Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
co tu bol za prispevok, ze ho museli vymazat? 🙂
@gabika7706 nejaká holka ponúkala lístky na BD do Trnavy :D, aspoň myslím že zmazali to...
práve pozerám, tak ak ste zmeškali, kuk 😉
@beruska.zuzanka tak s tym videom si totalne zabila... akurat ho nestiham pozriet cele,ved to ma dve hodky... musim nechat,ked budem mat volno...stvrtok to si dam pred kinom ako predjedlo...velmi by som si tam zelala byt...aspon raz v zivote zazit nieco taketo... a ta fan mama to nema chybu kolko veci ma nazbieranych,ja by som tiez prijala postavu Edwarda hoc aj z kartonu v zivotnej velkosti...aj tie auta co tam mala a prsten,som z toho proste hotova... velke dikes za link...
juj vsak tolko je toho teraz vsade na nete, fotky, rozhovory, neviem co skor pozerat 🙂)
@gabika7706 nie je to blbo vidiet-mas super fotky... 😉 az na toho vlka,nejaky je nepodareny...
@kavaapalma takto vyzera spredu
film je neskutocne uzasny,vcera som bola-plne kino... zaujimavy az do konca , vtipne dialogy a co sa mi najviac pacilo,tak vsetko je podla knihy,no myslela som si,ze to bude dlhsie cez dve hodky,ale nebolo...kazdy bol prekvapeny,ze uz koniec? nikomu sa nechcelo ist prec.... ked si predstavim,ze na dalsiu cast znovu cakat rok,tak tu predstavu zatial nedokazem prijat...
no baby a VD bude dalsia cast az 5.1.??? je to pravda???
😨
baby a kedy bude premiera "usvit" niekde nablizku Trnava, Piestany??? neviete???
@beruska.zuzanka dakujem 🙂
@lucyka1 ano, VD az po novom roku
@kavaapalma neviem či to chcú točiť, ale skôr asi nie, podla mna je toho veľa, aby to nejako dobre natočili, ale bolo by to super...Inak práve som dočítala Payne 😅 😅 😅
@nini78 ozaj by to bolo super,keby to natocili a preco nie,urcite by to malo vysoku sledovanost a dovolim si tvrdit,ze je to ovela lepsie ako True Blood... ja som docitala len Butcha a Marisu a netusim kedy sa dostanem k dalsej knihe... zrejme asi az pocas vianocneho volna...
@kavaapalma ďalší je Vishous...

@nini78 vdaka aspon viem blizkym povedat co chcem pod stromcek...