Univerzita vedomého života: Ako skutočne ovplyvňuje vzťahy?
Mne táto univerzita znicicila život, moja partnerka nedávno ukončila 3.ročník, a zaroven aj somnou ukoncila vzťah, bez priciny, ide podľa náuky. Moja láska k nej je neustále silná. A jednoducho nevie to pochopiť, že sa bez nej nedá fungovať, ale ona je k tomu ľahostajná a, ako by jej to bolo všetko jedno, nepočúva ma ako, keby bola posadnutá a ide si svoje. K všetkým sa tak správa, nie len k umne. Po každom takomto stretnutí na univerzite prišla ako posadnutá niečím, jednoducho vidím to, že nie je v poriadku, nočné psycho výkriky. Prosím Vás ľudia, dávajte si veľký pozor na túto univerzitu!!! Mnoho nevinných ľudí trpí, rodiny to rozbíja, vzťahy a všetko ostatné. Poznám x ľudí, ktorý popri takýchto absolventoch si chcelo siahnuť na život. Mne je z toho veľmi smutno a neviem, čo mám ďalej s ňou robiť, úplne ma ignoruje a ja len trpím. Ale podľa univerzity je to pre jej OSOH a človek sa môže aj zblázniť. Jej odpoveď prečo ma nechce, bol som veľmi dobrí na ňu.
@hiro ale oni názov "univerzita" v mene svojej neziskovej organizácie nemajú, takže to je legálne. Inak názov univerzita použiť môžu. Používa sa to tiež napríklad v "univerzita tretieho veku" a podobne a tiež nejde o vysokú školu. Toto je všetko v súlade s legislatívou. A platiť za absolvovanie kurzov je tiež úplne normálne, kto robí kurzy zdarma?
@daniela099 @gribka1
Univerzita Vedomého Života, n.o.
Tak sa volajú a ešte aj v logu to majú.
@sandra49 ako vieš, že to nie je sekta?.
@hiro tak ak by to nebolo povolené, použiť tam tento názov, asi by im to do registra neziskových organizácií nezapisali
@hiro asi si to len úplne nepochopil mam taky dojem, a potom tu šíris dezinformácie, autor tohto príspevku je nešťastny, lebo sa s ním rozišla frajerka, potom, ako začala na sebe pracovať a asi si aj ona uvedomila ze jej partner nie je úplne vhodný pre nu, a on teraz obviňuje všetkých naokolo, to ako keby mala nejaká žena kamarátku ktorá jej dáva rozumy, chce pre kamošku dobre a ta sa rozide s partnerom a on bude obviňovať tu kamarátku, a nie seba.
@daniela099 "univerzita tretieho veku" sú oddelenia na reálnych univerzitách.
@hiro poväčšine áno, ale nemusí to byť vždy tak že je to pod vysokou školou
@hiro ale tí ľudia tam idú z toho dôvodu, že ich tieto témy zaujímajú. Keď si zaplatím školné na hocijakej škole a po skole zistím, že to nesplnilo moje očakávania a nie som spokojná tak ich obviním ze ma okradli? Že to boli len sladké reči a nezískala som tým štúdiom to, čo som očakávala?
@hiro ľudia od začiatku vedia čo tam majú od tých lektorov čakať a co bude predmetom výuky, takže nevidím v tom žiadny podvod.
@gribka1 to ozaj ešte aj na facebooku písal príbeh o tom ako ho priateľka nechala? Och, to sú samé domnienky 😀 treba fakty, nech teda tie rodiny, ktorým to zničilo život až tak, že si napokon chceli siahnuť na život prehovoria.
@autor / autorka chvilku som si pozrela jedneho toho typka ako hovori cosi o narcisovi a co ti poviem - toto je Slovensko. Dat ucitelom myslim od ZS normalny plat, tak aby v auguste nebesneli vsetci bratislavski riaditelia nam pride nad ramec, ale platit takym cypom s nozom na opasku a vrkočom (asi funguje archetyp Jánošíka) za nejake jeho bludy, ktore i sam pomenoval v uvode zdroje vetou - pozrel som si par videí na YouTube 🙈 a staci to na priame platby, tak to sme my a nase kriticke myslenie. …ty skus pozriet literaturu o sektách napr tu - https://oz-integra.sk/zoznam-literatury-o-z-int... Najma c 2 mechanizmus siekt, je to narocne a beh na dlhu trat. Chce to trpezlivost k partnerke a smerom k organizacii veci nahlasit.

@hiro Nikde som si nevsimla, že by sa volali univerzita. Je to vedomš škola.