Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 to se mi líbilo nejvíc jak nacvičovaly ten boj
@zuzik.3 ted mě napadlo ten Tyler a statosta co jsou zač?????to jsou taky upíři??
tak ideme dnes na eclipse 😵 😵 tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, mam uz filmovu horucku jak sa patri 🙂
@latvia ty se máš, já bych šla klído znova, je to fakt zatím nejlepší díl, tak si to užij a všimni jak maj krásný zlatý oči 😵 upíři 😅
@bella.cullen. 😀 dakujem, budem mat rohovku opretu o platno 😀 asi si vezmem aj brindak 😀
@latvia 😀 no bryndák to si vem 😀 tenhle díl je fakt vymakanej...já chci taký
@bella.cullen. fakt?? tak to mam uz adrenalin na maximum 😵 popravde, este nikdy som sa tak netesila do kina 🙂 verim tomu ze budem v tranze a vrieskat "eeeeeste eeeeeste " 😀
@latvia no fakt!!! já se těšila jak malá holka už týden do předu 😀 fakt nadšená, mohla bych na to koukat pořád 😀 chjo škoda že to jsou jen pohádky 😀 😀 😒
@bella.cullen. 😀 kebyze je to i v reali, tak zrejme aj popracujem na schudnuti a skrasleni mojho ja 😀 clovek nikdy nevie kto sa dohno zahryzne 😀
Já bych řekla, že to budou vlkouši.
@zuzik.3 hmmmm a ten Tyler o tom asi neví nebo jo? to je zajímavý hmmm, už aby byla ta 2 série, se nedočkám...
@latvia jo to jo, ale krásnýho zlatookýho upíra nepotkáš 😀 😀 😝
lépe řečeno Edwarda....
@bella.cullen. no asi ještě ne. Nebo jo, ale chová se tak, aby jsme na to nepřišli 😀
@bella.cullen. 😀 kebyze nejakeho stretnem,tak sa don zahryznem prva 😀
@latvia tak ako? pacil sa film?
@gabika7706 preco sa uz skoncil? ☹ bol super!!!!!tolko super scen 🙂 🙂 🙂 najlepsia bola ta v stane 😀
takze ja idem dnes,uz sa neviem dockat juchu-u-u 😀
@kavaapalma prijemny zazitok prajem 🙂 Ja by som mala ist este raz do kina s kamoskou, ktora to este nevidela, tak sa tesim, ale neviem, ci to stihneme, kym to premietaju, lebo zladit sa, hoci sme len dve je katastrofa 🙄
@latvia no ano v stane super, obcas sa mi normalne vybavi Edwardova tvar ako tam nestastne sedi ... 😀
@kavaapalma bude sa ti paaaacit 😉
@gabika7706 😀 chudak, som ho v tejto casti lutovala, kolko takychto scen kde trpel 😅 a tiez sa mi lubilo kolko humornych situacii tam bolo, take light , parada, sa mi lubilo 🙂
je to spica podívana,vtipne dialogy velmi sa mi to paci a urcite si to pozriem x-krat...
@gabika7706 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tricko bombasticke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gabika7706 - gabika to tricko nema chybu!!! 😀
Inak, do kina by som sla aj ja, kludne aj pätkrat🙂
Jaj a na dovolenke som docitala aj poslednu cast Sagy - Usvit. Waw 🙂
ahojte,
aj ja som chcela dat foto vo svojom tricku,no doteraz sa mi nepodarilo...skusim sa polepsit...mam volno tak na pc velmi nie som...
inak to triko je cudove-chcem ho 😵 a moj manzel to aj tak vie,ze milujem Edwarda,takze ta posledna veta tam byt nemusi 😅
@gabika7706 😀 ty si teda opravdivy fanda 😀
@kavaapalma 😀 jj,to triko by som brala aj ja, a tu poslednu vetu tiez nemusim, kedze ziaden husband nieje 😀 😝
mam volno ale som taka znudena,ze sa mi ani nohy oholit nechce 😖 a to by som toho mala co najviac postihat...

@zuzik.3 mě se taky Jasper ve Stmívání a Nový měsíc nelíbil ale v Zatmění sem na něm oči mohla nechat 😀