icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

ciusinka
20. jan 2012

@mihanka Zase obrucku nepotrebujem, tu uz by som nemala dat na aky prst :D ale vedela by si mi poslat tu stranku z USA? Dakujem 😉

nini78
20. jan 2012

@lucyka1 tu máš link na VD, lebo na ulož to neboli...http://www.fileserve.com/file/EfyA7xm/The.Vampi...
ale neviem kedy budú titulky, lebo antka ide preč. Keď bidem mať dám link 😉

mihanka
20. jan 2012

@ciusinka http://www.target.com/p/Breaking-Dawn-Bella-s-E...
tiez tam maju kadeco 🙂 no ale keby bola obrucka od Edwarda, tak by si si aj prst šiesty prišila, ze?? 😀

ciusinka
20. jan 2012

@mihanka Dakujem, no co som vyrozumela, tak odtial do Europy neposielaju 😒 Noo, tak to by bola ina vec a keby zo mna potom este aj upirku urobil, tak to uz uplne ze dovi dopo 😀 Ale zistila som, ze v tom obchode, co som daval link, ma ten prsten priemer 17 mm co je presne priemer mojho prstennika, resp. moja obrucka ma taky priemer 😀 no nekup to 😀

mihanka
20. jan 2012

@ciusinka akoze forever happy 😀 no nekup to, to musi byt osud... 😀 jasne, ze som si hned utekala zmerat prsten, mam 18mm, takze moj osud to asi nembude 😀

lucyka1
20. jan 2012

@nini78 jeeej diky moc. si strasne zlata. az teraz som prisla po celom dni domov a samozrejme az teraz som sadla k PC.... dakujeeeeem 😀 😀 😀

nini78
21. jan 2012
lucyka1
21. jan 2012

@nini78 ten link co si mi dala vcera, bol zmazany. ale na ulozto bol, ale bez tituliek. tak pozriem tieto titulky, co si mi dala dnes. dik 🙂

nini78
21. jan 2012

@lucyka1 ja som to ráno o 8.00 včera ťahala odtial :D

lucyka1
22. jan 2012

@nini78 no vidis a o 19.h. mi to isiel manzel stiahnut a hovori ze uz je to zmazane... neva. mam to z ulozto. dakujem. 😉 😀

kavaapalma
29. jan 2012

@nini78 docítala som aj dalsiu cast,je super...uz ostava len ta o Payne... to si budem musiet pockat trosku dlhsie... aspon mi prezrad ci si vyberie upira,alebo cloveka... 😉

nini78
29. jan 2012

@kavaapalma ale keď Ti to poviem prezradím ti aj koniec, aj tak to chceš vedieť? Inak tu máš preloženú tu novelu o Zsadistovi Otec, http://jrwardbdb.webnode.cz/preklady-knizek/fat...

kavaapalma
29. jan 2012

@nini78 vdaka precitam si to urcite...no prezrad...ja si to tak ci tak precitam...ked neces tu,tak do ip...prilis ma to zaujima,aby som to nechala len tak...pre mna je to lepsie ako---sorry fan---Upirske denniky... 😅
myslim,ze ked vyjde kniha aj o Thorovi,tak tam by sa to malo vsetko komplet poriesit,ledaze by este mala autorka nieco v zaruke...

nini78
29. jan 2012

@kavaapalma Payne bude s človekom, ktorého otcom je upír... je to Butchov nevlastný brat... 🙂) A po Thorovek knihe má výsť ešte kniha o Qhuinnovi a Blaylockovi :DDD na tú sa teším najviac 😅 A VD sú super 🙂)

kavaapalma
30. jan 2012

@nini78 jasne, ze VD su super,ale ja viac zeriem BČD 😉
ta posledna kniha bude urcite pecka...to bude zbierka v mojej kniznici 😀

kavaapalma
3. feb 2012

ja tie parodie nemusim... tato zo zaciatku namixovana no, ale do konca hnoj...

gabika7706
4. feb 2012

@kavaapalma vsak sranda 😉 ja parodie vo vseobecnosti nepozeram, ale tieto obcas kuknem, moj muz sa na nich vyborne bavi, samozrejme

kavaapalma
4. feb 2012

gabika7706 svojmu to radsej ani nebudem pustat,lebo on by mal obrovsku zabavu

lucyka1
12. feb 2012

baby, vedeli ste ze v skutocnosti spolu randia "damon s elenou"??? 🙂

nini78
12. feb 2012

@lucyka1 juj veľmi dávno 😀 😀 😀

lucyka1
13. feb 2012

@nini78 mne to povedala cez vikend svagrina, ze to citala v novom brave.. 🙂 tak ja som to nevedela 😉

kkamca
13. feb 2012

AHOJ..

holky prosím vás nevite jestli je někde k shlednutí serial Pravá krev?jestli někdo z vás ví,prosím dejte odkaz .

děkuji moc.

kkamca
13. feb 2012

jsem včera v noci chytla díl ..a dost mě to teda vzalo.díky.podívam jestli to půjde. 🙂

kkamca
13. feb 2012

se v tom nějak ztrácím --holky jak poznám co je 1 díl první řada? 😕 😕 😕 2 díl atd..

emogeon
13. feb 2012

@kkamca prvy krat si kukala?
ja som tento serial chytila od zaciatku a paci sa mi 🙂 .. nebudem si ho stahovat ale cakat cely tyzden v napati na nedelu 😝

gabika7706
13. feb 2012

@kkamca napr. 1x11 znamena prva seria, 11. diel, 3x9 - tretia seria, 9.diel

kkamca
13. feb 2012

@emogeon ano poprvé běží asi 1 řada ..bych řekla.ale mám ten pocit,že už to někdy dávali,jen to běži až v 23.15 a to je strašně dlouho.to málo kdy sem vzhůru

emogeon
14. feb 2012

@kkamca ano prva seria..a urcite to reprizuju tiez som nad tym rozmyslala.. no je to neskoro ale najrpv zacinali o 24.00..uz sa to lepsi 🙂