icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
19. aug 2012

@mihanka @beruskazuzanka @nini78 z toho jak perfektne chuti kava 😀

mihanka
22. aug 2012

@kavaapalma ja som ju uz tiez obzerala - alebo podobnu a ked som ju zobrala do ruk s prosebnym pohladom na muza, tak mi len zatukal na čelo 😀 tak na zdravie, ja kavu pijem malo, ale zachvilku by bola vnutri zelena od caju 😀

kavaapalma
24. aug 2012

@mihanka moj si ani nevsimol,ze ju mam.... teraz luskam len same clanky o tychto dvoch...kto vie,kde je vlastne pravda

mihanka
25. aug 2012

@kavaapalma no zrejme to pravda je, uz bol vo viacerych programoch vramci promovania Cosmopolis... uvidime ako bude Kris promovat On the road...

kavaapalma
25. aug 2012

@mihanka aj ja si to myslim a teda riadne ma to stve... ja byt na jej mieste,tak lietam... a za takym 41 rocnym sa ani neobzriem...to si Kris dobre posrala - no fanynky Roba su mozno viac nadsene,ze je volny,aj ked ja si ho teraz neviem a popravde ani nechcem predstavit po boku nejakej inej... to bude tazke... ja stale dufam,ze sa to nejak poriesi a daju sa spat do kopy...

kavaapalma
26. aug 2012

na tej poslednej vyzera uchvatne... ach joooooooooooooooooooooo

nini78
26. aug 2012

😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kavaapalma
29. aug 2012

@nini78 super foto,hlavne tie s tou siltackou....je na nich na zjedenie...

kavaapalma
29. aug 2012
kavaapalma
30. aug 2012

a este tieto

kukina27
2. sep 2012

😲 😲 😲 😲

kukina27
3. sep 2012

Jsem si říkala, že je nějak moooooc namakanej 😀

nini78
7. sep 2012

a je to tu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 http://www.dailymotion.com/video/xtd95p_robert-...

nini78
8. sep 2012

@gabika7706 včera ešte fungoval 🙂

kavaapalma
15. sep 2012

@nini78 @gabika7706 mne to ide paradne.......zabita ukazka 😀 .......taaak sa tesim uz len dva mesiace...

meleri
15. sep 2012

ahojte, neznate nekdo podobny pribeh jako je twilight? mam sagu moc rada, ale rada bych si precetla i jine podobne knizky, jestli existuji. zatim jsem nenasla, vetsinou je to porad stylu dracula: zly upir ktery vsechny vrazdi a basta. to je taky fajn, ale furt na jedno brdo, viz Stephen King, ten mi uz nejak nesedi.....
dik

nini78
16. sep 2012

@meleri skús Bratrstvo černé dýky J.R.Ward ale upozorňujem je tam nenormálne veľa sexu... 😀 😀 😀 ja túto sériu milujem... viem že prvé knihy sú aj na nete, skús a uvidíš 😵 😵 😵

kavaapalma
16. sep 2012

@meleri ja na tom ficim tak isto,no a ta seria je fantasticka... nenudi ta,je to bombasticky dej,ved citaj a urcite zostanes prekvapena... este to tak sfilmovat a bolo by to uzasne...

sweetsuzi
17. sep 2012

@meleri Jednoznacne Bratrstvo černé dýky (Black dagger brotherhood) na www.uloz.to si vies stiahnut v cestine aj v anglictine.

nini78
17. sep 2012

@sweetsuzi ale myslím že John, Payne a Tohr sú tam už neni , či?

kavaapalma
17. sep 2012

@nini78 ja som mala knihu o Johnovi poslanu od jedneho manika z ciech,poslal mi emailom link na stiahnutie...
neviem uz kto mi dal na neho kontakt... ale niekto odtialto...ono citat to z notebooku je dosti blbe,ale stoji to zato.. aj tak si neskor planujem vsetky knihy kupit,len ma stve,ze tu u nas maju take o nicom obaly... to co je na obale vobec nezodpoveda tomu,co je v knihe... netusim kto ich navrhoval,ale urcite si tie knihy neprecital...
ono rozmyslam aj nad tym, ze zacnem postupne kazdemu v rodine hovorit aku chcem knihu aj s nazvom,aby vedeli,co mi maju kupit na Vianoce a tym padom mam postarane...

nini78
17. sep 2012

@kavaapalma ten link som Ti poslala ja, ja som dočítala už aj Tohrovú knihu... ale pokial mám dobré info Payne a Tohra už na nete nenájdeš, pokial to nejaká súkromná osoba nenaskenuje a nedá na net, lebo Baronet sa vyhrážal že dalšie diely nevydá pokial to bude na nete...

sweetsuzi
17. sep 2012

@nini78 su su, ja som si stiahla - tohr je sice este len v anglictine, ale je 😉 😉

sweetsuzi
17. sep 2012

@nini78 teraz som sa divala a mas pravdu, vsetky boli vymazane.

nini78
17. sep 2012

@sweetsuzi a odkial si to ťahala? ja si myslím že niekde to pôjde stiahnúť, len asi nie na ulož to...

sweetsuzi
17. sep 2012

@nini78 z uloz.to, tam zvyknem vsetko najst 😀

sweetsuzi
17. sep 2012

@nini78 taaaakze este raz sa opravujem, v cestine uz su subory zmazane, ale v anglictine tam su - od 1 do 9 + sprievodca. Staci hladat podla J.R.Ward 😉

ani3012
17. sep 2012

baby,kedy bude premiéra posledného dielu ságy Twilight? ďakujem 🙂