icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

nini78
18. máj 2011

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kavaapalma
18. máj 2011

@cruela ja mam tricko,naramok,nahrdelnik,knihy samoska a chcem hrncek ty mas peckovy...
tak o 3tyzdne cumim na trailer........ nikdy som sa tak netesila na november jak teraz a to zimu neznasam 😖
a cumi niekto na TB ,teraz bezi na HBO a za chvilu ide dalsia seroska... sa mi nepaci,ze zmenili tu rysavu casnicku za inu herecku... ta mi nereze...

kavaapalma
18. máj 2011
marika80
18. máj 2011

Kocky mozem sa opytat, kedy bude nova seria VD? Uz je to dufam natocene alebo koncia s natacanim 😅 .

kavaapalma
18. máj 2011

to pis priamo na bella.cullen ona je na nich previsla 😀 @marika80 je maniacka jak vysita...
ja to uz nesledujem

marika80
18. máj 2011

@kavaapalma ja sledujem len to. ostatne serialy a filmy nepozeram. Teda videla som Twillight a tusim este jeden film potom, ale az tak ma to nechytilo.

kavaapalma
18. máj 2011

@marika80 skus FB tam sa toho dozvies ovela viac

nini78
18. máj 2011

@marika80 myslím že v septembry,a pošlem Ti sem odborníčky 😀

marika80
18. máj 2011

@nini78 😀 😀 😀

nini78
18. máj 2011

za ten ypsilon sa ospravedlňujem 😅 😅 😅

nini78
18. máj 2011

@marika80 tak baby mi povedali že je to naplánované na september, ale točiť sa ešte nezačalo 😉

marika80
18. máj 2011

@nini78 Dakujem za info. a to akoze v septembri zacinaju len tocit?

gina333
18. máj 2011

@marika80 : urcite zacnu tocit v auguste, ved aj tieto casti natacali cely rok, oni nenatacaju dopredu ale postupne. 😉

nini78
18. máj 2011

@gina333 😉 😉 😉

beruska.zuzanka
18. máj 2011

brý večer kočky, môžem sa k vám pridať? 😅 😀 😀 hlásim sa k Twilight mánii 😅 😀 😀 😀 😎

cruela
18. máj 2011

@beruska.zuzanka vitaj 🙂

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@cruela dík 😉 som myslela, že tu už nik nie je 😀

cruela
18. máj 2011

@beruska.zuzanka no, je pravda, ze sme tu malo, ale raz za cas sa tu objavime 🙂)

beruska.zuzanka
18. máj 2011

inak teda mňa Twilight keď bežal tak vo veľkom v kinách a knihy a tak -nezaujímal...
teraz v sobotu som kukla kúsok filmu, bo sme s mm boli vonku a v nedeľu som si stiahla všetky tri časti 😀 😀 😀
v pondelok som ich všetky tri pozrela a včera večer znova jednotku 😀 tá ma berie najviac... 😅
a potom trojka a tešíííííím na štvorku 😵
zajtra mi prídu knižky, tak budem lúskať 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@cruela neva, ja ja tak nemám veľa času tu sedieť 🙂

cruela
18. máj 2011

@beruska.zuzanka to si na tom podobne ako ja 😀 tiez ma to nejak extra nezaujimalo ked to islo v kinach, minuly rok som to nahodne vzhliadla, a hned som stiahla vsetky tri casti a hned druhy den nabehla do knihkupectva kupit vsetky styri knihy 😀

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@cruela no, uvidím, ako budem stíhať čítať pri malej a aby sa mm necítil zanedbaný, už teraz na mňa divne pozerá 😅 😀 😀

cruela
18. máj 2011

@beruska.zuzanka ja som dala vsetky styri knihy za tyzden 😀 domacnost kompletne stala 😀

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@cruela no dovi,mne stojí aj teraz, nestíham pri malej, stále sa jej venujem 😅 😀 😀 😀 dovi dopo 😀

nini78
18. máj 2011

@beruska.zuzanka ja som tiež všetko zanedbávala keď som čítala knihy 😀

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@nini78 no, len ja budem asi len po večeroch 😀 bo naše tornádo je nemožné zanedbať, ona si vynúti pozornosť 😀

nini78
18. máj 2011

@beruska.zuzanka moj bol malinký keď som čítala,väčšinou spal 🙂 🙂 🙂

beruska.zuzanka
18. máj 2011

@nini78 naša herčka má zajtra 17mesiacov 😀 ale dajak bude 🙂 len si musím tie knihy schovať,bo ona je trhač a bola by ich škoda 😅

dobrú baby, idem ja, aj zajtra je deň 😉

kavaapalma
19. máj 2011

@beruska.zuzanka ja som ich uz precitala 5x a stale sa mi pacia... kupila som si aj knihy,ktore su vydane ku kazdej casti ako sa to filmovalo...

kamilecka
19. máj 2011

AHojte baby....

tak knihy uz mam na ceste....sa tesim ako mala na hracku 🙂 Ja citam vacsinou po veceroch...supnem sa do vane a tak 🙂
@cruela ako? Uz si pustila Edwarda..ci este ho stale drzis tou lavou rukou 😀