icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@julianka777 šak fešáci aj fešandy sú, o to pokoj 😅 😀 😀 😀 len som včera písala, že podľa niektorých charakterov v knižke mi tam niektorí nesedia... hlavne Alastair, Vladimir a Stefan moc mladíci 😀 😀 😀
Som si ich skôr predstavovala ako Ara a spol 😝 😎

nini78
21. jún 2011

@julianka777 a aký budú fešáci ako upíri 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka neboj uvidíš že ti tam nakoniev sadnú 😵 😵 😵

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@nini78 nem bojím, teším teším 😀 😀 😀

nini78
21. jún 2011

tento nemusí byť ani upír a je nenormálnýýýý 😵 😵 😵 😵

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@nini78 😀 😀 😀 😀 😀

julianka777
22. jún 2011

@beruska.zuzanka
@beruska.zuzanka no ja sa tesim jak kedby som bola 15-rocna pubertacka 🙂 a to ked my sestry prvy krat hovorili o otm filme,tak som krutila hlavou,ze taku kravinu nebudem divat 😖 a teraz ked som pozrela vsetky 3casti,tak som sa zalubila do toho filmu 😀 a Robert je pre mna fesaaaaaaak 😉

beruska.zuzanka
22. jún 2011

@julianka777 ani ja som na to nebola, ale teraaaaaaaz 😀 😀 😀 akože nemilujem Roberta ani nič také, ale je to prudko návykové tie knižky, filmy, príbehy... 😵

silviamt
25. jún 2011

Caute zienky, uz aj ja som s Vami v tom osiali🙂 A to som prvu cast pozerala len nahodne, ze co to bude. Na druhy den mi muz stiahol 2,3 a pozeram to tiez dookola kedy sa len da a googlim o sto sest.-)

beruska.zuzanka
25. jún 2011

Taaaaaak kočky, práve som dopozerala Remember me s Pattinsonom a zodpovedne prehlasujem, že zbožňujem jeho úškrny 😅 😀 😀 😀 a film celkom dobrý, s prekvapivým koncom 😕 videli ste to niektorá?

gabika7706
26. jún 2011

@beruska.zuzanka jasne, ze sme to videli, hned druhy den po premiere som sedela v kine, odporucam pozriet komplet vsetky filmy, kde hral ;)

beruska.zuzanka
26. jún 2011

@gabika7706 heh 😀 😀 😀 keď bude čas a nálada..

gabika7706
26. jún 2011

@beruska.zuzanka na niektore filmy treba naladu, ale cas, ten sa najde vzdy 😉 pri jednom dietati? Pohodicka 🙂

nini78
26. jún 2011

@beruska.zuzanka pozri si vodu pre slony , peknééé

beruska.zuzanka
26. jún 2011

@gabika7706 no, ak myslíš, že pohodička, tak požičiam, naša Emča je tak za tri 😉 vstáva ráno medzi 5-6, niekedy aj skôr, cez deň spí málokedy, celý deň sa chce hrať, takže nemám čas na nič, večer chodí spať tak okolo 9, ja potom varím, pracem a tak, čo nestíham cez deň 😉 takže čas fakt málokedy 😀

gabika7706
26. jún 2011

@beruska.zuzanka viem velmi dobre, o com hovoris, pretoze moja dcera bola a je taka, kazdy sa mi cudoval, ze k nej chcem este surodenca, ja som kazdemu vravela, ze ten bude urcite kludnejsi a mylila som sa 😀
Napriek tomu tvrdim, ze s dvomi detmi je omnoho lahsia organizacia prace a aj cas na film sa da najst 😉

julianka777
27. jún 2011

@beruska.zuzanka ja som kukla najskor jednotku v telke,bola som hotova z toho filmu 😅 a vecer som si stiahla este dalsie dve casti a na druhy den som kukala do 2:30 😀

gabika7706
27. jún 2011

@julianka777 pozri si jednotku este raz v originale, je to velikaaansky rozdiel 😉

nini78
27. jún 2011

@gabika7706 si nespala ešte o 0.45? Ja som včera padla hotová o pol noci 😀 😀 😀
@julianka777 a Gabika má pravdu v originále je to omnoho lepšie 😉

beruska.zuzanka
27. jún 2011

@gabika7706 sevas, aj ja by som k malej súrodenca ale asi tak o rok, o dva najskôr... 😝 a myslím si to, čo Ty, že pri dvoch, čo sa už zabavia spolu to bude iné 😉

beruska.zuzanka
27. jún 2011

@gabika7706
@nini78 tuším si stiahnem aj ja 1ku v origoši 😕 😕

gabika7706
27. jún 2011

@nini78 nie, zehlila som, pozerala Tudorovcov a potom som este nakukla na fb a sem

gabika7706
27. jún 2011

@beruska.zuzanka urcite treba pozriet TW v originale, zistis rozdiel hned ;)

beruska.zuzanka
27. jún 2011

kuuuuuuuuuuuk 😀 😀 😀 už ste hlasovali?? 😎

http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/cele...

nini78
27. jún 2011

@beruska.zuzanka nie, na čo tam mám kliknúť? nerozumiem ani prd 😀
@gabika7706 booože ty stále žehlíš, mňa to tak nebavýýý 😝 😝 😝

beruska.zuzanka
27. jún 2011

@nini78 tu:

http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/sexi...

do prvého meno Tvojho favorita 😀
a do druhého poľa asi niekoho, kto sa Ti nepáči... tuším, to druhé ocenenie je niečo na spôsob Zlatá malina? @gabika7706

beruska.zuzanka
27. jún 2011

@nini78 aháááááá, takže v tej druhej kolónke má byť, kto Ťa najviac potešil, že bol nominovaný.... ach tá moja angličtina, zle zle zle 😔

gabika7706
27. jún 2011

@nini78 😀 😀 sak relax 😉 vela handier = vela prania = vela zehlenia ... susicku nemam, ani na nu nemam miesto, tak musim zehlit, aj ked to mam viac-menej rovne, ked to vyvesim, musim to prezehlit 😵

nini78
27. jún 2011

@beruska.zuzanka ďakujem hotovo :DDDD

nini78
27. jún 2011

@beruska.zuzanka nevadííí tak som dala hlas že ma potešil ani neviem kto 😀 😀 😀 , a samozrejme Robkovi som poslala hlas 🙂)
@gabika7706 ja tiež stále periem, ale žehlenie stráááášne flakááám, ja to neznášam, radšej pojdem vysávať , utierať prach, to je jedno, ale žehlenie je pre mňa utrpenie 😅 😅 😅

beruska.zuzanka
27. jún 2011

@nini78 ja tiež neznáááááááááááášam žehliiiiiiiiiiť 😅 😅 😅 🤐