icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

zuzik.3
11. sep 2010

taky jsem měla titulky už včera, počkej já to najdu

bella.cullen.
11. sep 2010

@zuzik.3 už je mám sem je našla sama 😀 až prcek usne budu koukat se těším.

gina333
11. sep 2010

@bella.cullen. : rada by som ale neviem odkial to manzel stiahol, prave somto dopozerala, je to perfektne. 🙂

cruela
11. sep 2010

no, aj som dumala, ze si pozriem vsetko co ste tu v poslednej dobe pospominali, ale uz mam taky gulas z toho, ze neviem co je co, nejak sa nechytam 😀 takze asi si pre istotu nepozriem nic 🙂

bella.cullen.
11. sep 2010

Já teď dokoukala VD a supéééér 😵 😵 ta Ketrin to jé čůza 😠

@zuzik.3 kdy má být další díl? zase v pátek??

bella.cullen.
11. sep 2010

@cruela Vampire Diariez si zkoukni, je to super 😵 😵 to musíš vidět 😀

zuzik.3
11. sep 2010

@cruela chyba 😀

zuzik.3
11. sep 2010

@bella.cullen. je to každý pátek.......ano ano, je to neskutečně dlouhá pauza 😀 asi se podívám znova na ten první díl. Jsem se soustředila na titulky a teď se zaměřím na postavy a především na Damona 😵

gina333
11. sep 2010

@zuzik.3 : aj ja si to idem veru pustit. 🙂 😉

@cruela : VD si nenechaj ujst, je to prudko pozeratelne. 😀

gina333
11. sep 2010

@zuzik.3 : aj ja som mala titulky odtial. 😵 Teraz som to zistila, stahoval my to MM, lenze uz je v praci na dlhsiu dobu, dufam, ze o tyzden sa my to podari stiahnut, titulky som este nikdy nestahovala. 😉

cruela
11. sep 2010

@gina333 @zuzik.3 @bella.cullen. ved toho sa bojim, ze sa na to namotam a budem mat dalsiu uchylku 😀
ale tak sa mi zda, ze si to dnes asi predsalen stiahnem a kuknem 😉 ...

bella.cullen.
11. sep 2010

i já mám v plánu to zkouknout ještě jednou VD nejlepčejší 😀 😀 😵 už teď se nemůžu dočkat pátku
@cruela jen si to stáni, takových upířích úchylek není nikdy dost 😀 😀 😉

cruela
11. sep 2010

inak, vcera som bola este kupovat dcere do skoly nejake zosity a pri pokladni mali pera a ceruzky s Bellou a Edwardom.. no a hadajte, ci som odolala a nekupila som to? 😀 jasne, ze to mam doma 😉
no a v galanterii mali vo vyklade nejake navliecky na periny, tak som kukala, ze ci tam nemaju aj s temou Twilight... decka sa na mne pekne bavili 😀 ale mne nic nebrani aby som si kupila navliecky s Edwardom, kedze v posteli spavam sama 😉 takze mozno napisem Jeziskovi

bella.cullen.
11. sep 2010

@cruela asi navštívím papírnictví 😀

gina333
11. sep 2010

@cruela : ja som vcera videla v darcekovom obchode taky privesok s Edwardom, neviem ci je tam cokolada, alebo nieco ine, musim to preskumat, nedalo sa my vojst dnu, lebo su tam vysoke schody a na okoli nebolo nikoho kto by my s kocikom pomohol. 😉 My mame vsetky skolske pomocku a la Eclipse, este aj ciernu gumu. 😀

cruela
11. sep 2010

@gina333 hej, viem, ze tvoja dcerka je do skoly kompletne vybavena v style Eclipse 🙂 ja sa musim premahat, aby som tiez vsetko nepokupila...
a este som sa zabudla pochvalit mojim poharom.... boli sme raz v kine a mali tam nejake Twilight menu - drink a pokance za skoro 5 eur, ibaze ten drink bol v pohari, na ktorom bol bud edward, bella alebo jacob... samozrejme ze pohare s edwardom uz boli vypredane, tak mam aspon bellu 🙂

gina333
11. sep 2010

@cruela : hm, taky pohar by som veru brala. 😉 Co sa tych skolskych veci tyka ja ich mam vsetky z netu, u nas v obchode vobec nevidno a pritom nebyvame v najmensom meste. 😒

a.j.a.
11. sep 2010

Ahoj holky 🙂 teď jsem zkoukla první díl druhé série VD a jsem nadšená 😵 takže hned hlásím, že na ulozto je to už i s vloženými titulky 😉 už se nemůžu dočkat dalšího dílu, pže jsem tomu seriálu úplně propadla 😅 😵

denne73
11. sep 2010

@bella.cullen. kde sa to dá stiahnuť?? dik 😉

cruela
11. sep 2010

ach joj, tak uz to stahujem 😅 len mi este povedzte, kolko je toho serii, kolko casti? bo jak som kukla na uloz.to tak maximalne tam je po prvu cast druhej serie, je to vsetko?

a.j.a.
11. sep 2010

@cruela první série je tam kompletní a druhá série se teprve začla vysílat, takže je tam ten první díl.

denne73
11. sep 2010

No diky za odpoved. Už som si to našla.

bella.cullen.
11. sep 2010

@cruela http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... tady máš celou první sérii 22 dílů, a první díl druhé série je na ulož.to

cruela
11. sep 2010

@bella.cullen. dik, taham to uz z uloz.to a prave si prve tri casti davam na kluc a idem si to pozriet... som zvedava, ake to bude, potom sa podelim 😉

bella.cullen.
11. sep 2010

@cruela tady si to můžeš zkouknout hned online, nemusíš nic stahovat, tak dej pak vědět jak sa páčí 😀

cruela
11. sep 2010

@bella.cullen. aha, dobre vediet, ze tam si to mozem hned pozriet 😉 len ja pozeram po kuskoch, jak mam chvilami cas, takze radsej to stahujem... akurat som si pozrela asi prvych 5 minut, uvidime co z toho bude

s.i.m.k.a1
11. sep 2010

ahojte baby, musim sa k vam pridat s maniou o VD a Twilight 😉 aj ja som na to strasne namotana, knizky vsetky zozrate a tiez som vcera pozerala 1.cast druhej serie ale bez tituliek, asponze mam nejake zaklady anglictiny 😀 uz som si tiahla titulky tak to omrknem znova aj s titulkami, mali ste ma vidiet ako som salela ze to ete nemam 😀 drahemu zo mna vstavali vlasy dupkom 😀

cruela
11. sep 2010

@s.i.m.k.a1 vitaj v nasom klube 😉 😉 mna zaujala tvoja veta, ze mas zozrate vsetky knihy... ja teraz zasa citam TW 4 a nechala som si knihu na gauci, kde vyskocil moj pes a aj ten sa pustil do citania a okusal mi kopletne dva rohy knihy - obal aj listy... 😠 takze aj moj pes zere Twilight 😀

gina333
11. sep 2010

@s.i.m.k.a1 :moj drahy sa my vysmieva tak, ze vzdy ked si sadne k mojmu notebooku zmeni my pozadie. Mam tam totiz RP a on ho vzdy vymeni za jeho hroznu karikaturu, no chlapi. 🙂 🙂

@cruela : spravna rodinka ked uz aj pes zerie TW