icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

beruska.zuzanka
22. nov 2011

@ciusinka ahojky, skončí tak, že bella otvorí oči, už ako premenená 😉 + medzi titulkami malý bonus, vydrž sedieť až do úplného konca 😉

btw baby ja som už ku koncu každú sekundu čakala, kedy seknú koniec 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
22. nov 2011

@kavaapalma si mňa predbehla 😀 😀 😀 nevadí 😎

kavaapalma
22. nov 2011

@beruska.zuzanka ja viem,ze my sme fanynky a pozname to ...ale nechcela som to prezradit priamo do fora...nech si to ostatní kuknu v kine no co uz neva...

gabika7706
22. nov 2011

@kavaapalma suhlasim
@beruska.zuzanka nie vsetci uz boli v kine, napr. @nini78 prezradenie deja urcite nepotesilo 🤐

beruska.zuzanka
22. nov 2011

@kavaapalma
@gabika7706 jasné baby, zožerte ma 😉

beruska.zuzanka
22. nov 2011

@gabika7706 btw, ak by si nini neoznačila v príspevku vyššie, tak by si to tu možno ani nevšimla a šlo by sa ďalej, lenže sa evidentne potrebuješ do mňa navážať, ako vlastne od začiatku, čo sem sem tam prispejem.... tak si poslúž, ja znesiem 😉

pekný deň baby 😉

gabika7706
22. nov 2011

@beruska.zuzanka nerozumiem, preco si nahnevana, nini cita vsetky prispevky, ci ju oznacim alebo nie 😎
Tvoj pocit, ze sa do Teba navazam, ma mrzi, pretoze to som nemala v umysle, ak to takto vyznelo, prepac

cat
22. nov 2011

@michelleuk vďaka za ten link čo si tu dala, prave som si to v anglictine stiahla do notebooku a teším sa ako si to večer pozrieme. S manželom nemáme šancu ísť do kina,nik nám 2 malé deti nepostráži. Takže som vďačná aspoň za toto 😎

michelleuk
22. nov 2011

@cat neni zac aj ja tom am uz stiahnute aj ked som uz bola na tom v kine 😎

kavaapalma
23. nov 2011

@beruska.zuzanka ja som rada,ze si s nami v klube 😉

ciusinka
23. nov 2011

Tak uz som bola aj ja v kine a som unesena 😀 fakt sa mi to veeelmi pacilo, hlavne to, ze ten film bol najviac podla knihy..Len co ma tak zaujalo, ze niektorych ludi podla mna tak nejako "zoskaredili" alebo ako by som to povedala 🙂 napr. Carlisle bol v minulych dieloch krajsi, myslim vlasy 😀 aj Rosalie bola ako blondina krajsia 😉

btw. Dufam, ze vam nevadi, ze som sa sem tak trochu votrela 🙂

beruska.zuzanka
24. nov 2011

baby, toto ste už čítali?? strašná chudera, čo to napísala 😀 😀 😀

http://www.twilight.sk/userfiles/image/redakcia...

kavaapalma
24. nov 2011

@ciusinka take ani len nepis ja sice hovorim len za seba,ale som rada,ze si tu a pis,pis,pis 🙂
@beruska.zuzanka mne tam vypisuje,ze k danej stranke nemam pristup,to vo co go?
Ked to budu coz urco budu davat v kine aj druhy raz,tak verte tomu,ze ja tam chybat nebudem...

beruska.zuzanka
24. nov 2011

@kavaapalma tak si to skús kuk cez toto, klikneš na obrázok a zväčší sa ti to 😉

http://www.twilight.sk/Text2-8703

beruska.zuzanka
24. nov 2011

@ciusinka ja som sa tu votrela pred letom a aha ako dobre mi tu je 😀 😀 😀 ale zasa nejako aktívne neprispievam no... 😎

kavaapalma
24. nov 2011

@beruska.zuzanka to je ale sprostana co to napisala a to som ju este pekne nazvala...nemam rada takych ludi,zrejme je nespokojna,nervozna a nedari sa jej,tak vsetky tie negativne emocie spojila a vyburila sa v tom clanku...recenzie nevie robit ani omylom... a mozno jej ide o novy lepsi flek a asi si mysli,ze ak bude opacne reagovat ako vacsina tak si ju niekto vsimne.....len tuzi po pozornosti chudinka...

ciusinka
24. nov 2011

@kavaapalma Dakujeem 😉
@beruska.zuzanka No ja som nejako pred letom prepadla Twilightu, predtym to islo uplne mimo mna, potom som si len tak zo zvedavosti pozrela prvy film a uz to bolo 😀

nini78
24. nov 2011

@beruska.zuzanka no a táto pani Javúrková je redaktorka oddelenia kultúry, včera sme sa s babami na FB o tom bavili... Ale podla mňa, ona nečítala knihy, takže v tom mohla byť trocha stratená..., ale práve preto by na to nemala robiť recenziu. Podla mňa tam boli veci ktoré najlepšie pochopili ludia ktorý čítali knihy. Bola som s kamoškou ktorá knihy nečítala a nechápala napr, keď boli na svadobnej ceste, že Edward ju chce uštvať, aby ona nechcela sexovať... alebo prečo tam dali že sa učí chodiť v lodičkách... kniha bola obsažnejšia jasné že to nešlo všetko do podrobna vysvetlovať vo filme...

Inak dneska som bola v kine a som maximálne spokojnáááá 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ciusinka
25. nov 2011

@beruska.zuzanka No precitala som si tu recenziu, co si dala link a normalne mi tak stupol adrenalin, ze by som tu zensku na mieste vyfackala 😠 ako moze pisat recenziu na film niekto, kto necital knihy?? Ved to snad ani neni mozne!! Tento film bol predsa najviac robeny podla knihy, az na nejake detaily, ako pritomnost Iriny na svadbe, ktora tam nemala byt..Ze Bella sa prehupla do tretieho trimestra za 10 minut, ved cele jej tehotenstvo trvalo mesiac!! Normalne mam chut napisat nejakemu sefredaktorovi Pravdy, ze akych ludi to tam zamestnava, co taketo haluze pisu do novin! Zurim! 😠

lucyka1
25. nov 2011

@nini78 ahoj. myslela som vcera na teba, ze ako sa ti pacilo v kine??? ja idem zajtra na 20,00h. dufam len v to ze mi to pôjde pekne pomalicky a neutecie to ako voda, ale urcite ked sa fanusik ponori do toho deja tak to uleti ☹ ale strasne sa tesim uz sa nemôzem dockat.... 😀 😀

nini78
25. nov 2011

@lucyka1 no tak ja za seba môžem povedať, že to strááááášne rýchlo ušlo... A fakt to bolo super 😀 , ale po skončení ešte čakaj, počas titulkov dajú ešte ukážku 😉 😉 😉
Uži si to !!!!

kavaapalma
26. nov 2011

ale ved to tam spomenute je aj pre tych ktorí necitali knihy...myslim v tej scene kde to Jacob vykrical Edwardovi na svadbe ci ju chce zabit na svadobnej ceste...ak je to pozorny divak tak pochopi... kazdopadne film je uzasny a urcite na to pojdem do kina este raz,uz som to hadam aj pisala...

kavaapalma
26. nov 2011

Rosalie sa vydala

lucyka1
26. nov 2011

@nini78 diky 😉 😀 😀 😀

lucyka1
26. nov 2011

ahojte baby. prave som prisla z kina, som uplne mimo taaaaaak to bolo kraaaaaasne..... normalne som nechcela verit ze uz je koniec. tak to rychlo uslo. supeeeer. uz sa nemôzem dockat na pokracovanie..... 😀 😀 😀 😀 😀

kavaapalma
27. nov 2011

@lucyka1 sice som dost dudrala,ze dalsia cast az o rok no s odstupom casu si myslim,ze je to tak dobre,lebo sa mame este aspon naco tesit,ze ten osial vypukne znova...respektive pretrva...

cat
27. nov 2011

čítala somtú "recenziu"..a vlastne som si uvedomila jedno už dávno: twilight sa nepáči hlavne ľuďom,kt. nie sú spokojní so svojím životom, teda si nevedia ani len predstaviť, že by žili večne.. Napr. tá časť mojich kamošiek,čo majú šťastný vzťah a dieťa- tým sa to páči, no tie,čo žijú osamele/ také rádobyintelektuálky/ čo im večer im robí spoločnosť tak flaška- tie túto ságu doslova ponižujú na totálny hlúpy odpad. Toť moj postreh.

kavaapalma
27. nov 2011

@cat 😉 je to tak,nikdy nebude kazky spokojní lebo su ludia a ludia a kazdy ma svoj nazor...

kavaapalma
1. dec 2011

halo kocky................. 😀 😀 😀 su nejake novinky?

syringa
1. dec 2011

@cat Dnes som narazila na tuto diskusiu a som hrozne rada, lebo už som mala pocit že asi nie som úplne normálna keď sa mi to páči aj keď nie som tínedžerka. Úplne s tebou súhlasím. Po prečítaní prvej knihy som sa fakt musela nad mnohými vecami zamyslieť, a myslím si že práve tie ženy ktoré sú nespokojné so svojím životom a vidia že sú v slepej uličke a šance na zmenu minimálne, radšej ten film (a knihy) odsúdia. Asi nechcú aby im niečo narúšalo ich sebaklam že je všetko v ich živote OK. 😒