Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
ženy, skvelééééééééééééééééééééééééé 😵 😵 😵 teda kino 😀 😅 😎
moje hodnotenie cca takéto, trošku skromné, ale čo už...
Breaking dawn part one, môôôôôôôže byť 😵 kopec vtipu, primerane akcie, dávka romantiky... teším sa na druhú časť 🙂
a chlapof polka sály v kine 😕 😀 😀
žienky túto stránku poznáte??
sú tam knižky na stiahnutie 😉
@beruska.zuzanka no musela byt polka saly v kine muzska, ked tam boli so svojimi zenami, aj ten moj ide dnes so mnou 🙂 Knizky mam vsetky v tlacenej podobe, aj original DVD.
@nini78 u nas listok do kina 5,30 € 🙄 (ale v multiplexe...)
@gabika7706 máš aj tú knihu o bree a midnight sun??? 😲
a neboli tam všetci so svojimi ženami 😉 napríklad jedna exemplárna skupinka nabúchancov, absolútne bez ženskej 😉 a ako bukvy mi tiežn nepripadali 😅 😀
@gabika7706 u nás lístok 6,25 pre dospelého a 5,25 že pre teen 😀 😀 😀
@nini78 no neviem,ci je to origo on,lebo ja som nasla lepsiu foto...
keby som ja mohla a mala many urcite by som kupila filmove prava a natocila to. Kazda kniha jeden film,to by slo... mne sa najviac paci ich kral Wrath a polis...sak su pribuzní...
@beruska.zuzanka ano, aj knihu o Bree. Midnight Sun nikdy v tlacenej podobe nevyslo a kedze to nie je dokoncene tak zrejme ani nevyjde.
@gabika7706 ja viem, že v tlačenej podobe nevyšlo a že nie je dokončená, ale je na nete.... 😉
@gabika7706 As some of you may have heard, my partial draft of Midnight Sun was illegally posted on the Internet and has since been virally distributed without my knowledge or permission or the knowledge or permission of my publisher.
@beruska.zuzanka ja viem, ze je na nete, mam ju stiahnutu aj v originale aj v cestine aj slovensky preklad, ale ten cesky bol lepsi ;)
@gabika7706 český preklad som práve začala čítať, ten link som tu hodila pre baby, čo to nemajú 😉
majte sa tu pekne kočky, padám 😉
@beruska.zuzanka za tie 3 roky, za chvilu uz 4, myslim, mam dostatocny prehlad 😎
@beruska.zuzanka dik za ten link... rada by som si aj ja precitala o Bree,ale urcite si tu knihu nekupim...staci mi na nete,cize pre mna je to vyhodnejsie...
a ostava len dufat,ze nakoniec sa Polnocne slnko dopise a tu knihu si jednoznacne kupim...vsetko ukaze cas...
baby tu si mozte stiahnut breaking dawn ale asi len po anglicky....http://czshare.com/search.php?q=breaking+dawn
@beruska.zuzanka ahoooj....tak uz si to videla?? ako sa ti pacilo?
@gabika7706 ja by som dala aj viac, keby to tu bolo skôr, ale neni 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@kavaapalma jasné že sú to neni originály, také ani neboli vydanééé, toto si robia sami fanúšikovaia bratstva... a mne sa strašne páčil Zsadist, John a Revhenge, a potom Raghe,Payne,Vishous,Wrath, Buth a Phury asi tak rovnako.
@metlonka sevas, pozri môj príspevok z 19teho 22:26 😉
Baby! Potrebujem vašu pomoc, videli ste niekde fotku celých Belliných šiat? Nikde neviem nič nájsť a do stredy, kedy to idem pozrieť v kine nevydržím 😀
@terrs nechaj sa prekvapit, ale malu ukazku, ak teda chces, zozadu 😉 ....(ta kinokopia, co som stiahla nic moc kvalita, ale aspon takto narychlo)..cele Ti schvalne tu nehodim, vydrzis to, neboj
@kavaapalma ty si ale Revhenga a Johna ešte nečítala... a Wardová má tiež najradšej postavu Zsadista 😀
máme rovnaký vkus...
baby, jedna z mojich obľúbených scén 😅 aj slza mi ušla v kine...
https://www.youtube.com/watch?v=SYPUIBNx-PAstrašný kino rip, ale čo už 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka hmm už je to bloknuté 😕
@nini78 toto nie je 😀
https://www.youtube.com/watch?v=W4C2wSyNVVc@beruska.zuzanka Ahoj, prosim ta cim konci ta prva cast filmu Breaking down, resp. kde to sekli a rozdelili? Zajtra na to idem do kina, ale strasne ma to zaujima 😉 dakujem
radsej som ti to napisala do ip @ciusinka
@nini78 ja som to neprecitala to mas pravdu,ja som skor riesila vyzor ako charaktery jednotlivych postav...

@lucyka1 mi hovor, odpočítavam dni 😀 😀 😀