icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
8. sep 2010

@zuzik.3 hod mi prosím odkaz na přímo na ty díly...jestli to jde.

zuzik.3
8. sep 2010

jo tak ty to hledáš s titulkama, tak to tam fakt nejsou. A proč si nestáhneš titulky zvlášť??

bella.cullen.
8. sep 2010

@zuzik.3 no protože to neumím a nevím jak 😒

cruela
8. sep 2010

@bella.cullen. chod na www.titulky.com a tam si najdes titulky ake potrebujes... potom si tie titulky ulozis na to iste miesto ako mas film a ked sa titulky budu volat rovnako ako film (napr. Twilight.avi a Twilight.srt - avi je film, srt su titulky) tak prehravac v PC by ti mal automaticky dat titulky k filmu... len treba dat bacha, aby si si stiahla spravne titulky, lebo inak sa moze stat, ze ti nebudu pasovat k casovaniu filmu....

bella.cullen.
8. sep 2010

@cruela jéé děkuji, myslíš že to zvládnu? 😀 😠 no pokusím se

cruela
8. sep 2010

@bella.cullen. jasne ze zvladnes 😉 a ked nie, tak napis a skusim zas poradit 😎

zuzik.3
8. sep 2010

@bella.cullen. já je stahuju tady http://www.edna.cz/true-blood/titulky/, v pc je stačí pouze rozbalit a potom v přehrávači filmů kliknu pravým tlačítkem na myši, dám načíst titulky a je to 😉
nebo jsou i na titulky.com, ale pokud chceš stahovat titulky novější tak se musíš nejdřív zaregistrovat

kavaapalma
8. sep 2010

no ja to skusim taky,ale az budem mat viac casu,cez vikend to neee,lebo ideme na chalupu s partiou... no velmi rada by som si to uz konecne pozrela 😵

gabika7706
8. sep 2010

Caute, tak pozrela som v pondelok to T-blood, kedze ma kamoska upozornovala, ze prva cast nic moc, ale ze ostatne uz su super, tak som od toho vela necakala, nastastie 😉 ale samozrejme, ze ma zaujima, ako to bude pokracovat a ten upir sa mne, napr. celkom pacil. Zato ten, co ste sem hodili foto vobec 😀 ale este som ho nevidela vo filme, tak uvidim...

bella.cullen.
9. sep 2010

@cruela
@zuzik.3 holky díky, mrknu na to 🙂

@gabika7706 mě se ten upír taky docela páčil 🙂

bella.cullen.
9. sep 2010

@zuzik.3 mám ty tytulky stažení tak snad to půjde, ještě jdu stáhnout díly 🙂

gina333
9. sep 2010

Baby dnes sa zacinaju Upirske, dufam, ze zajtra budu na zkouknito. Uz sa neviem dockat. 😀 😉

gabika7706
9. sep 2010

@gina333 kde to pojde?

bella.cullen.
9. sep 2010

@gina333 na VD se taky moc těším 🙂

kavaapalma
9. sep 2010

ozaj a kde to davaju tie VP ja som este nevidela ani jedinu cast,len co som o tom citala na nete a kukla fotky,mozno ma to aj zaujme,vsak uvidim...

kavaapalma
9. sep 2010

ozaj a kde to davaju tie VP ja som este nevidela ani jedinu cast,len co som o tom citala na nete a kukla fotky,mozno ma to aj zaujme,vsak uvidim...

gina333
9. sep 2010

@gabika7706 : CW TV ale ja som to pozerala na zkouknito. 😉

gina333
10. sep 2010

Babenky ked budete mat link na vcerajsiu cast VD tak sem s tym, uz sa neviem dockat. 😀 😉

nini78
10. sep 2010

ahojte baby, práve som dočítala polnočné slnko 🙂 , to ani nebude dokončené? Neviete prečo? ☹

bella.cullen.
10. sep 2010

@nini78 já jsem četla, že jí to někdo známí ukradl a dal na net, tak že prý už nemá chuť to dopsat, a zase jinde jsem četla že je to už dávno napsané a že to dala přečíst Robkovi aby se líp vžil do role Edwarda, tak nevím...a taky má vyjít knížka Full moon očima Jackoba, nebo tak nějak

bella.cullen.
10. sep 2010

@nini78 Full moon-New moon z Jackobova pohledu 😉 takže tak

bella.cullen.
10. sep 2010

@zuzik.3 ahojky tak už jsi viděla Vampire Diaries dvojku???????dej vědět a kdyžtak hoď link, jestli je... 🙂

zuzik.3
10. sep 2010

@bella.cullen. sice mně ruka cuká pustit to, ale dcerunka je nemocná tak bych si to tak nevychutnala, takže to nechávám až na večer. Je to na ulozto.cz

bella.cullen.
10. sep 2010

@zuzik.3 i s titulkama???jdu mrknout, tak at se dcerunka brzy uzdraví 🙂

bella.cullen.
10. sep 2010

@zuzik.3 nebo máš titulky s tý adresy co jsi mi psala?? něco jsem našla a stačí když to má 366MB???

zuzik.3
10. sep 2010

titulky budou až večer, snad teda

zuzik.3
10. sep 2010

jj, na stránkách VD, zatím je tam 30 % českého překladu

bella.cullen.
10. sep 2010

@zuzik.3 aha tak pak napiš kde.dík

bella.cullen.
10. sep 2010

@zuzik.3 tak dej link na ty sránky VD ju?

nini78
10. sep 2010

@bella.cullen. a tiež len po 12 kapitolu si to čítala? alebo je toho viac?