Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela ale taneček u Edwarda sa ti páči aj vo filme 😀 😀 😀 , a sem tam nejaký ten Robkou Kalendárik môžem aj ja... Ja zasa ten film pozerám dosť často, aj keď kniha je neporovnatelne lepšia, ale presne, v Knihe nevidím Edwarda, a vo filme ano 😅 , a film môžem mať pustený aj pri dvoch malích deťoch, čo pri knihe moc nejde 😠 .
A baby musíte uznať že aj Jasper je skvelý... 😀 🙂 😉
@nini78 prelozili to dobre, zatial som neprisla na to, ze by bolo nieco inak ako po slovensky... co sa o filme neda povedat... ja to kukam len po anglicky, minule si to mala pustila po cesky a ja som pri niektorych replikach skoro z noh spadla, ze to prelozili uplne inak ako to bolo povedane po anglicky...
o com to je ten the Gates...
ja som si tiez stiahla radsej vsetky tri casti origos v angline,nechcem pocuvat cudzi dabovaci hlas...
a preco uz nejde na markize druha seria VD...
joooooooooooj @nini78 mas pravdu aj Jasper vyzera chutne hlavne na tej prvej foto 😵
@kavaapalma ešte ju asi nekúpili, ale mám pocit že som niekde čítala že koncom roka, ale neni som si ista.
a the Gates, ešte neviem nevidela som to ale už mám stiahnutých 6 častí, ale je to o upíroch , vlkodlakoch, tak uvidím...
@nini78 tak to si radsej stiahnem malo by to byt na ulozto.cz
@kavaapalma ak myslíš VD tak ano a aj the Gates tam je http://www.uloz.to/hledej/?q=the+vampire+diarie...
@nini78 dakujem pokukam stiahnem a zas pokukam 😀 😀 😀
vies aj nieco nove o dalsej casti TW ja teraz nemam vela casu behat po nete...
@kavaapalma ani neviem nič nové, šak všetko strašne taja 😠
@nini78 sak to aj mna dost vytaca... keby aspon viacej fotiek bolo z nakrucania ale kde nic tu nic...
urobim radost aj vam tu 😉
@kavaapalma vieš že to sú fotomontáže, že?

@cruela @dayanka ahojte som rada,ze sa to tu pohlo...
suhlasim s vami oboma v podstate az nato,ze si rada pozriem aj film inak by som nevedela ako presne by Edward vyzeral ja som si ho vysnivala podla knihy podla svojho,ale naozaj je uzasny a to tiez nie som pubiska ...
v poslednej dobe je to najkrajsi pribeh aky som citala a videla a to som toho videla dost...
sledujem aj True Blood ci Upirske deniky... ale TW je cislo 1. 😉
myslim si,ze herec nejak zacat musi a niekedy natoci slaby film,ale vsimnu si ho a prerazi skratka je to o talente ale aj o stasti...