icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
12. dec 2011

nieco pre potesenie

kavaapalma
16. dec 2011

@nini78 nejak mi to nejde stiahnut,stale mi tam vypisuje ze stranka nenalezena... 😠

kavaapalma
16. dec 2011

@nini78 dik skusala som tak toto ide,len dost hlupo sa to z toho cita,tamto bolo lepsie na stiahnutie...mozno chvilu pockam... no aspon som nasla knihu Midnight sun...tak skusim si najst cas a precitat ju...

kavaapalma
21. dec 2011

kazdy vypeka 🙂 .........kde nic tu nic..........

beruska.zuzanka
22. dec 2011

@kavaapalma ja až dnes vypekám 😀 😎

kavaapalma
23. dec 2011

@beruska.zuzanka ja uz mam po,dnes som akurat piekla bobalky... a vycapila som si velky plagat BD na dvere,coz moj manzel jak to uvidel skoro ho porazilo,on to neznasa ten film... ale musi mi to tam nechat nema na vyber...

mihanka
23. dec 2011

uz napecene, prichystane, vianoce mozu zacat 🙂

kavaapalma
24. dec 2011

jeeej super -Vstanem a co vidim,vonku krasne snezi......to tu uz dlho nebolo priamo na Vianoce.........
Pomaly sa zacinam citit ako vo Forks........

nini78
25. dec 2011

@kavaapalma tak u nás tradične pršalo...

kavaapalma
30. dec 2011

taky darček ako je na poslednej fotke by som si priala ...

kavaapalma
30. dec 2011

aha aku kerku som nasla

gabika7706
31. dec 2011

@kavaapalma to bude mozno tato pani http://www.dailymail.co.uk/news/article-1344355... len s dorobenymi ramenami 😀

kavaapalma
31. dec 2011

@gabika7706 asi ano,ja som to nejak podrobne necitala,mne islo hlavne o tu kerku,lebo to naozaj vyzera super... ja sice som velky fanusik,ale toto by som si urobit nedala...nato treba odvahu...nieco male aj hej...

gabika7706
31. dec 2011

@kavaapalma my sme sa na tej kerke s kamoskami (a tusim aj na fb sme to rozoberali) dobre pobavili, najprv som si myslela, ze pani je slobodna, ale niekde pisali, ze ma priatela, no tak to by som ho chcela vidiet

mihanka
1. jan 2012

krasny twilight novy rok 2012 😉
tak to tetovanie je uz moc... 😀

nini78
2. jan 2012

Všetko dobré ... 🙂 🙂 🙂

kavaapalma
2. jan 2012

@nini78 dnes som docitala knihu,tak tato bola napinava a este sa tak aj skoncila,ze cim skor zacat citat dalsiu...ty si uz precitala vsetky? Nasleduje o Johnovi a uz tam vystupuje aj Payne,tak to som velmi zvedava jak to vsetko dopadne... a dufam,ze raz si to pozriem aj vo sfilmovanej podobe...

nini78
3. jan 2012

@kavaapalma teraz si čítala o Revhovi? asi ano lebo tam zmizla Xhexania, čo? Aj John je super a aj Payne je výborná. Ja mám prečítané všetký, ale teraz v marci má výsť kniha o Tohrovi, ale preložená do češtiny bude až niekedy v 8-9 mesiac 😖 😖 😖 😖 Teraz akurát čítam toho sprievodcu, je tam super novela o Zsadistovi, volá sa otec...

kavaapalma
3. jan 2012

@nini78 hej presne tu cast o Revhovi ona to tam super kombinuje a zahrnie kazdeho clena,ze stale vies o com toci a si v obraze...dej graduje a graduje... len ma velmi zaujima ci kral ostane slepy... hladala som na nete a dalsie casti este zverejnene nie su,aspon som nenasla,tak si pockam... skusim najst aj to o Z...keby nie,tak prosim hod sem link...

nini78
4. jan 2012

@kavaapalma na knihu Milenec jen můj, o Johnovi napíš mail tomuto chalanovi on ti ju pošle, nathanblack@seznam.cz
mne ju poslal len ja som to už vymazala mkeď som si kupila knihu...

kavaapalma
4. jan 2012

@nini78 velka vdaka idem mu hned napisat... ja si tie vsetky knihy tak isto planujem kupit do svojej zbierky,ale casom... 😎

kavaapalma
8. jan 2012

Bella tu vyzera super

kavaapalma
8. jan 2012

citali ste to uz niekto? hodnotenia nema prilis lichotive a ja nemozem pochopit ako o postavach moze pisat nejaka cudzia autorka,ked je to pribeh S.M.?

gabika7706
8. jan 2012

@kavaapalma kym sa da, kazdy, kto moze,na TW zarobi...ja si tuto knihu nekupim, ani ju citat nebudem, ale najde sa urcite dost zvedavych citatelov, resp. citateliek

kavaapalma
9. jan 2012

@gabika7706 ja si ju tiez nekupim,len ma vytaca,ze niekto si dovoli zarabat na druhom a pritom nema sajnu o com to tam je... lebo tie hodnotenia hovoria same za seba... ryzuje,ze sa nehanbi 😝 😝 😝 myslim,ze vela toho nepreda...

kavaapalma
14. jan 2012

svadobné

womenne
16. jan 2012

Ahojte stahoval niekto Rozbřesk z uložto? Je ich tam hodne a neviem ktorý stiahnuť 😒

gabika7706
16. jan 2012

@womenne to mas jedno, vsetko su to kinokopie v dost blbej kvalite, da sa pozerat, ale je to furt len kinokopia...Stiahla som asi 4 a vsetky boli z rovnakeho miesta, len titulky boli ine...su tam nejake filmy aj z ceskeho kina, tak skus to, ja uz som tie nestahovala, pockam uz na origi DVD 🙂

mihanka
16. jan 2012

@womenne presne tak, ako pise gabika... vsetko nahravky z kina, takze je to jedno, ktore stiahnes 😉 o par tyzdnov to uz bude na dvd 😉