icon

Ukradol vám niekto niečo z ruksaku?

14. máj 2022

ahojte, cestujem akurat medzimestskou, zopar ludi stoji, ostatni sedia, ruksaky na chrbtoch. mna moja mama vzdy varovala, aby som v tom vrecku vpredu na ruksaku nenosila nijake cenne veci, ze to ktokolvek lahko rozzipsuje. tak mi teraz napadlo - stalo sa vam realne, alebo poznate niekoho, komu z toho mini vrecka na ruksaku vpredu niekto nieco ukradol?

Strana
z2
majlo1234
14. máj 2022

Ja si davam na to velky pozor, a muza furt upozornujem na to, aby si nedaval telefon do zadneho vacku nohavic. Boli sme pred par rokmi v parizi a cely tyzden som ho za to buzerovala, a on furt, ze on to citi😀😀no a ked sme sli na letisko, tak si ho posledny krat takto strcil do vacku, a na letisku ho uz nemal.

marca12
14. máj 2022

Ja by som chcela nosit ruksak,ale presne z dovodu strachu kradeze ho nenosim. Co som pozerala bezpecnostne,ktore maju velke vrecko zozadu na penazenku a doklady,tak ich je malo a su aj dost drahe. Aj tak by som bola v strehu,lebo zvyknu aj rozrezavat ruksaky,ale zase na take miesta ako su jarmoky a davy ludi nechodim.

qetka
14. máj 2022

moja mama v ruksaku na chrbte nosila nakup, aby si nenicila chrbat. Raz tak isla z masiarstva, ruksak plny masa (je to jeden z tych mensich ruksacikov), penazenku ani mobil v nom nikdy nenosi. Sobota doobeda, prazdna ulica a zrazu strasny smrad. Ako sa otocila, tak za nou potichucky isiel bezdak a hrabal sa jej v tom ruksaku. Zistila to fakt iba podla smradu, ze ziadny pohyb ani nic ine 😂

autor
14. máj 2022

@qetka 😂😂🙈 jejda

autor
14. máj 2022

@majlo1234 jeziis toto tiez ked vidim, minule holka predo mnou v potravinach, sa zohla na spodny regal po nieco a vzadu vo vrecku nohavic taky ten najvacsi placaty iphone🙈 toto tiez absolutne nepochopim

gab
14. máj 2022

uz su to roky rokuce, boli sme na tyzdnovom skoleni, a cela skupina sa rozhodla ist na trhy 😀, ja som mala ruksak a chlapik, tiez ucastnik skolenia, byvaly vysetrovatel mi hovori, ci viem, ze ruksak je "najlepsia" vec 😖, aby ta okradli. Odvtedy, nosim ruksak, ale davam tam veci z nakupu, peniaze, mobil a ostatne dôlezite veci mam v crossbody bags a vzdy si ju drzim tak, aby som tam mala ruku..

galganka
14. máj 2022

...a preto mám na batohoch zvončeky...

andula77
14. máj 2022

Nechcem vyznieť premúdrelo, len taký dotaz, v MHD by nemali byť batohy ba chrbte keďže ostatní majú problém okolo vás prejsť... Takže dať si ho do ruky má aj iný význam. Nielen že ma nekradnú... Našťastie sa mi to nestalo. Zato v IRL mu raz chceli mladíci ukradnúť kabelku rovno na zastávke busu.... Pristavili pri mne auto, začal mi ju drhať z ruky. No ubránila som si ju...

kiwi3
14. máj 2022

autorka, co sa tyka toho predneho vrecka a "velkeho otvoru", tak to mas uplne jedno, lebo vacina zlodejov vie, ze do maleho si uz skoro nikto nic zaujimave nedava. mojmu frajerovi tak napriklad ukradli penazenku z batohu za bieleho dna na prechode, muselo to byt rychle, ani jeden sme si nic nevsimli a zistili sme az ovela neskor. mne zase pri nastupovani do autobusu este pocas strednej mobil.
a celkovo, ak niekto chce, tak ti ukradne hocico od hocikial, jedine, co pomoze, je nepriblizovat sa nijak k ludom a uz vobec sa nedavat do reci s podozrivymi cudzimi, co ta oslovia.

biankaaaa
14. máj 2022

@roja01 presne to isté sa stalo môjmu ocovi😏

autor
14. máj 2022

@kiwi3 ano, to mas pravdu, ja sa snazim takym miestam aj tak vyhybat, a mam pocit, ze svojim sposobom na toto bol/je aj ten kovid “dobry”, ze sa vsetci drzia tak nejak od seba.
a celkovo sa preplnenym miestam vyhybam a take, ze by som napr. cakala v nejakom hufe ludi na prechode, sa mi uz dobre davno nestalo

autor
14. máj 2022

@andula77 no, ja som to praveze myslela tak (ono to z prispevku tak asi neznie), ze mi pride v buse automaticke si batoh dat dole, aby mi odtial nieco niekto nevzal a aby som nezavadzala. Ze proste nechapem ludi, co si na mieste, ako je bus/vlak s cistym svedomim nechaju ruksak na chrbte

majlo1234
14. máj 2022

Nechapem vobec, akoze muzi nenosia kabelky, moj a i ruksak nenosi, tak chapem ze si to nema kde dat. Ale toto sa konkretne stalo v zime, ked mal na sebe kabat, mojol kludne do vnutorneho vacku strcit telefon, ale on nie😀holt karma

nwnw
14. máj 2022

Ano peniaze z brigady v elektricke. 🤦

andula77
15. máj 2022

Jasnačka, pohoda... Len reagovalo viac báb, že majú takú skúsenosť tak ma napadlo podotknúť to...😉

autor
15. máj 2022

@andula77 🙂

Strana
z2