Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
Baby, ja milujem Damona, ja si asi dam vyrobit tricko s nazvom Milujem Damona 😀 😀 😀 Stefan je nejaky divny.. Dufam, ze Elena skonci s nim 😉 😉 a som strasne zvedava, co Katherine vymysli 😀 😀 inac ja akoze zozrate vsetky knihy VD a s knihami tento serial ma spolocne asi jedno - 3 postavy - Elenu, Stefana a Damona 😀 😀 S kamoskami sa hadame, kto je lepsi, ci Edward abo Damon 😀 😀
@s.i.m.k.a1 : presne ako pises, nastastie s knihou film ma spolocne len malo. 😉 a tricko si kludne daj vyrobit, ved ked my mozme nosit Mrs, Cullen 😀 😉 A co sa tych dvoch tyka, kazdy je lepsi v inom, Edward je krasny, romanticky, nezny a Damon je tak sexy zivocisny, ze wrrrrrr. No kde boli takyto chlapi ked ja som mala 20 ? 😲 😀 😀 😀
tak já osobně moc Roberta nemusím, ale jako Edward mě okouzlil 😵, ovšem i tak má smůlu 😀 , víc mě prostě bere Damon 😵
vcera jak som pozerala VD tak som sa rehotala ako Damon rozoberal Twilight a Edwarda 😀
babulky, kedy sa vam zacali pacit VD? ja som si zatial kukla 6 casti a moc ma to teda nebere... 😒 pozeram to len preto, ze som si to uz vsetko stiahla a ked ste to tu tak chvalili, ale neviem neviem...
@cruela no ja som sa k tomu ešte vôbec nedostala 😅 , akurát som skúšala či to pôjde keď to budem pozerať online, a išlo to, tak uvidím. Len nemôže biť doma ten môj, lebo toto by už nerozchodil 😀 . Ešte stále sa nepreniesol ce twilight a RP. Nemôže pochopiť, že aj mi potrebujeme aspoň snívať 😵 . Ono tá realita doma je síce potom ešte viac deprimujúca, ale knihaa to spraví 😀
@nini78 inak, tato moja TW mania je asi jedna z mala veci kedy nelutujem, ze som bez chlapa - nikto sa na mna nekuka ci mi sibe, mozem mat Pattinsona na comkolvek (screensaver, tapeta v mobile, obrazok na tricku) a hlavne mozem stale snivat a dufat, ze nejakeho takeho Edwarda este stretnem 😀
@cruela ja som citala ako prve knihy a potesila som sa, ze je aj serial, cize ja som sa na to namotala ete skor ako som to videla 😀 😀 😀 inac baby co st citali VD, v oktobri ma vyjst 5. diel co autorka pre velky ohlas dopisala, ma ich byt vraj az 7 😉 😉 😉 tesim sa 🙂
@s.i.m.k.a1 čo je lepšie z VD, knihy alebo seriál?
@s.i.m.k.a1 a su knihy lepsie ako serial? bo ja radsej citam ako kukam a ked su aj knihy, tak si mozno zozeniem aj tie
@nini78 toto chlapi NIKDY nepochopia 🙂
@nini78 @cruela ja osobne radsej citam a odporucila by som si najskor precitat knihy az potom pozriet serial. Je tam obrovska odlisnost v deji a pokial by som najskor videla serial by uz pre mna nemalo zmysel citat - alebo by som to stale porovnavala.. takto si radsej porovnam film s knihou ako knihu s filmom 😀 😀 😀 ale ak zacnete citat VD UPOZORNUJEM z coho som bola aj ja dost vyburana - 1. kniha je velmi podobna sumraku. Aj KED VD boli napisane ovela skor ako TW, su z roku 1991 😉
baby a tie denniky...citala som, ze su to dost jednoducho pisane knihy, este jednoduchsie ako Twilight, je to pravda?
Lebo asi by som radsej mozno najprv precitala knizky, ako @s.i.m.k.a1 radi...
@gabika7706 no, ja som sice VD necitala, len to teraz potroche pozeram, ale... TW ma chytilo hned ako som videla jednotku, potom som siahla po knihe a ta bola samozrejme este lepsia... teraz pozeram VD a moc ma to teda nebere, ale ked je to take popularne a aj @s.i.m.k.a1 radila zacat najprv s knihami, tak skus radsej tie knihy...
ale jedno pozitivum som si nasla, Damon sa mi paci stale viac a viac, aj ked povahu ma stale hnusnu 🙂 Elena mi ide zas stale viac a viac na nervy a ten Stefen s tou zamracenou tvarou... 😒 no, ale verim, ze sa mi to este zapaci 😉
teda mimozy vy jste toho popsaly
@cruela Damon se pak opravdu polepší 😅 já se teda do VD zamilovala na první pohled jako do Twilight 😅 😵
a Stefan se mi líbí, hodně mi připomíná Edwarda, Edward je ale teda hezčí a Damon se mi taky moc líbí 😵 no prostě úchylka 😀
já si v každém filmu či seriálu musím najít svého oblíbence a pak ať už je to o čem chce, hlavně že je tam on, takže VD jsem si zamilovala s příchodem Damona, tudíž od druhého dílu 😀 Ale dějově se mi to taky moc líbí, je tam pořád něco nového a napínavého 😉
@zuzik.3 jo VD jsou super já si je zamilovala už od prvního dílu 😀 a to protože tam jsou upíři 😀 já snad na nic jinýho ani nečumím 😀 😀 zrovna teď jsem to dokoukala podruhý 😵
no, akurat som dopozerala 10. cast, kde bol sex, takze uz asi asi tusim o com sa mi bude tuto noc snivat 😀 😀 😀 len asi si zamenil Stefena za Damona, to by slo 😉
Tak co sa tyka VD, knihy som citala hned ako vysli, myslela som, ze to bude ako Tw, veru ani zdaleka nie. 😒 Serialy som zacala pozerat vtedy, ked my svagrinej dcerka ktora ma mimochodom 14 vkuse ospevovala ake je to super a ukazala my na plagate kto tam hra. A viac my nebolo treba, hned som vedela ze mam dalsi idol v podobe Damona a to som ani netusila, ze on tam bude za zleho. 😉 A namotala som sa na nich teda poriadne. 😵 😵 Paci sa my tam zapletka, ze sa to netoci oba okolo Stefana a Eleny a podla mna su tam skutocne pekny herci. Napr. ten vlkodlaci stryko. 😵 😵 Co nanho poviete baby??? 😉
@gina333 myslíš syna starosty? je to asi vlkodlak že jo, ale asi o tom neví nebo jo???? hele mě se ještě líbil učitel Alaric nebo jak se jmenuje 😵
@bella.cullen. : videla si prvu cast 2. serie? Nie ten syn i ked aj ten je chrumkavy 😉 ale ten stryko ktory sa vratil.. 😵
@gina333 jo jo už vím, nooo tak to se mi víc líbí ten syn, a oni jsou teda vlkodlaci ju??
@bella.cullen. : ano su, ale ten mlady o tom este nevie. A z Caroline ktoru zadusila Kathrine bude upirka, to bude zaujimave sledovat, uz sa tesim na piatok. 😉 🙂
Babeny ja kazdopadne asi pri kazdom filme odporucam najskor knizky az potom film 😀 takisto som najskor citala tw az potom som pozerala 😉 a to ete ani film nebol 😉 mama to doniesla domov ze to je najlepsie ohodnotena kniha newyork times ale ani ju nezacala citat a uz som ju zhabala ja 😀 inac z knih celkom odporucam aj Skolu noci, v oktobri vyjde 5 diel, tesim tesim 🙂 aj film by mal vyjst 😉

@nini78 tak tak 😉