UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@ciernysokol aj ja som šťastný, že môžem veriť čomu chcem a nepotrebujem žiaden štát na to aby mi to povedal. Ale toto čo sa tu už deje je choré. Intuícia ti povie, že Zem je plochá a susedovi povie, že je Mesiac dutý. Učiteľka povie že Američania neboli na Mesiaci, Putin povie že Stalin a Beria boli úžasní ľudia a o oboch aj o Molotovovi nechá natočiť krásny dokument, ktorý som mal možnosť vidieť. 20% národa si mysli, že Vektorová vakcína z neho urobi kukuricu, lebo vedúci vyšetrovania a lekár tak povedal v televízii. Potom tu nejakä vytrubnica vytrubuje že sa chystá invázia. Čomu z toho veríš a čomu nie? Vedci musía dokazovať náročne veci, ktoré objavia. Uči sa to v škole. Mainstream a obyčajné správy sú keď sa pozriem do histórie najspoľahlivejší zdroj informácii. Okrem správ v diktátorských režimoch. Ale ani za socializmu nik normálny nepochyboval o tom, že USA bolo na Mesiaci ale vďaka iným klamstvam ako napríklad že Stalin bol hrdina, že za Katyň nebol zodpovedný on ale Hitler, že Sovietski vojaci nás prišli v 1968 vyslobodiť z fašizmu, že žiaden výrobok z Ruska nebol spoľahlivý, že o tom že Gagarin vyletel do vesmíru sme sa dozvedeli až potom ako sa to stalo, tak ľudia si doma šepkali o tom, že aj v tomto Rusi klamú. Ale neklamali a ozaj Gagarin a nie Iliušin ako tvrdia konspiratori bol prvý vo vesmíre. A viem to nie z internetu, ale od odbornika na históriu kozmonautiky, ktorý zbieral údaje aj z ruských archívov. Ak tak pochybuješ o vedcoch, prečo dôveruješ lietadlu, že jeho vztlaková sila a výkon motorov, ktoré najprv spočítali fyzikovia a matematici podľa vedecky známych vzorcov udrží lietadlo vo vzduchu? A to pritom títo vedci slepo dôverovali ich predchodcom a nepochyboval o tom, že dane vzorce platia a neskúmali ich detailne. Mimochodom prečo veríš, že 2x2=4 a ax0=0? Vieš o tom, že študenti matematicko fyzikálnej fakulty prírodovedeckej univerzity v Košiciach tomu nesmú slepo veriť a dokazujú tento matematicky fakt na niekoľko stranách, aby sa naučili ako funguje vedecké dokazovanie v matematike? Ja som napríklad vyletel jediný krát zo skúšky, lebo som nevedel odvodiť vzťah pre výpočet ťahu raketového motora a jeho účinnosti? Vedel som tie vzorce, ale nevedel som ich odvodiť. Zabudol som postup medzi ďalšími tridsiatimi postupmi a skúšobnými otázkami k rôznym iným fyzikálnym vzťahom. Vieš o tom, že keď farmaceuti chcú uvoľniť liek do používania, musia ho testovať náročne na veľkej vzorke ľudí a pacientov? A že rakovina je už vo veľa prípadoch liecitelna takýmito liekmi a len na Slovensku nie sú uvoľnene lebo tu nie sú byrokratické a ani fyzické zdroje na ich uvoľnenie? Som rád, že sa zastávaš slobody a slobodného demokratického systému, ktorý sme tu pred 1989 nemali. Ale poslednu dobu sa oháňajú slobodou práve ti, čo ju zneužívajú na šírenie bludov a konšpirácií. Aj Hitler aj Putin sa dostali k moci demokratickými voľbami. Dokonca aj Lukašenko. Len keď ďalšie voľby nevyhral, tak dal vymeniť volebnú komisiu, nová komisia zmenila výsledky volieb a keď predseda a podpredseda tej prvej komisie odporovali, dal ich zastreliť komandom a bez súdu niekde pri Minských garážach. Ale ty samozrejme neveríš Mainstreamu, ktorý odvisielal investigativnymi novinármi natočený dokument o tejto vražde. Tá Predsedkyňa tej druhej komisie jej predsedá a falšuje výsledky Bieloruských volieb už desaťročia. Ale ty si volíš čomu veríš svojou intuíciou, tá však nepotrebuje dôkazy a verí tomu kto krajšie rozpráva, kto lepšie vonia a vyzerá.
@slovakboy nejajo rychlo posudzujes a najma hovoris, co nevies, utocis. Preco si tak nahnevany, ze kazdy si moze verit, comu chce? Vedcom verim, len si myslim, ze vedia malo (ako aj my vsetci), technika je nedokonala, zdravotnictvo tiez, verim,ze mame schopnost uzdravit sa sami, ale ja v tom stadiu bohuzial nie som, tak sa liecim z externych zdrojov. Lietadlam verim a vyuzivam, ale viem si predstavit lepsie sposoby premiestnovania.(ku ktorym nemam pristup). Volim intuitivne? Vlastne ano, hlboko vo vnutri viem, ze ani ps,ani smer, ani ina strana nie je posun spravnym smerom a neslo mi zaskrtnut ich, nevolila som nikoho. Vedeckym faktom verim, ale nestaci to, su to nedostacujuce poznatky. O vesmire, energii, frekvenciach vieme malo. Citam mainstream, aj 'konspiracie' , sama si vyberam, co mi sedi. Historia ma nezaujima, je to opakujuca sa zmes vrazd, honby za peniazmi, otroctva, podvodov. Skor by som sa na tvojom mieste zamyslela - preco ma nemainstreamove, konspiracne teorie ( ako tema tohto fora) tak vytacaju? Ved je to len nazor druheho cloveka, mozes tomu verit, nemusis, preco ta to tak irituje? Lebo cim viac tomu ludia veria, tym viac to naburava tvoje presvedcenie,co je spravne alebo preco? Ked si to zoberiem ako paralelu- ludia chvaliaci smer alebo ps ( alebo hocktorych politikov), podla mna rozpravaju bludy, ale vobec ma to nerozculuje, ze tomu veria, ved kazdy moze verit, comu chce. Mna nik nenuti, co je super. Takze opakovane- preco ta to tak strasne rozculuje?
@soldi Akurat s Newsnation mame dlhodobo spolupracu 🙂 pekne od nich ze ich oznacili za konspiracnu stranku, ututlat a zadupat do zeme za kazdu cenu. Teraz sa tema ufo prudko stupnuje s tym, ze vela veci vychadza na povrch, pripadne sa vydavaju za akoze nove objavy. Prave Newsnation ako jedni z mala o tychto veciach informuju verejnost .
@monsterablue ako sa pripravujem na odhalenie sa NHI? ja sam este neviem, co to presne obnasa, preto sa debaty okolo toho vyhybam 🙂
Pokial ide o kineticku zbran, tak su pripravy zbytocne. Par ludi su toho nazoru, ze objekt vrazi do zeme v 3 fazach po sebe podobne ako meteor. A to tvrdia naozaj renomovani ludia z CIA, letectva a NGAD programu (Next Generation Air Dominance)
V oboch pripadoch je teda logicke preco o tom nechcu hovorit.
@vytrubnica takze tou udalostou bude, ze do Zeme vrazi nejaky velky objekt? A co bude nasledok? Vyhladenie ludstva? A to sa ma stat kedy? 2029?
@vytrubnica takze tou udalostou bude, ze do Zeme vrazi nejaky velky objekt? A co bude nasledok? Vyhladenie ludstva? A to sa ma stat kedy? 2029?
@strawberry0797 nebrala by som to takto fatalisticky. Co ja citam rozne veci - ziadne vyhladenie, ziadna apokalypsa, ani ziadna velka udalost. Akurat by ludia mali precitnut, v com ziju a menit sa na lepsich. Ale to musi kazdy sam za seba. Vytrubnicu nespochybnujem, ale jedna vec su plany a druha vec ich realizacia. Napriklad plany na jadrovu vojnu tu uz boli niekolkokrat, ani raz sa to nestalo. Netreba sa bat, strach ludom berie spravne vnimanie.
@slovakboy nejajo rychlo posudzujes a najma hovoris, co nevies, utocis. Preco si tak nahnevany, ze kazdy si moze verit, comu chce? Vedcom verim, len si myslim, ze vedia malo (ako aj my vsetci), technika je nedokonala, zdravotnictvo tiez, verim,ze mame schopnost uzdravit sa sami, ale ja v tom stadiu bohuzial nie som, tak sa liecim z externych zdrojov. Lietadlam verim a vyuzivam, ale viem si predstavit lepsie sposoby premiestnovania.(ku ktorym nemam pristup). Volim intuitivne? Vlastne ano, hlboko vo vnutri viem, ze ani ps,ani smer, ani ina strana nie je posun spravnym smerom a neslo mi zaskrtnut ich, nevolila som nikoho. Vedeckym faktom verim, ale nestaci to, su to nedostacujuce poznatky. O vesmire, energii, frekvenciach vieme malo. Citam mainstream, aj 'konspiracie' , sama si vyberam, co mi sedi. Historia ma nezaujima, je to opakujuca sa zmes vrazd, honby za peniazmi, otroctva, podvodov. Skor by som sa na tvojom mieste zamyslela - preco ma nemainstreamove, konspiracne teorie ( ako tema tohto fora) tak vytacaju? Ved je to len nazor druheho cloveka, mozes tomu verit, nemusis, preco ta to tak irituje? Lebo cim viac tomu ludia veria, tym viac to naburava tvoje presvedcenie,co je spravne alebo preco? Ked si to zoberiem ako paralelu- ludia chvaliaci smer alebo ps ( alebo hocktorych politikov), podla mna rozpravaju bludy, ale vobec ma to nerozculuje, ze tomu veria, ved kazdy moze verit, comu chce. Mna nik nenuti, co je super. Takze opakovane- preco ta to tak strasne rozculuje?
@ciernysokol rozčuľuje ma to preto, lebo mám už 54 rokov a vidím od 70 tých rokov až doteraz, ako sa menila spoločnosť a čítam aj históriu pre ponaučenie pre súčasnosť. Vidím, že zlo sa znovu dostáva k moci. Vďaka svojmu veku a skúsenostiam to viem už porovnať a posúdiť. Hnevá ma, že ľudia spochybňujú zdravý rozum a keď som videl diskusie plochozemcov s prvým Československým kozmonautom, tak som bol pravom nahnevaný a bol som šokovaný z toho, ako tieto choré hlavy fungujú a šíria tieto bludy. Odrazu mi bolo jasné to, čomu som v detstve nemohol pochopiť, ako mohli upáliť Giordona Bruna. A že to isté by za určitých okolností by sa toto mohlo stať aj teraz. Nie som nahnevaný na teba, že veríš v UFO a energie. To je neškodná viera voči spoločnosti a ak ti pomáha, robí ťa šťastnou je potrebné veriť aj veciam medzi nebom a zemou. Aj ja som veriaci a verím veciam, ktoré vedci nedokázali. Verím aj skúsenostiam iných ľudí ktorí sa vďaka viere uzdravili, ktorí zažili osobné stretnutia s Bohom osobné rodinne zazraky dokonca verím aj ľuďom ktorí mali osobnú skúsenosť so stretnutiami s mimozemšťanmi. Samozrejme že nie vsetkci hovoria pravdu ale niektorí určite toto zažili. Aj ja si myslím, že sa dá liečiť aj inak ako liekmi len to je pre daného človeka oveľa náročnejšie. Musí to buď trénovať roky, alebo objavi tuto svoju schopnosť nečakane. Aj ja si myslím, že vedci ešte neobjavili všetko ale nespochybňujem to čo objavili. A keby Cirkev chcela demagogicky tvrdiť veci voči vede, tak budem proti nej. Lenže práve súčasná Cirkev nespochybňuje žiadne vedecké poznatky, sama sa poučila a vysporiadala s touto minulostou. Len ju čakajú nové výzvy vysporiadať sa aj s krytím prešľapov kňazov. Viem, že svet nie je dokonalý a ľudia už vôbec nie. No od môjho narodenia až do obsadenia Krymu a hlavne do Korony sa mi zdalo, že všetko sa postupne zlepšuje a od zločineckeho komunizmu sa dostávame k demokracii, Mečiarozmus som prežil bezstarostne na škole a v zahraničí. Potom to už akosi šlo. Dokonca aj začiatok korony bol u nás skvelý a spomeň si ako sa ľudia na začiatku zomkli a nosili rúška. Lenže hybridná vojna už bola v plnom prúde a počas Corony sa veľa ľudí zmenilo a nechápal som ich postoje. Lebo som slobodný tak nebudem nosiť rúško? Kde to sme? Odporúčam pozrieť si paralelne spravanie počas Španielskej chrípky. A popri tom šli informácie z ruských konšpiračných webov súvisiacich s vojnou. A odrazu som krásne videl ako sa hybridná vojna dostáva do hláv našich ľudí. Mojich kolegov a kamarátov dokonca aj mojej rodiny. Večer sa niečo stalo a ráno som vedel kto pozerá konspi weby podľa toho ako opakoval tie iste bludy alebo dokonca aj vtipy čo napísali troli v St.Petersburgu v noci. A už to šlo: Ukrajinci majú bilogické laboratória kde vyvíjajú biologické zbrane. Ukrajina ide urobiť špinavú bombu. Lietadlo zostrelené nad Ukrajinou neletelo z Holandska ale doviezli ho tam Američania a zostrelili Ukrajinci aj s vopred zabitými cestujúcimi strateného úplne iného letu. Naraz v jeden den vyšli so správou že USA neboli na mesiaci. Naraz prišla správa že Ukrajinci zbombardovali nejakú budovu nakoniec to bola fotomontáž s budovou v Bratislave (už neviem detaily) Spomínam si ako vehementne rusofili sa vysmievali každému ktorý varoval pred vojnou a že Rusi sa sústreďujú pri hraniciach Ukrajiny. Spomínam ako mi môj dovtedy najlepši kamarát vylial kávu na košeľu lebo som mu povedal, že si myslím, že Rusi klamú a chystajú sa zaútočiť. Tolko maličkých sklamaní v rozum vlastného naroda ma niekedy rozčuľuje. A musím sa denno denne pýtať prečo? Prečo súdruhovia?
@ciernysokol historia ta nezaujima. politika ta nezaujima. ale hlavne ze konspiracie ta zaujimaju. politika aj historia maju priamy dopad na Tvoj zivot.
V konspiraciach len hladas nejake jednoduche riesenia a unik pred realitou.
@katrin21 nevadia mi tvoje chyby. Len nerozumiem tomu čo píšeš. Odkiaľ vieš tieto veci, kto ich povedal a vymyslel, videl? Sama vravíš, že ľudia nebudú vedieť čomu veriť a že to bude hrozné. A máš pravdu. Táto sloboda slova a sloboda a možnosti šírenia informácií umožňuje šíreniu klamstvá a výmyslov, konšpirácií, dezinformácií. A len s motiváciou získať pozornosť. V histórii už tu takýto stav bol. Bolo to v starom Ríme pred jeho koncom. Začalo to presne tak ako teraz. Každý mohol veriť čomu a komu chcel. Sloboda neobmedzená. Skončilo to hrozným utrpením a krviprelievaním. Ja verím v prvom rade vedcom a vedeckým autoritám. A potom verím ešte Bohu. Ale hocijaké predstavy mám o ňom o raji o pekle, nedovolil by som si ich považovať a prezentovať ako fakt.
@slovakboy ano, vyvolanie chaosu je prvy krok k rozkladu spolocnosti.
Tieto informacie sa siria vsade mozne, su ludia, co ucia tzv.shifting, manifestaciu, teda budovanie si svojho zivota podla svojich predstav, praca s vlastnym vedomim a myslienkami... potom je tu ta pani, neviem ci Doron ci Cannon ci ako sa vola a ta o tom vydala aj knihy..nieco z toho,co on tu pise, je tam a su o tom videa na tiktoku, zo zahranicia.
Potom su smery , co ucia pracovat s vlastnou energiou, ludia co vidia a vedia veci medzi nebom a zemou...je toho vela,algoritmy su nastavene tak, se pozries par a uz ti ponuka podobne.
Potom je kniha Ruce pryč od teto knihy, alebo kniha 2012 atd
..mnohe su povazovana konspiracne.
Mnohe filmy su obsahovo take,ako pise autor, ze je v nich podsuvane pod ruskom sci fi mnozstvo informacii... napr.ked si pozries Dark na Netflixe a ine..
Ale presne je tam aj to, ze potom ma clovek az strach a strach su nizke vibracie. A to je presne to,co nechces....
Su ludia ,co tomu veria a su ludia,co niektore z toho nazyvaju konspiraciami, lebo to je tiez nastroj,ako znevazit fakty,ktore ludia aj tak nepochopia .a potom su naozaj aj konspiracie a vymysly...
No a tiez tu mame ludovu slovesnost. Ako sa do hory vola,tak sa z hory ozyva. Nerob to, co nechces ,aby robili tebe. Zlo sa ti 3x vrati . Co to je? Ved vlastne je to ten zakon pritazlivosti a manifestacia,ktorej verili ludia od pradavna..
A na kazdom šprochu pravdy trochu.
V 17 storoci ,aj v 18 este upalovali carodejnice ,co nechceli uznat nejake veci,ze by mohli existovat. Takzw tazko povedat,ze ci to len nevieme pochopit a uverit , alebo je to vymysel.
@katrin21 nevadia mi tvoje chyby. Len nerozumiem tomu čo píšeš. Odkiaľ vieš tieto veci, kto ich povedal a vymyslel, videl? Sama vravíš, že ľudia nebudú vedieť čomu veriť a že to bude hrozné. A máš pravdu. Táto sloboda slova a sloboda a možnosti šírenia informácií umožňuje šíreniu klamstvá a výmyslov, konšpirácií, dezinformácií. A len s motiváciou získať pozornosť. V histórii už tu takýto stav bol. Bolo to v starom Ríme pred jeho koncom. Začalo to presne tak ako teraz. Každý mohol veriť čomu a komu chcel. Sloboda neobmedzená. Skončilo to hrozným utrpením a krviprelievaním. Ja verím v prvom rade vedcom a vedeckým autoritám. A potom verím ešte Bohu. Ale hocijaké predstavy mám o ňom o raji o pekle, nedovolil by som si ich považovať a prezentovať ako fakt.
@slovakboy jo a ked veris Boha, tak vraj Boh, je vlastne podla tychto ludi ta vyssia bytost, dalo by sa povedat mimozemstan, co tiez sedi s tymto popisom autora.
Ze funguje na inych dimenziach, frekvenciach a preto ho nevidime. Sedi to aj z jeho opisom,ze ked mal imppantat, vyhnali ich z toho najvyssieho miesta..vies,ze vaetky mytoligie hovoria o vrchoch? Ci krestania,,ci Greci....zaujimave nahody.
Inak toto je echt kvantova fyzika,s tym vedomim a neviditelnostou a da sa to studovat aj dialkovo.
Bol jeden super film, neviem uz ci na Netflixe ci v telke a tam bol kozmonaut vo vesmire a nemohol sa vratit ci co a dostal sa do inej dimenzie a videl a pocul svoje dieta a nemohol sa k nemu dostat, ale pochopil ,ze su vedla seba ale nevidia sa,lebo su v inej dimenzii..vedci tiez hovoria,ze cas nie je linearny, ale ze je to akoby tu a teraz jedno nad druhym...alebo ako..v inych sferach len. Akoby paralelne svety mozno. Neviem. Opat je ti nieco nepochopitelne smrtelnikovi.
Inak, tato tema odhalila,kolko je chlapov na MK🤣🤣🤣🤣🤣
A preco ta udalost ma byt coverup? Coverup coho? Oni nevedia, co sem vrazi, ale chcu, aby sme si mysleli, ze je to mimozemska invazia? To mi nejak nevychadza. Preco chcu, aby sme sa ufoncov bali?
Inak, tato tema odhalila,kolko je chlapov na MK🤣🤣🤣🤣🤣
@katrin21 Nezvyknem prispievat, ale po tvojich prispevkoch som si povedala,ze nieco napisem, lebo viem priblizne o com hovoris, aj ked tu spominanu pani ani tu dalsiu z tiktoku nepoznam.
Totizto par rokov dozadu som spontanne zazila nieco zvlastne, o com som neskor zistila, ze suviselo s tzv. OBE - out of body experience, alebo tiez sa to nazyva astralne projektovanie/cestovanie. Pri tomto zazitku sa ľudovo povedané duša oddeli od tela, ale keď niekto neverí na dušu, tak nazvala by som ju vedomie. Ja som priamo to oddelenie nezazila, ale iba to, co nastáva tesne predtým..zažila som proste silné vibrácie a akoby zmenený stav vedomia, pričom viem že som bola úplne bdelá a teda bolo to reálne. No a teda skrz ten moj zazitok som zacala potom travit vela casu na forach a v online skupinach na to zamerané, mala som aj nejaké knihy, ktore sa tymito vecami zaoberaju. Dokonca sa tento stav dá aj cielene vyvolať, takže sú ľudia, ktorí pravidelne astrálne "cestujú"... tiež som to potom ešte skúšala, znova som zažila podobný stav ako prvýkrát, ale ďalej som sa nedostala. Ale nechcem rozoberať moj zažitok... keď som si to študovala, velmi casto sa spominalo nieco podobne ako ty pises, ze existuje viac dimenzii, alebo oni to nazyvaju planes/realms a podla toho aky clovek je, podla toho aj vibruje, zjednodusene, teda ak je niekto dobry, zije tak aby neublizoval druhym, prirode atd, nezije len telesne ale aj duchovne,tak ten vibruje vysoko, alebo teda vyssie, ako niekto kto az tak nezije ..ale to som fakt az velmi zjednodusila, lebo neni to len o robeni dobrych skutkov, ale napr.aj to ako si ty napisala, strach je nizka vibracia a napr.aj ludia s depresiami a psych.problemami nizko vibruju...
Ako som pisala, sú techniky, cez ktore sa da dosiahnut to oddelenie duse od tela a teda aj na zaklade vibracii toho cloveka, je mozne ze sa ta dusa nasledne ocitne v nejakej inej dimenzii..takze nizko vibrujuci clovek sa moze dostat do dimenzie kde su skor tie nizko vibrujuce bytosti alebo entity a to mozu byt casto bytosti negativne, ktore stretnut nikto netuzi..ale tak su rozne nazory..napr. niektori z tych ludi co sa tomu venovali tvrdili ze vsetky tie negativne entity v tom astralnom svete su len projekcie nasich strachov, podvedomia a pod....
Takže tiez by som nebola verila na taketo veci, ale uz len to co som zazila ja sama a plus dost vela zazitkov tych ludi malo rovnake znaky, napr. sa niektori ocitli na miestach kde nikdy neboli a potom zistili, ze to miesto je realne, alebo sa stretli astralne s niekym a potom aj v realnom zivote, niektori videli svoju budcnost, co sa aj vyplnilo..a rozne ine podivuhodne veci... no mnohi na tych forach spominali, ze stretli aj bytosti, ktoré o sebe tvrdili, ze su z inych planét, a rozpravali sa s nimi. Tiez som si tak zbezne prezrela niektore tie subreddits o ufo a velmi casto sa spominaju ufoni prave v zmysle tych bytosti, ktore tu uz davno su, ale ich nevidime, lebo naše vedomie ešte nie na takej úrovni, aby sme ich vidieť dokázali.
Takže nehovorim ze úplne verim tomu vsetkemu a ani všetkemu, co autor v tejto teme pise, ale myslim, ze nieco na tom bude.
@katrin21 Nezvyknem prispievat, ale po tvojich prispevkoch som si povedala,ze nieco napisem, lebo viem priblizne o com hovoris, aj ked tu spominanu pani ani tu dalsiu z tiktoku nepoznam.
Totizto par rokov dozadu som spontanne zazila nieco zvlastne, o com som neskor zistila, ze suviselo s tzv. OBE - out of body experience, alebo tiez sa to nazyva astralne projektovanie/cestovanie. Pri tomto zazitku sa ľudovo povedané duša oddeli od tela, ale keď niekto neverí na dušu, tak nazvala by som ju vedomie. Ja som priamo to oddelenie nezazila, ale iba to, co nastáva tesne predtým..zažila som proste silné vibrácie a akoby zmenený stav vedomia, pričom viem že som bola úplne bdelá a teda bolo to reálne. No a teda skrz ten moj zazitok som zacala potom travit vela casu na forach a v online skupinach na to zamerané, mala som aj nejaké knihy, ktore sa tymito vecami zaoberaju. Dokonca sa tento stav dá aj cielene vyvolať, takže sú ľudia, ktorí pravidelne astrálne "cestujú"... tiež som to potom ešte skúšala, znova som zažila podobný stav ako prvýkrát, ale ďalej som sa nedostala. Ale nechcem rozoberať moj zažitok... keď som si to študovala, velmi casto sa spominalo nieco podobne ako ty pises, ze existuje viac dimenzii, alebo oni to nazyvaju planes/realms a podla toho aky clovek je, podla toho aj vibruje, zjednodusene, teda ak je niekto dobry, zije tak aby neublizoval druhym, prirode atd, nezije len telesne ale aj duchovne,tak ten vibruje vysoko, alebo teda vyssie, ako niekto kto az tak nezije ..ale to som fakt az velmi zjednodusila, lebo neni to len o robeni dobrych skutkov, ale napr.aj to ako si ty napisala, strach je nizka vibracia a napr.aj ludia s depresiami a psych.problemami nizko vibruju...
Ako som pisala, sú techniky, cez ktore sa da dosiahnut to oddelenie duse od tela a teda aj na zaklade vibracii toho cloveka, je mozne ze sa ta dusa nasledne ocitne v nejakej inej dimenzii..takze nizko vibrujuci clovek sa moze dostat do dimenzie kde su skor tie nizko vibrujuce bytosti alebo entity a to mozu byt casto bytosti negativne, ktore stretnut nikto netuzi..ale tak su rozne nazory..napr. niektori z tych ludi co sa tomu venovali tvrdili ze vsetky tie negativne entity v tom astralnom svete su len projekcie nasich strachov, podvedomia a pod....
Takže tiez by som nebola verila na taketo veci, ale uz len to co som zazila ja sama a plus dost vela zazitkov tych ludi malo rovnake znaky, napr. sa niektori ocitli na miestach kde nikdy neboli a potom zistili, ze to miesto je realne, alebo sa stretli astralne s niekym a potom aj v realnom zivote, niektori videli svoju budcnost, co sa aj vyplnilo..a rozne ine podivuhodne veci... no mnohi na tych forach spominali, ze stretli aj bytosti, ktoré o sebe tvrdili, ze su z inych planét, a rozpravali sa s nimi. Tiez som si tak zbezne prezrela niektore tie subreddits o ufo a velmi casto sa spominaju ufoni prave v zmysle tych bytosti, ktore tu uz davno su, ale ich nevidime, lebo naše vedomie ešte nie na takej úrovni, aby sme ich vidieť dokázali.
Takže nehovorim ze úplne verim tomu vsetkemu a ani všetkemu, co autor v tejto teme pise, ale myslim, ze nieco na tom bude.
@eclaire ano, viem o com pises , astralne sfery, 7 urovni ,niekto hovori 7 zavojov, co musi dana dusa odhalit, aby sa dostala na najvyssiu uroven, co moze trvat xy reinkarnacii v tomto hmotnom tele a svete vraj....kamoska hentie stavy, co ty opisujes zaziva, ona prezila v podstate klinicku smrt a vela zvlastnych veci...niekto to dosiahne v spanku, niekto v meditacii... napr.aj to ten psychiater opisuje v tej knihe, ze mu ti " ucitelia" prostrednictvom tej pacientky povedali, ze vela info dostavame v spanku, alebo 6tym zmyslom, alebo cez media ( ludi,co vedia a vidia,ale nie vsetci skutocne, su aj sarlatani)..
Ja tiez nehovorim,ze tomu verim, ale zaujima ma to, ved nie je zle mat info z kazdej strany.
A teda mne sa niekedy snivaju, alebo snivali uz take sny, ze dosli take lode ( ufo) a sme sa schovavali v domoch, akoze haluz.... a v roznych obmenach.. ale tomu nejaky vyznam nepripisujem, vsak zas aj fantazia existuje.
A tie vibracie... to je pravda, co clovek ma vo svojom vnutri , tak vnima aj svoje okolie, take ma vibracie ( opat ludova mudrost podla seba sudim teba), alebo to ze sme vsetci energia, ktora sa da zmerat,je holy fakt.
Ja napr.niekedy pocuvam solfeggio a rozne healing cakra hudby na youtube,lebo naozaj clovek sa tak inak citi a ako sa hovori, jeden povie ze ake depresivne pocasie, fuj prsi a druhy na to povie, ze wow aky uzasny klud, pokoj, to sa bude spat.🤣.
Takze chapem , o com pises a celkom verim aj tomu,ze sami si vieme svojim nastavenim ovplyvnit zivot a pritiahnut ludi okolo seba,alebo naopak tym 6tym zmyslom vycitit, ked nieco nie je ok....
@ciernysokol historia ta nezaujima. politika ta nezaujima. ale hlavne ze konspiracie ta zaujimaju. politika aj historia maju priamy dopad na Tvoj zivot.
V konspiraciach len hladas nejake jednoduche riesenia a unik pred realitou.
@soldi aaach a teraz sa mi niekto snazi nahovorit, co ma ma zaujimat. Ale neodbocujme od temy- koho tato tema nezaujima, nech sa paci inam, spamujeme vytrubnici.
@eclaire a ake su to fora, prosim ta? Tiez by ma to zaujimalo.
@monsterablue napr.Christinu von Dreien mam oblubenu.
Dobre rano,
nuz, ideme na to postupne, krok po kroku, zverejnovanim tajnych informacii.
Chyba je, ze mainstream o nicom neinformuje a informacie sa i tak k ludom nedostanu, pokial si ich cielene nevyhladavaju.
O "udalosti" nepisem preto, lebo neviem co presne by to malo byt. Pisem len o tom, o com viem.
Davnejsie som spominal tiez planovanu "fingovanu mimozemsku invaziu". Prave tuto "udalost" sa budu pokusat takto zamaskovat.
Mainstream Vam bude tvrdit, ze k zemi mieri mimozemska lod a schyluje sa k invazii. Podla internych informacii sa ma vsak jednat o loz a pojde o najvacsi cover-up v historii a psyop operaciu. Ide vsak o iny druh mimozemskeho objektu.
Objekt sa nadalej skuma aby sme vcas zistili jeho povahu a do akej miery je nebezpecny. Tvoria ho 3 samostatne casti pohybujuce sa ako jeden celok.
Ospravedlnujem sa, viac naozaj nemozem prezradit kedze sam neviem vsetky detaily o objekte.
Sklonuje sa vsak slovo QUELTRON.
-Niektori tvrdia, ze ide o umely meteor sluziaci ako kineticka zbran (toto je malo pravdepodobne),
-ini ze ide o satelit ktory ma u ludi plne otvorit vedomie a tym odhalit mimozemstanov, ktorych nevidime (asimilacia)
Prave tato neistota a nevedomost je jednym z dovodov, preco sa informacia zatajuje.
Vytrubnice zoskupenia Skywatcher vynakladame teraz vsetko usilie, aby sme sa dozvedeli viac.
PS: neviem ako dlho tu tato tema prezije, par zienok mi v osobnych spravach pisalo, ze ma nahlasili MK modom pre sirenie konspiracii :D nuz, MK nebolo asi vhodne miesto pre temu UFO.
Prajem pekny vikend
@vytrubnica mne nesedi ,co pises, ze do 2029 idete odhalovat to tajomnstvo, ale potom pises ,ze sa ma ludstvo pripravit na udalost 2026/2027.a ze nebudeme mat vela veci, zw budu nenavratne prec. Mas na mysli ake veci? Elektronika? Nejaky blackout, nebudu zdroje? Ak ano, nesedelo by mi to s tym, ze vyvoj ma ist dopredu aj AI.
Ale zas ked si vezmem opat tu knihu Ucnovske zivoty duse , tie duchovne bytosti mu povedali, ze ludstvo sa znici samo. Ze Zem to prezije. Planeta a mozno rastliny. Ale ludstvo ze je tak materialisticke, ze ak sa nieco nezmeni, zanikne .ale nebude to v dohladnej dobe.
@vytrubnica Co si myslíš o hore Untersberg?
.
@eclaire a ake su to fora, prosim ta? Tiez by ma to zaujimalo.
@ciernysokol tak ja som hľadala hlavne zahraničné, takže v angličtine väčšinou, napr.:
https://www.astralpulse.com/forums/
Potom, ak poznáš reddit, tak tam sú zaujímavé skupiny(subreddity): AstralProjection, Meditation, energy_work
A na FB je celkom aktívna skupina napr. Astral Projection - techniques. Akože na tom fb je podobných skupín veľa stačí dať hľadať astral projection, out of body alebo near death experiences,niečo také
Udalost- the Warning? Illumination of conscience? Objekt blížiaci sa k zemi... Čip...2029....mne to zapadá do toho, čo viem ja....
@soldi aaach a teraz sa mi niekto snazi nahovorit, co ma ma zaujimat. Ale neodbocujme od temy- koho tato tema nezaujima, nech sa paci inam, spamujeme vytrubnici.
@ciernysokol zaujimat ta moze hocico. ale ked niekoho nezaujima historia, politika, tak to byva spravidla clovek, ktory inklinuje ku konspiraciam. Dovod, pre ktory to tak je, je zrejmy.
@vytrubnica mne nesedi ,co pises, ze do 2029 idete odhalovat to tajomnstvo, ale potom pises ,ze sa ma ludstvo pripravit na udalost 2026/2027.a ze nebudeme mat vela veci, zw budu nenavratne prec. Mas na mysli ake veci? Elektronika? Nejaky blackout, nebudu zdroje? Ak ano, nesedelo by mi to s tym, ze vyvoj ma ist dopredu aj AI.
Ale zas ked si vezmem opat tu knihu Ucnovske zivoty duse , tie duchovne bytosti mu povedali, ze ludstvo sa znici samo. Ze Zem to prezije. Planeta a mozno rastliny. Ale ludstvo ze je tak materialisticke, ze ak sa nieco nezmeni, zanikne .ale nebude to v dohladnej dobe.
@strawberry0797 ako som pisal, teoria o umelom meteore ala kineticka zbran je podla mna nepravdepodobna. Myslim si, ze ziadna apokalypsa nehrozi, neexistuju naznaky zeby nam niekto "tam vonku" chcel ublizit. Zem by navyse skoncila neobyvatelna.
@eclaire kolegovia dlhe roky pracovali s neurodivergentnymi osobami. Boli to osoby s tazkou formou F84.0, F84.1, F84.5(asperger). Tzv. non-verbals, teda ludia, ktori nekomunikovali ustne vobec, pripadne len ciastocne, avsak je mozne im umoznit komunikovat za pomoci roznych metod, ako je hlaskovanie. Napriklad na tejto stranke je vypisanych par metod, ako dat ludom s autizmom "hlas" https://www.spellers.com/
U tychto ludi je uplne bezne, ze
-dokazu vedomim opustit telo,
-ovladaju telepatiu
-ovladaju LUCIDNE SNENIE, pocas ktoreho sa stretavaju s inymi neurodivergentnymi osobami, ucia sa novym veciam, ako je matematika, hudba, dokonca cudzie jazyky (kuk moj komentar zo 6. Aprila, odstavec ukryte svety - "Olympos pocket dimenzion"). Ludia s autizmom takuto komunikaciu, ked vedomie presunu do ineho sveta, nazyvaju "lollipop line" :D
@katrin21 plan je odtajnit vsetky nalezitosti, pripadne vacsinu do 2029. o tvz "NHI objekte" sa whistlebloweri zacinaju dozvedat az posledny rok dva. Pritom sa o nom vraj vie uz od minimalne 50. rokov. Bol "zaparkovany" na libracnom bode (lagrange point) nasej sustavy, mimo jeho okrajovej casti v temnom vesmire. Roku 2017 sa dal do pohybu a nabral kurz na tesny prelet okolo zeme, kvoli comu urychlili vyvoj a skompletizovanie Webbovho teleskopu, skumanie tohto objektu je jednym z ucelov teleskopu. Od 2017 objekt niekolko krat pozmenil kurz, posledne info z 2.3.2025 udava pravdepodobnost priameho stretu 13%
@strawberry0797 ako som pisal, teoria o umelom meteore ala kineticka zbran je podla mna nepravdepodobna. Myslim si, ze ziadna apokalypsa nehrozi, neexistuju naznaky zeby nam niekto "tam vonku" chcel ublizit. Zem by navyse skoncila neobyvatelna.
@eclaire kolegovia dlhe roky pracovali s neurodivergentnymi osobami. Boli to osoby s tazkou formou F84.0, F84.1, F84.5(asperger). Tzv. non-verbals, teda ludia, ktori nekomunikovali ustne vobec, pripadne len ciastocne, avsak je mozne im umoznit komunikovat za pomoci roznych metod, ako je hlaskovanie. Napriklad na tejto stranke je vypisanych par metod, ako dat ludom s autizmom "hlas" https://www.spellers.com/
U tychto ludi je uplne bezne, ze
-dokazu vedomim opustit telo,
-ovladaju telepatiu
-ovladaju LUCIDNE SNENIE, pocas ktoreho sa stretavaju s inymi neurodivergentnymi osobami, ucia sa novym veciam, ako je matematika, hudba, dokonca cudzie jazyky (kuk moj komentar zo 6. Aprila, odstavec ukryte svety - "Olympos pocket dimenzion"). Ludia s autizmom takuto komunikaciu, ked vedomie presunu do ineho sveta, nazyvaju "lollipop line" :D
@katrin21 plan je odtajnit vsetky nalezitosti, pripadne vacsinu do 2029. o tvz "NHI objekte" sa whistlebloweri zacinaju dozvedat az posledny rok dva. Pritom sa o nom vraj vie uz od minimalne 50. rokov. Bol "zaparkovany" na libracnom bode (lagrange point) nasej sustavy, mimo jeho okrajovej casti v temnom vesmire. Roku 2017 sa dal do pohybu a nabral kurz na tesny prelet okolo zeme, kvoli comu urychlili vyvoj a skompletizovanie Webbovho teleskopu, skumanie tohto objektu je jednym z ucelov teleskopu. Od 2017 objekt niekolko krat pozmenil kurz, posledne info z 2.3.2025 udava pravdepodobnost priameho stretu 13%
@vytrubnica cize. ziadno sa na “nadchadzujuce” udalosti neda nachystat. nic sa s tym neda urobit.
Takze nam to sem vlastne pises len preto, aby si v hrstke ludi vzbudil pocit, ze vedia viac nez ostatni. Dal im pocit vynimocnosti, spolupatricnosti. Oni vs zvysok neznaleho sveta.
Hmm, co mi to len pripomina….
@ciernysokol zaujimat ta moze hocico. ale ked niekoho nezaujima historia, politika, tak to byva spravidla clovek, ktory inklinuje ku konspiraciam. Dovod, pre ktory to tak je, je zrejmy.
@soldi aha. Zaujimavy zaver. Ale vychadzas zrejme zo svojho zmyslania. A co ma na politike ma zaujimat? Ako kto co ukradne, ako porusi sluby po volbach, ako prevracia kabaty a nekonecny kolotoc tychto akcii? Mam sa kazdy den rozculovat a zit v strachu? To, ze ma to nezaujima, neznamena, ze s tym suhlasim. Tiez si mozem mysliet, ze kedze sa zaujimas o politiku, si duchovne okliestena, pasivne prijimas, co ti je povedane a tym aj zijes, ale nepoviem, lebo to neriesim. Kazdy mame svoju cestu, svoju uroven vedomia a nie je nasim poslanim posudzovat druhych za ich myslenie. Skus sa naucit prijat iny nazor bez posudzovania cloveka. Nie kazdy rozmyslame (nastastie) rovnako.

@slovakboy len ludia neisti a strateni, slepo veriaci systemu su zufali z tej slobody, a ze kazdy moze verit, comu chce. Nie v zlom, ale ak potrebujes mat niekym urcene, comu verit, mas pred sebou dlhsiu cestu pochopenia, ze verit mas svojmu vnutru, tomu, co ti hovori tvoje ja v tebe, intuicii, co s tebou rezonuje. Na chybe nie je sloboda, ale to, ze potrebujes mat urcene oficialnymi 'nekonspirativnymi' mediami a vedcami, co je pravda a comu mas verit. Istotu nam nemoze davat 'system', tu musis najst v sebe. Ja som vdacna tejto dobe, ze mozem verit, comu chcem, co mi sedi a co uznam za vhodne a v tom sa aj vzdelavat a hladat info, ze ma nik za to nezlyncuje.
@ciernysokol aj ja som šťastný, že môžem veriť čomu chcem a nepotrebujem žiaden štát na to aby mi to povedal. Ale toto čo sa tu už deje je choré. Intuícia ti povie, že Zem je plochá a susedovi povie, že je Mesiac dutý. Učiteľka povie že Američania neboli na Mesiaci, Putin povie že Stalin a Beria boli úžasní ľudia a o oboch aj o Molotovovi nechá natočiť krásny dokument, ktorý som mal možnosť vidieť. 20% národa si mysli, že Vektorová vakcína z neho urobi kukuricu, lebo vedúci vyšetrovania a lekár tak povedal v televízii. Potom tu nejakä vytrubnica vytrubuje že sa chystá invázia. Čomu z toho veríš a čomu nie? Vedci musía dokazovať náročne veci, ktoré objavia. Uči sa to v škole. Mainstream a obyčajné správy sú keď sa pozriem do histórie najspoľahlivejší zdroj informácii. Okrem správ v diktátorských režimoch. Ale ani za socializmu nik normálny nepochyboval o tom, že USA bolo na Mesiaci ale vďaka iným klamstvam ako napríklad že Stalin bol hrdina, že za Katyň nebol zodpovedný on ale Hitler, že Sovietski vojaci nás prišli v 1968 vyslobodiť z fašizmu, že žiaden výrobok z Ruska nebol spoľahlivý, že o tom že Gagarin vyletel do vesmíru sme sa dozvedeli až potom ako sa to stalo, tak ľudia si doma šepkali o tom, že aj v tomto Rusi klamú. Ale neklamali a ozaj Gagarin a nie Iliušin ako tvrdia konspiratori bol prvý vo vesmíre. A viem to nie z internetu, ale od odbornika na históriu kozmonautiky, ktorý zbieral údaje aj z ruských archívov. Ak tak pochybuješ o vedcoch, prečo dôveruješ lietadlu, že jeho vztlaková sila a výkon motorov, ktoré najprv spočítali fyzikovia a matematici podľa vedecky známych vzorcov udrží lietadlo vo vzduchu? A to pritom títo vedci slepo dôverovali ich predchodcom a nepochyboval o tom, že dane vzorce platia a neskúmali ich detailne. Mimochodom prečo veríš, že 2x2=4 a ax0=0? Vieš o tom, že študenti matematicko fyzikálnej fakulty prírodovedeckej univerzity v Košiciach tomu nesmú slepo veriť a dokazujú tento matematicky fakt na niekoľko stranách, aby sa naučili ako funguje vedecké dokazovanie v matematike? Ja som napríklad vyletel jediný krát zo skúšky, lebo som nevedel odvodiť vzťah pre výpočet ťahu raketového motora a jeho účinnosti? Vedel som tie vzorce, ale nevedel som ich odvodiť. Zabudol som postup medzi ďalšími tridsiatimi postupmi a skúšobnými otázkami k rôznym iným fyzikálnym vzťahom. Vieš o tom, že keď farmaceuti chcú uvoľniť liek do používania, musia ho testovať náročne na veľkej vzorke ľudí a pacientov? A že rakovina je už vo veľa prípadoch liecitelna takýmito liekmi a len na Slovensku nie sú uvoľnene lebo tu nie sú byrokratické a ani fyzické zdroje na ich uvoľnenie? Som rád, že sa zastávaš slobody a slobodného demokratického systému, ktorý sme tu pred 1989 nemali. Ale poslednu dobu sa oháňajú slobodou práve ti, čo ju zneužívajú na šírenie bludov a konšpirácií. Aj Hitler aj Putin sa dostali k moci demokratickými voľbami. Dokonca aj Lukašenko. Len keď ďalšie voľby nevyhral, tak dal vymeniť volebnú komisiu, nová komisia zmenila výsledky volieb a keď predseda a podpredseda tej prvej komisie odporovali, dal ich zastreliť komandom a bez súdu niekde pri Minských garážach. Ale ty samozrejme neveríš Mainstreamu, ktorý odvisielal investigativnymi novinármi natočený dokument o tejto vražde. Tá Predsedkyňa tej druhej komisie jej predsedá a falšuje výsledky Bieloruských volieb už desaťročia. Ale ty si volíš čomu veríš svojou intuíciou, tá však nepotrebuje dôkazy a verí tomu kto krajšie rozpráva, kto lepšie vonia a vyzerá.