Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@nini78 keby mi Martin nevstaval medzi 5-6 hod, tiez by som chodievala castejsie spat neskor nez o 1, mala som take tyzdne, ze o 2.30 kazdu noc, ale to bol zabijak 😀
@gabika7706 Maťko našťastie vstáva okolo pol ôsmej-ôsmej, takže sa dá...
to video je nadhera... preco ja nie som tam s nimi...
@nini78 dobré podmienky 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka no vsak co viac Ti tam treba, mne by este nejake poistenie bodlo, lebo ked ho zbadam, odpadnem a... 😀
@kavaapalma ty mas na kedy listky do kina? U vas v MI? Lebo v KE to este ani v prg nemaju, teda okrem toho City Cinemas,co je nocna predpremiera
@gabika7706 šak hej hej, jasné, mne ten pas chýba 😅 😀
a ani tu ešte lístky nie sú 😠
@beruska.zuzanka vsak pas mas tusim za 3 dni, keby si velmi chcela 😉
@gabika7706 ne ne, díky, ja to prenechám dajakej zapálenejšej fanynke 😅 😎
@gabika7706 mam listky na 17...do MI na pol osmu vecer a zohnala mi ich @latvia zaco jej velmi dakujem...
@kavaapalma ja mám lístok na 24.11 na 20.00 😵 😵 😵 😵
@nini78 tesim sa s tebou 😉
ja ešte lístky nemám, tu v ba ani twilight nie je na programe kin 🙄 😠 😔
@beruska.zuzanka u nás sme už v septembri vedeli kedy bude BD 🙂
¨@nini78 @beruska.zuzanka aj u nas sa to vedelo uz skor...do kina si dam triko s Edwardom a nahrdelnik,jak spravna fanynka...a cela prec do Edwarda...
@nini78
@kavaapalma to mi je na dve veci, že u vás ste to vedeli už v septembri 😝 😠 😀 😎
@beruska.zuzanka 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@beruska.zuzanka ani u nas multiplexy nemaju tw v programe, lebo ten maju znamy akoze len tyzden vopred, ale ved mate v BA aj polnocnu premieru 17.11. 😉
@nini78 ja som ti taka zazrata do tych knih...po dlhej dobe konecna perfektna kniha,ktora ma total ohurila...
je v nej vsetko tak super zamiesene a dej ma celkom pohltil... raz si to kupim...do svojej zbierky knih...urcite...
@kavaapalma mne má prísť už 9, ta je o Payne 🙂
@gabika7706 jj, premiéru máme, ale už vypredanú 😀 teda ja mám voľný lístok platný len v jednom mulťáči, ale šak ja si rada počkám, keď som už toľko vydržala 😎
@nini78 jak ze ti ma prist? 😨 ja to citam z pc... Vobec nic mi nehovori Payne-to je dalsi z bojovnikov,lebo ja som teraz na casti o Butchovi a Marrise... deviatka je uz posledna ci nie?
@kavaapalma ja si ich objednávam, Payne je Vishousové dvojča, ona bude spomenutá až neskôr... na jar má vísť ešte o Thorovi, a potom by mala byť aj o Qhuinnovi a Blaylockovi. Ale možno ich bude aj viacej, neviem...
@nini78 hned pis,kde si ich objednavas... hadam si to nenechas len pre seba? ci?
Thor sa niekam podel odkedy ostal sam a netusim v ktorej casti sa zjavi.....ale o tych dalsich dvoch nemam ani paru... kazdopadne je to super zaujimave citanie...
@kavaapalma sa mi zdá že sa objaví v Phuryho knihe...
@kavaapalma nejako som prehliadla že chceš link na tie knihy... máš ho 😉

@gabika7706 ja vstávať tedy kedy ty, chodím spať so sliepkami 😝 😝 😝 a nie o jednej!!!!