icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
2. dec 2011

@syringa vitaj v klube... 😉

syringa
2. dec 2011

čítala som niekde na nete že najviac kto odsudzuje TW sú feministky 😲 pretože sa podľa nich Bella celý život točí okolo Edwarda a je na ňom príliš závislá a nevie sama rozhodovať o svojom živote, a ešte im vadí že idealizuje fyzicky hrubý vzťah, Meyer označujú za anti-feministku

ja to vidím tak že on sa stále točí okolo nej, urobí všetko čo jej na očiach vidí, ochraňuje ju, dal by za ňu aj život ..... čo je na tom zlé?? 😨 veď to by sa im malo páčiť 😅

ja tie feministky nepochopím 😨

beruska.zuzanka
2. dec 2011

@kavaapalma
@syringa bré dopoludnie dámy 🙂

syringa celkom sa mi pozdáva Tvoj názor na anti-twilight ľudí 😀

syringa
2. dec 2011

@beruska.zuzanka 🙂 mne sa na twilight páči aj to že Bella nie je žiadna superhrdinka - super krásna, super šikovná..... je len normálne dievča, asi by sa nám mnohým ťažšie stotožňovao s nejakou "neodolateľnou supernádherou geniálnou a najšikovnejšou" aj keď nakoniec aj ona bola krásna, ale veď to si už zaslúžila po tom všetkom.... 🙂

ciusinka
2. dec 2011

@syringa Podla mna nie je pravda to, ze Bella nevie sama rozhodovat o svojom zivote, ved predsa ona sa rozhodla, ze chce byt upirka, aj ked jej to Edward aj napr. Rosalie vyhovarali a takisto sa ona rozhodla mat dieta, aj ked s tym Edward na zaciatku nesuhlasil..Takze si rozhodne nemyslim, ze by bola nejaka utlacala chudinka zavisla na rozhodnutiach inych, skor naopak 😉

syringa
2. dec 2011

@ciusinka ani ja si to nemyslím, a ani si nemyslím že by sa ona točila len okolo Edwarda, práve naopak on sa stále točil okolo nej, a podľa mňa by sa práve feministkám malo páčiť že bola stredom všetkého, všetci ochraňovali jednu jedinú obyčajnú ženu
veď hovorím, že tie feministky čo to tak skritizovali, nechápem 😖

ciusinka
2. dec 2011

@syringa Hej hej presne a tak feministky to zjavne niekedy prepisknu..a predpokladam, ze ani knihy urcite necitali..A tak hlavne, ze my vieme, ako to je 😀

kavaapalma
3. dec 2011

@beruska.zuzanka ten pribeh je jednoducho uzasny....a ja tuzim byt na Bellinom mieste...aspon v snoch...
keby sa zo mna stala aspon spisovatelka takeho nadherneho pribehu...

kavaapalma
3. dec 2011

nieco pre @nini78 len fankovske foto...

nini78
3. dec 2011

@kavaapalma hmmm John, Zsadist a Wrath...Zsadist sa mi tuto nepáči...

kavaapalma
3. dec 2011

@nini78 suhlasim,lebo ani mne sa nepaci...no budem hladat dalej...citam dalej teraz piatu o Vishousovi...
u nas v knihkupectve som len tak nahodou hladala a nasla som jedinu knihu samozrejme v cestine,ale dost draha az 13eciek...

syringa
4. dec 2011

@kavaapalma aj ty môžeš niečo krásne napísať, vedela si o tom že tá spisovateľka dovtedy nič nenapísala? a ani si neverila že by z nej niekedy mohla byť spisovateľka, a ajhľa ako jej to ide 😅 no nenadarmo sa hovorí "keď človek chce všetko dokáže" 🙂 skús a uvidíš 😉

kavaapalma
5. dec 2011

@nini78 nemozem nikde zatial najst dalsiu cast na stiahnutie siedmu,zrejme este nie je...

lili_mia
5. dec 2011

ahojte, tiež mám rada TW, ale iba knižne, filmovo sa mi tí ľudia nepáčia, iba Alice a nejaké vedľajšie postavy .. a tá... Jane, krásne to dievča vyrástlo

syringa
5. dec 2011

@lili_mia ja som si najskôr pozrela filmy lebo by som vedela že inak by sa mi to nepáčilo, a až potom som rýchle prelúskala knihu.....
bola som prekvapená že Stephenie Meyer si sama vybrala Roberta Pattinsona - podľa toho ako zahral ľúbostnú scénku, ona sama tvrdí že filmy sú doplnkom ku knihám, tak keď ona je spokojná, tak teda nič nehovorím 🙂

lili_mia
5. dec 2011

@syringa tak vyskytlo sa to u nás doma, tak som si prečítala, som taký maniak, že zháňam Romea a Juliu 🙂 a prvé tri knihy mám aj v angličtine a pomaly lúskam angličtinu .. všeobecne je to ľahké, ale ja chcem rozumieť každému slovu 😉 ako ja Pattisona nemusím, podľa mňa vyzerá akoby niekoľko dní nejedol 😀 asi chceli výraz ako na neho ako upíra pôsobí Bellina krv a aký je on vyhladovaný 😀 😀 😀

syringa
6. dec 2011

@lili_mia teda ja som nevidela iný film s R.P. ale v v Twilight ho občas brali z takých divných uhlov že som si hovorila že je taký škaredý až je krásny 😀 no ono ťažko vybrať do filmu anjelsky krásnych keď medzi ľudmi nie sú 🙂 Romea a Júliu ja ja plánujem 🙂 nedá mi ke´d sa to už spomína, tak som zvedavá ako to teda bolo ......

kavaapalma
6. dec 2011

ja nemam ziadne vyhrady voci vyberu hercov...mne tam akosi pasuju vsetci a som nadmieru spokojna...ja praveze by som tam nedala Jane zahrat Dakote...ale kazdy mame iny nazor a ine sa nam paci... mna fascinuje aj postava ich otca,ktora hra Facineli,ktory ako viem je manzelom Jennie Garth z Beverly Hills 90210....podla mna je tam velmi zaujimava zmeska hercov...
a byt to ja na mieste autorky tiez si sama vyberam herca do hlavnej ulohy...

syringa
6. dec 2011

@kavaapalma ale je pekné že jej nechali možnosť voľby 🙂 mne sa R.P.. nezdá škaredý, len ho chudáka v niektorých pozíciách tak natočili..... no už som čítala nejednu hlášku na nete že je hrozne škaredý, mne sa zdá že to zahral dobre, lebo keď som pozerala rozhovory s ním, uf ,ako keby to bol iný človek, iná mimika no keby som nevedela že je to na 100% on tak by som aj zapochybovala, v civile sa mi zdá byť úplne iný 🙂 (taký Bruce Willis vyzerá všade rovnako, v civile aj vo všetkých filmoch)
len som bola dosť prekvapená že prečo niektoré veci vo filme tak zmenili, je to teda fakt hrubá kniha je z čoho vyberať, aj tak sa nikdy nezmestí do filmu všetko, napríklad ako s ňou lozil po tých stromoch, v knihe je veľmi veľa pekných situácií ktoré tam mohli dať namiesto toho, no ja nie som filmár, ja by som možno urobila strašne nudný film, asi vedia prečo to urobili tak ako urobili, aj tak si ich rada pozriem znovu a myslím že nie som jediná 😉

terrs
6. dec 2011

Čo som tu riešila tie Belline šaty, krásne boli 😀 Aj ja chcem takú svadbu ☹ 😀

kavaapalma
7. dec 2011

@terrs to by som chcela aj ja,ale co uz ked mam po tom...
@syringa ja som az po usi do Edwarda, som zamilovana do toho pribehu,herci mi len pomahaju viac sa tomu priblizit po vizualnej stranke... no beriem ich vsetkych...

mihanka
10. dec 2011

ahojte, aj ja som tw maniacka 😅 mne sa pacia aj knihy aj filmy... ten prvy film dost odflakli, zrejme neratali vtedy s tym, ze to bude taky trhak... hudba k breaking dawn - perfektna... dookola pocuvam 🙂 mne sa naopak paci, co pridali do bd - napr tie prihovory na svadbe boli fftipne 😀 stephanie m povodne chcela na rolu edwarda ineho herca - Henryho Cavilla, ale ten uz bol stary, aby hral vecne 17rocneho... mne sa paci najviac Facineli v civile - v roli Carlisla 😵

gabika7706
11. dec 2011

@mihanka Cavill hra v Tudorovcoch a cim je tam starsi, tym lepsie vyzera 🙂

mavion
11. dec 2011

ahojte baby velmi Vas chcem poprosit vy urcite budete vediet ako sa vola pesnicka v BD ktora isla pri milostnej scene? dakujem 🙂

nini78
11. dec 2011
gabika7706
12. dec 2011

@mavion Sleeping At Last - Turning Page

kavaapalma
12. dec 2011

@nini78 som niekde uprostred o Phurym,ale zatial je to take nemastne neslane,ta cast sa mi paci urcite najmenej...

nini78
12. dec 2011

@kavaapalma asi ano, je to najslabšia kniha... ale tie ďalšie, Revhenge, John a aj Payne sú super 🙂

kavaapalma
12. dec 2011

@nini78 dobre-e-e aspon mam vacsiu chut citat na dalsie...tuto dneska zblajznem a od zajtra zacinam novu,mam teraz dost casu takze stiham... 🙂

mavion
12. dec 2011

@gabika7706 dakujem 🙂