icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

nini78
30. aug 2010

Ahojte baby, môžem sa k Vám pripojiť aj ja? Čítam Vás už dlhšie, ale pripadalo mi to blbé Vám sem zasahovať. Ale rada by som si s niekym pokecala, lebo muž keď ma vidí s knižkou alebo filmom Twilightu, tak prská ako kocúr 😀 . Nuž čo chlapi sú strašne žiarlivý, ale nepriznajú to ani za svet 😀 .

latvia
30. aug 2010

@nini78 😀 vitaj v ambulancii s diagnozou Tw+Rp+ 😀

nini78
30. aug 2010

@latvia ďakujem, aspoň nemám pocit že som uplne udretá 😀 , ak aj ano, aspoň nie som sama 😅 .

latvia
30. aug 2010

@nini78 😀 tak ja som udreta maximalne jak to ide 😉 dobre ze nebyvam v londyne, asi by som stanovala pred pattinsonovym bytom 😝

nini78
30. aug 2010

@latvia obávam sa, že takých tam stojíííí 😠 , ale ano aspoň to človeka zbytočne neláka 😀 . Ale aj tak riadne prevetrávam internet a hľadám všetko možné 😉 .

cruela
30. aug 2010

babulkyyyyyy, ja som taka happy, ze som tu nasla tuto skupinu 😀 😀 😀
ja som uplne postihnuta syndromom twilight 🙂 a edward mi zachranil zivot.... zhruba pred pol rokom odo mna nahle odisiel muz a ja som sa psychicky zrutila... myslela som, ze moj svet skoncil... ked som sa ako-tak dala do poriadku, potrebovala som si zamestanat hlavu a nastastie som siahla po Twilighte... a odvtedy sa moj zivot zmenil.... proste som si povedala, ze tam niekde na mna caka moj Edward (ale ten knizny, filmovy sa mi nepaci, aj ked Pattinson je chrumkavy 😉 ) a ja som zrazu prestala brat moju situaciu ako tragediu...
ibaze teraz je tragedia, ze twilight mam vsade: pozadie na PC, tapetu v telefone, zvonenie na mobile... uz sa mi aj deti smeju 🙂 ale ja som zas v psychickej pohode a to je najdolezitejsie

latvia
30. aug 2010

@nini78 ja som minule nasla video, kde ho prichytili opiteho 😅 no rozkosny bol, len sa chechtal a vobec sa neskryval , nic ho netankovalo 😝 este aj v takom stave bol na zjedenie 😵

latvia
30. aug 2010

@cruela 😀 to je super ze dalsia Tw+ 😉
nuz, ja asi ostanem naveky slobodna, takeho edwarda asi nenajdem 😅

nini78
30. aug 2010

@cruela no to môj muž nevedel rozdýchať, keď mi zbadal Pattinsona ako tapetu na mobile 😀 , vraj mi úplne hrabe 😒 ,ale čo už, treba sa aj odreagovať 🙂 . A teraz mám aj dobrý argument, tebe Edward pomohol 😉 .

cruela
30. aug 2010

@latvia nuz, ak by mi tato platonickaa laska pretrvala, tak by mi ani nevadilo, ze uz budem bez muza 🙂
ja som inak minule kukala jeden film s Pattinsonom, vola sa How to be a skoro som sa pocikala smiechom ze aku postavicku si tam zahral...

nini78
30. aug 2010

@latvia ty si ako moja sestra, aj tá začala chlapov porovnávať s Edwardom 😀 😀 .

cruela
30. aug 2010

@nini78 ani si nevies predstavit, ako mi to pomohlo.... sice ked som to povedala znamym, tak si mysleli ze mi sibe, ale mne je to jedno, viem ako to je a som rada, ze nie som sama, co mi takto "sibe" 😉

latvia
30. aug 2010

@cruela to si musim kuki, ja som ho zrala aj v Remember me 🙂

@nini78 😀 nuz, povedzme si uprimne, edward je prototyp chlapa, akeho sme si vacsina vysnivali, ze? 😉 taky chlap by mal byt, ako edward....ach.....

cruela
30. aug 2010

joooooj, Remember mi bolo supeeeeeer! revala som jak tur na konci....

ale je jedna vec, ktora mi na Edwardovi vadi.... mne je stale zima.... a on by ma veru nezohrial.... ale zas by mozno rozpalil vo mne ohen a bolo by to ok.... ktohovie 😀

nini78
30. aug 2010

@cruela ja to už hádžem za hlavu, stále hovorím že toto je neškodná zavyslosť 🙂 🙂 . Akurá doma to mám stále ako na podnose 😠 . Že matka dvoch detí, vyše 30 ročná a takto strelená... Ale čo už.

cruela
30. aug 2010

@nini78 presne ako vravis 😉 a aj ten tvoj popis seba sa uplne na mna hodi 🙂

latvia
30. aug 2010

@cruela 😀 pred mojkanim by si zasla do sauny, edward by ta nasledne paradne schladil 😉 😀

nini78
30. aug 2010

@latvia no to by určite mal taký biť,ale obávam sa že taký na tomto svete neexistuje 😢

gabika7706
30. aug 2010

@cruela aj mne pomohol Twilight zhruba pred rokom, mali sme v rodine dost problemov a vdaka tomu som cez to ani neviem ako presla...

@nini78 aj ja ho mam vsade, ale ten moj si uz zvykol, vsak to uz trva skoro dva roky.... musi sa na nho dokonca pozerat v kuchyni pri jedeni, kedze tam mam vycapeny velky plagat 😀

@latvia raz urcite najdes toho svojho "Edwarda" 😉

nikushka1
31. aug 2010

ahojte kočky.
tak remember me čiastočne pozretý-som sa dostala asi do polovice.a potom som už odkvecla do postele.ale zatial sa mi páči.nemôžem si pomôcť ale robkovi sa neuveriteľne podľa mňa hodí cigareta,vyzerá s ňou tak trošku ako neposlušný chlapec.no proste na zjedenie 🙂

keď tak nad tým uvažujem tak aj ja som sa k twilightu dostala až tento rok v máji.tiež to bolo po tom ako som sa rozišla s frajerom.bratova frajerka mi nenápadne podhodila film jednotku a už bola TW+a RP+ na svete 😀

kočky chcem sa spýtať nemáte nejaký link že o čom je to vampires diares?alebo ste tu už o tom písali na predošlých stranách?

gina333
31. aug 2010

@nikushka1 : tak vampire diaries v skratke: bratia upiri, jeden dobry druhy zly sa zalubia do normalnej baby. Ona sa zalubi do dobreho a trocha aj do zleho a tak dookola. 😉 Ja som od zaciatku zrala toho zleho, je uzasny, krasny, perfektny. 😵 😵 Pozri si to na www.zkouknito.cz. su tam vsetky casti. 😉 😉 😉 Je to super natocene, pekny herci, dobra zapletka. Citala som aj knihy, to je des, straaaaasne daleko od Twilightu a nastastie film je natoceny super. 😵 😵

Este som zabudla napisat, ked som pozerala Twilight prvy krat bola vonku zima, snezilo, fukalo. Sophi mala asi tak 3-4 mesiace, stale spavala vonku na balkone zababusena v kociku. Lenze som sa tak zapozerala do uzasneho Edwarda, ze som ju nepocula ako place, neviem po akej dobe my trklo, ze mam aj dieta, tak som sla von, kocik zasnezeny, mala zasnezena, no lezala pod zavojom snehu ako Maruska v lese. 😀 😀 😀 😀 Tak asi tolko o mojej zavoslosti. 😉 😉

latvia
31. aug 2010

no ja ked som kukala remember me tak najprv v poho, ku koncu filmu ma uz zacali matat vselijake myslienky, som tusila ze koniec bude zaujimavy a zaver filmu som skonstatovala nahlas "no do riti..."

bella.cullen.
31. aug 2010

ahojky závislačky 😀

@nikushka1 tady máš link na Vampire Diaries, je to fákt dobrý to zkoukni http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi...

petrunka01
31. aug 2010

Ahoj holky..omlouvám se,že vám sem vpadám..🙂.My jsme takto "postižené" s kamarádkou 😀 .Já jsem jí do toho zatáhla.Mně bude letos 30,jí 32 a připadáme si taky jako zastydlé puberťačky.Byly jsme spolu v kině (ještě s mojí švagrovou-36 let) a bály jsme se,že tam budou samé mladé holky.Naštěstí nebyly,bylo nás tam dost "starších ročníků"..🙂..
Knížky Stmívání a spol jsem četla zatím 2x a chystám se na to v dohledné době znovu🙂.Plakáty a pozadí na PC a v mobilu nemám,ale spíš ze studu,že tohle už by bylo fakt moc... 😀 (čímž vás nikho nechci urazit,máte tu odvahu,co já nemám).Dokonce kamarádka stáhla z netu a vytiskla asi 12 kapitol Půlnočního slunce(Stmívání psané z pohledu Edwarda) a přehltala jsem i to,ačkoli to není zdaleka celý příběh a nevím,kdy vyjde celá knížka,jestli vůbec...

gina333
31. aug 2010

@latvia : ja sa to normalne bojim pozriet. Nemam rada smutne konce. 🙄 Ale urcite si ho v dohladnej dobe kuknem, len potrebujem nato klud a ticho a hlavne byt sama. Ale manzel odchadza zaciatkom mesiaca za pracou, starsie ditko do skoly takze dufam, ze si cas najdem. 😉

gabika7706
31. aug 2010

@latvia no my sme v kine tiez nejako tak... uz pri tej scene v skole ako ucitelka pisala na tabulu..., uz vtedy som, ze no to snad nie a ten koniec...tento tyzden uz budem mat origi dvd doma, tak uz len nech zacne skolka nech tu mam klud a pozriem si to v klude niekedy dopoludnia. A asi pozriem aj tie denniky.

@gina333 je to velmi pekny film, len nie so stastnym koncom a fakt treba na to klud.

@petrunka01 kamoska ma cca 35-36 rokov, 2 deti a normalne nosi tricko Mrs. Cullen nielen do kina 😉 Kniha Midnight sun dopisana asi nebude, skoda.

nini78
31. aug 2010

@gina333 presne ako ja, ten film mám doma asi dva týždne, ale keďže šikovná sestra mi povedala ako skončí, nejako sa neviem rozhúpať k tomu aby som si ho pozrela 😅 . Nemám rada smutné konce, a ešte keď ide o Robka ☹ .

latvia
31. aug 2010

@gina333 praveze sa to neskonci zle,z toho hlavneho uhla pohladu som bola spokojna, ale posledne sekundy filmu to zaklincovali fakt uchvatne

petrunka01
31. aug 2010

jo,Remember me si taky chci stáhnout a kouknout....jenže,holt není kdy,musím být doma sama a to není tak často 😀 .Ty Deníky nevím,nevím..píšete,je to je dobrý,ale nějak se po Stmívání nemůžu odhodlat🙂

nini78
31. aug 2010

@gabika7706 no tak plagát by veľmi ťažko rozchodil, aj dneska ma presviečal že na mobile je hrozný a prečo si tam nedám radšej chalanou 🙂