icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kkamca
19. aug 2010

😅

nikushka1
19. aug 2010

kuknite aký e-shop som našla:
http://eshop.stargate.cz/e-shop/index.php?_a=vi...

len neviem či posielajú aj sem k nám na sr.ale nejdem to už teraz ani zisťovať.zajtra to celé pokukám

btw čo je to RP?

gina333
20. aug 2010

@nikushka1 : to je krasne, zistis aj ci sa da k nam objednat? 🙂 😵 😵 😵 😵
RP, je predsa Robert Pattisnson. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kkamca
20. aug 2010

@nikushka1 By se mi líbil deštník.. 😀

nikushka1
20. aug 2010

ahojte idem cheknúť ten e-shop takže zachvílu podám infošky 🙂

kokso jasné že RP je Rob.včera môj mozog z pre mňa záhadného dôvodu fungoval asi na 30% 🙄

nikushka1
20. aug 2010

no takže posielajú aj na slovensko(ale len kompletné objednávky-to su aké?)
posielajú na dobierku.poštovné je 250Kč
dodacia lehota je 5týždňov keďže to objednávajú zo zahraničia.

gina333
20. aug 2010

@nikushka1 : pozerala som to, ale tie ceny sa my zdaju prilis vyskoke, i ked za Roberta by som dala vsetko. 😀 Dufam, ze aj u nas v SR je poobna stranka, 😉 predsa z CR aj to postovne je dost velka palka. 😠

gabika7706
20. aug 2010

@nikushka1 eeej, no ale dost je to drahe s tym postovnym...dazdnik by som brala 🙂 a samotny vankus s Edwardom 360 kc, no nech idu... uz nevedia, co by za to pytali 🤐

zuzik.3
20. aug 2010

musím říct, že ty ceny jsou otřesné, nejvíc mě pobavila tato figurka http://eshop.stargate.cz/e-shop/index.php?_a=vi... 😀 něco takového bych si fakt nekoupila ani kdyby to rozdávali 😒

gabika7706
20. aug 2010

@zuzik.3 musim monitor utierat, som tu vyprskla od smiechu 🤐

a nieco na piatkovy vecer dievcata

https://www.youtube.com/watch?v=gNdVPuhkA_w
gina333
21. aug 2010

@gabika7706 :ach jaj, kde su taky chlapi???? 😉

gabika7706
21. aug 2010

@gina333 my sme sa s kamoskou po kine smiali, ze ta scena s poziadanim o ruku, to "skoro" ako u nas doma.... 😀 😀 😀

kavaapalma
22. aug 2010

fuuu,ale ste sa pekne rozpisali... som este nejaka spomalena po vcerajsej svadbe,bolo vynikajuco... nohy ma vsak bolia,ani necudo sak sme santili ako diví...
aj mne sa Kellan dost paci,ale len ako upir v tmavom vidaní a nie ako blondak s modrymi ocami... Edward je vsak srdcovka... knihy su fantasticke a o to sa teraz lepsie citaju,lebo uz si viem predstavit Edwarda naozaj ako vyzera vo filme ...
davnejsie som pisala,ze si obj.postelne s Twilightu,no zatial mam len ciernu plachtu...tak dufam,ze dojde aj zvysok...
teraz trosku sci-fi co ak je to pravda a niekde medzi nami ziju ozajstní upiri...

kavaapalma
22. aug 2010

hej a este som skukla to video z jeho filmu How to be je tam tak smiesny az je nadherny jednoducho este viac ho zeriem

effy
24. aug 2010

Máš rád/rada seriál The Vampire Diaries?
Tak určite navštív slovenskú fan stránku, kde nájdeš veľa info a aj každodenné novinky o Upírskych denníkoch. VAMPIREDIARIESSK.WEBS.COM

nikushka1
25. aug 2010

som tu dlhšie nebola.

@gabika7706 aj mne sa tie ceny zdajú premrštené.aj keď teda chápem že sú to licencované veci.ale aj tak

akurát som doťahala film remember me tak som zvedaf aký je tam rob.

kkamca
27. aug 2010

ahoj..
Tak já louskám poslední díl rozbřesk..a sem unešená.No je to tak jak sem si představovala jak to asi zkončí..až na to dítě.
Nemohla sem se od toho pomalu utrhnout... 😝 😝

kavaapalma
28. aug 2010

no veru a to ti poviem,ze ja som tie knihy citala uz 3x a urcite nie naposledy...
som do neho 😅 srdcu nerozkazes

kkamca
28. aug 2010

@kavaapalma Věřím že ten poslední díl rozbřesk budu číst hodněkrát..Je to fakt srdcovka. 😀

kavaapalma
29. aug 2010

to mi hovor,pri citani mam pocit,ze ja som ta Bella a ak by to bolo mozne ,tak naozaj by som nou chcela byt...
som veriaca,to ano,len jedna vec mi vadi,preco nam Boh nedal viac casu na tejto zemi v tomto zivote,strasne rychlo to ubehne...

gabika7706
29. aug 2010

@nikushka1 tak co hovoris na RP v Remember me?
Boli sme na dovolenke, tak sa ozyvam az teraz, @kavaapalma aj som na Teba myslela, ze keby si to postelne mala doma, urcite uz hodis foto 😒 A ohladne otazky sci-fi....tiez som nad tym kedysi uvazovala, ale neviem neviem... 🙂

gina333
30. aug 2010

ahojte baby, kuknite sa na tieto fotky, ja z nich nedycham http://team-twilight.com/20100826/new-outtakes-....

nikushka1
30. aug 2010

@gabika7706
remember me už mám síce stiahnutý ale dajak sa k tomu neviem dopracovať.....riešim teraz kopu vecí a chcem to vidieť v kuse a nie na pokračovanie........ale nepochybujem o tom že je tam úžasný

@gina333 no tak to sú úžasné fotky....slintám tu nad nimi 🙂

gina333
30. aug 2010

@nikushka1 : aj ja 😀 😀 😀 😀 a rozmyslam ktoru fotku si dat na notebook ako pozadie. 🙂

nikushka1
30. aug 2010

@gina333
ja som si dala tú prvú-najväčšiu 😀

gabika7706
30. aug 2010

@gina333 vsak si stiahni vsetky a urob kolaz a mas vsetky 😉 ja mam jeden plny adresar JEHO fotiek, z roznych filmov, outtakes..no na ploche mam deti, nech tu nedrazdim hada bosou nohou 🙂

gina333
30. aug 2010

@gabika7706 : ja som na ploche tiez mala moje babulky, uvidim co na to povie manzel ked uvidi. 😉 😀 Ved tych fotiek je vela, budem to menit kazdy den. 😵 😵

gina333
30. aug 2010

@gabika7706 : ja sa tesim na druhu seriu od 9. septembra. 🙂

gabika7706
30. aug 2010

@gina333 ja som to este nevidela ani necitala, ale viem, ze vy ste tu viacere znale aj dennikov, tak som tu hodila info 😉