icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
19. máj 2011

@kamilecka odpisala som ti 🙂 a ja tiez zvyknem citat vo vani... uz sa tesim, kedy z tej nase vyleze Mato a supnem sa tam ja s Vodou pre slony 🙂

kamilecka
19. máj 2011

@cruela uuuhaaaaa.....zasa citas? Ci kukas?

cruela
19. máj 2011

@kamilecka teraz mam rozcitanu Vodu, to citam prvykrat a subezne sa pasujem s New Moon po anglicky....

kamilecka
19. máj 2011

@cruela ahaaaa...ja mam rozcitanu knihu...ale to je totalne iny zaner....a neskutocne sa tesim na twilight....toto bude sakramentsky dlhy vikend...pridu az v pondelok 😕 😕 😕
Pozerala som tu ukazku voda pre slony.....idem si stiahnut film,napalim a supnem sa do vane s mini TV 🙂

nini78
19. máj 2011

@cruela aká je tá voda pre slony? oplatí sa čítať? ja teraz čítam Nádherné tvory...

cruela
19. máj 2011

@nini78 zatial som len na zaciatku, ale je to velmi zaujimave citanie, aspon pre mna

nini78
19. máj 2011

@kamilecka a je to už na nete? veď to malo minulý týždeˇn premieru. A ake máš tie knihy SK alebo ANG verziu.

nini78
19. máj 2011

@cruela zistujem, lebo ja takéto veci nečítam, ale asi si to najprv pozriem a podla toho uvidím či si to prečítam 😀

kamilecka
19. máj 2011

@nini78 no stahujem to akurat....tiez som to nevidela a neviem este v akom jazyku

nini78
19. máj 2011

@kamilecka ja som myslela knihy či máš slovenské alebo anglické 😀

kamilecka
19. máj 2011

@nini78 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaj....slovenskeeeeeeeee nakoniec

beruska.zuzanka
20. máj 2011

@kavaapalma tak ja som včera večer začala čítať Súmrak a už som za polovicou 😀 😀 😀 mám ich už doma všetky 4 a som z nich mimo 😕 😀 😀 😀

kavaapalma
21. máj 2011

@beruska.zuzanka to ja som z nich mimo stale je to ine vsetko si premietnes do svojej fantazie,az nato,ze uz mas jasnu predstavu o tom ako vyzeraju hlavní akteri...

kavaapalma
21. máj 2011

a bude niekto kukat na dalsiu seriu TB teraz v juni ma premieru na HBO som neskutocne zvedava co bude dalej...

zuzik.3
22. máj 2011

@kavaapalma a ty sleduješ i TB?? To je trošku jiný šálek kávy oproti Twilight 😕 🙂 Jinak já na trojku koukat nebudu, protože v červnu začíná už čtvrtá série 😉

kavaapalma
22. máj 2011

@zuzik.3 no ved ja viem pojde to aj na HBO tak to budem kukat...sledujem to od zaciatku ja viem,ze je to iny zaner,ale zaujimavy... pozrela som aj Blejda 😀 aj underworld.... 😀
samozrejme ze TW je N.1

beruska.zuzanka
1. jún 2011

čaute baby už vyiel trailer na TW? 😕 či to zas dáky fake?

cruela
1. jún 2011

@beruska.zuzanka trailer este nie, este len teaser a tn teda fake rozhodne nie je 😉

gabika7706
2. jún 2011

veru veru, toto by musel byt velmi premakany fake 😀
Juj ale je tam kraaasny 😵

kavaapalma
2. jún 2011

@gabika7706 @cruela baby hodte sem link nech sa pokocham aj ja...

nini78
2. jún 2011

😀 😀 😀 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
2. jún 2011

@nini78 jeeeeeeeeeeeeeeej 😵

nini78
2. jún 2011

@beruska.zuzanka je skvelý však ?!! 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
2. jún 2011

@nini78 😀 😀 😀 jj 😅

nini78
3. jún 2011

Trošku Edwaeda...

nini78
3. jún 2011

...a ešte troška Robka 😵 😵 😵

kavaapalma
3. jún 2011

ze wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kukla som to cele a je fakt uzasny,aj vsetci ostatní.....
najlepsie bolo jak sa s Kristen nahanali kto koho pobozka,jak ju stocil dozadu a letmo pobozkal...ja by som sa urco nebranila...keby sa mi to splnilo...

beruska.zuzanka
3. jún 2011

no a už aby tu bol ten november... 😀

kavaapalma
4. jún 2011

@beruska.zuzanka 120% suhlas a to neznasam zimu