icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

nini78
25. jún 2012

@gabika7706
@kavaapalma mne to ide tiež v pohode 🙂) a táto dvojka bude asi lepšia ako bola jednotka ....

kablo1
26. jún 2012

@katuskapd ved twilight 3. a 4. su uz natocenee.... a je to bomba!:o)

kablo1
26. jún 2012

ved twilight 3. a 4. su uz natocenee.... a je to bomba!:o)

nini78
26. jún 2012

@kavaapalma inak kniha o Tohrovi vychádza v češtine už v polke augusta 🙂 🙂 🙂

nini78
26. jún 2012

@kavaapalma a aha čo sa už objavilo 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kavaapalma
29. jún 2012

Tak uz aj mne to ide v pohode a ja tomu hovorim, ze to je zabita ukazka - nemam rada zimu, no velmi sa tesim na november.

kavaapalma
1. júl 2012

uz postupne zacinaju davat viac ukazok a foto

mihanka
5. júl 2012

@kavaapalma aj teaser trailer, aj tie obrazky su uplne super a tiez som na tom podobne, na prichod zimi sa netesim, ale uz nech je november 😵

kavaapalma
9. júl 2012

@mihanka obaja boli vyhlasení za najlepsie sa obliekajuce osobnosti 🙂

beruska.zuzanka
11. júl 2012

baby čaute, dlho som nezavítala 🙂
@kavaapalma skvelé fotky 😵 😵 😵

a ja sa už veľmi veľmi teším na november za prvé na breaking dawn a za druhé sa sťahujeme, konečne 😵

no, už aby to bulo 😀 😎

beruska.zuzanka
11. júl 2012

a ešte, že krásne leto všetkým želáme s Em 😵

mirfa
13. júl 2012

@mihanka kde tu renesme aj nasli??? vazne vyzera ako mix roberta a kristen 🙂

mihanka
21. júl 2012

ano je velmi krasna a rozprava ako prava američanka 😀

gabika7706
21. júl 2012

😉

gabika7706
21. júl 2012
nini78
21. júl 2012

@gabika7706 nemá chybu, hlavne na tej poslednej 😵 😵 😵 😵 😵

kavaapalma
22. júl 2012

@nini78 @gabika7706 suhlas ta posledna je bombova........ ja by som chcela tuto vonavku...

gabika7706
22. júl 2012

@kavaapalma ked kupis, napis ako vonia 😉

kavaapalma
22. júl 2012

@gabika7706 no ved prave o to ide,ze na nete ju maju,lenze bez toho aby som ju ovonala ju kupovat nebudem... takze zhanam niekde tu ci sa neda...lebo ja nemusim sladke vone,z tych ma az hlava boli... cize aj ked som fanynka jak vysita,ale riskovat to nebudem...

gabika7706
22. júl 2012

@kavaapalma uz som si precitala zlozenie, nic pre mna ...

Hlava: citrusy, harmanček
Srdce: frézia, pivonka
Základ: pačuli, ambra, pižmo

kavaapalma
26. júl 2012

@gabika7706 citrus nemusim,harmancek ano...a to ostatne tiez... kazdopadne ovoniam a uvidim,lebo na kazdom to vonia inak...

mihanka
27. júl 2012

@kavaapalma
@gabika7706 no baby, co hovorite na kristen a ruperta? 🙄

gabika7706
27. júl 2012

@mihanka moj nazor? Snehulienka nezarobila zatial kolko mala a blizi sa novembeeer 😎 Pred kazdou jednou premierou bola nejaka aferka 😉

kavaapalma
27. júl 2012

@mihanka @gabika7706 ja som par clankov o tom preluskala a nasla som aj to,ze Rob si uz zbalil veci a odisiel z LA.
A osobne si nemyslim,ze potrebuju nejaku aferku kvoli dalsej premiere,kedze maju obrovsku fanusikovsku zakladnu...a urcite je kopa ludi tak ako ja,ktori sa uz nemozu dockat poslednej ach jooooooo casti...
ak tak jedine kvoli tej Snehulienke... ja to urcite pozerat nebudem... lenze zase ak tak ci onak,cas ukaze a pravdu sa dozvieme...ak to urobila,tak je hlupa,vymenit Roba za starsieho styridsiatnika... 😠

kavaapalma
27. júl 2012

aha

kavaapalma
28. júl 2012

dokonca sa do tej afery pomiesala aj Lady Gaga,hlavne co sa tyka paparazov,nech ich nechaju na pokoji,ale ona si robi reklamu na svoj novy parfum...
Rob sa vyjadril,ze s novinarmi o tom diskutovat nebude,az pokym sa nerozhodne ako dalej...

mihanka
28. júl 2012

@kavaapalma
@gabika7706
no skalni fanusikovia su uplne hotovi, kopec stranok admini neuploaduju, akoze riadna afera... nechapem, ci je to cele nejako zinscenovane, lebo ona sa cele 3 roky neukazovala s robom, strazili si vztah a sukromie a teraz sa necha nacapat a muchluje sa v pohode vonku... neviem, co maju za zmluvy, co sa tyka twilightu, hovori sa, ze nemozu svoj vztah prezentovat - vsade prist zvlast, mne to pride skor opacne, len to takto hrajte, to sa fanklubu paci...
akoze chapem, ze je mlada, celebrita -necelebrita, stretla niekoho, s kym si rozumie, kde to iskrilo a pokial vztah nefungoval na 100%, tak sa lahko podlahne flirtu, obzvlast v takom veku, na nasledky este nedokaze mysliet a tie mozu byt zle, hlavne co sa tyka premiery BD2... 😖

kavaapalma
17. aug 2012

dnes som bola u nas na jarmoku a kupila som si uzasnu salku,zajtra dam foto 😉