Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 : no mas vlastne pravdu s tym Damonovym usmevom, ale je to vlastne taky skodoradostny zlostny uskrn a tym ma teda dostal uplne. Musim povedat, ze v prvej serii som absolutne nemusela Stefana, ale vcera ked som ho videla normalne sa my zacal pacit. Ale vedla Eleny by som chcela vidiet radsej Damona. 🙂 😉
@s.i.m.k.a1 : Robert Pattinson. 😀
mala som na mysli Stefana - furt sa mraci, furt ma vrasku medzi ocami... nepaci sa mi velmi... zatial ma viac ocaril Damon, ale to bude asi pekna svina 😒 zatial som kukla dve casti, idem na dalsie, ak deti dovolia 😉
@womenne zdielam tvoj nazor, ze knihy 1 a 4 su najlepsie... filmy moc nemusim a ked tak, tak maximalne si pozriem jednotku, v dvojke je na moj vkus prilis vela Jacoba a toho sa aaaaabsolutne nemusim, vadi mi ta jeho povaha, take pubertacke stena... ale v stvorke sa mi snad bude viac pacit, myslim film 😉
@gina333 ja by som Edwarda prijala aj ako ozajstneho frajera, nielen platonickeho 😀 uz sa neviem dockat,kedy nam dojdu tricena, joooj, pani Cullenove 😀
@s.i.m.k.a1 sak si nemysli, dostal pes svoje, decka ju branili, ale schytala svoje, sak takto mi znicit knihu ☹
@zuzik.3 veru, Stefan mi pride nemastny neslany... ale este mu dam sancu kedze som skukla len dve casti zatial
a este som zabudla pripomenut, ze Bella ma v pondelok narodky... ale to iste vsetky velmi dobre viete 😉
Dá sa už niekde pozreit 3?Ja som totižto na tom nebola.Kamoška mi požičala tie knihy až pred 2 tyždnami dovtedy som si myslela že to je oničom 😀
@womenne ja som si to stiahla z netu, kedze je to este len v kinach a na DVD to vyjde najskor tak o mesiac, tak aj to, co sa da stiahnut je vlastne len nahravka z kina... ale ak si prilis zvedava a nechce sa ti ist alebo nemozes ist do kina, tak na to to uplne postacuje... aj ja som to videla len stiahnute
a pred dvoma mesiacmi som bola takmer odporkynou TW a RP, len som krutila hlavou, ze co je to za sialenstvo... no a teraz som v stave, ze netrpezlivo ocakavam tricko s napisom Mrs. Cullen, ktore som si dala spravit 😀
ahojte, ale ste toho popisali 😎 nestiham, to tie VD sa daju pozerat aj online, alebo to treba stiahnut, plus titulky osobitne?
@gabika7706 no, ja som si to zacala stahovat, ale ako pisala bella tak tu http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... si to mozes pozriet online...
@zuzik.3 teraz som si az vsimla poznamku, ze mozno sa dockame... to akoze postupom deju vyzera, ze Damon bude s Elenou? noooo, tak to asi bude zaujimavejsie ako to vyzera... idem kukat tretiu cast...
@cruela dakujeem, ukladam, ked budem len s malym doma pozriem 🙂
@zuzik.3 no ale zatial co som videla, tak Damon je teda pekna potvora....
@gabika7706 ja uz nahanam deti do posteli, nech si to dopozeram 🙂
@nini78 no, asi to bude tym, ze to nepozeram tam, ale stahujem si to z uloz.to 🙂 rozhodla som sa radsej si to stahovat ako pozerat online, lebo aj tak nie som schopna pozriet si celu cast naraz, furt to zastavujem, prerusujem...
ale nemal by byt problem identifikovat jednotlive epizody, lebo kazdy diel je oznaceny napr. 1x01 to znamena 1.seria, 1.cast, takze za tym nasleduje 1x02, 1x03 atd... aspon tu je to tak: http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi...
inak mimozky, dnes sme si mali povinne pozriet Remember me 😉 ja dumam, ze asi si idem kuknut to a VD odlozim na inokedy, decka konecne spia, tak mam kludu aj na dlhsi film
ahojte, ej baby, tema stvorena ako pre mna.. 😀
ja milujeeeeem horory a nic ine necitam len knihy od kinga
to je jedno... hehe, ja rada morbidity 😝 😝 😝
noo ale Patizon je sexy herec 😉

@gina333 veru, kompletne vsetci styria 😀 aj ked Matko to podla mna len ticho toleruje a nezdiela maniu, ktorou trpi hlavne jeho matka a mierne sestra 🙂
inak, kukam to VD a mam otazku - ten chlapec sa bude stale tak mracit? trosku mi to vadi aky ma furt nasrany vyraz v tvyri...