UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@vytrubnica a ako budu vyzerat?
@monsterablue podla mna aby boli trocha pripraveni, ak by na to doslo. aby prijali tu myslienku, zzili sa s nou.
no ked dozijeme, uvidime😉
jedine ze dovtedy sa sami vykantrime
@kofa77 presne. To jedine by nas zachranilo 🙂)
@kofa77 pochopili ste to spravne 🙂 Ide o pripravu ludstva, pretoze vacsina ludi stale nic netusi. Vravime ze su "in the dark".
@martinmmartin samozrejme, ze ked natocite na mobil UFO, mozete ho zverejnit. Vzdy to tak bolo. Avsak oficialne zabery od letectva, armady sa zacinaju zverejnovat az teraz. Aj to je velky pokrok.
No a ku kvalite zaberov UFO len tolko... skusali ste mobilom niekedy fotit nocny zaber? Nejaky vzdialeny objekt idealne. Urcite to bude jedna cmuha. Video bude zase skreslene.
@vytrubnica Verím, že vo vesmíre nie sme sami, ale neverím tým, čo sa odniekiaľ odrazu vynoria a začnú hlásať to a to sa vtedy stane alebo toto sa vtedy odtajní a keď ten nimi hlásaný čas nastane, tak nič - odrazu ticho.....takže ja uverím až keď sa reálne niečo začne diať, bude to vo všetkých médiách a bude sa to rozoberať a riešiť medzi všetkými ľuďmi - nielen akože medzi nejakými pár vyvolenými, ktorí majú prístup k dôkazom, ale nikdy tie dôkazy reálne neukážu nezverejnia a myslím tým jasné dôkazy - nie pár roztrasených videí alebo akože fotky utajených dokumentov a pod. Až vtedy uverím ak reálni mimozemšťania budú chodiť medzi nami, bez toho aby sa nejako skrývali. Prípadne dostanú všetci ľudia do používania nové technológie, ktoré im pomôžu... Už bolo toho popísané veľa, vydaných kopec videí atď. aj napr. na témy - to že nás pripravujú na príchod UFO "najmocnejší v pozadí", je tým, že pre nás niečo zlé chystajú - akože chcú zinscenovať fake inváziu z vesmíru, pritom tým budú sledovať niečo iné na štýl zotročenie ľudstva, alebo že tí mimozemšťania, ktorí sa prvý ukážu budú zrovna tí zlí a nemáme vstúpiť do ich vesmírnych lodí - lebo sa nám niečo zlého stane, že je zem dutá a vstupy sú cez póly a tam žijú aj vyhynuté rôzne druhy a vyspelejšia civilizácia alebo že žijú v oceánoch ako si písal/a a kopec iných divných a protichodných info aj dosť pritiahnutých za vlasy...takže je si počkám a pokým sa niečo z týchto info nestane realitou, tak pre mňa tieto "leak úžasné utajené informácie, ale ja sa s vami aj napriek tomu že nemôžem, o pár info podelím " a "stane sa to cca vtedy a vtedy" stoja max za zdvihnuté obočie a viac tomu energie ani pozornosti nemienim venovať.
@martinmmartin amaterskych videi vychadza mnoho, dokonca viac ako kedykolvek predtym. Priam sa s nimi roztrhlo vrece, na youtube je ich hromada za posledny tyzden. Samozrejme pri tychto videach si nazor treba utvorit sam. Niektore mozu byt prave, niektore tocene lovcami senzacii
V cine pred 3 dnami UAP pozorovalo stovky ludi, neviem ci ste to zachytili ci nie.
Ci sa o tom vobec zmienili mainstream media u Vas na SVK.
Samozrejme vsetko treba brat s rezervou 🙂
@vytrubnica odkial mas ale take informacie?myslim ze aki su mimozemšťania ake rasy a podobne.Ro mi prode na tom cele vymyslené,to ze existujú ani tak nie ale tie popisy ktora rasa sa ako sprava a podobne.
@sourcetheuniverse a kto je tŕň clovek a co su tienplasmoid?
@vytrubnica poprosim do spravy znenie povodnej temy. dakujem
Sorry, dlhsie som nemal moznost pristupu k sieti, bolo celkom nabite obdobie. Je nas uz cez 300 vytrubnic, ktori postupne "skladame casti mozajky" celeho UAP tajomstva 🙂
Odpoviem aspon na par otazok, na ktore odpovedat smiem.
@kofa77 o Jazis sa samozrejme nikde nedocitate. Je to totiz vladne tajomstvo. Navyse, ten nazov je zatial len nase pomenovanie ("In-house term" ako to nazyvame, neviem spravny preklad). Ked to oficialne potvrdia, daju im nejaky odborny nazov. Bude to nieco v zmysle "Tridactyl Saurophidia NHI/ Tridactyl Squamata NHI/ Tridactyl Anguimorpha NHI"
obr. dole ilustruje Jazis
@dobryden to je v poriadku, ked neverite. Informacie ktore zverejnujem su v predstihu a niesu teda oficialne potrvrdene ani podlozene dokazmi, aj ked su pravdive. Mudry clovek si informacie vzdy preveri a rozhodne slepo neveri vsetkemu 🙂
@strawberry0797 Toto pisali uz v juni 2024: https://https://nypost.com/2024/06/12/us-news/aliens-mi...
Rozhodne neziju priamo medzi nami, jedine v tom zmysle, ze nas potajme studuju bezpilotnymi UAP. Ohladne mesiaca... ziadna UFO zakladna tam nieje, je tam vsak 🙄 ehm... nasa zakladna, pod taktovkou Bigelow aerospace. O tejto informacii som sa dozvedel len nedavno na na whistleblower online konferencii.
A napokon k Final Disclosure do r. 2029: Myslim si, ze ludstvo na toto este nieje pripravene a podla mna je to priskoro. Ale ja som mala ryba, o postupnosti Disclosure rozhoduju ini.
Cela pravda nieje prijemna. Mnohi whistlebloveri, ktori vedia, aka je skutocna podstata sveta a poslanie ludstva, z toho maju depresie. Nikto z nas to zatial nesmie zverejnovat. Tyka sa to vyskumov spominanej Z-Point energy - energia z inych dimenzii (ludovo nazyvane volna energia)
Clock is ticking https://www.youtube.com/shorts/1-5-_RZ66uU
toto video je zda sa soft-censored algorytmom youtube, da sa najst len za pomoci linku.
Tipek vie o com hovori, pozname sa osobne.
@vytrubnica co myslis tou neprijemnou pravdou? Ze si nas vypestovali, chovaju nas ako domace zvieratka a zivia sa nasimi negativnymi emociami? Tak tvrdia na konspiracnych weboch. Nebodaj je to pravda 😀
@vytrubnica a akosi s zverejnením otalaju,preco?Ja ti inak neverim ,teda pre mna je to dobry námet na sci-fi.Pretoze viete o tom ale nepoviete.Proste tkto to nefunguje,kazdy objav a hlavne takeho rozmeru sa hned zverejní.
@dobryden Pretoze najskor by sa mala zmenit vseobecna vedecka paradigma. To je moj nazor a zdielame ho viaceri z vytrubnic, ze svet nieje pripraveny. Ludstvo je stale prilis materialisticke a nepripustaju vo svojom mysleni cokolvek ine a nevysvetlitelne.
Takto vyzera sucasna veda, velmi zjednodusena pyramidova schema : https://raulbartolome.com/wp-content/uploads/20...
To je vsak zle, v skutocnosti je vedomie zaklad vsetkeho, nie fyzika. Vsekto co sa dnes uci v skolach je mylne, svet funguje na inych principoch. Sam by som tomu mal problem uverit, nebyt osobnych skusenosti.
Taktiez vo svojich predchadzajucich komentaroch som sa v niektorych veciach mylil, za co sa ospravedlnujem, stale davame dokopy casti skladacky a je nas zatial iba zopar ktori pozname celu pravdu.
Ludia kvoli tejto pravde dostavaju vyhrazky, po vydani uz spominaneho Age of Disclosure sa spustila na nas priam lavina. Mnohi whistlebloweri presli do rezimu "going dark", taktiez som zatial som opustil staty a nachadzam sa na neznamom mieste v Ceskej republike 🙄
@vytrubnica Age of Disclosure uz vyslo? Ja tam vidim "coming soon". Kde sa to da pozriet?
@vytrubnica sle netáraj,to by bol najvatsi objav vsetkych cias a vy to zasahujete?Ale co ,nech sa mi objavía,ja sim pripravená a zvedava.
@vytrubnica chcem s ak vam pridať,pomozem Vam
@strawberry0797 Bola premiera, potom prisli vyhrazky mnohym zucastnenim, vacsina z nas nastastie spolupracovali anonymne, vratane mna. Vyzera to tak, ze film je cenzurovany. Dalsie vysielania boli zakazane.
Dostali sme odporucanie stiahnut sa do uzadia. Snad sa podari film zverejnit, uz davno mal byt uvedeny na youtube pod oficialnym AOD kanalom
@vytrubnica tak mna film nezaujima(nemusim tomu uveriť) zaujima ma ked sa naozaj objavia a budu tu,potom uverím.
@dobryden to je v poriadku, este mesiac dozadu by som tomu neveril, donedavna sme riesili len UFO a taniere
A prave o tom pisem, ze ludstvo nieje pripravene. Mozem sem napisat cokolvek, aj tak tomu verit nebudete, lebo materialisticke vnimanie sveta nepusti a neda sa nim mnoho fenomenov vysvetlit
@vytrubnica a na akych princípoch funguje svet?
@vytrubnica kludne tu pis kolko mozes, pripadne aj do sukromnej spravy, mna to velmi zaujima
@vytrubnica ahoj, tazko posudit takto anonymne ci si ten za koho sa vydavas 😉 ale pripnem sa, pretoze ma tato tena vzdy zaujimala 🛸
Ak nas navstivia,dufam ze si dobre zvazia kde pristanu, v usa by to nemuselo dobre dopadnut 😀
@aivlis18 on netrvrdi, ze tu niekto pristane, ale ze tu zije na Zemi (skor pod zemou) rasa starsia ako my s pokrocilymi technologiami. Preto ufoncov zacali nazyvat NHI = non human intelligence (neludska inteligencia), lebo oni nie su "zvonku", oni su tu doma. Len s nami nechcu mat ziadne docinenie, lebo sme primitivny agresivny druh. Snazia sa nam vyhybat.

@vytrubnica Takze videa s UFO sa mozu normalne zverejnovat a niesu zakazane. Dik za update. Takze naspät k mojej prvej otazke - Ako si ty vysvetlujes ze aj ked dnes ma kazdy vo vacku non stop filmove studio tak aktualne videa o UFO ziadne neprichadzaju?