Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
jo tak ty to hledáš s titulkama, tak to tam fakt nejsou. A proč si nestáhneš titulky zvlášť??
@zuzik.3 no protože to neumím a nevím jak 😒
@bella.cullen. chod na www.titulky.com a tam si najdes titulky ake potrebujes... potom si tie titulky ulozis na to iste miesto ako mas film a ked sa titulky budu volat rovnako ako film (napr. Twilight.avi a Twilight.srt - avi je film, srt su titulky) tak prehravac v PC by ti mal automaticky dat titulky k filmu... len treba dat bacha, aby si si stiahla spravne titulky, lebo inak sa moze stat, ze ti nebudu pasovat k casovaniu filmu....
@cruela jéé děkuji, myslíš že to zvládnu? 😀 😠 no pokusím se
@bella.cullen. jasne ze zvladnes 😉 a ked nie, tak napis a skusim zas poradit 😎
@bella.cullen. já je stahuju tady http://www.edna.cz/true-blood/titulky/, v pc je stačí pouze rozbalit a potom v přehrávači filmů kliknu pravým tlačítkem na myši, dám načíst titulky a je to 😉
nebo jsou i na titulky.com, ale pokud chceš stahovat titulky novější tak se musíš nejdřív zaregistrovat
no ja to skusim taky,ale az budem mat viac casu,cez vikend to neee,lebo ideme na chalupu s partiou... no velmi rada by som si to uz konecne pozrela 😵
Caute, tak pozrela som v pondelok to T-blood, kedze ma kamoska upozornovala, ze prva cast nic moc, ale ze ostatne uz su super, tak som od toho vela necakala, nastastie 😉 ale samozrejme, ze ma zaujima, ako to bude pokracovat a ten upir sa mne, napr. celkom pacil. Zato ten, co ste sem hodili foto vobec 😀 ale este som ho nevidela vo filme, tak uvidim...
@cruela
@zuzik.3 holky díky, mrknu na to 🙂
@gabika7706 mě se ten upír taky docela páčil 🙂
@zuzik.3 mám ty tytulky stažení tak snad to půjde, ještě jdu stáhnout díly 🙂
Baby dnes sa zacinaju Upirske, dufam, ze zajtra budu na zkouknito. Uz sa neviem dockat. 😀 😉
@gina333 kde to pojde?
@gina333 na VD se taky moc těším 🙂
ozaj a kde to davaju tie VP ja som este nevidela ani jedinu cast,len co som o tom citala na nete a kukla fotky,mozno ma to aj zaujme,vsak uvidim...
ozaj a kde to davaju tie VP ja som este nevidela ani jedinu cast,len co som o tom citala na nete a kukla fotky,mozno ma to aj zaujme,vsak uvidim...
@gabika7706 : CW TV ale ja som to pozerala na zkouknito. 😉
Babenky ked budete mat link na vcerajsiu cast VD tak sem s tym, uz sa neviem dockat. 😀 😉
ahojte baby, práve som dočítala polnočné slnko 🙂 , to ani nebude dokončené? Neviete prečo? ☹
@nini78 já jsem četla, že jí to někdo známí ukradl a dal na net, tak že prý už nemá chuť to dopsat, a zase jinde jsem četla že je to už dávno napsané a že to dala přečíst Robkovi aby se líp vžil do role Edwarda, tak nevím...a taky má vyjít knížka Full moon očima Jackoba, nebo tak nějak
@nini78 Full moon-New moon z Jackobova pohledu 😉 takže tak
@zuzik.3 ahojky tak už jsi viděla Vampire Diaries dvojku???????dej vědět a kdyžtak hoď link, jestli je... 🙂
@bella.cullen. sice mně ruka cuká pustit to, ale dcerunka je nemocná tak bych si to tak nevychutnala, takže to nechávám až na večer. Je to na ulozto.cz
@zuzik.3 i s titulkama???jdu mrknout, tak at se dcerunka brzy uzdraví 🙂
@zuzik.3 nebo máš titulky s tý adresy co jsi mi psala?? něco jsem našla a stačí když to má 366MB???
titulky budou až večer, snad teda
jj, na stránkách VD, zatím je tam 30 % českého překladu
@zuzik.3 aha tak pak napiš kde.dík
@zuzik.3 tak dej link na ty sránky VD ju?
@bella.cullen. a tiež len po 12 kapitolu si to čítala? alebo je toho viac?

@zuzik.3 hod mi prosím odkaz na přímo na ty díly...jestli to jde.