icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@kavaapalma podobne 😀 😀 😀 ja som rada, že je slnečno a teplúčko, ale na toto sa prevelice tešíííím a ešte aj o rok na druhý diel 😅 😀 😀 😀

kavaapalma
4. jún 2011

@beruska.zuzanka no ale nenastvu ta dalsia cast az o rok,to nemohli dat len pol roka ved aj tak na tom ryzuju velke prasule...

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@kavaapalma naštve, ale čo už... ja čakám aj na druhú časť posledného dielu Harryho Fotra 😀 😅

nini78
4. jún 2011

@beruska.zuzanka aj ja čakám na Pottera, ale našťastie to je coby dup 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@nini78 tak tak, presne tak 😵 😀

nini78
4. jún 2011

@beruska.zuzanka ale tu nebola taká dlhá pauza, že? sa mi zdá že len pol roka to bolo 🙂 🙂 🙂

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@nini78 no, ja som bola na Harrymdakedy v októbri tuším, takže nie tak dlho 🙂

nini78
4. jún 2011

@beruska.zuzanka premiera bola 19 novembra 2010, takže 8 mesiacov to bude, sa teším, ak sa zadarí išla by som si to kuk aj v 3D...

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@nini78 no, sa teším, bo na toto chodíme s mm spolu do kina, Twilight odmieta 😀 😀 😀

nini78
4. jún 2011

@beruska.zuzanka moj odmieta aj Pottera a Twilight už duplom 😀 😀 😀 , ale neva, s babami je väčšia sranda 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
4. jún 2011

@nini78 😉 no, ja ešte musím nájsť dáku obeť, čo so mnou na TW pôjde 😀

kavaapalma
5. jún 2011

no tak ja mam s kym ist uz teraz sme dohodnute... a muzi preto nechcu ist na TW,nakolko vedia,ze pre nas je viac zaujimavy film,nez oni v tej chvili... moj od zaciatku vie,ze Edward je moja laska... uz nato ani nereaguje...je to moj svet...
H.Pottera dajak za tym nesaliem,ale pozriem si to no pravda je,ze som nevidela vsetky casti,ale samo ze cast kde hra Cedrig som musela kuknut-cisto len kvoli nemu..

beruska.zuzanka
6. jún 2011

aha ahaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

http://www.imdb.com/features/movies/breakingdawn/

😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nini78
6. jún 2011

@beruska.zuzanka ja som sa nad tým vytešovala v noci o jednej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kavaapalma
6. jún 2011

ze super 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
teraz som to kukla a je to no fakt sa tesim,konecne original... dikes @beruska.zuzanka

kavaapalma
6. jún 2011

@latvia mame origos trailer,hybaj sem a kukni

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma aj na youtube už fičí 😉

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka ja teraz pozeram na HBO akurat ide New Moon

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma 😀 😀 😀 nemám HBO, filmy mám stiahnuté, ale New moon ma dáko nenadchol, až ten koniec 😅 😀

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka no ja milujem vsetky casti a vcera som nasla na nete krasne cervene triko s napisom Edward,tak dufam,ze je volne a tiez este nieco,potom ak to bude aktualne tak dam sem foto...
doma uz mam nahrdelnik a naramok...

kavaapalma
6. jún 2011

inak dost tazko sa tie veci zhanaju,alebo ja ich nemozem najst tu na svk

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma fuh, tak až taká fanynka nie som 😀 😀 😀 toto ma prešlo asi v puberte 😅

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka no zato ja som zblaznena,niekedy si myslim,ze som horsia ako pubertacka,je to proste moj unik z reality...ani nevies ako velmi mi to pomaha...
teraz som potvrdila objednavku TW dennikov...sa tesim jak mi to pride...

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma hej, verím, že to pomáha 🙂 no ja by som tie veci nemala ani kde dávať, tak radšej nepokúšam 😀 😀 😀

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka ja tiez velmi nemam kde len skladujem,no hadam,ze to nebude nastalo a konecne si zaopatrime nejake vlastne byvanie... 😕

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma heh, tiež v podnájme? mne by to tu maá zamordovala hneď 😀 😀 😀

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka este horsie,u mojich rodicov a niekedy u mm rodicov... uz mi to lezie krkom je to katastrofa 😝
a ze preco mlady nemaju deti a neskoro sa beru keby som to vedela,ze to tak bude este som slobodna

beruska.zuzanka
6. jún 2011

@kavaapalma 😀 😀 😀 pekne pekne, no my neviem kde spejeme... sme v podnájme a mm prišiel o prácu dva týždne dozadu a ešte nič nemá... tak tak 😝 no, nekazme si pekný deň, všakže 😉

kavaapalma
6. jún 2011

@beruska.zuzanka ja viem,ze je to tazke,ale fakt si ho nekazme... ja mam pracu,ale cisty des a hnoj uz to tam nenavidim,taham uz desiaty rok 😝 😝 😝

kavaapalma
6. jún 2011

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej a citala som na nete,ze najoblubenejsie mena za rok 2010 su pre chlapcov Jacob a pre dievcata Isabella.......... hovori vam to nieco 😉