icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabika7706
17. aug 2010

@bella.cullen. juuuj, clovek zabudne aj na tu strasnu veternu smrst, co sa nam tu vcera prehnala.... 4 obrazky z tychto 5 som mala postupne ako screen v mobile 😀

gina333
17. aug 2010

@bella.cullen. : wau , krasne zabery, hned sa cloveku lahsie dycha. Boze baby, mat zase tak dvadsat. 😉 😝 😝

bella.cullen.
18. aug 2010

stějně je tak ňák nejhezčí jako upír Edward, jako herec se mi až tak moc nelíbí, se mi líbí ty jeho zlatý upíří oči 😵 a nejvíc se mi na něm líbí to že je upír 😀 😅

bella.cullen.
18. aug 2010

tak kterej se vám líbí víc??? mě asi žádnej 😖 😒

zuzik.3
18. aug 2010

no, kdybych si musela vybrat tak asi nevím 😀 asi na té první, ale chtělo by to trochu učesat 😝

bella.cullen.
18. aug 2010

@zuzik.3 brrr 😀

kkamca
18. aug 2010

Ahoj,
tak se k vám přidávám,--Ovšem na ságu Stmívání jsem narazila teprve nedávno 😕 cca před 2 měsíci.A ihned začal boj s hledáním dalšího dílu aspon na netu.Viděla sem zatím díly 3-ten třetí s titulkama v děsné kvalitě,ale proběhl 😀 No a 4 ta zatim není vůbec zfilmovaná asi že????

Četla sem,že je lepší si přečíst knihu a včera sem si objednala dárkový komplet 4 dílů,už sem natěšená 😎 😀
Čekám rozuzlení,zda se nakonec Bella stane upírkou 😀 😀

Holky jak jste tady na tom věkově,mě je 30 a přijdu si jak nějaká pubertačka..
Mimochodem Edward se mi líbí víc než Jacob 😀 😀
A poslední foto co jste hodily,tak za mě ta první fotka..já mám raději takové rozcuchánky..

gina333
18. aug 2010

@kkamca : joj, mne je este viac ako tebe 😀 Knizky su super, ja som ani nedychala ked som ich citala, 4 ma byt rozdelena na dve casti, teda natocili to tak. Uz sa neviem dockat, i ked viem ako sa to skonci. 😉

@bella.cullen. : no pre mna na obidvocj fotkach je na zahryznutie.....wrrrrr 😀 😉

kkamca
18. aug 2010

@gina333 Já při koukání na 1 díl-.to se nedá snad ani napsat,co sem cítila 😀 😀 Uff.Koukám na to aspon 1 týdně a vždy to mrazení cítím.. 😝 😝

kkamca
18. aug 2010

Ty pohledy Edwarda a Belly joj.. 😀

gina333
18. aug 2010

@kkamca : tak ja mam napozeranych strasne vela filmov, som maniak na dobre filmy, ale ako ma Twilight dostal to je neskutocne, skoro somcelu noc nespala, lezala som v posteli s otvorenymi ocami a nechapala.

kkamca
18. aug 2010

@gina333 No já moc o upírech nakoukáno nemám..snad jen co se mi líbilo tak Van helsing,Blade,ale jen 1,a pak serial Buffy a Angel..

Ale ani jedno mě nedostalo tak jak Stmívání.

bella.cullen.
18. aug 2010

@kkamca knížky jsou o moc lepší než film, je v nich všechno pěkně popsáno, jako film se mě se nejvíc líbilo Zatmění, bala jsem na tom v kině, fákt nejlepší byla jsem pak úplně hin 😀 jinak celá Twilight sága mě totálně dostala 😵 a jestli se ti líbí upíří koukni na Vampire Diaries je to super, je to něco podobnýho jako Stmívání...

kkamca
18. aug 2010

@bella.cullen. Bello určitě kouknu..Jsem ted na to ujetá.
Muž ze mě nechápe..Už se mě ani neptá,když si jdu pustit dvd,na co jdu koukat.. 😀 😀

bella.cullen.
18. aug 2010

@kkamca to koukni, o pár stánek dopředu tady dávala zuzik.3 link kde zkoukneš všechny díly, fakt mě Vampire Diaries taky dostaly 😵 a jinak manža mě taky nechápe...spíš ho s tím už se*u

kkamca
18. aug 2010

Zkoušela sem to stahovat a je to jen s titulky..a ještě se to nestáhlo celé.. 😲

To co si dala za odkaz je jako rozkouskované?Nebo co to je? 🙂

bella.cullen.
18. aug 2010

@kkamca je to 22 dílú, na tomhle odkazu si to můžeš zkouknout všech 22 dílů a je to taky s titulkama, mě ale titulky nevadí, je to lepší než dabing aspon slyšíš jejich originál hlasy

gina333
18. aug 2010

@kkamca : prsne ako bella pise, aj ja som to pozerala on line, s dabingom to bolo super, hocikedy som to mohla film stopnut, to bolo tiez dobre. Pri mojom certikovi nedopozeram naraz cely film nikdy. 😉

gina333
19. aug 2010

baby, na s Edward je najsexi muz planety 😀 😀 😀 😀 😀 podla neviem akej ankety, no mudrym hlavam to trvalo kym nato prisli, my sme to uz daaaaaaaaaaaaaaaaaaavno vedeli, ze? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

kkamca
19. aug 2010

@gina333 To na to přišly brzy.. 😀

nikushka1
19. aug 2010

ahojte 🙂
môžem sa k vám pridať?priznám sa že už vás dlhšie šmírujem tak som sa rozhodla skončiť šmírovanie a začať prispievanie 🙂

tak ja som vysoko twilight pozitívna. k twilightu som sa viac menej náhodou dostala asi pred 3-4mesiacmi a bola to teda láska na prvý pohľad,knihy ešte doma nemám(keď som ich čítala mala som požičané od kamošky) ale už sa na tom pracuje.a filmy mám stiahnuté všetky tri.

btw tu je komplet prvá desina toho rebríčka najsexi mužov a teda twilight-ákov je tam viac než dosť 🙂

nikushka1
19. aug 2010

a link som kde nechala 😕
takže tu je link
http://lesk.cas.sk/clanok/90566/vychutnajte-si-...

latvia
19. aug 2010

@nikushka1 mne sa paci aj kellan 😵
a ze vysoko twilight pozitivna 😀 😀 😀 nove medicinska znacka Tw+ 😀

gabika7706
19. aug 2010

@latvia no veru Twilight, to je diagnoza, u mna urcite 😀 a este jedna, ma skratku RP 😵

nikushka1
19. aug 2010

veru Tw+
a to na celý život 😀

gina333
19. aug 2010

pripajam sa aj, veru dozivotna diagnoza. 😵

zuzik.3
19. aug 2010

🙂 já jsem vyléčená Twilightačka 😀 takže doživotní to není 😉

latvia
19. aug 2010