overiť podľa typických bielych kontajnerov, drevených stolov a pozadia. Táto fotka koluje na internete už roky (napr. na TripAdvisori alebo vojenských blogoch).
→ Toto je opäť Guantánamo Bay – konkrétne „Marina Point“ alebo „Ferry Landing Beach“.
Presne tie isté lode a altánok sa dajú nájsť na Google Maps satelitných snímkach a na fotkách z roku 2018–2023.
→ Toto je Key West, Florida (Boca Chica Field / NAS Key West) – nie Diego Garcia.
Lietadlo je P-8 Poseidon alebo C-40 Clipper, ktoré tam pravidelne trénujú nízke prelety. Fotka je stará (použitá už v 2021 v rôznych leteckých fóroch) a vidno na nej typické hangáre a rampu z Key Westu.

Fotky z tvojho profilu:
Toto je CERN – tunel urýchľovača LHC (Large Hadron Collider) v Ženeve, konkrétne časť servisného tunela alebo detektorová hala (najčastejšie fotka z ATLAS alebo CMS experimentu).
Typické šedé magnetové bloky (dipóly) v rade – presne také sú v 27 km dlhom kruhovom tuneli LHC.
Chladiace potrubia s kryogénnymi ventilmi (červené a modré) – typické pre superprevodivé magnety LHC.
Táto konkrétna fotka (alebo jej veľmi podobná) je verejne dostupná na oficiálnej stránke CERN-u už od roku 2008–2012 a koluje v tisícoch článkov o hľadaní Higgsovho bozónu.
Google Lens / TinEye → okamžite nájde stovky zhôd: CERN, LHC tunnel, ATLAS detector maintenance, 2012 shutdown photos.
Presne táto kompozícia je napríklad tu: home.cern/science/accelerators/large-hadron-collider (oficiálna stránka CERN-u).
Záver: Vytrubnica zobrala úplne verejnú, starú fotku z CERN-u (miesto, kde sa robí jadrová fyzika a hľadajú častice) a vydáva ju za „tajné podzemné laboratórium na Diego Garcia, kde pitvajú mimozemské lode“.

Ďalšia fotka akože utajovaného laboratória. Toto je vnútro detektora Belle II na japonskom urýchľovači SuperKEKB v Tsukube (organizácia KEK).
Konkrétne ide o centrálny „vertex detektor“ (pixelový detektor + silicon strips) počas inštalácie alebo údržby v rokoch 2017–2019.
Presne táto fotka (alebo séria z tej istej inštalácie) je verejne publikovaná na oficiálnej stránke Belle II a v tlačových správach KEK z marca 2018 a mája 2019.
Google Lens → okamžite nájde: belle2.org → „Installation of the Vertex Detector (VXD)“
Priama zhoda: https://www.kek.jp/en/newsroom/2018/03/29/1800/ (oficiálna tlačová správa KEK)
Záver: Vytrubnica opäť zobrala verejnú fotku z japonského jadrového fyzikálneho experimentu (Tsukuba, Japonsko) a vydáva ju za „tajné laboratórium na reverznom inžinierstve mimozemských lodí“.
Všetko sú to verejne dostupné fotky z úplne iných miest sveta, ktoré si každý môže vygoogliť.
Žiadna jediná fotka nie je z Diego Garcia, žiadna nie je tajná, žiadna nesúvisí s UAP alebo reverzným inžinierstvom.
Toto už nie je ani larper – toto je človek, ktorý si z nás robí úplných blbcov a dúfa, že nikto nebude kontrolovať.

@katooshik len ho nechaj, som zvedava, co z toho bude 😀

seli4
30. nov 2025
@strawberry0797

@katooshik len ho nechaj, som zvedava, co z toho bude 😀

@strawberry0797 😄😄😄

anonym_ec5d3f
30. nov 2025
@eclaire

@eclaire ano, presne ako v tej biblii.. ta jedna pani starsia tak opisuje shifting,presne . Jak sa vola? Cannon? Ci ako

katrin21
30. nov 2025
@seli4

@eclaire 😄super ... takéto biblické podoby prirovnávajúce k posunu je viacero, aj napríklad také to klasické oddelenie zrna od pliev 😄 niekto tvrdí že 5D bude nová fyzická zem oddelená od starej, niekto tvrdí že to sú dimanzie ktoré tu vždy boli a sú na tejto jednej zemi a iní zase že vznikne v inej dimenzii nová zem ale na tejto našej že budú akoby dve zeme 😄😅

@seli4 za mna to nebude delenie,iba vramci dimenzii... proste tu neuvidis 2 zeme, tak ako teraz nevidis ine dimenzie,hoci su... len proste cast ludi bude zrazu v inej dimenzii tejto istej zeme a druha ,ta na nizsich vibraciach,tu zostane takto.... cize nic sa nezmeni ani pre jednych, len sposob fungovania sveta, ti 5D budu v lepsom svete s vyssimi vibraciami a niektori ludia zmiznu z ivh zivota. Co je haluz..predstav si dieta, ze napr.mu zmizne cela rodina.. moze sa stat.

katrin21
30. nov 2025
@katooshik

Fotky z tvojho profilu:

@katooshik ty si realne myslis,ze na nete dohladas nieco,co je utajovane?? Akoze dokazy? Za mna naivna predstava

katooshik
30. nov 2025
@katrin21

@katooshik ty si realne myslis,ze na nete dohladas nieco,co je utajovane?? Akoze dokazy? Za mna naivna predstava

@katrin21 nemyslím. Ale ty si evidentne reálne myslíš,že niekto tu má utajovane vedomosti, prísne tajné, ale rozhodol sa s nimi podeliť na mamickovskom fóre.😂 A to,čo viem dohľadať,napríklad fotky ktoré vydával za svoje z miesta svojej reverznej inžinierskej činnosti sú evidentné dokázateľne klamstvo. Takže každý nech verí,čomu chce. Ja mám radšej ten zapnuty rozum,nie vypnutý,ako on odporúča.

katrin21
30. nov 2025
@katooshik

@katrin21 nemyslím. Ale ty si evidentne reálne myslíš,že niekto tu má utajovane vedomosti, prísne tajné, ale rozhodol sa s nimi podeliť na mamickovskom fóre.😂 A to,čo viem dohľadať,napríklad fotky ktoré vydával za svoje z miesta svojej reverznej inžinierskej činnosti sú evidentné dokázateľne klamstvo. Takže každý nech verí,čomu chce. Ja mám radšej ten zapnuty rozum,nie vypnutý,ako on odporúča.

Ono nejde o tot9 forum..je toho plny internet

seli4
30. nov 2025
@katrin21

@seli4 za mna to nebude delenie,iba vramci dimenzii... proste tu neuvidis 2 zeme, tak ako teraz nevidis ine dimenzie,hoci su... len proste cast ludi bude zrazu v inej dimenzii tejto istej zeme a druha ,ta na nizsich vibraciach,tu zostane takto.... cize nic sa nezmeni ani pre jednych, len sposob fungovania sveta, ti 5D budu v lepsom svete s vyssimi vibraciami a niektori ludia zmiznu z ivh zivota. Co je haluz..predstav si dieta, ze napr.mu zmizne cela rodina.. moze sa stat.

@katrin21 môže byť tvoj pohľad na "posun" som písala ako jednu z možností, avšak je to stále len viera ako čo bude... a to Aké to bude všetko budeme vedieť len vtedy keď sa to už stane :D ale mám to podobné tiež tomu tak približne verím aj keď môj rozum si to nevie úplne predstaviť 😄 už len tá predstava že prestane fungovať čas dynamický lineárne ale žeby sme zrazu s našim vedomím sa preorientovali na čas statický 🙏✨ to už myseľ ktorá funguje v 4D ťažko predstaví.. to sa dá len zažiť 💫

katrin21
30. nov 2025
@seli4

@katrin21 môže byť tvoj pohľad na "posun" som písala ako jednu z možností, avšak je to stále len viera ako čo bude... a to Aké to bude všetko budeme vedieť len vtedy keď sa to už stane :D ale mám to podobné tiež tomu tak približne verím aj keď môj rozum si to nevie úplne predstaviť 😄 už len tá predstava že prestane fungovať čas dynamický lineárne ale žeby sme zrazu s našim vedomím sa preorientovali na čas statický 🙏✨ to už myseľ ktorá funguje v 4D ťažko predstaví.. to sa dá len zažiť 💫

@seli4 kukni toto video,ak vies po anglicky.

A tato fotka hovori o 3i atlase a tom,co vytrubnica

katooshik
30. nov 2025
@katrin21

Ono nejde o tot9 forum..je toho plny internet

@katrin21 no veď áno. A nič z toho nie sú dôveryhodné stránky,samé konšpirácie, bez jediného dokážu, lebo doslova hocikto môže na internet zavesiť hocičo. Tomu uveríte. Ale vedci, seriózne stránky s nejakou kreditabilitou,s dokazovymi materiálmi,tak nie ...tomu neveríte...lebo elity,lebo tajnosti,lebo spiknutia. Stačí si s pokorou priznať jedno: v nudnej sivej realite bežneho života je také úžasné veriť niečomu inému,čo je proti prudu,veriť tomu,že som súčasťou niečoho výnimočného, že viem o niečom o čom iní netušia. Je to smiešne a smutné zároveň.

katrin21
30. nov 2025
@seli4

@seli4 cas nie je vraj linearny ani teraz...v tomto danom momente existuje xy dimenzii sucasne... ak cestovanie v case nie je linearne..len si to tazko vieme predstavit..
V tom.videu to pekne prirovnava ta zena,ze lod pristane na pevnine,niekto chce objsvit novy kontinent, iny radsej zostane v istote svojej lode, toho co pozna..ten nie je pripraveny.. Ze vsetko je to o tom. Nikto nie je lepsi,alebo horsi,len pripraveny,alebo nepripraveny.
A strach znizuje nase frekvencie, priputanost k ludom , veciam, ak ohovarame,nie sme pripraveni... ak sudime,nie sme pripraveni, ak zosmiesnujeme nazor inych,len preto,ze s nim nesuhlasime a nechapeme ho, tak nie sme pripraveni. Zmena sa uz deje . Tu a teraz. Je to proces. Nie ze bum a v sekunde je inak.

katrin21
30. nov 2025
@katooshik

@katrin21 no veď áno. A nič z toho nie sú dôveryhodné stránky,samé konšpirácie, bez jediného dokážu, lebo doslova hocikto môže na internet zavesiť hocičo. Tomu uveríte. Ale vedci, seriózne stránky s nejakou kreditabilitou,s dokazovymi materiálmi,tak nie ...tomu neveríte...lebo elity,lebo tajnosti,lebo spiknutia. Stačí si s pokorou priznať jedno: v nudnej sivej realite bežneho života je také úžasné veriť niečomu inému,čo je proti prudu,veriť tomu,že som súčasťou niečoho výnimočného, že viem o niečom o čom iní netušia. Je to smiešne a smutné zároveň.

@katooshik ale toto neni nic, o com.sa s tebou budu bavit vedci, teda minimalne nie toi bezni...
Mozno v Cerne by sa bavili😉😉😉.
Inak, jeden clen mojej rodiny, dost blizky, bol pred mesiacom v Cerne..videla som fotky, dodavaju tam take diely,co len 3 firmy na svete vedia,jedna z nich je slovenska. Tam su ini vedci a inzinieri, ale to ,co vedia oni, my nepochopime a ani o tom nic nenajdes oficialne urcite.

katrin21
30. nov 2025

Aha toto, veeelmi zaujimave, ze od Siriusanov..
Jedine,s cim sa,nevedia spojit,je strach, strach je bariera... ze ak pochybujeme aj o sebe,ci nieco robime dobre a pod.,mame tento vzorec zmenit.
A ze ked to zacne, iba urciti ludia nebudu mat strach..ti,co vedia, ze na toto boli predurceni.

katooshik
30. nov 2025
@katrin21

@katooshik ale toto neni nic, o com.sa s tebou budu bavit vedci, teda minimalne nie toi bezni...
Mozno v Cerne by sa bavili😉😉😉.
Inak, jeden clen mojej rodiny, dost blizky, bol pred mesiacom v Cerne..videla som fotky, dodavaju tam take diely,co len 3 firmy na svete vedia,jedna z nich je slovenska. Tam su ini vedci a inzinieri, ale to ,co vedia oni, my nepochopime a ani o tom nic nenajdes oficialne urcite.

@katrin21 tak to máš úplnú pravdu že o tomto sa žiadni vedci baviť nebudú. Budú si tak maximálne ťukať na čelo. Pozri, ja som lekárka a u nás v medicíne sa to vola EBM- evidence based medicine- medicína založená na dôkazoch. Diagnostické a terapeutické procesy sú založené na tých dokazoch. Som si na 💯 percent ista, že rovnako to funguje aj v iných vedných odboroch. A tuto proste akékoľvek dôkazy chybaju. Vytrubnica vraj má informácie z prvej ruky,ale čo reálne dokázala? Nič. Okopirovane konšpiracie,dokonca protichodné,pozliepane z pochybných internetových stránok. Je to čistý, 100 % New-Age / Galactic-Federation / Elena-Danaan / Ashayana-Deane koktejl, len v slovenčine a s pár lokálnymi príchuťami. Nič z toho nie je originálne, nič nie je podložené, všetko je doslova copy-paste z anglických konšpiračných kruhov posledných 5–7 rokov.
Okrem toho žiadny whistleblower nikdy nezmiešia dohromady Elenu Danaan, Ashayanu Deane aj Coreyho Goodeho – to je mix troch úplne odlišných a navzájom sa nenávidiacich konšpiračných „vesmírov“.
Vytrubnica mení naratív ako ponožky – pred pol rokom boli Anunnaki dobrí, teraz sú hrozba; reptiliáni boli zlí, teraz ochrancovia.
Dátum „do 2027“ je presne ten, ktorý Danaan a jej komunita tlačia od leta 2025 (predtým to bolo 2025, potom 2026, teraz 2027 – klasické posúvanie).

seli4
30. nov 2025
@katooshik

@katrin21 tak to máš úplnú pravdu že o tomto sa žiadni vedci baviť nebudú. Budú si tak maximálne ťukať na čelo. Pozri, ja som lekárka a u nás v medicíne sa to vola EBM- evidence based medicine- medicína založená na dôkazoch. Diagnostické a terapeutické procesy sú založené na tých dokazoch. Som si na 💯 percent ista, že rovnako to funguje aj v iných vedných odboroch. A tuto proste akékoľvek dôkazy chybaju. Vytrubnica vraj má informácie z prvej ruky,ale čo reálne dokázala? Nič. Okopirovane konšpiracie,dokonca protichodné,pozliepane z pochybných internetových stránok. Je to čistý, 100 % New-Age / Galactic-Federation / Elena-Danaan / Ashayana-Deane koktejl, len v slovenčine a s pár lokálnymi príchuťami. Nič z toho nie je originálne, nič nie je podložené, všetko je doslova copy-paste z anglických konšpiračných kruhov posledných 5–7 rokov.
Okrem toho žiadny whistleblower nikdy nezmiešia dohromady Elenu Danaan, Ashayanu Deane aj Coreyho Goodeho – to je mix troch úplne odlišných a navzájom sa nenávidiacich konšpiračných „vesmírov“.
Vytrubnica mení naratív ako ponožky – pred pol rokom boli Anunnaki dobrí, teraz sú hrozba; reptiliáni boli zlí, teraz ochrancovia.
Dátum „do 2027“ je presne ten, ktorý Danaan a jej komunita tlačia od leta 2025 (predtým to bolo 2025, potom 2026, teraz 2027 – klasické posúvanie).

@katooshik tak to ste celkom dobre vyhodnotili zrejme máte v tejto tematike aj hlbšie znalosti však? Venujete sa jej alebo respektíve Vás zaujíma? A viete že aj na Slovensku máme ľudí čo sa tejto téme vážne zaoberajú? 🙂

seli4
30. nov 2025
@katrin21

@seli4 cas nie je vraj linearny ani teraz...v tomto danom momente existuje xy dimenzii sucasne... ak cestovanie v case nie je linearne..len si to tazko vieme predstavit..
V tom.videu to pekne prirovnava ta zena,ze lod pristane na pevnine,niekto chce objsvit novy kontinent, iny radsej zostane v istote svojej lode, toho co pozna..ten nie je pripraveny.. Ze vsetko je to o tom. Nikto nie je lepsi,alebo horsi,len pripraveny,alebo nepripraveny.
A strach znizuje nase frekvencie, priputanost k ludom , veciam, ak ohovarame,nie sme pripraveni... ak sudime,nie sme pripraveni, ak zosmiesnujeme nazor inych,len preto,ze s nim nesuhlasime a nechapeme ho, tak nie sme pripraveni. Zmena sa uz deje . Tu a teraz. Je to proces. Nie ze bum a v sekunde je inak.

@katrin21 áno čas ako taký nie je lineárny ani nikdy nebol, najskôr Newton ho bral intuitívne s cyklami prírody a pre všetkých rovnaký a potom Einstein vymyslel bublinku priestoru a meranie času lineárneho...ja som to myslela tak že naša myseľ je naprogramovana na fungovanie a vnímanie času ako lineárne minulosť za nami budúcnosť niekde pred nami a iba prítomnosť tu.. čas je v skutočnosti všetko a všetkým v jednom bode..a toto som myslela tým že pre myseľ aspoň moju 😅 nepredstaviteľné ....to s tých strachom je pravda 💫 aj o tej pripravenosti, niekedy je to však trošku zložitejšie, a jediné vysvetlenie na to mi príde že všetko je tak či tak presne naplánované a načasované...a nie každá snaha snaha mysle nemusí vyjsť podľa predstavy mysle

katrin21
30. nov 2025
@katooshik

@seli4 ano, suhlasim..
Aj to,ze vsetko je naplanovane a to aj hovoria v tych videach.

@katooshik k medicine mam blizky vztah, nestudovala som ju,lebo neznasam chemiu,ale milujem ju a celkom na laika dost o nej viem, teda urcite oblasti,ci ma bavia a zaujimaju ( casto sa mi stane u lekara,ze sa bavime a spytaju sa ma,v ktorom odbore robim, lebo sa bavim celkom k veci a pojmy viem atd..ale stale niw tolko ,co lekar, jasne. ) a tato laska sa preniesla na dieta, dcera a jej snubenec koncia teraz medinu😉, viem o com hovoris.
Ale su aj veci, co medicina nevie vysvetlit,ako napr.preco aj pozitivne myslenie vela robi v liecbe, ( teda ked si odmyslim vplyv strachu ako stresu atd). A vela inych veci....a kopec ludom pomohol aj sedliacky rozum a zmena zivota po takej duchovnrj stranke.. tazko povedat , co je a co nie je dokazane este. Niekedy niecomu nerozumieme,ale exustuje to , aj Galileo vedel veci , ktore ini nie, prostw v danej dobe bol za blazna, sikovne vnimave zeny upalovali na hranici a pod. Ked to prezeniem....iba priklad, ze to, na co nemame dokaz dnes,,mozeme mat o tyzden... uvidime co bude. 🤷‍♀️

katooshik
30. nov 2025
@seli4

@katooshik tak to ste celkom dobre vyhodnotili zrejme máte v tejto tematike aj hlbšie znalosti však? Venujete sa jej alebo respektíve Vás zaujíma? A viete že aj na Slovensku máme ľudí čo sa tejto téme vážne zaoberajú? 🙂

@seli4 téma ma baví a fascinuje na jednej strane,ale na druhej strane neverím všetkému čo mi podložia,preto toľko zdôrazňujem dôležitosť zdrojov. Odmalička ma bavila astronómia,chcela som byť kozmonautkou😂,toľko som študovala o všetkom že ešte ako dieťa som " videla "mimozemstanov". Teraz už viem,že som ich nevidela,len moja fantázia pracovala na plné obrátky. Samozrejme že pri tejto téme mi pomáha AI, kdeže by som ja mala toľko vedomosti o týchto konšpiráčnych smeroch.

katooshik
30. nov 2025
@katrin21

@seli4 ano, suhlasim..
Aj to,ze vsetko je naplanovane a to aj hovoria v tych videach.

@katooshik k medicine mam blizky vztah, nestudovala som ju,lebo neznasam chemiu,ale milujem ju a celkom na laika dost o nej viem, teda urcite oblasti,ci ma bavia a zaujimaju ( casto sa mi stane u lekara,ze sa bavime a spytaju sa ma,v ktorom odbore robim, lebo sa bavim celkom k veci a pojmy viem atd..ale stale niw tolko ,co lekar, jasne. ) a tato laska sa preniesla na dieta, dcera a jej snubenec koncia teraz medinu😉, viem o com hovoris.
Ale su aj veci, co medicina nevie vysvetlit,ako napr.preco aj pozitivne myslenie vela robi v liecbe, ( teda ked si odmyslim vplyv strachu ako stresu atd). A vela inych veci....a kopec ludom pomohol aj sedliacky rozum a zmena zivota po takej duchovnrj stranke.. tazko povedat , co je a co nie je dokazane este. Niekedy niecomu nerozumieme,ale exustuje to , aj Galileo vedel veci , ktore ini nie, prostw v danej dobe bol za blazna, sikovne vnimave zeny upalovali na hranici a pod. Ked to prezeniem....iba priklad, ze to, na co nemame dokaz dnes,,mozeme mat o tyzden... uvidime co bude. 🤷‍♀️

@katrin21 blahozelam k šikovnej dcérke a želám veľa úspechov v jej medicínskej kariére,aj jej snúbencovi. Mladých šikovných ľudí tu potrebujeme ako soľ,dúfam že neutecu hneď preč. Ja som tiež nemala rada chémiu, ale nejako som to prekusla. Medicína má veľmi bavila, a išla mi oveľa lepšie ako zš aj so sš,lebo som sa s radosťou učila to čo ma plne zaujimalo. Ale nie je pravda,že medicína nevie dokázať napríklad to, že ako pozitívne myslenie pomáha liecit, je to pomerne dobre dokázateľne. Ak chceš,skúsim vysvetliť: EXISTUJÚ veľmi solídne medicínske a psychologické DÔKAZY že pozitívne myslenie (resp. optimizmus, vďačnosť, pocit zmysluplnosti, nízka hladina chronického stresu) má MERATEĽNÝ pozitívny vplyv na zdravie. Nie je to žiadna ezoterika – ide o tisíce ŠTÚDIÍ za posledných 40 rokov.

Najdôležitejšie overené efekty (s konkrétnymi číslami)
Veľkosť efektu (priemer z meta-analýz)
Efekt
Príklady štúdií / prehľadov
Nižšia celková úmrtnosť
+20–35 % dlhší život u optimistov
Meta-analýza 2019 (83 000 osôb) – optimisti majú o 25 % nižšie riziko úmrtia na akúkoľvek príčinu
Nižšie riziko kardiovaskulárnych chorôb
–14 až –55 %
Harvardská štúdia 70 000 žien (2016): najoptimistickejšie kvartil malo o 38 % nižšie riziko infarktu
Lepšie hojenie rán
o 20–30 % rýchlejšie
Kiecolt-Glaser 2005 – rany sa hojili významne rýchlejšie u ľudí s nižším stresom a pozitívnym postojom
Silnejšia imunitná odpoveď
vyššia aktivita NK-buniek, lepšia odpoveď na vakcíny
Segerstrom 2004–2022 (desiatky štúdií) – optimisti majú vyššiu hladinu T-buniek a lepšiu protilátkovú odpoveď
Nižší výskyt depresie a úzkosti
–30 až –60 %
Meta-analýza 2021 (WHO + 200 štúdií)
Lepšie zvládanie chronickej bolesti a rakoviny
dlhšie prežívanie, lepšia kvalita života
Chida & Steptoe 2008 (225 štúdií) – pozitívny postoj zlepšoval prežívanie pri rakovine o 10–25 %
Nižšie hladiny zápalových markerov (CRP, IL-6)
–15 až –30 %
Meta-analýza 2020 (70 štúdií)

Ako to funguje (fyziologické mechanizmy):
Nižšia hladina kortizolu a adrenalínu → menej chronického stresu → menej zápalu
Lepšia funkcia vagového nervu → lepšia regulácia srdcovej frekvencie (vyššia HRV)
Vyššia hladina endorfínov, oxytocínu, dopamínu
Zdravšie správanie (viac pohybu, lepšia strava, menej fajčenia – čiastočne sprostredkuje efekt

Kde to nefunguje :
Pozitívne myslenie nezastaví rakovinu samo o sebe (žiadna štúdia to neukázala).
Pri ťažkej depresii alebo PTSD nestačí „myslieť pozitívne“ – treba terapiu/lieky.
Toxická pozitivita („musíš byť stále veselý“) môže dokonca zhoršiť stav.

Všimnite si zdôraznenie slová a názvy študií, to je presne to, čo vytrubnici chýba a prečo ja osobne nie som ochotná veriť jej ani jediné slovo. Nehovoriac o tom, že ním poslané fotky akože z vojenskej základne na Diego Garcia boli AI vyhodnotené ako len vylovene z hlbín internetu, čo je tiež overiteľné.

slovakboy
30. nov 2025
@katooshik

@seli4 téma ma baví a fascinuje na jednej strane,ale na druhej strane neverím všetkému čo mi podložia,preto toľko zdôrazňujem dôležitosť zdrojov. Odmalička ma bavila astronómia,chcela som byť kozmonautkou😂,toľko som študovala o všetkom že ešte ako dieťa som " videla "mimozemstanov". Teraz už viem,že som ich nevidela,len moja fantázia pracovala na plné obrátky. Samozrejme že pri tejto téme mi pomáha AI, kdeže by som ja mala toľko vedomosti o týchto konšpiráčnych smeroch.

@katooshik a baví ťa konšpiracia, alebo seriózna veda?
Alebo niečo medzi tým?

katooshik
30. nov 2025
@slovakboy

@katooshik a baví ťa konšpiracia, alebo seriózna veda?
Alebo niečo medzi tým?

@slovakboy baví ma seriózna veda,konšpirácie samozrejme nie. Ale vždy je v Tom aj trochu zvedavosti,že čo ak...
Trochu sa tu cítim ako moje 8 ročne dieťa, ktoré je veľmi racionálne zmyslajuce, inteligentné a veľmi dôvtipne a napriek všetkým indíciám že darčeky nenosí Mikuláš/Ježiško,tak stále podľahne tejto ilúzií.😁

vytrubnica
autor
30. nov 2025

@katooshik
Dobrý deň,
S podobnými zarytými skeptikmi sa vysporiadame neustále 🙂 samozrejme sa nesnažim nikoho presvedčiť. Dal som sem svoje informácie a závery, pretože ma viacerí uživatelia o to žiadali a boli zvedaví. Je na každom z Vás či uverí či nie.

Čo sa týka tych fotiek, sú to len rekreačné foto, nič tajomné na nich nieje.
Netušim ako ste prišli k takým záverom ako Guantanamo, Cern a podobne a že fotky sú stiahnuté.
Po preskumani cez google lens mi nenašlo žiadne presné zhody, vždy to vyhodilo len modrý koník, lebo inde sa tieto fotky nevyskytujú + podobné foto pláží

Fotky urýchlovača: cez google lens prirodzene vyskoči všeličo možné, lebo podobných urýclovačov je viacero po svete.
V CERNe som kedysi bol, tento druh lineárneho uchylovača tam práveže nemajú.

VIac sa to podobá na SLAC v Kalifornii, lebo na budovaní sa podielali rovnaké firmy a kontraktori. Takže rovnaké súčiastky, podobné priestory.

Ved si môže fotky cez google lens analyzovať každý, nabádam Vás spraviť si k tomu vlastné závery, nie dať na jednu osobu 🙂

A nie, konšpiračné stránky nenavštevujem. Ak sa niekde vyskytujú podobné informácie tak je to kvoli tomu, že sa veci postupne odtajňujú tak to ludia budú medzi sebou širiť.
Už je vonku naozaj veľa informácií o UAP, ktoré sa bohužial miešajú s konšpiráciami.

Samozrejme nechcem širiť paniku ani nič také, zánik ľudstva sa podla nás neblíži. Len život bude úplne iny ako doteraz.

Ak podľa Vás tieto informácie na Modrý koník nepatria, kludne sa môžem zdržať ďalšich prispevkov tu na fore. Rozhodne nie ste jediná, komu táto téma na fore prekáža 🙂

Prajem pekný deň,
S pozdravom