Unavená zo života a nedarí sa nám dieťa.
Ahojte,
Som uz dlhsiu dobu hrozne unavena, nic sa mi nechce a uplne najradsej by som sa hodila na rocnu pn-ku, aby som trocha uz vypla. Kazdy den dochadzam za pracou hodinu tam a hodinu spat, stavam skoro rano, aby som sa vyhla dopravnej spicke. Som na dobrej pozicii, za super peniaze. Ale strasne ma to nebavi a nenaplna. V mojom okoli nie je ziadna praca, ktora by ma bavila a aj by bola dobre zaplatena.
Nedari sa nam spravit babo (v januari som potratila), to ma tiez uz nici, stale sa nas niekto pyta, ze ci sa uz zadarilo. Vzdy mam pocit, ako keby by vrazili facku s konstatovanim, ze ako dlho nam to trva po nasej strate.
Chcela by som zacat cvicit, venovat sa konickom, ale ja nevladzem. Pridem z prace, spracem kuchynu, navarim veceru a idem rovno spat. A takto dookola a dookola. Dnes som sa aj v aute uz rozplakala, ze ma nebavi tento “dospelacky” zivot😄🙈 (viem blbost).
Potom ma nici, ze ked pride dieta, tak raz budem musiet spat do prace a ja si to neviem vobec predstavit, ako to budem zvladat:toto+dieta.
Vlastne ani neviem, co ocakavam. Viem, ze sa tu do mna pustia, ze ako sa lutujem a som leniva. Ale to ja viem, a to ma sere. Chcem sa len vykecat.
Držím ti palce, daj si pohov od práce... a nebuď " nevľúdna"♥️
Ahoj..ako sa to vyvinulo za 3roky?
@shilou ahoj, pisem uz z druheho nicku😊
V roku 2020 prisla korona a ja som bola odvtedy na homeoffice a zacala sa pomaly psychicky uzdravovat az som na konci roka bola uplne v poriadku a stastna😊
V maji 2021 sa nam podarilo vdaka IUI babeno. Nesmierne sme boli stastni.
A v auguste 2022 sa nam necakane podarilo na dovolenke druhe😁 teraz som par dni po termine a uz sa nevieme dockat😊
@hederamonstera gratulujem🙂) je to super🙂)

@juliet86 dakujem❤️