icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

salma22
19. júl 2010

@bella.cullen. a da sa aj stiahnut? ci...

bella.cullen.
19. júl 2010

@salma22 dají se stáhnout, na ulož.to

gabika7706
19. júl 2010

@salma22 Twilight by som dabovany nepozerala veru, ten dabing je otrasny (a to je slabe slovo)...

latvia
19. júl 2010

nepocut krasny hlasok mojho Edwarda??? 😀 rozhodne nie,taketo filmy sa maju pozerat a pocuvat v originali, inac to nema ziaden smrnc 😉

gabika7706
19. júl 2010

Tie ostatne filmy, ci serialy co tu spominate, to mi uz aj kamoska vravela, ze to pozera a prinesie mi DVD, no este som sa k tomu nedostala, ani neviem, kedy by som to pozerala 😒 Zajtra s nou budem, tak si tie DVD asi vypytam, nech viem o com je tu rec.
Co sa veku chlapa tyka, mne to vyhovuje tak plus minus okolo mojho roku narodenia, ale v Edwardovom pripade by mi teda vooobec nevadilo, ze je mladucky 😀

gabika7706
19. júl 2010

@latvia veru, to treba pocut v originali

zuzik.3
19. júl 2010

dabovaný Twilight nebrat, je to děs....vypnula jsem to po 10 minutách, vůbec se to nedalo poslouchat

latvia
19. júl 2010

😀 ja to radsej ani neskusam ....dabovane berem len kreslene rozpravky, aj to si vyberam ci cesky alebo slovensky dabing, niekedy je lepsie jedno,inokedy druhe

zuzik.3
19. júl 2010

a viděli jste už Vampires Suck? Je to parodie na Twilight, taková blbinka 😀 😀

anelinka
21. júl 2010

Ahojte, to je super, toľko upírskych nadšencov. Ja to idem práve pozrieť, moja dcéra to stiahla a ideme sa kuknúť 🙂 Majte sa

latvia
21. júl 2010

@anelinka krasny zazitok a slinotok prajem 😀

gabika7706
21. júl 2010

nieco z nasej kuchyne 😉

kavaapalma
22. júl 2010

no ta to 😀 ale ste sa mi rozpisali babenky...
@latvia ja idem do kina az v nedelu o 17.00 lebo v sobotu musim ist s drahym na chalupu a jedna kamoska co ma ist s nami ma tiez poubedku,takze kvoli tomu sme to zmenili... no fakt by som bola rada,kebyze sme sa stretli,aj mimo to niekam na kafco...
ci by som dala prednost Edwardovi pred mojim manzelom,to tazko... moj drahy je realita a Edward je len sen,ktory ak to potrebujem ma drzi nad vodou... asi tak...ale ja rada snivam a fantazirujem...

latvia
22. júl 2010

@kavaapalma ja este furt neviem ci a kedy pojdem, taham aj 2 kamosky a tie furt nevedia kedy a jaky program budu mat.....ale dufam ze sa uz dohodneme,snad su este volne listky 😒
na kafco by som sla, alebo len niekam von, len teraz v tom horsku jednine o 7. rano 😀

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 tak už mám Vampire Diaries zkouknutý je těch dílů jen 22???? a je to dooost dobrý 😀 a ta druhá série je teda od září ju?

zuzik.3
22. júl 2010

@bella.cullen. ano, je jich 22. Další série začíná 9. září, u nás to bude ke stažení 10. Už se moc moc těším. A hlavně na reakci Damona až zjistí, co zjistí 😀 chápeš, že? Abych zas něco neprozradila.....

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 týjo já už se taky těším 😀no jasan chápu,sem taky zvědavá 😉 ale polepšil se coo? a bude to ke stažení na tehlech sránkách?

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 já si říkala co ty Eleně hrabe... 😒 ten Stefan to je takovej Edwadr 😅

bella.cullen.
22. júl 2010

co to píšu Edward néééé Edwadr 😀

zuzik.3
22. júl 2010

@bella.cullen. a to mně srdce zaplesalo blahem 😵 já těm dvoum fandim. Strašně se mi líbí jak tam hraje jako záporáka, ale přitom je tak miloučký. 😅 A ještě se mi líbí scéna jak s El. tančí. 😵

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 😵 a víš že mě taky!!!!uplně jsem se o něj bála v tom hořícím sklepě 😕 on se snaží být záporák ale nenííí, myslíš jako že by se s Elenou daly dohromady??

zuzik.3
22. júl 2010

tiše v to doufám, ale fakt nevím. Četla jsem nějaké spoilery, ale nejsou potvrzené. V knize to dopadne jinak, ale oni se podle knih vůbec neřídí.

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 no tak se necháme překvapit...nebo s ní budou oba 😉 😀

bella.cullen.
22. júl 2010

@zuzik.3 trochu se pokocháme 😀

zuzik.3
22. júl 2010

krásné, ta první a poslední 😵 😵

kavaapalma
23. júl 2010

no mna to nejak neberie,ale ako serial si pozriem preco nie,ale nie je to vobec moj tip ani jeden ani druhy... u mna jednoznacne vyhrava Edward pre mna je on N.1 😉

bella.cullen.
23. júl 2010

Já je beru všechny 😀 ale samozřejmě Edward vede a Jasper 😵

zuzik.3
23. júl 2010

můj typ to taky nebyl, napr. v Lostech jsem ho uplně zazdila, postavu Boona jsem nějak moc ani nezaznamenala, ale tady prostě mě okouzlil 😵 Ale tak je jasné, že se nám všem nebude líbít jeden člověk. Každý má ten svůj ideál 😉

zuzik.3
23. júl 2010

@bella.cullen. Jasper ve Stmívání se mi vůbec nelíbil, ani ve dvojce a světe div se, teď v Eclipse jak nacvičovali ten boj tak od té chvíle se mi zalíbil. Jako není to můj horký favorit, ale nakonec je takový roztomilý 🙂

bella.cullen.
23. júl 2010

@zuzik.3 no neke on hrál ve ztracenejch...ted si ho vybavuju, mě se líbí všechny čtyři 😀