icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
4. sep 2010

@bella.cullen. woooooooow, ta druha je supeeeeeeer!!!! nemozes mi ju poslat v plnej velkosti? 😅

bella.cullen.
4. sep 2010

tak ať máme na co koukat 😵

bella.cullen.
4. sep 2010

@cruela chceš ji poslat na mail, nebo jak?

bella.cullen.
4. sep 2010

tenhle klučina bude hrát Benjamina z Rozbřesku, ten upír co ovládá živly 😵

cruela
4. sep 2010

@bella.cullen. ak to tahas z netu a vies adresu, tak daj link a ak nie, tak mi to prosim posli na lula13@centrum.sk, dakujem 🙂

cruela
4. sep 2010

@bella.cullen. no, Benjamin sa mi moc nepaci... uvidime aky bude vo filme 😉

bella.cullen.
4. sep 2010

mám to z Facebooku, pošlu ti to na mail

bella.cullen.
4. sep 2010

@cruela más to doma

gabika7706
4. sep 2010

@bella.cullen. kde na FB je taka fotka? 😕

nini78
4. sep 2010

Baby krásne fotky 🙂 🙂 🙂

bella.cullen.
4. sep 2010

Mám tam v oblíbených Stmívání, a tam to včera bylo Renesmee+Breaking dawn

cruela
4. sep 2010

ja som na FB asi vo vsetkych "kluboch" co sa TW tykaju.... a veru su tam pekne fotos... ale najradsej mam take fanusikovske fotky, co Robka pofotia ludia na ulici... on je zlaty aj ked vyzera jak homeless 😉

bella.cullen.
4. sep 2010

chci být místo ní 😀

cruela
4. sep 2010

@bella.cullen. asi by sme sa o to miesto pobili viacere 😀

bella.cullen.
4. sep 2010

😵

cruela
4. sep 2010

inak, ja tak trochu fotim... a ked vidim tohto Pattinsona a predstavim si, ze by som mala jeho fotit, tak by som robila asi vsetko mozne, len nie fotila 😀 pri nom by som sa iste nevedela sustredit na fotenie....

bella.cullen.
4. sep 2010

@cruela 😀 😀

bella.cullen.
4. sep 2010

😝

cruela
4. sep 2010

ty kokooooooooos, fuuuuuj! 😠

bella.cullen.
4. sep 2010

@cruela ten už není tak k sežrání... 😀 😀 😝

cruela
4. sep 2010

pocujte mimozy 😀 a paci sa vam Robko ako spevak? mne tu akurat hraju nejake jeho pesnicky, ale ja teda neviem.... moc sa mi ako spevak nepaci...

nini78
4. sep 2010

mne sa páči tá pesnička čo je v jednotke pri konci keď je Bella v tom baletnom štúdiu, ale neviem ako sa volá 😅

cruela
4. sep 2010

to je myslim never think... ak sa nemylim... ta je este celkom dobra....

gabika7706
4. sep 2010

@cruela niektore su ok, niektore menej, ale ked raz nahra album (co planuje), rada si vypocujem. Ako inak 😀

gina333
5. sep 2010

@cruela : tak ten jeho spev, no neviem neviem, jasne, ze si ho vypocujem, aj by som to jeho CD kupila, ale ako herec sa my paci viac. 😉

@bella.cullen. : tie fotky su uchvtane, aj ja som na FB vkazdom klube co sa ich tyka a strasne rada pozeram na youtube pesnicky z filmu, rozhovory s Robkom a teraz je tam kopa uputaviek z Usvitu, trailery tak ked mam chvilku casu furt si nieco pustam. 😵 😵 😵

A neznasam Bellu, lebo je krasna a mlada, a moze byt pri nom.....aj na nom. 😀 😠

cruela
5. sep 2010

@gina333 no, pokial ja viem, tak oficialne traileri este nie su, ani uputavky, ani nic originalneho... s natacanim este ani nezacali, takze nemaju aky material dat do obehu... ja som com pozerala nejake akoze ukazky z filmu, tak to bol fake, fotomontaze, posplietane rozne ine filmy a podobne... uz som to prestala pozerat, radsej si pockam na oficialne verzie...
alebo sa mylim, daco mi uslo a uz som dake oficialne trailery? 😨 podelte sa babulky

a co sa tyka toho jeho spevu, mne strasne vadi ten nosovy hlas,,, ked rozprava tak ma velice prijemny hlas, ale ked spieva, tak uplne jak iny clovek

gina333
5. sep 2010

@cruela : to je jasne, ze su to fake, ale je tam pekna hudba a niektore su celkom vtipne spravene a su tam aj pekne fotky a na tie sa tiez rada pozeram. A toto je celkom dobre spravene:

https://www.youtube.com/watch?v=qwDEuVjiT4Q

😉 😉 😉

cruela
5. sep 2010

@gina333 no ja neviem, mne sa tie faky nepacia.... 🙂

baby a videli ste parodiu na Twilight? Nepomozem si, ale mne sa to lubilo a skvele som sa pri tom nasmiala 😀

gina333
5. sep 2010

@cruela : ja som to videla, dcerka s tym prisla, nechcela som to najskor ani vidiet ale je to skvela sranda. 😉

bella.cullen.
5. sep 2010

On je Robko jako spěvák jo??? 😕 tak to jsem teda nevěděla 😅