icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

kofa77
20. feb 2025

A pises, ze rozoberate a skumate lode? Kde ich nachadzate, tie lode? Ako? Bez posadky? Ako to, ze sa o tom nevie, ako sa to da utajit?

strawberry0797
20. feb 2025

@vytrubnica a co tam maju take zaujimave pod tou zemou? 😀 ze ziju radsej tam, ako na povrchu?

dobryden
20. feb 2025

@vytrubnica ja ti neviem,preco to je vsetko take super tajne a preco to chces zdieľať tu na mk?Preco mas na tom taky zaujem aby sa to šírilo?

kofa77
20. feb 2025

@dobryden Ved to, vsetko super tajne a potom na babskom fore pisem o tom verejne? A ti co ziju kdesi pod oceanmi- no, ako pubertacka som zrala Danikena, ale to je taka prupovidka, sory

tehulka2011
20. feb 2025

mna by zaujimalo, aki su ti Jazis a ako nas vnimaju, aky je ich ciel. Predpokladam, ze par zasvatencov s nimi priamo komunikuje - ako?
Pod asimilaciou myslis, ze budu otvorene zit medzi nami? Kedy by sa to malo zacat diat podla teba?
Kedy sa odtajni vsetko o volnej energii, co potom pride napr. namiesto aut? @vytrubnica

ciernysokol
20. feb 2025

@vytrubnica preco by sa medzi nas mali asimilovat? Tomu fakt nerozumiem. Sposobilo by to len hrozu a chaos.

ciernysokol
20. feb 2025

@tehulka2011 namiesto aut ,keby prisiel teleport, by som z koze vyskocila. Uz ma ozaj nebavi sediet v aute.

kofa77
20. feb 2025

Teleport by bol pruser velky, padli by hranice statov, kontrola, vsetko

kofa77
20. feb 2025

A preco prave teraz ta asimilacia? Preco nie skor?

kofa77
20. feb 2025

Ked dam do gugla jazis, skace mi tam iba jezis a nabozenstvo

dobryden
20. feb 2025

@kofa77 aj mne len jezis ale skus pozriet cez umelú inteligenciu

kofa77
20. feb 2025

@dobryden vidis, dobry napad. Ti o tom daco naslo? Lebo ani yt nic, bud jezis alebo nazi nacisti

kofa77
20. feb 2025

Tak jazis - jazidi , komunita blizky vychod, cize tiez nic, o com pise vytrubnica

dobryden
20. feb 2025

@tehulka2011
@kofa77 ani AI Jazis nepozná ale zato napisala ze existujú videa kt boli natočené pilotmi amerického námorníctva a ukazujú objekty s nezvyčajnými letovými vlastnosťami.Tieto videa su známe ako FLIR1 Gimbal, a GoFast ,boli analyzované a zostávajú nevysvetliteľné.

kofa77
20. feb 2025

Tie videa som videla, minuly rok, to je tych par ozaj nevysvetlitelnych ukazov. Ale zeby to bolo v takom stadiu, ze zverejnenie na spadnutie, ako pise autor, no neviem.

strawberry0797
20. feb 2025
lion777
20. feb 2025

To čo opisuješ, sú len akési mini letky, ktoré pozorujú situáciu, potom su aj vacsie letky a materske lode. Dal si divne nazvy a obrazok jedneho typu, skor sedivaka. Existuje xxx druhov, humanoidnych mimozemstanov, na vysokej urovni a ano pridu sem, ale len tie, ktore budu mat povolenie, zit na Zemi. Ale kedy sa neda povedat, casove linie sa mozu menit. Prides mi moc v tej logickej casti, alebo ten text mi tak pride. Tazko ich uvidis takto, daju sa vidiet srdcom. Myslim , ze najprv bude priprava pre ludi, aby sa nezblaznili a pridu len take podobne ludom, ktore budu mat priklad inu farbu koze a symetricku tvar, ruky a nohy ako my. Ale to je len predpoklad, takze velmi s rezervou to brat a nebat sa. Existuju miliony druhov stvorenia a niektore vyzeraju tak, ako by nas nenapadlo ani v najdivokejsich snoch. Nejde o vzhlad, prinesu velku zmenu, nove informacie.

stanulienkat
20. feb 2025

@lion777 dobry matroš😁

lion777
20. feb 2025

@stanulienkat ze? Nepochopim ludi, ktori si myslia, ze su sami v rozpinajucom vesmire. Naj, ked si myslia, ze su panmi sveta a nakoniec je to tak, ze obycajna macka je mudrejsia nez oni.

kofa77
20. feb 2025

Daju sa vidiet srdcom😄, jeden cas nam hadzali do schranky letaky nejaki nebeski ludia, Asram nieco😄, to asi myslis tych. Oni frcia na takych ezopindach😄🤦‍♀️

kofa77
20. feb 2025

Jasne, macka je mudrejsia ako clovek. Dosli lieky?

lion777
20. feb 2025

@kofa77 ano macka ma viac mudrosti, ako taký ego maniaci, povrchní ludia, ktorí sa pýtaju, preco v americkych filmoch svietia lampy. Mozno by si sa mohla nieco priucit o sebe a zistit na co sa to srdce pouziva, priklad zabrdnut do starovekych uceni.

dobryden
20. feb 2025

@lion777 mozno prveho mi pozemšťania mame,Trump je taky oranžový mimozemstan.

lion777
20. feb 2025

@dobryden ano je to pozemstan. Mimoni vyzeraju inak, to by si si nezmylila.

kofa77
20. feb 2025

@lion777 aa vidim, ze mam stalkera na konovi.

dobryden
20. feb 2025

@lion777 myslela som mimozemstan,ma oranžovú tvar.

vytrubnica
autor
20. feb 2025

@kofa77 preco mk? kamos zijuci na SVK mi MK odporucil ako najvacsie Slovenske forum 🙂 Tvrdil, ze sa tu diskutuje o vselicom a ze tu budem mat najvacsi zaber. Okrem MK "vytrubujeme" aj na Reddite, 4chan, Hubski atd. Je nas viacero ludi z brandze a kazdym dnom nas bude viac.
Ti odvaznejsi vystupuju priamo pod vlastnym menom, ako Jeremy Corbell, ktory
tiez s nami spolupracoval na chystanom Age of Disclosure dokumente, aj tam bude s nim reportaz. Tu je jeho posledne video, koho tema zaujima

https://www.youtube.com/watch?v=Xw0BeQFg6uk
vytrubnica
autor
20. feb 2025

Napisem sem priblizny mesiac a rok, rozpatie +- pol roka: November 2026 - Marec 2027.
Vraj to uz niektora vytrubnica leakla, tak to pisem aj sem.
Nebudu nepriatelski, poznaju FTL cestovanie, takze ich nieje mozne vcas spozorovat ani inak zachytit, svet o nich zisti, az ked budu tu

nitka1157
20. feb 2025

@vytrubnica takže vopred ohlásená návšteva?

kofa77
20. feb 2025

A o co im teda ide? Ak sme primitivna agresivna rasa, co by tu riesili? Vzdy, ak prisla vyspela civilizacia k menej vyspelej, neskoncilo to pre nu dobre. A co ti z hlbin?