icon

Ukradla mi fotku a spravila fake profil

nicol1122
23. jan 2022

Ahojte baby prosim Vás ak viete poraďte ,, jedna žena alebo dievča si spravil fake s mojou fotkou vydáva sa za mňa , vôbec netuším kto to je , aj som jej písala nech si láskavo vymaže moju fotku do teraz si ju neprecitala , už ju aj viacerí ľudia nahlasovali ale FB do teraz nič neurobil nezablokoval ju ani nevymazal fotku , a bojím sa ľudia si zly aby návodov nepísala nejaké zle veci cez moju foto , ako mám ďalej postupovať ? Prikladám foto ...myslíte že FB to vymaže som počula že do 48 hodín ale neviem vôbec či to je pravda má aj mojich spoločných priateľov , ďakujem🙏

Ukradla mi fotku a spravila fake profil
Strana
z2
brembo
24. jan 2022

@karolinakr 😂👍

sticker
nicol1122
autor
25. jan 2022

@jarmila2010 dobrý večer, chvála Bohu 🙏 už ju zablokovali účet už neexistuje ..a dúfam že sa to nebude už opakovať

danina09
25. jan 2022

no neviem ci sa da takymto veciam zabranit, jedine nezverejnovat svoje fotky a informacie, aj ked v dnesnej dobe je to ovela narocnejsie ako kedysi 🙂

karolinakr
26. jan 2022

@nicol1122 jeden americky vojak v nejakom dokumente hovoril, že jeho fotka bola ukradnuta 2700x, cez ňu oslovovali vdovy a rozvedene staršie za účelom peňazí,

brembo
26. jan 2022

su falošné zoznamky,na Slovensku je ich poviacej,ktoré kradnu fotky a zneužívaju ich na svoje obohatenie. Vytváraju falošné profili za ktorými su animátori. Nicol možno i tvoja fotka tam niekedy skončí. Najlepšie nedávat fotky na miesta,od kial sa daju stiahnut.

brembo
26. jan 2022

@karolinakr hej o tom som tuším čítal. Bola to tuším sieť podvodníkov.

Strana
z2