icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

ciernysokol
5. júl 2025
@slovakboy

@katrin21 akob nie. Prvý Newtonov zákon ktorý sme sa učili ešte na základnej škole. F=m.a. Princíp zotrvačnosti. Teleso ostáva v pohybe alebo v rovnomernom priamočiarom pohybe pokým na neho nebude pôsobiť iná sila. Dosaď do vzorca za hmotnosť, hmotnosť planéty a aká obrovská sila ti z toho vyjde. Planéty sa nepohybuju okolo Slnka rovnomerne priamočiaro pretože neustále na nich pôsobí dostredivá sila, -čiže príťažlivá sila Slnka a súčasne odstredivá sila. Obe sú rovnakéale opačného smeru takže výsledná sila je nulová. A preto ostávajú v tomto pohybe milardy rokov. Ak by také teleso malo zmeniť svoj pohyb (hoci len spomaliť o jeden meter za sekundu a to spomalenie by nastalo za jednu sekundu) tak by na neho musela pôsobiť sila F = niekoľko kvadrilionov kilogramov krát krát jedna sekunda. Výsledok by boli tých niekoľko kvadrilionov Newtonov. Jeden Newton si predstav ako sto gramov. To iste platí aj o rotácii. Naša Zem sa krúti 5 mld rokov okolo svojej osi. Ak ju chceš spomaliť potrebuješ obrovskú silu. Napriek tomu sa to deje a naša rotácia sa spomaľuje. Ako to? Sú to dva javy: jednak prvý Newtonov zákon o ktorom som písal, ale ešte je tu trenie vznikajúce v dôsledku slappvých javov. Naša Zem s Mesiacom tvoria akoby dvojplanétu a rotujú okolo seba okolo spoločného ťažiska. Na Zemi je veľa tekutiny a samotná Zem je vo vnútri tekutá. To spôsobuje príliv a odliv tento jav poznáš. Príliv a odliv je pomerne obrovská sila ktorá neustále dvíha vodu v smere spoločného ťažiska. Vždy na privratenej strane k mesiacu ju dvíha gravitácia Mesiaca a na odvrátenej strane k Mesiacu ju dvíha odstredivá sila smerom od Mesiaca. Ako Zem rotuje obrovské masy vody sa prelievajú. A neviem i niečo podobné sa nedeje aj pod Zemou a spôsobuje výbuchy sopiek. Na jednom mesiaci Jupitera to tak je že je tam veľká vulkanická činnosť kvôli slapovým silám. Obieha veľmi blízko planéty. No a tieto presúva vody spomaľujú rotáciu našej Zeme. Z oči si treba dosadiť do vzorca F = m.a. Ale teraz ho treba vyjadrit inak. Chceme vedieť to spomalenie, čo je vlastne zrýchlenie s mínusovými znamienkom. Takže vzorec Newtonov si vyjadris ako a = F / m . F je ta trecia sila na povrchu Zeme od tých pohybov vody. Hmotnosť Zeme je veľmi veľké číslo. F je tiež veľké číslo aale v porovnaní s hmotnosťou Zeme je malé. Takže to zrýchlenie a vyjde ako veľmi malé číslo ale nie nulové. No a teda naša rotácia sa spomaľuje ale len 1 meter za sekundu za niekoľko miliónov rokov. Rýchlosť rotácie Zeme na rovníku je 1600km/h čo je 444 metrov za sekundu. Ak spomalí zo 444m za sekundu na 443 metrov za sekundu, tak sa predľži deň o 0,22% to je 86400 sekund krát 1,0022 sa rovná a mínus 86400. Vyšlo mi že den by sa predľžil o 190 sekund čo je o 3 min 10 sekúnd. Čítal som že pred 1,5 miliardou rokov rmal deň len 19 hodín a nie 24. Takže to spomalenie o 1 meter za sekundu trvá asi 15 miliónov rokov. Pán vytrubnica asi má inú fyziku.

@slovakboy nespochybnujem tvoje vedomosti, ale skor to, co nas v skole ucili. Celkovo sa vie o vesmire a fyzike velmi malo, hmoty a energie vo vesmire nedokazeme identifikovat. Existuju javy, o ktorych netusime, kde rovnice nestacia. Vytrubnica moze mat pravdu, aj nemusi, za to, ze my si nieco nevieme vysvetlit, neznamena, ze to neexistuje. V kazdom pripade, v tejto diskusii nie sme na to, aby sme mu po kazdom prispevku oponovali a hadali sa, ze nema pravdu, sme tu preto, lebo sa chceme dozvediet nieco zaujimave o svete a vesmire. Co kazdy urobi s informaciami, je jeho vec.

slovakboy
5. júl 2025
@ciernysokol

@slovakboy nespochybnujem tvoje vedomosti, ale skor to, co nas v skole ucili. Celkovo sa vie o vesmire a fyzike velmi malo, hmoty a energie vo vesmire nedokazeme identifikovat. Existuju javy, o ktorych netusime, kde rovnice nestacia. Vytrubnica moze mat pravdu, aj nemusi, za to, ze my si nieco nevieme vysvetlit, neznamena, ze to neexistuje. V kazdom pripade, v tejto diskusii nie sme na to, aby sme mu po kazdom prispevku oponovali a hadali sa, ze nema pravdu, sme tu preto, lebo sa chceme dozvediet nieco zaujimave o svete a vesmire. Co kazdy urobi s informaciami, je jeho vec.

@ciernysokol prepáč ale rozpravat o nevysvetlitelnych javoch je pekne a aj ja som nane často krát zvedavý. Ale písať tu bludy ako by to boli fakty to sa cítim ako v stredoveku a musím na to odpovedať a celé snaženie nadšenca spochybniť. Ak by povedal, že na konci slnečnej sústavy obieha planéta, ktorá ešte nie je uznaná za planétu a že mä čudnú trajektôriu ako keby ju ešte nejaká iná planéta v jej blízkosti ovplyvňovala, to by som bral. Ale hovorit že neplatia základné fyzikálne zákony v našej sustave je blud ktorým verili v stredoveku. Keď niekto hovorí o pulzaroch a nevie ani čo to je, tak nie je kompetentný tu sa k tomu vyjadrovať. Spochybňuje celé svoje snaženie a ja ho otvorene soochybňujem tiež. Predkladám fyzikálne fakty, ktoré funguju v celom našom vesmíre rovnako. Aj na jeho okrajoch. A nesúhlasím s tvrdením, že o vesmíre vieme málo. Nevieme všetko. Ale to čo vieme a je vedecky a experimentálne dokázané je nespochybniteľné. Newtonove zákony Einsteinova teória relativity atd atd. Vek vesmíru je dokázaný troma alebo štyrmi vedeckými experimentálnymi metódami rôznymi a na sebe nezávislymi. Videl som o tom prednášky prof.Kulhanka a nemám prečo neveriť vedcom ktorí vynakladajú miliardy na to, aby dokázali jedno tvrdenie. To mám veriť niekomu čo si vymysli nejakú hypotézu úplne nesúvisiacu s doterajšími dôkazmi a vydáva ju za fakt bez jediného overenia? Ľudia, veď už nie sme v stredoveku ale v druhej štvrtine 21. storočia. Po uliciach chodia roboty a tukame do mobilov. Ani jeden z týchto výdobytkov sa neobišiel bez vedcov a vedomosti. Ak už sa vam nechce učiť fyzika, aspoň nevymýšľajte rozpravky. Alebo vymýšľajte, ale tak ich aj podávajte. Ako peknú rozprávku. Čo by bolo ak by bolo. Fikcia je vporiadku.

katrin21
5. júl 2025
@slovakboy

@katrin21 akob nie. Prvý Newtonov zákon ktorý sme sa učili ešte na základnej škole. F=m.a. Princíp zotrvačnosti. Teleso ostáva v pohybe alebo v rovnomernom priamočiarom pohybe pokým na neho nebude pôsobiť iná sila. Dosaď do vzorca za hmotnosť, hmotnosť planéty a aká obrovská sila ti z toho vyjde. Planéty sa nepohybuju okolo Slnka rovnomerne priamočiaro pretože neustále na nich pôsobí dostredivá sila, -čiže príťažlivá sila Slnka a súčasne odstredivá sila. Obe sú rovnakéale opačného smeru takže výsledná sila je nulová. A preto ostávajú v tomto pohybe milardy rokov. Ak by také teleso malo zmeniť svoj pohyb (hoci len spomaliť o jeden meter za sekundu a to spomalenie by nastalo za jednu sekundu) tak by na neho musela pôsobiť sila F = niekoľko kvadrilionov kilogramov krát krát jedna sekunda. Výsledok by boli tých niekoľko kvadrilionov Newtonov. Jeden Newton si predstav ako sto gramov. To iste platí aj o rotácii. Naša Zem sa krúti 5 mld rokov okolo svojej osi. Ak ju chceš spomaliť potrebuješ obrovskú silu. Napriek tomu sa to deje a naša rotácia sa spomaľuje. Ako to? Sú to dva javy: jednak prvý Newtonov zákon o ktorom som písal, ale ešte je tu trenie vznikajúce v dôsledku slappvých javov. Naša Zem s Mesiacom tvoria akoby dvojplanétu a rotujú okolo seba okolo spoločného ťažiska. Na Zemi je veľa tekutiny a samotná Zem je vo vnútri tekutá. To spôsobuje príliv a odliv tento jav poznáš. Príliv a odliv je pomerne obrovská sila ktorá neustále dvíha vodu v smere spoločného ťažiska. Vždy na privratenej strane k mesiacu ju dvíha gravitácia Mesiaca a na odvrátenej strane k Mesiacu ju dvíha odstredivá sila smerom od Mesiaca. Ako Zem rotuje obrovské masy vody sa prelievajú. A neviem i niečo podobné sa nedeje aj pod Zemou a spôsobuje výbuchy sopiek. Na jednom mesiaci Jupitera to tak je že je tam veľká vulkanická činnosť kvôli slapovým silám. Obieha veľmi blízko planéty. No a tieto presúva vody spomaľujú rotáciu našej Zeme. Z oči si treba dosadiť do vzorca F = m.a. Ale teraz ho treba vyjadrit inak. Chceme vedieť to spomalenie, čo je vlastne zrýchlenie s mínusovými znamienkom. Takže vzorec Newtonov si vyjadris ako a = F / m . F je ta trecia sila na povrchu Zeme od tých pohybov vody. Hmotnosť Zeme je veľmi veľké číslo. F je tiež veľké číslo aale v porovnaní s hmotnosťou Zeme je malé. Takže to zrýchlenie a vyjde ako veľmi malé číslo ale nie nulové. No a teda naša rotácia sa spomaľuje ale len 1 meter za sekundu za niekoľko miliónov rokov. Rýchlosť rotácie Zeme na rovníku je 1600km/h čo je 444 metrov za sekundu. Ak spomalí zo 444m za sekundu na 443 metrov za sekundu, tak sa predľži deň o 0,22% to je 86400 sekund krát 1,0022 sa rovná a mínus 86400. Vyšlo mi že den by sa predľžil o 190 sekund čo je o 3 min 10 sekúnd. Čítal som že pred 1,5 miliardou rokov rmal deň len 19 hodín a nie 24. Takže to spomalenie o 1 meter za sekundu trvá asi 15 miliónov rokov. Pán vytrubnica asi má inú fyziku.

@slovakboy zrovna dbes v radiu hovorili,ze otacanie Zeme sa zrychluje..sice zatial o milisekundy, ale zrychluje.. nie spomaluje...
A to ,co pises, ozaj nie su bezne znalosti,co si clovek pamata a to mam gympel... takzw skor je to tebe blizke,ze to vies a zda sa ti to lahke a pochopitelne,ako mne napr.jazyky

katrin21
5. júl 2025

A ešte potom nezabúdajme na to že to čo mi dnes vieme možno je len zlomok tých vedomostí aj o fyzike ktoré reálne máme veď si zober že koľkých upálili„kedy si za to že tvrdili niečo vtedy verejnosť nechcela dopustiť takže možno aj teraz sa ocitneme v takej situácii že zrazu to čo si myslíme že je pravda bude ešte trošku ináč.. toto pripúšťaš?

katrin21
5. júl 2025
@slovakboy

@ciernysokol prepáč ale rozpravat o nevysvetlitelnych javoch je pekne a aj ja som nane často krát zvedavý. Ale písať tu bludy ako by to boli fakty to sa cítim ako v stredoveku a musím na to odpovedať a celé snaženie nadšenca spochybniť. Ak by povedal, že na konci slnečnej sústavy obieha planéta, ktorá ešte nie je uznaná za planétu a že mä čudnú trajektôriu ako keby ju ešte nejaká iná planéta v jej blízkosti ovplyvňovala, to by som bral. Ale hovorit že neplatia základné fyzikálne zákony v našej sustave je blud ktorým verili v stredoveku. Keď niekto hovorí o pulzaroch a nevie ani čo to je, tak nie je kompetentný tu sa k tomu vyjadrovať. Spochybňuje celé svoje snaženie a ja ho otvorene soochybňujem tiež. Predkladám fyzikálne fakty, ktoré funguju v celom našom vesmíre rovnako. Aj na jeho okrajoch. A nesúhlasím s tvrdením, že o vesmíre vieme málo. Nevieme všetko. Ale to čo vieme a je vedecky a experimentálne dokázané je nespochybniteľné. Newtonove zákony Einsteinova teória relativity atd atd. Vek vesmíru je dokázaný troma alebo štyrmi vedeckými experimentálnymi metódami rôznymi a na sebe nezávislymi. Videl som o tom prednášky prof.Kulhanka a nemám prečo neveriť vedcom ktorí vynakladajú miliardy na to, aby dokázali jedno tvrdenie. To mám veriť niekomu čo si vymysli nejakú hypotézu úplne nesúvisiacu s doterajšími dôkazmi a vydáva ju za fakt bez jediného overenia? Ľudia, veď už nie sme v stredoveku ale v druhej štvrtine 21. storočia. Po uliciach chodia roboty a tukame do mobilov. Ani jeden z týchto výdobytkov sa neobišiel bez vedcov a vedomosti. Ak už sa vam nechce učiť fyzika, aspoň nevymýšľajte rozpravky. Alebo vymýšľajte, ale tak ich aj podávajte. Ako peknú rozprávku. Čo by bolo ak by bolo. Fikcia je vporiadku.

@slovakboy to že vieme niečo a o nejakej Einsteinovej teórii alebo o newtonovi ešte neznamená že vieme absolútne všetko nemôžeš preto tvrdiť že toto sú hlúposti a veď sme 25 storočí. To isté tvrdili aj tí čo upálili Galilea..chapes?
Kapacita nášho mozgu a nášho vedomia absolútne momentálne nie je využitá a vraj aj takí ľudia Ako einsteinovi a ich vedomostí pochádzajú skôr z iných civilizácií ktoré sem prišli preto aby v podobe takýchto ľudí nás posunuli ďalej a To som čítala už dosť viacerých zdrojov

seli4
5. júl 2025
@vytrubnica

Práveže sme toho názoru, že o náraz nepôjde, objekt upravuje trajektóriu a hýbe sa konštantnou rychlosťou, to znamená že musí pribrzďovať aby si udržal rychlosť.
Inak by rýchlosť naberal vplyvom gravitácie Slniečka.

Starosti robí skôr fakt, že objekt ovplyvňuje magnetické a elektromagnetické vlastnosti zeme. Ako sa objekt blizi, bude sa to prejavovať zvyšenou geologickou činnosťou, nevyspytatelnejšim počasim, zmenou správania zvierat (zatiaľ sa prejavilo len u hmyzu)

Tiež vysiela na zem akési slabučké záblesky podobne ako pulzar.
Zatial najsilnejši z nich zasiahne zem v priebehu 10-15 hodin, nemal by sposobiť nič vážne.
Posledný podobný, no slabší nás trafil 28.4. Vtedy bolo pár silnejšich zemetrasení v indopacifiku, tiež vybuchla sopka na Filipinach, no asi išlo o náhodu.
Predtym tiež 1.4, takze nic vynimocne 🙂

@vytrubnica ahoj, super že sa tu otvorila táto téma, mňa tiež zaujímajú nové informácie, tak budem rada ak sa tu s nimi podelíš alebo aj do ss kľudne. Túto oblasť sledujem už dlhšiu dobu ale je fajn mať obzor z rôznych strán ;)) ďakujem 💖

katrin21
5. júl 2025
@katrin21

@slovakboy to že vieme niečo a o nejakej Einsteinovej teórii alebo o newtonovi ešte neznamená že vieme absolútne všetko nemôžeš preto tvrdiť že toto sú hlúposti a veď sme 25 storočí. To isté tvrdili aj tí čo upálili Galilea..chapes?
Kapacita nášho mozgu a nášho vedomia absolútne momentálne nie je využitá a vraj aj takí ľudia Ako einsteinovi a ich vedomostí pochádzajú skôr z iných civilizácií ktoré sem prišli preto aby v podobe takýchto ľudí nás posunuli ďalej a To som čítala už dosť viacerých zdrojov

v 21.storoci. nie 25 ...preklepy robim diktujem a mobil zle pocuje

pentium3_net
5. júl 2025
@vytrubnica

Dobry podvecer, dlhsie som otalal ako tieto informacie sformulovat, som totiz prvy WHBlower, ktory o tychto viac viac menej parapsychologickych veciach informujem. Kedze ide o mensie lokalne forum s minimalnym dopadom, smiem "vytrubovat" par informacii predcasne.

Nasledujuce informacie budu neinformovanemu cloveku iste pripadat ako sci-fi fantazy, preto sa to pokusim ponat co najjednoduchcie a co najuveritelnejsie. 🙄
To co napisem bude zniet i tak neuveritelne, pretoze nic z toho nevie sucasna, materialisticka veda vysvetlit ani namerat, a teda sa pohybujeme v rovine pseudovedy a paranormalna.
Pokial clovek neberie do uvahy metafyzicku podstatu fungovania vesmiru, kde zakladom vsetkeho je vedomie, tak Vam to jednoducho rozum nepoberie.

V odstavcoch dole svojimi slovami vypisem/objasnim objavy vyplyvajuce z utajovanych dlhorocnych vyskumov ludskeho vedomia, neurodivergencie, far view technik, psioniky a nedavneho uspesne zavrseneho reverzneho inzinierstva externeho implantatu. Zdoraznujem, ze ide o informacie pravdive a overene empirickymi vyskumnymi metodami bez ohladu na zastaralu, materialisticku vedecku paradigmu.

-Skutocny svet pozostava z nevycislitelneho mnozstva roznorodych DIMENZII (platia v nich ine fyzikalne zakony ako v tej nasej), tie sa delia na REFLEXIE, teda mnozstvo dimenzii ktore su na nerozoznanie podobne len s drobnymi rozdielami. Napriklad "nasa" dimenzia ma statisice takychto Reflexii.

-Ludske telo sa neustale presuva medzi Reflexiami, odhadom niekolko krat za minutu. Svojim vedomim vnimame iba reflexiu, v ktorej sa prave nachadzame a vnimame z nej (zhruba) 20% reality, ostatnych 80% nevnimame a nemozeme s nimi nijako manipulovat, ziadna interakcia. Samotny mozog nam v podvedomi blokuje ostatne vnemy, aby nebol "overwhelmed". Tiez vibrujeme na nevhodnej frekvencii.

-Vsade okolo nas je Energia a Informacne pole, len bezny clovek s nimi nemoze manipulovat. Dodazu to vsak specialne vycvicene Psi jednotky a tiez neurodivergentne osoby (osoby s vaznou formou ASD, teda nekomunikujuci alebo ciastocne komunikujuci autisti). Spominany implantat dokaze navodit podobne vnimanie. Tento stav nazyvame ESP-Extrasensory perception. Umozni nam vnimat realitu kompletne taku, aka je naozaj je.

-Ludia maju v sebe prirodzene schopnost manipulovat s neviditelnymi energiami a schopnost ESP (s nou spojena telepatia)

-Zvierata, stromy a rastliny medzi sebou komunikuju telepaticky. Tuto znalost mame uz od 60. rokov 20. storocia, hlavne pokusy s papagajmi Sivymi, neskor aj merane vedecky a empiricky.

-NHI, ludovo mimozemstania, emzaci:D su pritomni medzni nami prakticky od pociatku, avsak vibruju na inych frekvenciach ktore bezne nevieme navnimat. Konkretne tento jeden druh. Tomuto som odmieltal verit este pred 2 mesiacmi, kym som ich sam neuvidel za pomoci externeho implantatu, ktory prave testujeme na D. Garcia.
Vo svojich starsich prispevkoch som nepripustal existenciu NHI medzi nami. Neurodivergentne osoby ich tiez vidia aj komunikuju s nimi. Dokonca im predavaju svoje znalosti. Tieto bytosti sa nam celkom podobaju, pripominaju biblicke vyobrazenie anjelov: svetly metalicky povrch tela, biele ?vlasy?, vdaka manipulacii ZP energou vedia levitovat a v momente sa vytratit. Zdoraznujem, ide len o jeden druh NHI, ostatne NHI rasy spominane v mojich starsich prispevkoch sa nas nadalej strania.

-Vzdusny priestor je plny UFO/UAP, ktore su beznemu cloveku neviditelne, su vsak viditelne termoviziou? Infracervene spektrum? (tu som si nie isty ktore kamery sme skusali, bolo to pred rokmi). Tieto su ine od ostatnych UAP, ktore sa sem tam podari amaterom zachytit na bezne kamery.

-Z-point energy (vyskum sa smie robit len na Diego Garcia, nikde inde na svete) je snad nastrazenejsie tajomstvo. Ide o volnu energiu viazanu v inych, vysokoenergetickych dimenziach. Vyuzitie tejto energie je neuveritelne nebezpecne. Da sa nou prelomit casopriestor a hranice medzi dimenziami.
Pri pokusoch so ZP energiou, konkretne pokusoch s teleportaciou predmetov sa zistilo, ze predmet sa nepremiestni instantne, ale na niekolko mikrosekund sa vytrati z "nasich" reflexii, pripadne zmizne uplne a viac sa neobjavi.
Statisticky je zhruba 30% sanca, ze teleportovany predmet proste zmizol.
Po analyzovani kamerovych a senzorickych dat zaznamenanych testovanymi predmetmi, ktore sa USPESNE PRESUNULI a NESTRATILI SA sa zistilo nieco, co vsetkych videsilo.
Miesto, kde sa predmety na zlomok sekundy premiestnili, je totiz peklo!. Doslova!(definovane ako jedna z dimenzii).
Viac k tejto teme bohuzial nenapisem, kdeze ide o spominane NEGATIVNE aspekty vyskumov a len vedomost o nich je nesmierne nebezpecna nie len pre labilnejsie osoby, ale pre kazdeho bez specialneho psychologickeho vycviku.
A sam plne chapem a beriem na vedomie, preco je tato vedomost dlhe roky utajovana!

Nizsie este spomeniem tzv. "ukryte svety", ktore existuju v nasej realite, avsak su mimo nase vnimanie.
Nazvy a geolokacie mam skopirovane priamo z tajneho obezniku, ktory vznikol ako sumar psionickych expedicii, ktore prebiehali v rokoch 1971-2018.
Informacie su cisto hypoteticke, pretoze ich NEDOKAZEM OVERIT. Popisky pochadzaju z prekladu toho isteho dokumentu, takze to sem davam LEN PRE ZAUJIMAVOST.
Ani statne vytrubnice, ani moji timovi kolegovia na D.Garcia. nemaju k tomuto blizsie informacie.
Som si isty, ze objav spominaneho implantatu nam umozni tieto miesta lepsie spristupnit a preskumat ich podrobnejsie.

-Mu (ancient term 邪馬台国) 17.891065, 140.155092 pacifik, mensi kontinent nachadzajuci sa v tzv. dracom trojuholniku. Je obyvany niekolkymi kmenmi, ktori komunikuju jazykom Proto-Ryukyuan, co je davny predchodza dnesnej japonstiny. Stale si udrzuju tradicnu kulturu, permutovana Yayoi perioda, predklasicke Japonsko.

-Hy-Brasil (Hy Breasal) 54.858719, -13.783022 severny atlantik, velky ostrov co by kamenom dohodil od pobrezia Irska. Strme utesy, skalnate pobrezia, rozburene more..., neobyvany, mnozstvo jaskyn. Stopy pradavnej kultury vo vnutornych jaskyniach, architektura podobna Mezopotamii, Babylonii (je to riadne daleko od oblasti Mezopotamie). Stopy osidlenia v centralnej jaskyni, vysoke veze mezopotamsko-byzanstky sloh? spodok jaskyne zatopeny slanou vodou z morskeho prilivu. Su tu aj stopy novsieho osidlenia z nasho letopoctu, byzantsko-krestanska kultura.

-Isles of Atlas 24.547657, -37.917126; 20.590390, -50.196218 stredny atlantik, utvar tvoreny sustavou ostrovov v strednom atlantiku, tiahnuci sa smerom k Dominikanskej Rep. Dva zo zapadne polozenych ostrovov su dodnes obyvane kmenmi s karibskou-majskou kulturou. Na par dalsich su stopy archaickej stredomorskej architektury. Centralna a vychodna cast utvaru zvacsa znicena sopecnou erupciou, podmorska sopka momentalne neaktivna.
Cela centralna a vychodna cast ostrovnej sustavy obsahuje ruiny proto-mezopotamskej architektury, podobna tej najdenej na Hy-Brasil, zhruba 2/3 casti utvaru potopene pod hladinou mora v okoli podmorskej sopky.

-Olympos pocket dimension, ???, ???, oblast dostupna len silou vedomia alebo lucidnym snenim, miesto ucenia v metafyzickom universe.
Bezne sem maju pristup neurodivergentne osoby, ako su osoby s ASD. Ucia sa tu prostrednictvom informacneho pola.
Pokus o prienik pocas Psi expedicii skoncil "vykazanim?, boli odtial vyhnani?"
Oblast ma podobu mesta na vrchole hory, ktore je podobne mytickemu popisu hory olymp, preto ten nazov Olympus.
Neurodivergentni ludia tu maju pristup k neobmedzenym vedomostiam, kde ich ucia uz spominane bytosti podobne anjelom. Sucastou tejto dimenzie je tiez oblast znama ako Stran/Kopec/Hora kde sa neurodivergentne osoby zdruzuju a navzajom ucia. Pokus o prienik za pomoci noveho neuroimplantatu bol neuspesny a dalsie pokusy nam boli zakazane.

Snad sa mi nieco malo podarilo objasnit, prajem pekny zvysok dna. Momentalne si uzivam par dni volna 😎

@vytrubnica pošli štúdiu, ako osoba s ASD ti neverím

ciernysokol
5. júl 2025
@slovakboy

@slovakboy takto sa ozaj nikam neposunieme. Pozri, mozes v tejto diskusii byt, aj nemusis. Ja som tu preto, lebo ma to zaujima, nepotrebujem kritizovat. Je nas tu viac, co sme zvedavi, nie je potrebne dokazovat a obvinovat. Comu verim, si rozhodnem sama, nic na tom nezmenis.

ankare
5. júl 2025
@pentium3_net

@vytrubnica pošli štúdiu, ako osoba s ASD ti neverím

@pentium3_net čo je ASD?

slovakboy
5. júl 2025
@ciernysokol

@slovakboy takto sa ozaj nikam neposunieme. Pozri, mozes v tejto diskusii byt, aj nemusis. Ja som tu preto, lebo ma to zaujima, nepotrebujem kritizovat. Je nas tu viac, co sme zvedavi, nie je potrebne dokazovat a obvinovat. Comu verim, si rozhodnem sama, nic na tom nezmenis.

@ciernysokol a kam sa máme posunúť? Čo očakávaš? Ja nekritizujem. Kritika je keď niekto niečo robí a robí to zle. Ale keď niekto šíri bludy nedá sa byť ticho. Veriť to je niečo iné. Keď niekto povie, že videl UFO môžem mu veriť. Tam je ťažké oponovať. Nemám dôkaz, že ho nevidel. UFO nepopiera fyzikálne zákony. Ani keď ide obrovskými rýchlosťami a mení smer. Nevieme aký pohon používa. Fyzikálne existujú také možnosti. A

katrin21
5. júl 2025
@ankare

@pentium3_net čo je ASD?

@ankare autistic spectrum disorder mozno..autista

raamon
6. júl 2025
@vytrubnica

@slovakboy vola sa to "whistleblowing" (vytrubovanie), teda zverejnovanie zatial klasifikovanych informacii. Pokial nieco nieje oficialne deklasifikovane, hrozia nam za to sankcie + ukoncenie kontraktu. Preto je to zvycajne anonymne, ale su aj taki odvazlivci ako Lear, Burchett, Baker, atd ktory idu priamo s pravdou von na videach.

Viem ze na Slovensku stale pretrvava velka skepsa voci UAP, treba viac hladiet na oblohu, najlepsie s termalnou kamerou. Mnozstvo UFO su viditelne len na termalnej kamere.
Od konca roka 2024 su UFO vsade, vratane SVK kde sa predtym vyskytovali zriedka.

Na obrazku je screen taktickeho rozhrania velenia dronovej letky zo dna 13.2.2025, priblizne 17:30 CET. Je tam zachytenych a autentifikovanych hned 5 UAP na strednom a vychodnom SVK. Upozornili na to Polske ministerstvo obrany.
Kedze vojensky zargon zatial nema oznacenie pre UFO/UAP, vyuziva sa symbol UAV dronu na zltom pozadi (zlte - nezname objekty)
Modre su identifikovane objekty, popisky k nim pridal zrejme niekto z polskeho alebo SVK departmentu NATO, tie sa zadavaju rucne pre identifikaciu.
Na mape tiez vidno F-16 ky, ktore letia nedaleko jedneho z UFO objektov.

@vytrubnica Kde SI VIem live pozriet takticke rozhranie?

Tieto ufa patria Gray's, annunaki, reptiliani.
Pohon vyuzivaju kazdy iny na zaklade domovskych galaxii a planiet a aky warp system vyuzivaju alebo mozu pouzivat AJ cierne diery na cestovanie medzi galaxiami alebo skok v case cez warp system jak v star treku ale inak, hypoteticky moze postavit portal na mesiaci napriklad, otvori portal nastavia prechod cez ciernou dierou mergnutu s worm hole do ich galaxie s casom ktory je dopredu o kolko by sa bezne cestovalo rychlostou svetla ale rychlejsie jak warp v star treku napr 20 hodin a potom Len vleti s ufom do portalu CAS sa mu posunie o 20 hodin a v domovskej galaxii vyjde tiez s portalu. CAS funguje v 3D nie v 4D stale to tak bolo na zaklade X,y,z a to preto Lebo vedomie a CAS prisli subezne pri vzniku vesmiru kedze vesmir vznikol vibraciou a Nas vesmir je pohlteny ciernou dierou takze my sme v nej a to je potvrdene takze multiverse je realny ale AJ tak vsetky vesmiry su pohltene Len jednou ciernou dierou a to je CAS X vedomie subezne keby nebolo vedomie tak nie je ani CAS Lebo ako som vyssie povedal CAS funguje v 3D AJ ked je 4D.
Lockheed Martin vyvija uz warp system na baze star treku AJ Bude coskoro pojazdny. Annunaki nam to daju.

adreena
6. júl 2025

DANGER OF ASTEROIDS

REVELATIONS

THE MOST HOLY VIRGIN MARY
05.19.2025

Beloved children, the wind is becoming more aggressive; the climate is not as it was before - everything is changing due to a celestial body influencing the Earth.

OUR LORD JESUS CHRIST
02.20.2025

The Earth has become worn out; in Space the elements are moving at an accelerated pace, the sun is aging and its behavior is a threat to the Earth.

01.23.2025

Pray, My children, pray; a celestial body will be seen and will approach the Earth, making it unstable and causing fear in My children. Pray for it to be diverted, pray.

12.27.2024

Pray, children of My Divine Son, pray: a heavenly body is moving around the Earth, affecting its rotation.

OUR LORD JESUS CHRIST
12.06.2024

My Beloved, Heavenly Bodies are lurking in Space that threaten the Earth; one of them will make its axis spin out of control. What will happen then?

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
11.12.2024
Children of Our Queen and Mother, the Earth is threatened by a Celestial Body. These are times of prayer and reparation!

10.14.2024

THE EARTH HAS BEEN THREATENED BY ASTEROIDS, METEORITES OR COMETS, AND OTHER OBJECTS FROM SPACE, AND MAN HAS LOCATED THEM. THERE IS AN ASTEROID THAT, WITHOUT MAN’S EXPECTATION, WILL APPEAR ON A TRAJECTORY TOWARDS THE EARTH. IT IS THE CELESTIAL BODY OF THE WARNING.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
08.31.2024

PREPARE WHATEVER YOU NEED BECAUSE THE GREAT SUFFERING FOR MANKIND HAS COME THROUGH DISEASES AND ANOTHER WILL BE THE SUFFERING FROM A CELESTIAL BODY APPROACHING THE EARTH'S ATMOSPHERE SHAKING IT AND CAUSING THE DREADED GREAT EARTHQUAKES TO HAPPEN.

OUR LORD JESUS CHRIST
02.05.2024

DANGER IS APPROACHING FOR HUMANITY FROM THE VAST UNIVERSE, BEING A SOURCE OF UNCERTAINTY AND GREAT DISTRESS FOR EVERYONE. YOU WILL FEEL AS IF YOU ARE GOING TO PERISH…

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
29.11.2023

A heavenly body will cause fear on Earth; it will lightly graze the Earth’s magnetic field, which will be enough to cause catastrophic events, and yet you still do not convert...

10.22.2023

Children, the sky will be lit up as the result of a comet; tirelessly pray the Holy Rosary.

OUR LORD JESUS CHRIST
02.02.2023

YOU ARE LIVING IN URGENT TIMES! On high you will see phenomena that you have not seen before, coming from space; these are arising due to a meteorite that is approaching the Earth; its force causes the movement of elements in space, bringing about phenomena that are new for humanity.

01.27.2023

Hijos amadísimos, se acerca hacia la Tierra un cuerpo celeste; se hace sentir en la Tierra alterándole.

OUR LORD JESUS CHRIST
04.17.2022

You have forgotten the grave threat that is approaching from Space and which will graze the Earth, causing very serious damage.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
01.30.2022

People of God, the Earth’s core is being subjected to the unpredictable influence of the sun, the moon and celestial bodies that travel through Space, roaming around the Earth’s orbit, which affects the elements on Earth, and humanity is suffering what it has not suffered before.

Ah, People of God, you will witness the power of the elements that are stirred up by the changes that the Earth is undergoing in its core. Changes exerted by the influence of the sun, the moon and asteroids, which are already causing alterations to the Earth's Magnetic Field, contributing to the shaking of tectonic faults on Earth.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
01.24.2022

The Earth is a receiver not only for celestial bodies coming from space, but also for what man himself has taken and placed in space, not foreseeing that the effects of the solar storms that the sun is generating at this time will affect some of these satellites that will be one more danger for humanity.

11.29.2021

Serious events are approaching; I invite you to anoint the doors of your homes again with blessed oil or water; seal yourselves on your foreheads.
Fire will fall from the sky: do not lose your sanity over this - surrender to the Divine Will and trust, invoking St. Michael the Archangel and humbly asking him to go before each one of you.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
07.13.2021

NOW IS THE TIME! The earth will shake forcefully in one place and another. Mankind will unite in fear, looking upwards.... The cause of the fear will come from the universe.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
07.03.2021

PEOPLE OF GOD, YOU WILL LOOK AT THE FIRMAMENT AND IN AMAZEMENT YOU WILL CRY OUT THE NAME OF GOD, THREE IN ONE.
ADORE, MAKE REPARATION, LOVE GOD, THREE IN ONE; BE FAITHFUL, WITHOUT HIDING THE FAITH THAT YOU PROFESS.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
03.04.2021

Humanity finds itself on the brink of chaos, with the Earth being threatened by various bodies coming from Space and which have an influence on the climate, on volcanoes, on the earth's tectonic faults, on the human body and on animals.

OUR LORD JESUS CHRIST
11.07.2020

SHOCKING ATMOSPHERIC PHENOMENA WILL COME FROM ON HIGH IN CONNECTION WITH THE APPROACH OF A CELESTIAL BODY THAT WILL UNEXPECTEDLY DRAW NEAR TO EARTH.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
09.25.2020

The forces of nature have been altered by the same convulsive forces found in the center of the Earth and those coming from the Universe, hence natural disasters and those coming from Space are more frequent and more severe.

OUR LORD JESUS CHRIST
07.18.2020

My beloved people, the waters of the seas will be forcefully stirred up, just as evil is stirring you up, darkening your minds and hardening your hearts. You will experience serious events: the Earth is moving in an unusual way and will shake, drawn by the force of the celestial body that is approaching.

06.25.2020

Children of My Immaculate Heart, serious changes have reached you, advancing without stopping; all are facing these changes without wishing to do so. IN THE SAME WAY, PART OF THE UNIVERSE IS BEING INFLUENCED BY THE UNUSUAL MOTION OF A CELESTIAL BODY OF LARGE PROPORTIONS THAT IS MOVING, MAGNETIZING EVERYTHING ON ITS WAY, ALTERING THE NORMAL MOVEMENT OF SOME PLANETS AND THE EARTH ITSELF, AS A RESULT OF WHICH EARTHQUAKES ARE INCREASING.

06.07.2020

Beloved People of My Son, the Universe is in chaos, the force within the Universe has accelerated, causing meteors, meteorites and asteroids to approach the Earth, and changing the movement of various planets.

OUR LORD JESUS CHRIST
04.14.2020

The shaking of the Earth is increasing: because of its orbit that is affected and sick, My children, Earth’s magnetism has been altered and you have not been alerted to it. Forces are coming from space that have altered the magnetic field surrounding the Earth, therefore the fire that remains inside the Earth is coming out, drawn by this external magnetic force.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
04.25.2020

I WARN THOSE WHO DO NOT RECOGNIZE THE SIGNS OF THE TIMES, WAKE UP BEFORE THE GREAT HEAVENLY BODY GLOWS IN HEAVEN, WHICH AS A BEAST WILL CLOSE TO EARTH IN FULL DAY!

21.12.2019

Beloved children of My Immaculate Heart, a celestial body approaches from space that will alarm humanity. Do not continue taking My Words in vain and be aware that both the Moon and the Sun have great influence on Earth and on man.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
11.18.2019

THE EARTH IS IN GREAT DANGER, THE COMET MENTIONED SO OFTEN IS DRAWING CLOSE TO THE EARTH AND WILL NOT BE DETECTED UNTIL IT DRAWS EVEN CLOSER.
THE MAN OF SCIENCE WILL NOT SUCCEED IN GOING BEYOND WHERE GOD ALLOWS.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
04.30.2019

The universe tests man, the sun is darkened and tests man. The water of the seas and rain water test man, therefore faith must be immovable; the man of God is not disappointed. At this instant, humanity must prepare itself to move from one place to another in the face of the harshness of events. From the universe there comes a great unexpected threat to humanity: faith is indispensable.

OUR LORD JESUS CHRIST
01.16.2019

THE EARTH DOES NOT ONLY ACT LIKE A MAGNET FOR MAN'S BENEFIT, BUT THAT MAGNET CAN DRAW TOWARDS THE EARTH SOME HEAVENLY BODY ROAMING THROUGH THE UNIVERSE AND APPROACHING THE EARTH.

HUMANITY IS NOT UNAWARE AT THIS INSTANT OF THE CHANGES OR THE EVENTS WITH WHICH THE EARTH CAN BE FACED AND WHICH HAVE ALREADY BEEN ANNOUNCED BY ME, BY MY MOTHER OR BY MY BELOVED ST. MICHAEL THE ARCHANGEL.

OUR LORD JESUS CHRIST
09.28.2017

Know, My People, that a comet is so, so close to the Earth that it will change its magnetism and man will feel himself dying of terror because of the ignorance of what Our Mercy has been warning you beforehand.

OUR LORD JESUS CHRIST
09.25.2017

My Mother has asked Our Trinity that the impact of the meteorite, when falling into the sea, be less so that the coastal areas do not suffer to the uttermost. In the light of this Petition Humanity must pray, and that prayer must not only be verbal, but prayer by acting and working in Our Love. Only and only thus will you minimize this impact.

07.17.2017

Volcanoes quicken their activity due to the influence of a celestial body that is approaching Earth.

OUR LORD JESUS CHRIST
07.01.2017

The danger for My People is approaching from the Universe; the great world powers know about these Celestial Bodies that will be catastrophic for Humanity. They deny this knowledge, not for the good of man but to keep you within the lie of a Humanity without problems and without sin.

OUR LORD JESUS CHRIST
01.29.2017

Just as man is confused and follows wrong paths without knowing himself, so Nature has come to see how Humanity has been ruthless in treating and ruining it. Human egoism has come to invade the Creation and has devastated it. In this instant, man - aggressive, cruel, hurtful, infamous, bereft of love and dehumanized - is not recognized by Creation. Faced with this non recognition by the Creation, Humanity will increase its suffering. Natural forces are uniting so that man seek Me, recognize Me and return to Me. That is why from Space there is coming that which will make man fear and make him invoke My Name without ceasing.

01.22.2017

Children of My Immaculate Heart: the instant is instant no longer, the proximity of a meteorite is regarded with indifference, man is living as if the events that I have mentioned to you were not to occur. This is the stubbornness of the man who does not change, neither emanating love towards the Creation so that the latter give him more protection.

11.01.2016

The force of the elements revolving in space has shortened the days, terrestrial movements accelerate because of the fragility which man has brought to the Earth. The approach of asteroids and meteorites to the Earth is going to increase. Just as you do not know yourselves, but only know what your brothers and sisters do, so you do not know the whole relationship existing between human behavior and the behavior of the Earth, and therefore of Nature.

10.11.2016

Hunger is riding over the Earth, the climate will change everywhere until the crops wilt because of the heat, rain and plagues; famine will become widespread because of the proximity of the Great Comet that will come more and more closer to the earth. The nations of great opulence will fall into poverty. The proximity of the Great Comet will cause some coastal cities to be flooded as it has not been seen before. Destitution will take up its place within Humanity. You forget all of what I have warned you about.

08.15.2016

Children, you believe in astronomers, but not in the Calls of Heaven... An asteroid is roaming around the Earth, it will appear unexpectedly.

Pay attention to the signs of this instant and do not neglect the Signs of the Times.
Fire will rain down from Heaven; the Earth will be purified again.

07.29.2016

My children should not expect the organizations assigned for the protection of the Earth to alert you to the truth about the threats approaching from the Universe. Earth is threatened from space by an asteroid. Do not strive to save the body but the soul.

06.03.2016

Pray, My children, pray; an asteroid is divided by man, but a large portion falls into the sea, being the cause of terror and fear for Humanity, while some other fragments penetrate the earth.

Pray, children, pray; the war that has already started will intensify its activity when political decisions in the United States draw near.
This Nation will be threatened by a meteorite that will approach; politics will become static.

COMMENTARY OF LUZ DE MARIA

I see them advance and the United States, in pain and suffering, appears immediately. Our Mother indicates to me to look to the sky and I… when I look, I see a bright light that comes towards Earth.
I think it is a meteorite of great size; it is intercepted, but the biggest part goes towards the sea, towards the United States.

SAINT MICHAEL ARCHANGEL
05.20.2016

The gravitational force of the Universe is not the same, it is accelerated; and all the elements that exist in the Universe have lined up with that accelerated force. Earth is more prone to receive Celestial Bodies that will harm her in some places of the Planet.

OUR QUEEN AND MOTHER SHEDS HER TEARS OF BLOOD IN SEVERAL COUNTRIES AS A PRELUDE TO THE EVENTS THAT HUMANKIND WILL LIVE.

The trajectory of some Asteroids and Comets orbits towards Earth. Some have been recorded by man; others will appear in instants and will baffle the men of science. Some will fall in the sea causing tsunamis, and others will wipe out Towns.

05.13.2016

Bacteria and viruses proliferate in a sick body; they multiply if the disease is not treated promptly. This happens to Earth; each one is a body that spreads good or spreads evil, and thus evil attracts negative effects to the Earth itself, from the Universe Therefore it is several Celestial Bodies that will reach Earth. Man does not know how good or evil can influence for better or for worse.

05.08.2016

Beloved children, the sun remains in constant boiling; a great sign will descend from the sky that will arrive on Earth; the meteorite will wreak devastation. The world powers do not ignore this; you must not ignore it. All of you have been warned by My Son and by Me. This signal will cause terror while it leaves death along its way; the tsunami will rise and in instants will usurp life.

OUR LORD JESUS CHRIST
01.21.2016

My beloved People, the waters of the oceans will be agitated and in their anger they will penetrate inland, the volcanoes erupt with great force, the tree that used to bear fruit will be like the fig tree that withered away, the plant tha t had a crop in March will give its crop in September. The rivers will no longer carry much water; the threats from the sky will be constant. Scientists will warn about celestial bodies approaching Earth, thus the same scientists will corroborate My Word.

SAINT MICHAEL THE ARCHANGEL
11.03.2015

Great events happen on Earth; among them, a meteorite will fall in the sea and will cause a great tsunami in the Atlantic Ocean; several islands will be flooded and a large number of your brothers will perish forthwith.

10.08.2015

A COMET WILL COME TO EARTH AND WILL CAUSE THE THREE DAYS OF DARKNESS WHICH I HAVE ANNOUNCED SO MUCH. Three days during which you must remain at home; keep the windows sealed so the light from terrible thunder and lightning, falling from above, will not harm you, because behind the thunder and lightning, the devils will kill a large number of My children, and I, with great pain, will shed My tears over them.

OUR LORD JESUS CHRIST
09.27.2015

From the sky you will see a great light—asteroid—come down towards you… My People, do not fear! The Lord, your God, shelters you in the Palm of His Hand.

OUR LORD JESUS CHRIST
06.26.2015

You have come to depend on what the scientists announce or do not announce. Most of science is controlled and at the service of evil. Do not expect them to alert you on time because they do not want to cause panic when the comet approaches. Remember that evil’s purpose is to eliminate those who are Mine.

THE EARTH WILL BE SHAKEN BY AN ASTEROID THAT WILL ALARM HUMANKIND.

OUR LORD JESUS CHRIST
04.30.2015

A comet will show up that will convulse all humankind. Stay at home. Have Holy Water at hand. In all the homes there must be a Bible, in all the homes dedicate a place in the house to place a small altar with the image of My Most Holy Mother and a Crucifix, and consecrate the home to My Holy Will so that I can protect you during the necessary instants.

04.26.2015

Beloved children, an asteroid is coming close to the Earth. Be aware of this. Maybe you’ll ask Me “What can we do? And I answer: WHEN THE HEART IS IN GOOD DISPOSITION AND THE MIND IS PREPAPRED TO KNOW THE DEPTHS OF MY SON’S LOVE AND OF MY MATERNITY, MAN IS PREPARED TO FACE ABSOLUTELY EVERYTHING.

OUR LORD JESUS CHRIST
01.19.2015

My People, a comet is approaching the Earth, the Earth’s axis will move, the influence of this comet will be strong upon the Earth, causing each human heart to be invaded by fear, and in that way men will repent for what they had in their hands and they despised it, ignored it and altered it, repenting, but not with all their heart.

03.10.2013

The sky will open before humanity’s eyes and you will see fire descend from on high and you will remember My Son and Me and will cry out, but it will be too late; many of My children will die due to a meteor that will unexpectedly enter the Earth’s atmosphere and reach the earth. Thus, once again My Son will show you that what man believes he predicts he cannot when My Son does not allow it.

OUR LORD JESUS CHRIST
08.20.2010

Fire will fall from Heaven and a comet will appear suddenly before the astonishment of all. Man will not find a hiding place, he will turn out the animals from their burrows, seeking a refuge.

If you would like to receive these messages via e-mail subscribe here

Email*
REGISTER
revelacionesmarianas@gmail.com

Follow Us

Copyright © All rights reserved | REVELACIONES MARIANAS

adreena
6. júl 2025

Už niekoľko rokov viem o telese, ktoré sa približuje k zemi. Ale nie od whistleblowerov ako vytrubnica, (to je vlastne prvý človek od fachu, ktorého počujem o tom hovoriť), ale zo zjavení Ježiša, Márie a sv. Michala Luz de Márii Bonilla. Vy tu asi nie ste veriaci, ale dávam to sem pre zaujímavosť. Toto sú výňatky zo zjavení konkrétne o tom telese. Ona hovorí o ďalších iných veciach. Keby ste si chceli prečítať viac: revelacionesmarianas.com

katrin21
6. júl 2025

Mna by zaujimalo, ak by sa toto vsetko stalo, komu ma clovek verit...ktorym bytostiam ..ktore su tie " dobre" a ktore naopak nie?
Napr.co annunaki, co reptiliani a tak...

seli4
6. júl 2025
@katrin21

Mna by zaujimalo, ak by sa toto vsetko stalo, komu ma clovek verit...ktorym bytostiam ..ktore su tie " dobre" a ktore naopak nie?

@katrin21 aj aktuálne vo svete sú dosť chaotické správy, situácie a ťažko si vybrať čomu veriť čo je pravda a čo nie a ako to celé skutočne je....najlepšie je za mňa nechať sa viesť podľa svojho vnútorného pocitu, intuícii nie na základe toho čo niekto povie..ale podľa toho ako si to ja sama nacítim čo je pravda a čo nie s čím ladím a s čím nie

katrin21
6. júl 2025
@seli4

@katrin21 aj aktuálne vo svete sú dosť chaotické správy, situácie a ťažko si vybrať čomu veriť čo je pravda a čo nie a ako to celé skutočne je....najlepšie je za mňa nechať sa viesť podľa svojho vnútorného pocitu, intuícii nie na základe toho čo niekto povie..ale podľa toho ako si to ja sama nacítim čo je pravda a čo nie s čím ladím a s čím nie

@seli4 tomu rozumiem a tiez mam tento nazor, ale podla popisov, co sa ma diat, bude pravda prezentovana ako loz a opacne a budu 2 tabory a ktovie,kto bude mat lepsie argumenty v zmysle,ze potom aj clovek vnutorne sa rozhoduje podla nich ciastocne...
Proste dobro a zlo...svetlo a temnota... a zlo vie na seba brat podobu vselicoho aby oklamalo a clovek pocuval
A duplom vo veciach neprebadanych ako su mimozemske veci

raamon
7. júl 2025
@katrin21

@katrin21 Annunaki su tu veduci z nich Oni tvorili Egypt spolocne s tymi entitami egyptskymi bohmi privedenymi pozemskymi ludmi bohmi matrixu na zaklade attraction, reptiliani odchadzaju AJ Gray's jak prejdeme do 5D zeme.

Svojim sposobom SME vsetci zli ako priklad uvediem ze zla vec je niekoho zabit Len tak pre nic za nic ale je to AJ zla vec ked niekoho v sebeobrane zabijes ale pre vyssie dobro.

To je to ze kazda entita je zla ale IDE o to ci ma chrbtovu kost pozri si jak funguje ma'at potom po smrti na zaklade harmonie a pravdy takze tam ti na to dojdu Egyptsky bohovia vsetko.

katrin21
7. júl 2025
@raamon

@katrin21 Annunaki su tu veduci z nich Oni tvorili Egypt spolocne s tymi entitami egyptskymi bohmi privedenymi pozemskymi ludmi bohmi matrixu na zaklade attraction, reptiliani odchadzaju AJ Gray's jak prejdeme do 5D zeme.

Svojim sposobom SME vsetci zli ako priklad uvediem ze zla vec je niekoho zabit Len tak pre nic za nic ale je to AJ zla vec ked niekoho v sebeobrane zabijes ale pre vyssie dobro.

To je to ze kazda entita je zla ale IDE o to ci ma chrbtovu kost pozri si jak funguje ma'at potom po smrti na zaklade harmonie a pravdy takze tam ti na to dojdu Egyptsky bohovia vsetko.

@raamon na podľa toho čo som ja počula a čo sú aj videá ako prebieha ten shifting , tak do 5D tak vraj nie všetci proste prejdú, žvela ľudí izrazu ako keby zmizne.. a celé Je to pre smrteľníka tak trochu nepochopiteľné a nepredstaviteľné.
Ale potom čo som si prečítala hentie svedectva čo údajne teda sa zjavujú tak Normálne mám z toho zlý pocit a mám pocit že aj toto môže byť také vyvolanie strachu a tým pádom zníženie vibrácii pretože ťažko človek zostane nad vecou. Je tam že tri dni nevychádzať z tomu zásobiť sa jedlom zatemniť a čakať lebo španie lsku zavolanie na tri dni hrôza a veľa ľudí zomrie prídu cunami a neviem čo všetko padne ten asteroid... A tiež tam vlastne ona hovorí že padne niekde do oceánu naruší sa magnetizmus , os Zeme , všetko teda že bude hladomor voda nebude ľahko dostupná... A keď si človek zoberie Koľko rokov tu už hovoria zatiaľ sa nič také nestalo tak fakt nevie či tomu má veriť a vlastne kedy by sa to akože malo stať... nedá sa mať neustále doma zásoby potravín Napríklad aj keby niekto chcel.

adreena
7. júl 2025
@katrin21

@raamon na podľa toho čo som ja počula a čo sú aj videá ako prebieha ten shifting , tak do 5D tak vraj nie všetci proste prejdú, žvela ľudí izrazu ako keby zmizne.. a celé Je to pre smrteľníka tak trochu nepochopiteľné a nepredstaviteľné.
Ale potom čo som si prečítala hentie svedectva čo údajne teda sa zjavujú tak Normálne mám z toho zlý pocit a mám pocit že aj toto môže byť také vyvolanie strachu a tým pádom zníženie vibrácii pretože ťažko človek zostane nad vecou. Je tam že tri dni nevychádzať z tomu zásobiť sa jedlom zatemniť a čakať lebo španie lsku zavolanie na tri dni hrôza a veľa ľudí zomrie prídu cunami a neviem čo všetko padne ten asteroid... A tiež tam vlastne ona hovorí že padne niekde do oceánu naruší sa magnetizmus , os Zeme , všetko teda že bude hladomor voda nebude ľahko dostupná... A keď si človek zoberie Koľko rokov tu už hovoria zatiaľ sa nič také nestalo tak fakt nevie či tomu má veriť a vlastne kedy by sa to akože malo stať... nedá sa mať neustále doma zásoby potravín Napríklad aj keby niekto chcel.

@katrin21 je pravda, že sa o tom píše už roky, ale sme na konci. Kebyže tu mám napísať všetko, čo viem, píšem do rána, a nechcem odvádzať od primárneho obsahu témy, čo bolo ufo, asteroid a pod....ja sledujem a čítam veľa zdrojov a všetko do seba zapadá. Nikto ti nepovie presné dátumy, ale sme na konci čias, to je jasné. Dávam tomu 5 rokov, maximálne 8. Už sa veľa vecí deje, 99% ľudí to ani nevníma. Zásoby si robím ja osobne, tak rozumne, priebežne, nie som nejaký super prepper, ale tak základné potraviny- múka, ryža fazuľa, nejaké konzervy, voda, a veci na blackout. Strach nemám - strach má ten, kto sa bojí o tento pozemský život a neverí, že potom niečo existuje, tak chápem, lebo potom stratí všetko a všetko je zbytočné. Ale to už je zase téma viery a nejdem to sem pliesť.....

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zuzanka.zuzu
7. júl 2025
@adreena

@katrin21 je pravda, že sa o tom píše už roky, ale sme na konci. Kebyže tu mám napísať všetko, čo viem, píšem do rána, a nechcem odvádzať od primárneho obsahu témy, čo bolo ufo, asteroid a pod....ja sledujem a čítam veľa zdrojov a všetko do seba zapadá. Nikto ti nepovie presné dátumy, ale sme na konci čias, to je jasné. Dávam tomu 5 rokov, maximálne 8. Už sa veľa vecí deje, 99% ľudí to ani nevníma. Zásoby si robím ja osobne, tak rozumne, priebežne, nie som nejaký super prepper, ale tak základné potraviny- múka, ryža fazuľa, nejaké konzervy, voda, a veci na blackout. Strach nemám - strach má ten, kto sa bojí o tento pozemský život a neverí, že potom niečo existuje, tak chápem, lebo potom stratí všetko a všetko je zbytočné. Ale to už je zase téma viery a nejdem to sem pliesť.....

@adreena a tie zásoby si na čo robíš? na ten posmrtný život? 😀

adreena
7. júl 2025
@zuzanka.zuzu

@adreena a tie zásoby si na čo robíš? na ten posmrtný život? 😀

@zuzanka.zuzu nie, ja verím, že Boh uchráni svojich ľudí, ako sľubuje, tak ako za Noema. Ale ak je jeho vôľou, že sa nedočkám éry pokoja, tak sa toho nebojím a nepanikárim, lebo to bude jeho vôľa a ja verím v posmrtný život. Toto, čo príde, je koniec časov, end of times, ale ešte nie koniec sveta. Časť ľudí prežije. Sme pred dverami apokalypsy zo Zjavenia apoštola Jána.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
katrin21
7. júl 2025
@adreena

@adreena ak sa nebojis o pozemsky zivot , naco zasoby..toto velmi nechapem...to sa mi nejako vylucuje. Tiez citam sledujem rozne zdroje,vela je toho aj na tiktoku z USA.
Chapem,ze co myslis tym,ze cast ludi prezije..ale aj tak

katrin21
7. júl 2025

No toto aj tak nevyzera na par dni

katrin21
7. júl 2025

Inak o tych 3 dnoch temnoty som uz pocula davnejsie..take reci bolo dokonca aj v roku 2012 .

katrin21
7. júl 2025
@adreena

@adreena ake veci na blackout odporucas? Ja som nedavno kupila male solarne radio...samozrejme asi baterky a take veci ..

katrin21
7. júl 2025

Nazory su rozne..niekde pisu aj 13.4.2029