icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
23. júl 2010

@zuzik.3 mě se taky Jasper ve Stmívání a Nový měsíc nelíbil ale v Zatmění sem na něm oči mohla nechat 😀

bella.cullen.
23. júl 2010

@zuzik.3 to se mi líbilo nejvíc jak nacvičovaly ten boj

bella.cullen.
24. júl 2010

@zuzik.3 ted mě napadlo ten Tyler a statosta co jsou zač?????to jsou taky upíři??

latvia
24. júl 2010

tak ideme dnes na eclipse 😵 😵 tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, mam uz filmovu horucku jak sa patri 🙂

bella.cullen.
24. júl 2010

@latvia ty se máš, já bych šla klído znova, je to fakt zatím nejlepší díl, tak si to užij a všimni jak maj krásný zlatý oči 😵 upíři 😅

latvia
24. júl 2010

@bella.cullen. 😀 dakujem, budem mat rohovku opretu o platno 😀 asi si vezmem aj brindak 😀

bella.cullen.
24. júl 2010

@latvia 😀 no bryndák to si vem 😀 tenhle díl je fakt vymakanej...já chci taký

latvia
24. júl 2010

@bella.cullen. fakt?? tak to mam uz adrenalin na maximum 😵 popravde, este nikdy som sa tak netesila do kina 🙂 verim tomu ze budem v tranze a vrieskat "eeeeeste eeeeeste " 😀

bella.cullen.
24. júl 2010

@latvia no fakt!!! já se těšila jak malá holka už týden do předu 😀 fakt nadšená, mohla bych na to koukat pořád 😀 chjo škoda že to jsou jen pohádky 😀 😀 😒

latvia
24. júl 2010

@bella.cullen. 😀 kebyze je to i v reali, tak zrejme aj popracujem na schudnuti a skrasleni mojho ja 😀 clovek nikdy nevie kto sa dohno zahryzne 😀

zuzik.3
24. júl 2010

Já bych řekla, že to budou vlkouši.

bella.cullen.
24. júl 2010

@zuzik.3 hmmmm a ten Tyler o tom asi neví nebo jo? to je zajímavý hmmm, už aby byla ta 2 série, se nedočkám...

bella.cullen.
24. júl 2010

@latvia jo to jo, ale krásnýho zlatookýho upíra nepotkáš 😀 😀 😝

bella.cullen.
24. júl 2010

lépe řečeno Edwarda....

zuzik.3
24. júl 2010

@bella.cullen. no asi ještě ne. Nebo jo, ale chová se tak, aby jsme na to nepřišli 😀

latvia
24. júl 2010

@bella.cullen. 😀 kebyze nejakeho stretnem,tak sa don zahryznem prva 😀

gabika7706
24. júl 2010

@latvia tak ako? pacil sa film?

latvia
24. júl 2010

@gabika7706 preco sa uz skoncil? ☹ bol super!!!!!tolko super scen 🙂 🙂 🙂 najlepsia bola ta v stane 😀

kavaapalma
25. júl 2010

takze ja idem dnes,uz sa neviem dockat juchu-u-u 😀

gabika7706
25. júl 2010

@kavaapalma prijemny zazitok prajem 🙂 Ja by som mala ist este raz do kina s kamoskou, ktora to este nevidela, tak sa tesim, ale neviem, ci to stihneme, kym to premietaju, lebo zladit sa, hoci sme len dve je katastrofa 🙄

gabika7706
25. júl 2010

@latvia no ano v stane super, obcas sa mi normalne vybavi Edwardova tvar ako tam nestastne sedi ... 😀

latvia
25. júl 2010

@kavaapalma bude sa ti paaaacit 😉

@gabika7706 😀 chudak, som ho v tejto casti lutovala, kolko takychto scen kde trpel 😅 a tiez sa mi lubilo kolko humornych situacii tam bolo, take light , parada, sa mi lubilo 🙂

kavaapalma
26. júl 2010

je to spica podívana,vtipne dialogy velmi sa mi to paci a urcite si to pozriem x-krat...

gabika7706
3. aug 2010

Ahojte, tak ja som bola v sobotu v kine opat 😀
No a co hovorite na toto tricko?

latvia
3. aug 2010

@gabika7706 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tricko bombasticke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sammy19
4. aug 2010

@gabika7706 - gabika to tricko nema chybu!!! 😀

Inak, do kina by som sla aj ja, kludne aj pätkrat🙂

Jaj a na dovolenke som docitala aj poslednu cast Sagy - Usvit. Waw 🙂

gabika7706
6. aug 2010

a tymto ja najnovsie pisem 🙂

kavaapalma
6. aug 2010

ahojte,
aj ja som chcela dat foto vo svojom tricku,no doteraz sa mi nepodarilo...skusim sa polepsit...mam volno tak na pc velmi nie som...
inak to triko je cudove-chcem ho 😵 a moj manzel to aj tak vie,ze milujem Edwarda,takze ta posledna veta tam byt nemusi 😅

latvia
6. aug 2010

@gabika7706 😀 ty si teda opravdivy fanda 😀

@kavaapalma 😀 jj,to triko by som brala aj ja, a tu poslednu vetu tiez nemusim, kedze ziaden husband nieje 😀 😝

kavaapalma
9. aug 2010

mam volno ale som taka znudena,ze sa mi ani nohy oholit nechce 😖 a to by som toho mala co najviac postihat...