Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@nini78 nejak mi to nejde stiahnut,stale mi tam vypisuje ze stranka nenalezena... 😠
@kavaapalma tak skús toto http://www.ulozto.cz/10412641/ward-j-r-bratrstv...
@nini78 dik skusala som tak toto ide,len dost hlupo sa to z toho cita,tamto bolo lepsie na stiahnutie...mozno chvilu pockam... no aspon som nasla knihu Midnight sun...tak skusim si najst cas a precitat ju...
kazdy vypeka 🙂 .........kde nic tu nic..........
@kavaapalma ja až dnes vypekám 😀 😎
@beruska.zuzanka ja uz mam po,dnes som akurat piekla bobalky... a vycapila som si velky plagat BD na dvere,coz moj manzel jak to uvidel skoro ho porazilo,on to neznasa ten film... ale musi mi to tam nechat nema na vyber...
uz napecene, prichystane, vianoce mozu zacat 🙂
jeeej super -Vstanem a co vidim,vonku krasne snezi......to tu uz dlho nebolo priamo na Vianoce.........
Pomaly sa zacinam citit ako vo Forks........
@kavaapalma tak u nás tradične pršalo...
@kavaapalma to bude mozno tato pani http://www.dailymail.co.uk/news/article-1344355... len s dorobenymi ramenami 😀
@gabika7706 asi ano,ja som to nejak podrobne necitala,mne islo hlavne o tu kerku,lebo to naozaj vyzera super... ja sice som velky fanusik,ale toto by som si urobit nedala...nato treba odvahu...nieco male aj hej...
@kavaapalma my sme sa na tej kerke s kamoskami (a tusim aj na fb sme to rozoberali) dobre pobavili, najprv som si myslela, ze pani je slobodna, ale niekde pisali, ze ma priatela, no tak to by som ho chcela vidiet
krasny twilight novy rok 2012 😉
tak to tetovanie je uz moc... 😀
@nini78 dnes som docitala knihu,tak tato bola napinava a este sa tak aj skoncila,ze cim skor zacat citat dalsiu...ty si uz precitala vsetky? Nasleduje o Johnovi a uz tam vystupuje aj Payne,tak to som velmi zvedava jak to vsetko dopadne... a dufam,ze raz si to pozriem aj vo sfilmovanej podobe...
@kavaapalma teraz si čítala o Revhovi? asi ano lebo tam zmizla Xhexania, čo? Aj John je super a aj Payne je výborná. Ja mám prečítané všetký, ale teraz v marci má výsť kniha o Tohrovi, ale preložená do češtiny bude až niekedy v 8-9 mesiac 😖 😖 😖 😖 Teraz akurát čítam toho sprievodcu, je tam super novela o Zsadistovi, volá sa otec...
@nini78 hej presne tu cast o Revhovi ona to tam super kombinuje a zahrnie kazdeho clena,ze stale vies o com toci a si v obraze...dej graduje a graduje... len ma velmi zaujima ci kral ostane slepy... hladala som na nete a dalsie casti este zverejnene nie su,aspon som nenasla,tak si pockam... skusim najst aj to o Z...keby nie,tak prosim hod sem link...
@kavaapalma na knihu Milenec jen můj, o Johnovi napíš mail tomuto chalanovi on ti ju pošle, nathanblack@seznam.cz
mne ju poslal len ja som to už vymazala mkeď som si kupila knihu...
@nini78 velka vdaka idem mu hned napisat... ja si tie vsetky knihy tak isto planujem kupit do svojej zbierky,ale casom... 😎
@kavaapalma kym sa da, kazdy, kto moze,na TW zarobi...ja si tuto knihu nekupim, ani ju citat nebudem, ale najde sa urcite dost zvedavych citatelov, resp. citateliek
@gabika7706 ja si ju tiez nekupim,len ma vytaca,ze niekto si dovoli zarabat na druhom a pritom nema sajnu o com to tam je... lebo tie hodnotenia hovoria same za seba... ryzuje,ze sa nehanbi 😝 😝 😝 myslim,ze vela toho nepreda...
Ahojte stahoval niekto Rozbřesk z uložto? Je ich tam hodne a neviem ktorý stiahnuť 😒
@womenne to mas jedno, vsetko su to kinokopie v dost blbej kvalite, da sa pozerat, ale je to furt len kinokopia...Stiahla som asi 4 a vsetky boli z rovnakeho miesta, len titulky boli ine...su tam nejake filmy aj z ceskeho kina, tak skus to, ja uz som tie nestahovala, pockam uz na origi DVD 🙂

nieco pre potesenie