Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela chceš ji poslat na mail, nebo jak?
@bella.cullen. ak to tahas z netu a vies adresu, tak daj link a ak nie, tak mi to prosim posli na lula13@centrum.sk, dakujem 🙂
@bella.cullen. no, Benjamin sa mi moc nepaci... uvidime aky bude vo filme 😉
mám to z Facebooku, pošlu ti to na mail
@cruela más to doma
@bella.cullen. kde na FB je taka fotka? 😕
Baby krásne fotky 🙂 🙂 🙂
Mám tam v oblíbených Stmívání, a tam to včera bylo Renesmee+Breaking dawn
ja som na FB asi vo vsetkych "kluboch" co sa TW tykaju.... a veru su tam pekne fotos... ale najradsej mam take fanusikovske fotky, co Robka pofotia ludia na ulici... on je zlaty aj ked vyzera jak homeless 😉
@bella.cullen. asi by sme sa o to miesto pobili viacere 😀
inak, ja tak trochu fotim... a ked vidim tohto Pattinsona a predstavim si, ze by som mala jeho fotit, tak by som robila asi vsetko mozne, len nie fotila 😀 pri nom by som sa iste nevedela sustredit na fotenie....
@cruela 😀 😀
ty kokooooooooos, fuuuuuj! 😠
@cruela ten už není tak k sežrání... 😀 😀 😝
pocujte mimozy 😀 a paci sa vam Robko ako spevak? mne tu akurat hraju nejake jeho pesnicky, ale ja teda neviem.... moc sa mi ako spevak nepaci...
mne sa páči tá pesnička čo je v jednotke pri konci keď je Bella v tom baletnom štúdiu, ale neviem ako sa volá 😅
to je myslim never think... ak sa nemylim... ta je este celkom dobra....
@cruela niektore su ok, niektore menej, ale ked raz nahra album (co planuje), rada si vypocujem. Ako inak 😀
@cruela : tak ten jeho spev, no neviem neviem, jasne, ze si ho vypocujem, aj by som to jeho CD kupila, ale ako herec sa my paci viac. 😉
@bella.cullen. : tie fotky su uchvtane, aj ja som na FB vkazdom klube co sa ich tyka a strasne rada pozeram na youtube pesnicky z filmu, rozhovory s Robkom a teraz je tam kopa uputaviek z Usvitu, trailery tak ked mam chvilku casu furt si nieco pustam. 😵 😵 😵
A neznasam Bellu, lebo je krasna a mlada, a moze byt pri nom.....aj na nom. 😀 😠
@gina333 no, pokial ja viem, tak oficialne traileri este nie su, ani uputavky, ani nic originalneho... s natacanim este ani nezacali, takze nemaju aky material dat do obehu... ja som com pozerala nejake akoze ukazky z filmu, tak to bol fake, fotomontaze, posplietane rozne ine filmy a podobne... uz som to prestala pozerat, radsej si pockam na oficialne verzie...
alebo sa mylim, daco mi uslo a uz som dake oficialne trailery? 😨 podelte sa babulky
a co sa tyka toho jeho spevu, mne strasne vadi ten nosovy hlas,,, ked rozprava tak ma velice prijemny hlas, ale ked spieva, tak uplne jak iny clovek
@cruela : to je jasne, ze su to fake, ale je tam pekna hudba a niektore su celkom vtipne spravene a su tam aj pekne fotky a na tie sa tiez rada pozeram. A toto je celkom dobre spravene:
https://www.youtube.com/watch?v=qwDEuVjiT4Q😉 😉 😉
On je Robko jako spěvák jo??? 😕 tak to jsem teda nevěděla 😅

@bella.cullen. woooooooow, ta druha je supeeeeeeer!!!! nemozes mi ju poslat v plnej velkosti? 😅