Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
ted jsem si poslechla never think 😀 no on je snad všeho schopnej..ale je to krákání 😀 jako herec je teda 100% lepší!!!!!!
mě se líbí z New Moon píseň od Thoma Yorka Hearnig Damage
@bella.cullen. mne sa tiez moc nepaci jeho spev.. ale uz som to tolkokrat pocuvala, ze mi to uz tak nepride... ale po prvom vypocuti som bola trochu sklamana.... ale aby sme mu nekrivdili, on hudbu aj studoval a velmi dobre hra na klaviri a gitare
@bella.cullen. moja najoblubenejsia piesen zo soundracku je k Eclipse - Florence and the Machine Heavy in your arms.... som z tej piesne uplne vedla... a super je aj od Muse Neutron Star Collision
@cruela já teda nevěděla že to je od něj, ale dalo se to poslouchat prostě to bylo k filmu
@cruela od Muse Neutron.... se mi líbí taky
z Usvitu sa mi najviac pacila piesen od MUSE-love is forever,je uchvatna presne o ich dvoch... mam aj ine skladby,aj od RP never think,ale ozaj nic moc... no ta instrumentalka Bellas Lulaby je bomba...to ked pocuvam,tak stale mam zimomriavky po sebe...
jednu piesen sa mi vsak nepodarilo najst,ono vlastne ani neviem ako sa vola a ide to presne vtedy,ked Bella sedi pred oknom potom co ju Edward opustil a uplynu tri mesiace... je to z dvojky a spieva to zenska a niekto viete nazov skladby,dajte vediet,budem vam vdacna...
@kavaapalma tak to je Likke Li a Possibility, tiez jedna z mojich oblubenych...
inak, nieco som si hladala v telefone a nasla som tam vsetky tri casti... uz som aj zabudla, ze som si filmy dala aj do mibilu, aby som ich mala kedykolvek k dispozicii 😀 a tiez vsetky soundtracky tam mam....
super dakujem idem to hned ztiahnut
o 3mesiace mi konci pausala mozem si vybrat novy mobil,tak chcem taky aby prehraval aj filmy s velkou pametou...
a hlavne s velkym displejom! 😉
ved to presne o to mi ide 😀
dnes som videla u nas v meste normalis ze obliecky s Edwardom a za 32ecka,no su normalny a to len na jeden vankus a paplon... velmi sa mi to nepacilo,lebo tam bol aj Jacob a objimal Bellu...
@kavaapalma 😀 😀 😀
@kavaapalma : ja navlecky mam v plane kupit Natalke pod stromcek, dufam, ze si potom pritulka na par noci 😀 😉
@cruela : aha, chapem, no to nevadi..
Babenky ja som vcera pozrela ten True blood, a totalne ma to sklamalo. 😒 Cakalo som mozno od toho vela, ale su tam skaredy herci, ten dej o nicom, je to taky chaos, ani neviem ku comu by som to prirovnala. Ano svata pravda je, ze tisice upirov iba jeden EDWARD. 🙂 🙂 🙂 V Upirskych dennikoch su krasny herci, je to aj dobre natocene, tesim sa na stvrtok ked sa to zacne, ale ten True blood teda urcite pozerat nebudem. 😲
@gina333 True blood je úchylárna jak hrom 😀 já jsem právě vyděla pár dílů z druhý série a 8 dílů ze třetí série, jako na Twilight a Vampire diaries to ani náhodou nemá, ale je tam docela pěknej jeden upír Erik, ale když nic tak aspon něco....
@bella.cullen. : no asi ten Erik mal vcera absenciu 😀
@gina333 no to měl...tady ukázka...samo Edward je jednička s hvězdičkou
@bella.cullen. : no neni skaredy taky slabsi odvar, u mna jednoznacne vedie Edward, ale slape mu na paty Damon. 😀 Mna osobne nedostal ani Stephan. 😉
@gina333 jasně i u mě vede Edward a zato Stefan ten zase dostal mě 😅 a Damon taky hezkej, heký kluci upíři 😀
mna nedostal ani jeden z ostatnych,Edward je moj forever...
@bella.cullen. a to kde si videla tretiu seriu T-blood mna to bavi,je to sice dost bizarne,ale ujde to...
@kavaapalma stáhla jsem si to z ulozto.cz právě že to tam bylo z titulkama jen do 8 dílu, na další díly s titulkama čekám a čekám...taky mě to baví
@bella.cullen. já taky stahuju z ulozto.cz a viděla jsem i 9,10,11 takže to tam určitě je. V neděli bude poslední díl 3, ale je to už o ničem......
@zuzik.3 já tam právě pořád hledám ale s titulkama tam nejsou nebo jo?? sem slepá asi, jinak vím že tam jsou do 11 dílu ale bez titulků, hod mi prosím odkaz. díky

@bella.cullen. hej, aj spieva... a jedna jeho pesnicka je aj v Twilighte - hra, ked sedia spolu v restauracii v Port Angeles a potom je ta pesnicka este ku koncu filmu, ked tam Bella lezi v baletnom studiu a on jej vyciciava jed z ruky